Evet canım benim çok teşekkür ederim nilikoda çok güzel maşallah
Pinar, sütaş valla markette o an ne varsa :)))Canım hangi marka alıyorsun süzme ve labne peyniri
Benimki de 2-3 hafta agzini kitledi 1 cay kasigi bile yediremedim..hersey çöpe gitti..bi heves hazirla, cope gitsin tabi insan üzülüyor ama yapacak bi şey yok.Kızlar o kadar çaresiz hissediyorum ki bebeğim asla ek gıda kabul etmiyor bir kaşık bile veremiyorum başını öne eğiyor yada yana çeviriyor istemiyor ağzını kilitliyor tadına bile bakmıyor. Herşeyi eline alıp mıncıklamak istiyor eline verince ağzına bile götüremiyor sıkıyor atıyor mıncıklıyor düşürüyor. Salatalık elma armut gibi şeyleri eline verdiğim anda koparıp koparıp ağzıyla tükürüyor. Minicik bile yemiyor. Zorla verdiğimde de ağzını açmıyor kendini geriye atıyor çok çaresizim aylarca alerji ve meme reddiyle uğraştım şimdi de sadece emmek istiyor gecede 10-15 kez uyanıyor sürekli döne döne uyanıp oturuyor ağlıyor
Bizde de cok oluyor bir suredir. Ozellikle biri daha cok..ense filan sirsiklamBu aralar uyurken niliko'nun kafasi terliyor. Onceden hic olmazdi. Sizde de oluyor mu?
Lor peynire çevirdim bende oldu suyunuda bardaklarda dondurdum .. Labne için hazır süzme peynir almam lazım öyle deneyeceğim bir deben sadece loru evde yaptım. Süzmeyi ve labneyi hazır alıyorum..
Evet hep oluyor sürekli atlet değiştiriyorum ya da ter bezi koyup onu değiştiriyorum aşırı terliyor banyodan çıkmış gibiBu aralar uyurken niliko'nun kafasi terliyor. Onceden hic olmazdi. Sizde de oluyor mu?
Ama baska yeri degil. Sadece kafasi.Evet hep oluyor sürekli atlet değiştiriyorum ya da ter bezi koyup onu değiştiriyorum aşırı terliyor banyodan çıkmış gibi
Evet, kafasi ilk gunden beri terliyo benim kuzumun. Gittigim dr lara sordum hep. Bazı bebeklerde olur, normal dediler. Sabah 5.5 da aliyorum yataktan, carsaf ıslak. Ense o kadar ıslak kiiAma baska yeri degil. Sadece kafasi.iyilik_guzellik sizin bebeler de oyle mi?
Bizim de carsafta kafa kismi islaniyor. Gece emerken de cok terliyor kafalarEvet kafasi ilk gunden beri terliyo benim kuzumun. Gittigim dr lara sordum hep. Bazı bebeklerde olur, normal dediler. Sabah 5.5 da aliyorum yataktan, carsaf ıslak. Kafa kismi.
Bizim tam üç yaş var canım arada doğru kişiye göre değişiyor senin de dediğin gibi. Başlarda çok zorlandık biz ama bakıyorum da son bir aydır daha iyi durumdayız kızım 3.5 yaşını geçti üzerimizdeki eziyeti azaldı her şeyini büyük ölçüde kendisi yapabiliyor kendi kendine oynayabiliyor. 3-3.5 yaş iyidir diye düşünüyorum kendi tecrübeme göre.çocukların kişilik özelliklerine göre de ideal yaş aralığı değişecektir benceplojovic pessinus VosVos35 ve diger hatirlayamadigim iki cocuklu annelere sorayim.iki cocugunuz arasindaki yas farkindan memnun musunuz? keske aralari daha az ya da daha cok olsaydi daha iyi olurdu gibi dusunceleriniz oldu mu merak ettim :) dogrusu yanlisi yok bunun tabi ki.tecrubelerinizi merak ettim.
Teşekkür ederim canımPinar, sütaş valla markette o an ne varsa :)))
Acaba bizimde dişten dolayıdır. Hiç damağında kabartı yok elime de bişey gelmiyor ama anlayamıyorum tabi ben bizim de geçen ay 200 gr almıştı bu ay hiç kilo almamış tedirgin oluyorum kesin bişeyleri yanlış yapıyorum diyorum ama belki de dediğin gibi daha sakin daha rahat olmalıyım haklısın canımBenimki de 2-3 hafta agzini kitledi 1 cay kasigi bile yediremedim..hersey çöpe gitti..bi heves hazirla, cope gitsin tabi insan üzülüyor ama yapacak bi şey yok.
1 ayda 0 gr aldi..2 diş cikartti. Doktorlar normal, sakin usteleme dedi.. 3-4 gundur az da olsa yiyor. Bosa strese girmeyin, diş geliyordur. Anne rahat, bebek rahat :))
Ben 3 aylıkken ise başladım. Neredeyse tam gün ayrıldım o gün ilk defa. Çok zor geldi ama kızım gayet iyiydi. Şimdi arada dışarıda çalışıyorum. Eşimle çıkıyoruz falan sıkıntı olmuyor. Hem insanın ihtiyacı oluyor rahat nefes almaya hem gerçekten acil bişey olduğunda çocuğun alışkın olduğu biriyle olduğunu bilmek daha iyi oluyor.gunaydin kizlar.gecen cok sevdigim bir akrabamla konusuyordum.kendisi emekli ogretmen 3 cocuk ve 5 torun sahibi.bana artik oglumu hala anneanne babaannede 3-4 saat durmaya alistirmamin iyi olucagini, bi isin olur cocuk alissin ilerde sikinti yasama gibi seyler soyledi.ben de bugune dek her isimi oglumla yaptigim icin boyle bir ihtiyac hissetmedim.yani kuafore markete avm ye arkadasla bulusmaya her ne yapiyorsam yanimda oluyor.bir sorun da yasamiyoruz.sizce alistirmali miyim artik.yoksa acil bi durum olsa biraksam oyle birden 3-4 saatligine zorluk mu ceker bebegim? emin olamadim.
Başının arkası su içinde kalıyor yatak her uyandığında ıslak.Bu aralar uyurken niliko'nun kafasi terliyor. Onceden hic olmazdi. Sizde de oluyor mu?
Geçmiş olsun çokTeşekkürler arkadaşımcuma günü ne yaptım diye düşünüyorum, hep rutin işler.Birikip patlamış olabilir.. Kızımı beşiğinden alırken zorlanıyordum zaten.. Cumartesi sabahı ağrı çıktı ortaya,hareketleri kısıtlayan cinsten.. Bugün artık oturduğum yerde de canım yanıyor, ağrı kesici içmeden duramıyorum yerimde sabahtan beri tek el kullanıyorum her işte. En ufak, milimlik hareketlerde yüreğim ağzıma geliyor, ağlıyorum acıdan...Kızım babasının kucağında, emzirmem için veriyor sadece..yarın da böyle olursa doktora gidicem, korkuyorum
Ben makarna veriyorum ama duz suda haslayip oyle veriyorum sos yada baharat kullanmadimMakarna, şehriye, bulgur ya da baharat falan veren var mı?
Çok tatsız geliyor yaptıklarm bizimki hiç yemiyor. Takmıyorum normalde ama arada şöyle iyi yedi ya demek istiyorum artık içim rahatlasın azıcık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?