2018 Ekim Anneleri

Benimki de 2-3 hafta agzini kitledi 1 cay kasigi bile yediremedim..hersey çöpe gitti..bi heves hazirla, cope gitsin tabi insan üzülüyor ama yapacak bi şey yok.
1 ayda 0 gr aldi..2 diş cikartti. Doktorlar normal, sakin usteleme dedi.. 3-4 gundur az da olsa yiyor. Bosa strese girmeyin, diş geliyordur. Anne rahat, bebek rahat :))

plojovic pessinus VosVos35 ve diger hatirlayamadigim iki cocuklu annelere sorayim.iki cocugunuz arasindaki yas farkindan memnun musunuz? keske aralari daha az ya da daha cok olsaydi daha iyi olurdu gibi dusunceleriniz oldu mu merak ettim :) dogrusu yanlisi yok bunun tabi ki.tecrubelerinizi merak ettim.

Bizim tam üç yaş var canım arada doğru kişiye göre değişiyor senin de dediğin gibi. Başlarda çok zorlandık biz ama bakıyorum da son bir aydır daha iyi durumdayız kızım 3.5 yaşını geçti üzerimizdeki eziyeti azaldı her şeyini büyük ölçüde kendisi yapabiliyor kendi kendine oynayabiliyor. 3-3.5 yaş iyidir diye düşünüyorum kendi tecrübeme göre.çocukların kişilik özelliklerine göre de ideal yaş aralığı değişecektir bence

Acaba bizimde dişten dolayıdır. Hiç damağında kabartı yok elime de bişey gelmiyor ama anlayamıyorum tabi ben bizim de geçen ay 200 gr almıştı bu ay hiç kilo almamış tedirgin oluyorum kesin bişeyleri yanlış yapıyorum diyorum ama belki de dediğin gibi daha sakin daha rahat olmalıyım haklısın canım Bide etraftakilerin dayatmaları var tabi zorla ver tv izlenirken sok ağzına eline bebe bisküvisi ver yemeklerin suyundan ver su ver onu ver şunu ver zayıf bu çocuk o kadar da yasaklama falan filan strese sokuyorlar insanı

Ki
Ben 3 aylıkken ise başladım. Neredeyse tam gün ayrıldım o gün ilk defa. Çok zor geldi ama kızım gayet iyiydi. Şimdi arada dışarıda çalışıyorum. Eşimle çıkıyoruz falan sıkıntı olmuyor. Hem insanın ihtiyacı oluyor rahat nefes almaya hem gerçekten acil bişey olduğunda çocuğun alışkın olduğu biriyle olduğunu bilmek daha iyi oluyor.
Bu aralar uyurken niliko'nun kafasi terliyor. Onceden hic olmazdi. Sizde de oluyor mu?
Başının arkası su içinde kalıyor yatak her uyandığında ıslak.

Nöroloji doktoruna sordum direk en çok beyni gelişiyor normal dedi.

Geçmiş olsun çok Hiç ihmal etmeden göster direk canım zorlandı belki sen farketmeden. Erkenden göster ne olur ne olmaz. Bişey yoksa bile için rahatlar

Makarna, şehriye, bulgur ya da baharat falan veren var mı?

Çok tatsız geliyor yaptıklarm bizimki hiç yemiyor. Takmıyorum normalde ama arada şöyle iyi yedi ya demek istiyorum artık içim rahatlasın azıcık :)

Makarna, şehriye, bulgur ya da baharat falan veren var mı?

Çok tatsız geliyor yaptıklarm bizimki hiç yemiyor. Takmıyorum normalde ama arada şöyle iyi yedi ya demek istiyorum artık içim rahatlasın azıcık :)
Ben makarna veriyorum ama duz suda haslayip oyle veriyorum sos yada baharat kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…