Kofteyi kizartma degil de firinda yaparsan yumusak oluyor. Damaginda ezer. Ben icine patates ve sogan da koydum. Tadi cok guzel oldu.Yiyebiliyor mu? Şu bebek gıdası satanlar var ya oradan sebzeli makarna almayı düşünüyorum farklı bişey olsun diye. Ama yiyebilir mi emin olamadım.
Köfte olarak vermedim hiç yiyebiliyor mu ki? Bizim daha hiç dişimiz yok 8 aylık tam.
Baharat koyayım diyorum artık nane kimyon kekik falan. Emin olamadim.
Bi pirinç koydum çorbasına şimdiye kadar. Gaz yapar diye bulgura gecemedim irmikle başlayalım az az o zaman.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.Kızlar bizim tayinimiz cıkkti ama yinr bi ilce.1
Tercihimiz gelmedi.üzüldüm biraz:)
Hayırlı olsun canım inş mutlu olursunuz gittiğiniz yerde deKızlar bizim tayinimiz cıkkti ama yinr bi ilce.1
Tercihimiz gelmedi.üzüldüm biraz:)
Tsk ederim canim.ins.Kofteyi kizartma degil de firinda yaparsan yumusak oluyor. Damaginda ezer. Ben icine patates ve sogan da koydum. Tadi cok guzel oldu.
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.
Ins canim.tsk ederim.Hayırlı olsun canım inş mutlu olursunuz gittiğiniz yerde de
Sen cok guzel bakiyorsun Ali'ye. Masallah sabirlisin. Galiba benim cocugum disadonuk karakterli. Hep konusma istiyor. Ben icedonuk biriyim. Kendi basima oturmayi, yalniz kalmayi severim. Boyle anne olunmaz. Su anki ruh halim ve karakterimle hiiiic diyorum tabi. Insanlar degisebilir.Nilsibel 2. Bebek konusulmus.
Yaşım 39. Daha genç olsaydim bi 5 yil sonra, ev hanimi olsaydim bi 2-3 yil sonra isterdim.. ama planim, tek çocukta kalma!
(tabi bu benim su anki düşüncem, hayat ne gösterir bilinmez, hayat bana öyle öğretti ki, hicbir konuda "asla" dememeyi..)
Corbasina bulgur kattim bir kere. Yarim cay bardagi bulgur o kadar sisti ki iki gunluk yemek cikti. Sebzeler kuzu kiyma ve bulgur yapabilirsin.
Bana da dun parkta tanimadigim bir kadin sunu yedir, bunu yedir, doktorlarin dediklerine bakma falan dedi. Cevizi sadece sabah ver, gunun diger zamanlarinda bi faydasi yok diyor. Kendi kizi 4 yasindaymis, bu kaca gidiyor diye sordum. Ben cocugumun kilosundan memnunum ya, niye butun gun yemek yedireyim ki...
Kofteyi kizartma degil de firinda yaparsan yumusak oluyor. Damaginda ezer. Ben icine patates ve sogan da koydum. Tadi cok guzel oldu.
Benimki gün içinde oynarken, özellikle de emerken terliyor, saçları kıvır kıvır oluyor terden :) oğlum hiç terlemeden büyüdü nerdeyse, kızım bambaşka bir deneyim oluyor :)Bu aralar uyurken niliko'nun kafasi terliyor. Onceden hic olmazdi. Sizde de oluyor mu?
Bana göre olması gereken fark (4) çünkü oğlum artık her derdini ifade edecek kadar büyümüştü. Kendi gidip çişini yapar gelir, bir şeye ihtiyacı varsa söyler, hatta hamileyken yorgunluktan uyuyakaldığımda beni uyandırmamak için sessiz oynardı.. Gel gör ki çok duygusal bir çocuk ve bana çok bağlı, kardeşinin gelişine alıştırmak için elimden geleni yapsam da kabullenemedi uzunca bir süre.. Çok zoruna gitti koca sülaledeki ilginin kardeşine kaymış olması (oğlum her iki tarafın da en küçüğü, epey yaş farkla ve çok sevilir). Ona da ilgi gösteriyoruz cümbür cemaat ama kız bebek hasreti çok fazlaydı, tutamıyoruz kendimizi kızımı severken oğlum biraz buruluyor, farkına varınca kesiyorum ama bu sefer de kızıma haksızlık oluyor gibime geliyor, sevgimi doya doya gösteremediğim çok anlar oluyor.. Geçecek bu günler ama beni de delip geçecek.. Her şeyi çok kafaya takan bir insanım zaten, çocukların her hareketine oturup üzülüyorum, yaptığım (bilinçli/bilinçsiz) yanlışlar için kendimle kavga ediyorum.. Çocuklara bir faydası yok biliyorum bunun ama yaşayarak öğreniyoruz 4 kişi olmayı.. 3 kişi olmak çok daha kolaydı, rahattı.. Ama kızıma da büyük hasretim vardı, şükürler olsun Rabbime, geldi..plojovic pessinus VosVos35 ve diger hatirlayamadigim iki cocuklu annelere sorayim.iki cocugunuz arasindaki yas farkindan memnun musunuz? keske aralari daha az ya da daha cok olsaydi daha iyi olurdu gibi dusunceleriniz oldu mu merak ettim :) dogrusu yanlisi yok bunun tabi ki.tecrubelerinizi merak ettim.
Teşekkür ederim canım :) bugün kuzenim geldi yardıma. Öğleden sonra dinlendim sayesinde. Şu an çok daha iyiyim. Yine de takipteyim, tekrar ederse giderim doktora. Kuzenim sağolsun, ben bakarım çocuklara dedi, içim rahat etti..Geçmiş olsun çokHiç ihmal etmeden göster direk canım zorlandı belki sen farketmeden. Erkenden göster ne olur ne olmaz. Bişey yoksa bile için rahatlar
Kendimize yaptığım çorbalara tuz atmadan önce bir minik kaseye ayırıp kızıma tattırdım bulgurlu ve tel şehriyeli. Kendimize de çok baharatlı yemek yapmam normalde. Kekikli, naneli şeyleri tattırdım. Sarımsaklı yoğurtlu ne versem yiyecek gibi duruyor ama miktarı az oluyor, çabuk sıkılıyor. Fazla karışım sevmiyor, yoğurda sadece tek çeşit katınca yiyor, genelde yumurta sarısı veya haşlanmış patates. Severek yese de 3 çay kaşığını geçmiyor miktar çoğu zaman, gıdım gıdım yediği için..Makarna, şehriye, bulgur ya da baharat falan veren var mı?
Çok tatsız geliyor yaptıklarm bizimki hiç yemiyor. Takmıyorum normalde ama arada şöyle iyi yedi ya demek istiyorum artık içim rahatlasın azıcık :)
Eli öpülesi valideValla herkes kendini bilirse sorun yok. Hayatun her alaninda bu böyle..K validem, annem bana ve esime sormadan bi sey vermezler. Hatta "bu yasta neler ogreniyorum" diyo k validem..
plojovic pessinus VosVos35 ve diger hatirlayamadigim iki cocuklu annelere sorayim.iki cocugunuz arasindaki yas farkindan memnun musunuz? keske aralari daha az ya da daha cok olsaydi daha iyi olurdu gibi dusunceleriniz oldu mu merak ettim :) dogrusu yanlisi yok bunun tabi ki.tecrubelerinizi merak ettim.
Makarna, şehriye, bulgur ya da baharat falan veren var mı?
Çok tatsız geliyor yaptıklarm bizimki hiç yemiyor. Takmıyorum normalde ama arada şöyle iyi yedi ya demek istiyorum artık içim rahatlasın azıcık :)
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?