- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Yaniniza ucaga gireceklerde kurallar var, ben hic ugrasmayim diye hep bavula koyar, bagaja teslim ederim. Cunku ucaga elde gireceklerde bi kez sac spreyimde sorun cikmisti o gunden sonra herseyi bavula koyar veririm..Kızlar kızımla ilk kez uçağa binecegiz.yanimda kızımın serum izoteniği şurubu burun spreyi falan var.sorun yaratırlar mı acaba
Bizimki de ayni. Her bebegin gelişimi farkli.. ayrica tık yok,konusma cabasi yok babasi gibi az konusacak kuzum :))D dooris123 masallah kuzuya.surunmeler tutunup ayaga kalkmalar demissin ya hayretle okuyorum.bizimkinin oyle seyler yapabilecek becerisi yok daha.2 temmuzda 9 aylik olacak.haftaya kontrole goturdugumde doktora sormayi dusunuyorum sirtustunden yuzustune ya da yuzustunden sirtustune donmemesi yuvarlanmamasi gibi seyler normal mi her bebek bunu yapmak zorunda degil mi.ya da bi sorun mu merak ediyorum.yuzustu durmaya asla tahammul edemiyor nefesi kesilene kadar agliyor bir yeri mi aciyor yoksa sadece sevmiyor mu merak ediyorum.
Guvenilir biri varsa bakacak aile vs kesinlikle calisin derim..Eylülde oğlum 11 aylıkken işe donmeyi düsünüyorum çalışan anneler ne durumdasınız tavsiye ediyor musunuz
Ben de öyle başlıyorum kızım da 10.5 aylıkken başlamıştım bizim için sorun yoktu evimle okul arası çok yakın süt iznim de vardı yarı yıl tatiline kadar neredeyse kullanmıştım bakıcımız da iyi çıkmıştı şimdi aynı bakıcıyla oğlumla devam ediyoruz edeceğiz ikisi de birbirine alışık oğlum benden ayrı kalabiliyor şimdilik ve sorun yok gibi görünüyor. Çalışma saatleriniz bebeğin durumu bakacak kişiyle bebeğin uyumu vs birçok konu var ama işe başlamadan önce durumları daha iyi inceleyebilirsiniz şu anki halleriyle daha farklı olacaklar ister istemez. Umarım sizin için iyi olan bu durumdurEylülde oğlum 11 aylıkken işe donmeyi düsünüyorum çalışan anneler ne durumdasınız tavsiye ediyor musunuz
Hangi doktorlar onlar merak ettim:) gerci glutenle ilgili biraz konusmustuk birini tahmin edebiliyorum oyuzden:)
Ben 4 aylikken calismaya basladim. Bana iyi geldi. Guvendiginiz birine birakacaksaniz sorun yok.Eylülde oğlum 11 aylıkken işe donmeyi düsünüyorum çalışan anneler ne durumdasınız tavsiye ediyor musunuz
Biz de bi kere sorun yaşadık .bu sefer ilaç sonuçta ama en iyisi ben de bavula koyayimYaniniza ucaga gireceklerde kurallar var, ben hic ugrasmayim diye hep bavula koyar, bagaja teslim ederim. Cunku ucaga elde gireceklerde bi kez sac spreyimde sorun cikmisti o gunden sonra herseyi bavula koyar veririm..
Eylülde oğlum 11 aylıkken işe donmeyi düsünüyorum çalışan anneler ne durumdasınız tavsiye ediyor musunuz
Ellerinize saglik:)Bi yandan corba yaparken bi yandan sizleri okumaya çalışıyorum. :)))
Ben yanima sulugu biberonda kefir vs almistim sorun cikarmamislardi, bebek soz konusu olunca biraz daha anlayis gosteriyorlar, ama ucakta anlik ihtiyaciniz olmicaksa bence hic tasimayin bosa yukKızlar kızımla ilk kez uçağa binecegiz.yanimda kızımın serum izoteniği şurubu burun spreyi falan var.sorun yaratırlar mı acaba
Gelisimsel acidan bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yine de sormak da fayda var tabi. Benimki de gec oturdu mesela. Hatta yeni yeni adam akilli oturabiliyor. Cok takilma zamanla hepsi olur, kimi yeme duzenini gec oturtur kimi uyku duzenini. Kimi gec konusur kimi gec yurur ama eninde sonunda hepsi gerceklesecek.D dooris123 masallah kuzuya.surunmeler tutunup ayaga kalkmalar demissin ya hayretle okuyorum.bizimkinin oyle seyler yapabilecek becerisi yok daha.2 temmuzda 9 aylik olacak.haftaya kontrole goturdugumde doktora sormayi dusunuyorum sirtustunden yuzustune ya da yuzustunden sirtustune donmemesi yuvarlanmamasi gibi seyler normal mi her bebek bunu yapmak zorunda degil mi.ya da bi sorun mu merak ediyorum.yuzustu durmaya asla tahammul edemiyor nefesi kesilene kadar agliyor bir yeri mi aciyor yoksa sadece sevmiyor mu merak ediyorum.
Bu haftasonunu atlatayim herturlu plana acigim:)E elaelif123 afiyet olsun oglusa. D dooris123 ankaradakiler bir bulusma mi ayarlasak tatil icin dagilmadan herkes :)
Yarasın kuzuyaBi yandan corba yaparken bi yandan sizleri okumaya çalışıyorum. :)))
sizinki tospikti zaten iyice sismanlamiyim annemin kollari beni tasimaktan agrimasin diye az yiyordur :)Yarasın kuzuyaben de ekşili köfteden verdim öğlen, itiraz etmeden 3-4 lokma yedi, buna şükür :) sırf sebze çorbası yemeyecek onu görmüş oldum. Etli, şehriyeli, baharatlı tercih ediyor. Bakalım miktar ne zaman artacak :) halen 3-4 çay kaşığını geçemedik..
Neler koydunuz? Degisik bir sey yapayim.Bi yandan corba yaparken bi yandan sizleri okumaya çalışıyorum. :)))
bu sefer de korkum, minnacık yemeye alışıp seri bir şekilde zayıflaması :) abisi gayet normal bir bebekti, hatta onu da zor taşırdım. Ama hep çok az yerdi, büyüdü yine az yiyor. İğne iplik mübarek.. Kızım da iğne ipliğe dönmez inşallah :)sizinki tospikti zaten iyice sismanlamiyim annemin kollari beni tasimaktan agrimasin diye az yiyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?