2018 Ekim Anneleri

Kızlar kızımla ilk kez uçağa binecegiz.yanimda kızımın serum izoteniği şurubu burun spreyi falan var.sorun yaratırlar mı acaba
Yaniniza ucaga gireceklerde kurallar var, ben hic ugrasmayim diye hep bavula koyar, bagaja teslim ederim. Cunku ucaga elde gireceklerde bi kez sac spreyimde sorun cikmisti o gunden sonra herseyi bavula koyar veririm..

Bizimki de ayni. Her bebegin gelişimi farkli.. ayrica tık yok,konusma cabasi yok babasi gibi az konusacak kuzum :))

Eylülde oğlum 11 aylıkken işe donmeyi düsünüyorum çalışan anneler ne durumdasınız tavsiye ediyor musunuz
Ben de öyle başlıyorum kızım da 10.5 aylıkken başlamıştım bizim için sorun yoktu evimle okul arası çok yakın süt iznim de vardı yarı yıl tatiline kadar neredeyse kullanmıştım bakıcımız da iyi çıkmıştı şimdi aynı bakıcıyla oğlumla devam ediyoruz edeceğiz ikisi de birbirine alışık oğlum benden ayrı kalabiliyor şimdilik ve sorun yok gibi görünüyor. Çalışma saatleriniz bebeğin durumu bakacak kişiyle bebeğin uyumu vs birçok konu var ama işe başlamadan önce durumları daha iyi inceleyebilirsiniz şu anki halleriyle daha farklı olacaklar ister istemez. Umarım sizin için iyi olan bu durumdur

A Anneoluyorumbennnn Bence mevcut duzen hazirsa bakacak kisi vb sizde hazirsaniz devami kolaylikla gelir ilk zamanlar alismanin karmasikligi olsada.
Firsat varsa istiyorsaniz 2 yas idealdir ama o zamanda kendini kabullendirme asamasi cocugun ve yeni biriyle vakit gecirmeye alismasi,tepkilerle aliskanliklari olusacagi icin bambaska bi duzen zamani.Daha karmasik olabilir.
Annenin ne istedigi ve hissettigi cok onemli bence.Evde olmaya hazir degilseniz bu ikinizede sikinti olarak dönebilir.Apar topar baslamayip evdeki duzeni oturtmak buyuk arti olur 2 aya.

Yaniniza ucaga gireceklerde kurallar var, ben hic ugrasmayim diye hep bavula koyar, bagaja teslim ederim. Cunku ucaga elde gireceklerde bi kez sac spreyimde sorun cikmisti o gunden sonra herseyi bavula koyar veririm..
Biz de bi kere sorun yaşadık .bu sefer ilaç sonuçta ama en iyisi ben de bavula koyayim

Eylülde oğlum 11 aylıkken işe donmeyi düsünüyorum çalışan anneler ne durumdasınız tavsiye ediyor musunuz

Doğum iznim bittikten sonra bebeğim 3 aylıkken yarı zamanlı ise döndüm.sonra ucretsize çıktım.yakin zamanda yine işbaşı ben evde kalmayı tercih ederim ama hayat şartları

Kızlar kızımla ilk kez uçağa binecegiz.yanimda kızımın serum izoteniği şurubu burun spreyi falan var.sorun yaratırlar mı acaba
Ben yanima sulugu biberonda kefir vs almistim sorun cikarmamislardi, bebek soz konusu olunca biraz daha anlayis gosteriyorlar, ama ucakta anlik ihtiyaciniz olmicaksa bence hic tasimayin bosa yuk
Gelisimsel acidan bir sorun oldugunu sanmiyorum ama yine de sormak da fayda var tabi. Benimki de gec oturdu mesela. Hatta yeni yeni adam akilli oturabiliyor. Cok takilma zamanla hepsi olur, kimi yeme duzenini gec oturtur kimi uyku duzenini. Kimi gec konusur kimi gec yurur ama eninde sonunda hepsi gerceklesecek.

Bi yandan corba yaparken bi yandan sizleri okumaya çalışıyorum. :)))
Yarasın kuzuya ben de ekşili köfteden verdim öğlen, itiraz etmeden 3-4 lokma yedi, buna şükür :) sırf sebze çorbası yemeyecek onu görmüş oldum. Etli, şehriyeli, baharatlı tercih ediyor. Bakalım miktar ne zaman artacak :) halen 3-4 çay kaşığını geçemedik..

sizinki tospikti zaten iyice sismanlamiyim annemin kollari beni tasimaktan agrimasin diye az yiyordur :)

sizinki tospikti zaten iyice sismanlamiyim annemin kollari beni tasimaktan agrimasin diye az yiyordur :)
bu sefer de korkum, minnacık yemeye alışıp seri bir şekilde zayıflaması :) abisi gayet normal bir bebekti, hatta onu da zor taşırdım. Ama hep çok az yerdi, büyüdü yine az yiyor. İğne iplik mübarek.. Kızım da iğne ipliğe dönmez inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…