2018 Ekim Anneleri

Simay da elle yemeyi tercih ediyor. Ne versem elini uzatıp alıyor. Salatalığı görünce tanıyor artık, uzatınca heyecanlanıp alıyor, direk ağzına.. Elma armut gibi meyve varsa evde, dilim kesip eline veriyorum. Yumuşak meyveleri de minik minik bölüp veriyorum ağzına.

Kayısıları blenderdan geçirip yedirmeye çalıştım ama 2-3 kaşık anca yedi. Hala kaka yok. Abisiyle birlikte biraz da karpuz verdim. Bu arada kiraz mevsimi geçmeden minik minik veriyorum taze alınca, alerjik değildir inşallah. Araştırmadım hiç :)
Anne elinin lezzeti hiç bir şeyde yok zaten

Bizimki çılgın fırlatma evresinden çıkmadı henüz. Eline geçeni atıyor yere.. Su şişesi de dahil.. Atıp peşinden bakıyor. O yüzden önüne bir şey bırakamıyorum, tabak kaşık ayırmadan anında atıyor

Muz veremiyorum kabız yüzünden, kavun ve kayısı da parça olarak veriyorum minik minik. Yiyor benimki ama hep küçük miktarlar..

Gösterdim dr a. Alerji olmus bebek dedi. Ne yapmali dedim..ne verdiyse yiyecek onu kessin derhal dedi. Cilek yemis dedim..en alerjen yiyeceklerden biri dedi. Baska bisey yapmali mi dedim. Hayir bir daha vermesin cilek dedi...
Saol canim daha vermiyim bakalim gidicek mi kizarikliklar

Ilk adim ayakkabisi aldiniz mi, marka onerisi olan?? Bizim ayaklar hep çıplak. Bi dugune gidecez, evde yumusak ayakkabi var, giydirdim, kızdı :))

Ilk adim ayakkabisi aldiniz mi, marka onerisi olan?? Bizim ayaklar hep çıplak. Bi dugune gidecez, evde yumusak ayakkabi var, giydirdim, kızdı :))
Dayımın kızı evleniyor, cicilerimizi giyecez ama ayakkabı da şart. Hiç alışkın değil, bakalım giyecek mi :) beyaz yumuşak ayakkabı alırım ben de, ilk adım için küçük daha. Henüz adım atmayı denemiyor. Yürüme çalışmaları başlayana kadar ayakları büyür kesin benim tospikin :)

Icti mi?

Afiyet olsun Ali'ye
Bizde de muz hic yok :) İlk lokmasindan sonra sadece minciklamalik oluyor :)

Maşallah minişe❤
Kiraz Simay'da cok seviyor :)
8 aydan sonra diye hatirliyorum yanlis degilse.Zaten dokunmadiysa tamamdir :)

Bizde de yeri boyluyor tabii :) onun keyfi baska galiba
Buarada once kucuge yedirsen abiyi örnek almadan

Kızlar köfte kaç adet yeterli bebiş için acaba.corbaya kıyma koyuyordum.kofte ilk kez yaptim firinda

Arkadaşlar ek gidayi açken veriyorsunuz değil mi en az 3 saat emzirmeyin. Bakın bakalım o zaman nasıl yiyor. Ilk defa yaptıklarınızı hemen beğenmez. Bu onun hakkıdır sonuçta önyargı soz konusudur.
2. Ve 3. Aynı yemeği tattirdigizda damak tadına da uyduysa muhakkak doyasıya yer.
Seçici olabilir. Ama sevecegi yemekler olacaktır. Pes etmeyin yedirin.

Su ne kadar iciriyorsunuz bir gün içinde ?

Bayrama kadar da ek gıdadan sonra kaşıkla verirsem içerdi 30 cclik suluğu redederdi hiç içmezdi.havalarin ısınmasiyla genelde 150 ml bitiyor 2.ye geciyoruz.surekli su veriyorum ihtiyacı varsa içiyor yoksa içmiyor

Disarda gezmekte degilsek veya uyumuyorsa 3 saat emmeden durmasi imkansiz benim kizin. Ama yine de ek gidayi da iyi yiyor masallah.
Suyu da hem ek gidadan sonra, onun haricinde de hava sicak oldugu icin saat basi sulugunu veriyorum. Ne kadar icerse.

Biz 6. Aydan beri boyleyiz
Dr muz bu sekilde istedi. Kimisi yere yatirip yediriyor sakin dedi bizimle beraber mama sandalyesinde masasinda yiyecek dedi meyve ogunu haric

Canım şimdi gördüm yazdıklarını senin adına çok sevindim yarın mutlaka deneyeceğim inşallah birazcık da olsa yer çok teşekkür ederim bizide düşündüğün için

Maşallah minişe❤
Kiraz Simay'da cok seviyor :)
8 aydan sonra diye hatirliyorum yanlis degilse.Zaten dokunmadiysa tamamdir :)
Her yerinde çeşitli kızarıklar var ama kimi terden kimi sivri sinek ısırığı gibi duruyor.. Ama sıcaklar başlayalı hiç beneksiz kalmadı, o yüzden başka bir şey de dokunsa, 3 gün kuralını bıraktığım için anlaması zor olacak
Bizde de yeri boyluyor tabii :) onun keyfi baska galiba
Buarada once kucuge yedirsen abiyi örnek almadan
Abisi yiyince alkışlıyor kızım :) o yüzden sofraya gelmeye ikna olursa, hadi kardeşini mutlu et, güzel örnek ol falan diye diye birkaç lokma yedirebiliyorum. Ama yine de haklı olabilirsin, kızımın bilinç altına işleyebilir bu az yeme manzarası..

Dugun icin şu deri makosenlerden dusunebilirsin.Ilk yurumelerde rahatta olur.
Bizimde ciplak hatta sıklıkla cimenlerde yurutuyorum cok seviyor.Cok sicak ama :) Bebisler ciplak ayak dugunede gitsin

En azindan 3 gun verirsen artip artmadigini gorursun.Baska degisik bisy vermezsen yine devam etmis olursun.
Abi icin oyle yaklasmakta guzelmis ama :) o zaman sira sira yapabilirsin.Oncelik olmadan.Bigun o bigun o.Aslinda ögunlerde 3nüz olmuyor musunuz?Buyuge hicbisy demesen yaklasir mi acaba size zamanla?
Bizimle oturur musun desen sadece :)

Canim sağolasın sorduğun icin 2 gece yüksek ateş çektik ama yok dis patlamadi henüz su an normal geçiyor günlerimiz

Iyi olmasina sevindim.Neyse ki onemli bisy olmamis.Dis sessiz sakin gelir insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…