2018 Ekim Anneleri

Pms donemindeyim. Her seye agliyorum. Su yazdiklarina da gozlerin yasardi.

Bizimki de emeklemeye ve tutunup kalkmaya basladi. Oyuncaklara ilgisi 0 gibi bisey. Saclar, tokalar, bacaklar, gozlukler veeee telefon. Islak mendil paketi ve pisik kremi de bonus.

Külot bezler bantlılardan daha güvenli geldi bana, çıkaramaz benimki :) bantlı olsa bandı söküp atabilir.
Tayt en son bayramda giydik, aşırı sıcak olduğu için giydirmek istemiyorum, zaten emeklemiyor da..
Çılgın Niliko koşmaya başlayınca bittiniz siz

Ankarada cok sicak. Citcitli body var ustunde sadece.

Ne gibi mesela evdeki düzen derken

Öğretmenim ben de. En geç ikide evde olcam aslında bana iyi geleceğini düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum

Biz de hala pütürsüz yiyoruz birkaç tatlı kaşığı yesin diye blender a göz yumdum şimdi pütür yemiyor

Gercekten cilgin. Sabah 7den beri 15 dk uyudu. Normal bezi giydirmek de daha zor. Hangisi ucuzsa obdan aliyoruz biz.

Kizlar internette degisik tarif falan ararken boyle bir programla karsilastim. Sizin bebekler buna asagi yukari uyar mu? Niliko hic uyumadigi icin ben bunun iki kati falan emziriyorum. Bugun bu programi uyguliyim dedim aglaya aglaya helak oldu. Az once emzirdim yine.

Eklentiler

• Screenshot_2019-06-26-13-25-12.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 47
Öğretmenim ben de. En geç ikide evde olcam aslında bana iyi geleceğini düşünüyorum ama bir yandan da korkuyorum
Düzen oturduktan sonra iyi de gelebiliyor bize. Evde olmayı ben çok seviyorum mesela ama fenalık da geliyor bazen. Evde iki çocuk üstüne bazen kızımla eşimle bunaldığımızdan didişmek... işe başlayınca ortam da değiştiği için rahatlıyordum. Umarım sizin için en doğru yolu seçersiniz

Ankarada cok sicak. Citcitli body var ustunde sadece.
Çıtçıtlı giymeyi çoktan bıraktık, alttan kapatıp çocuğu iyice bunaltmak istemediğimden.. Üzerinde tiril tiril bir elbise var tülbent kadar ince, yine de ter içinde kalıyor kuzucuk..
Biz de hala pütürsüz yiyoruz birkaç tatlı kaşığı yesin diye blender a göz yumdum şimdi pütür yemiyor
Benimki ise pütürsüz sevmiyor. Ağzında geveleyecek bir şey değilse ikinci kaşığı kabul etmiyor(yoğurt hariç). Çatalla ezip küçük parçalar halinde veriyorum. Damağıyla eziyor, diliyle ağzında çeviriyor öyle yutuyor. Büyük lokma gelirse geri çıkarıyor. 5 gün sonra 8 aylık olacak, 2,5 aydır öğün namına bir arpa boyu yol gidemedik.. Hala yeni başladığı günlerdeki kadar yiyor, sebze çorbasını ise hiç sevmedi, yemiyor. Acaba yer mi diye tahıllı kaşık maması aldım, diline değince itiyor, bir yudum yemedi..
Gercekten cilgin. Sabah 7den beri 15 dk uyudu. Normal bezi giydirmek de daha zor. Hangisi ucuzsa obdan aliyoruz biz.
Külot bezle bantlı bez aynı fiyata değil mi dikkat etmedim ben.. Soffio almıştım ilk külot bez, bantlı da aynı adet ve fiyatlıydı.. Şimdi Goon alıyorum ama en son indirimli diye aldığım ürün bildiğin defolu çıktı (arkadaki bant eksik, ön tarafa fazladan dolgu dikmişler beline kadar, terletiyor çocuğu)

Ben böyle menüleri görünce kötü hissediyorum kendimi.. 2-3 saatte 1 emiyor, hiç bir programa uymadan gelişi güzel, rastgele besleniyoruz(günlük toplam miktar yarım çay bardağını geçmez). Her gün yoğurt ve meyve yiyor(tadıyor demek daha doğru olur). Onun dışında sebze püresi 0,muhallebi henüz yapmadım (süt yerine ne katıyorsunuz?).Yumurta da ayda 2-3 kere falan yemiştir, gıdım gıdım, 2 ayda 1 yumurta sarısı çıkmaz herhalde..
Ona rağmen boğumlar aynen duruyor, yese ne olacak bu kızın hali? Diyet mi yapıyor nedir

Canbebe indirimde diye 3 paket almisti esim. En ucuz su an bu demisti. Kulot bez ona gore pahaliymis. Dun mu ne goon kulot bez aldi. Indirim varmis. Ebebekten mi jokerden mi aldi bilmiyorum.

Sut yerine su. Formul mama da kullaniliyormus ama hic yapmadim. Ben de oglen elmali yogurt yedirdim zaten.

Yeni diş gelecek belli yine sıkmaya başladı dişlerini ağzıda akıyor hep elide ağzında sürekli ısırıyor parmaklarını falan ama fena bir pişik yani pütürlü giderek çoğalıyor ve ben sürekli yıkıyorum açık bırakıyorum vs nasıl oldu şaşırdım ne yapacağım şimdi

Farklı bir şey yemedik aslında ek gıdada pek almıyor zaten poposuda terlemeye başlamış sanjrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…