2018 Ekim Anneleri

cok tesekkur ederim detayli anlatim icin.evet anadolu jet.kanguruya mi taksam diye dusundum simdi oyle anlatinca.

biz bugun kontrole gittik.doktor emekleme var mi dedi.yok dedim.donmedigini soyledim.yuzustu koyduk.kendini kaldirmasi kafasini tutmasi guzel ama normalde en gec 8.ayda donme bekleriz.yine de felaket tellalligi yapmayalim 12 aylik oldugunda da yapamazsa problemdir dedi.2 ayda 1200 gr alarak 8700 olmus.iyi kilo almis dedi.boy 69.5. bizde durum boyle.taze balik bulursaniz yesin dedi. bir de kan aldilar sonuclara bakilcak.

cok tesekkur ederim detayli anlatim icin.evet anadolu jet.kanguruya mi taksam diye dusundum simdi oyle anlatinca.
o benim de aklımda bu gidişte yani hem kanguru hem bebek arabasını almayı düşünüyorum ben. uçağı beklerken okadar saat kanguruda asla kalmaz çünkü.

zamanı gelince dönecektir eminim. kan niçin aldılar? neye bakcaklarmış. biz 8. ay kontrolüne gitmedik ya, baxero yaptırcaktık aşı yokmuş hastanede sonra gelin dediler. şimdi 8,5 aylık oldu. ara zamanda aşı yaptırmak istemiyorum karışıklık olmasın diye 9. ayda gideriz dedik

hemen hemen ayni seyler bizde de mevcut..gene uyuyor biz de gunduz uykusu en fazla 35-45 dk ve sadece 1 kez.

rutin kan alip bakiyorlarmis.kansizlik vb var mi diye.asilarla ilgili bilgi de verdi.2 tip menenjit asisi.biri 2 doz.digeri 3 doz. toplam 2000 tlye yakin bi miktar tutuyormus.

rutin kan alip bakiyorlarmis.kansizlik vb var mi diye.asilarla ilgili bilgi de verdi.2 tip menenjit asisi.biri 2 doz.digeri 3 doz. toplam 2000 tlye yakin bi miktar tutuyormus.
Eczaneyi aradim simdi.2 doz olan piyasada yok. Tek doz olan varmış. Fiyati da 280 lerde. 2 dozu tek tek eczanelerde aramak gerekiyor sanirim. Bizim dr 9 ve 15. Ayda demisti. Bebek 9 aylik oldu, bakalim nasil bulacaz :))

Çok teşekkür ederim son iki aydır kilomuz sabit, takmayayim desem de olmuyor

Eczaneyi aradim simdi.2 doz olan piyasada yok. Tek doz olan varmış. Fiyati da 280 lerde. 2 dozu tek tek eczanelerde aramak gerekiyor sanirim. Bizim dr 9 ve 15. Ayda demisti. Bebek 9 aylik oldu, bakalim nasil bulacaz :))
2 doz olan bexero dimi? Biz de o yok diye gitmedik hastaneye, 9. Ayda yaptiririz diyorduk demek bulmak zor. Ben carsamba ailemin yanina gaziantep’e gidiyorum, annem de babam da eczaci, onlara soylerim asiyi bulabilirlerse buz akuleriyle ankaraya getiririm, isterseniz size de getirebilirim. Tabi bulabilirsek, genelde ankarada olmayan bir ilac asi vs gaziantepte hic olmuyor. Ithalatla alakali bir sorun olabilir

Masallah ne guzel yemis
Acliktan aglamasina gerek yok sen teklif edersin o yer ya da toksa istemez.
2 saat geciyor bizde genelde ama arada emme oldugundan 2 saatte bir yemek olmuyor beslenme sekli
Emince anne sutunu daha cabuk hazmettiginden belki sizde yedigini daha yavas hazmetmesi farkettirebilir saatleri,daha uzun araliklar olabilir yani.
Suyuda teklif et hep yine o istegine gore alir

Masallah sevindim icin rahatlamistir biraz :)
Gunler bile farkediyor miniklere❤

evet o asi. evimin civarı.balgat ve cukurambar civari 4-5 tanesini de aradım yok piyasada.

2 gun degisiklik olsun bi yerlere gidelim diyoruz cokta istiyorum ama nerde yaticak ne yicek derken cesaret edemiyorum bana gaz verin hadi

2 gun degisiklik olsun bi yerlere gidelim diyoruz cokta istiyorum ama nerde yaticak ne yicek derken cesaret edemiyorum bana gaz verin hadi
En kotu yatak yere tasinir cevresine yastik vs dosenir, 2 gun hazir yogurt-peynir yese birsey olmaz, meyve, haslanmis yumurta vs hep bulunur. Acaba elektrikli cezvede tarhana corbasi yapilabilir mi?

İnsan isterse derim ben hep.
Ya herseyi engel gorecen ustuste geliyormus gibi gelecek ya da hallederim gozuyle bakacaksin direkt en pratigi zihninde olacak
Sende miniğinde hakediyorsunuz,hayatı erteleme bence :)

Kizlar ben uyuyamiyorum ya, gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 6da kalkiyorum, gece de uyaniyorum arada tabi. 5saat uykuya alistim anne olduktan sonra aslinda ama ders calisirken yetmiyor kafam basmiyor. Bugun biraz uyuyup ders caliscam diye esim denizi aldi gitti 3 saattir yoklar. Ama ben uyuyamiyorum surekli yatakta donup duruyorum, gece erken uyuyayim diyorum yine olmuyor. Soyle bir saat uyuyabilsem tum gece ders calisirim da olmuyor niye olmuyor ya ben eskiden kafayi koydugum gibi yatardim deli gibi bisey oldum artik

Ben de çok az uyuyorum son zamanlarda. Oğlumda daha düşkündüm uykuya, şimdi iyice uykusuz gezer oldum.
Gece en erken 1'de uyuyorum, o saatten sonra emmek için 1-2 kere kalkıyor kızçem, sabah en geç 6:30'da güne başlıyor yaramaz.
Bir şekilde ayaktayım ama batarya bitmek üzere... Gün içinde tansiyonumun düştüğünü hissediyorum, akşam olunca sıcaktan mıdır nedir geç saate kadar uyuyamıyorum.

Dondurmaaaa diye beynimi zonklatan bir oğluş da var bizde... İki tane kornet yedi, hala istiyor, susmuyor, kafam kazan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…