StresKizlar ben uyuyamiyorum ya, gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 6da kalkiyorum, gece de uyaniyorum arada tabi. 5saat uykuya alistim anne olduktan sonra aslinda ama ders calisirken yetmiyor kafam basmiyor. Bugun biraz uyuyup ders caliscam diye esim denizi aldi gitti 3 saattir yoklar. Ama ben uyuyamiyorum surekli yatakta donup duruyorum, gece erken uyuyayim diyorum yine olmuyor. Soyle bir saat uyuyabilsem tum gece ders calisirim da olmuyor niye olmuyor ya ben eskiden kafayi koydugum gibi yatardim deli gibi bisey oldum artik
Kizlar ben uyuyamiyorum ya, gece 12-1 gibi uyuyorum sabah 6da kalkiyorum, gece de uyaniyorum arada tabi. 5saat uykuya alistim anne olduktan sonra aslinda ama ders calisirken yetmiyor kafam basmiyor. Bugun biraz uyuyup ders caliscam diye esim denizi aldi gitti 3 saattir yoklar. Ama ben uyuyamiyorum surekli yatakta donup duruyorum, gece erken uyuyayim diyorum yine olmuyor. Soyle bir saat uyuyabilsem tum gece ders calisirim da olmuyor niye olmuyor ya ben eskiden kafayi koydugum gibi yatardim deli gibi bisey oldum artik
2 gun degisiklik olsun bi yerlere gidelim diyoruz cokta istiyorum ama nerde yaticak ne yicek derken cesaret edemiyorum bana gaz verin hadi
Is hayatindna once 9 saat 8,5 ay once ise 7 saatin altinda uyuduysam ertesi gun sersem gibi gezerdim. Hatta lisede bir gun 19 saat uyumustumD dooris123 hem de nasıl unutkanlıkterasa çamaşır serip unutuyorum(makinenin içinde unutmazsam), sonra da yana döne arıyorum dolapta, nerde bu tişört diye... uyku benim en önemli besinimmiş meğer. 6 yıldır deliksiz uykum yok. Alzheimer olurum bu gidişle.. Bekarken her gece 8 saat uyurdum, WC'ye kalksam üzülürdüm bölündü uykum diye.. şimdi bölünerek de olsa 5 saat uyusam kâr sayıyorum
VosVos35 aynen ben de artik gun icerisinde basdonmeleri yasamaya basladim. Unutkanlik hadsafada aptal gibi geziyorum evde
Nilsibel stresin de etkisi vardir elbet ama bence ben gercekten deli gibi bisey oldum denizle odalari ayirdik, cunku o ih dese ben uyaniyodum hemen kucagima alip pis pis yapiyordum, uyuyan cocugu da uyandiriyordum. Suan ikimiz de daha iyi uyuyoruz.
buaralar tek memeyi emziriyorum yaradan dolayi digerini sagip veriyorum, firsat bu firsat esime sabah uyaninca sen al sagilmis sutu ver ben yatayim dedim ama her sabah esim daha uyanmadan ben oglumun sesini duyup uyaniyorum, esim uyanip alsa bile geri uyuyamiyorum. Bu arada aglayarak uyanmiyor ben yan odadan ufacik minicik bir ih sesini duyup uyaniyorumsonra uyku haram yatakta don dur. Bildigin deliyim
plojovic bence benim o yaglari direk damardan almam lazim su sinavlari atlatayim da deneyeyim. Bu arada halallesin sanki etkisini gormeye basladim, tavsiye icin tesekkurler:)
harika bi rota, bizim de aklimizda Yunan adalari..İyi geceler kızlar.. kızımın 2 dişi birden çikti.. gemi ile yunan adalari turuna gittik iyi yorulduk.. park yatağı yanimiza almiştik orda bir kenarının aksami bozuldu gene aramizda yatiyor :) artik baya hareketlendi sayilir.. ek gidada meyveye geçmiştik bitince ağliyor niye bitti diye :) neyseki o çirkin mamayi reddetmedi devam ediyor yemeye..bizde durumlar böyle..
Bizde ara duzeltme calismalari var kaynana ile gorusmuyorum birde tatil ayarladik bunun üstüne. Yerimi vardi gidemiyorduk bu sene gidelim dedik ama 7 gece!!! Odada mutfak var ben kullanmiyordum restorandan yiyorduk ama zeynepin buharlı pisiricisini gotursem yaoarin orda herhalde ama yogurt ve peynir isini nasıl yapabilirim süre uzunGittiginiz yerde park yatak varsa icine carsaf serebilirsiniz yok kendi park yataginiz varsa katlayin goturun hic bir sey yoksa cift kisilik yataga yanlamasina siralanin duvar kenarina bebegi getirin bi tarafi yatak bi tarafi siz :) yeme icmeside 2 gunluk yemeklerini hazirlayip sicak sicak kucuk kavanoza soguyunca hoop termos cantasina. termos cantaya ilaveten 2 pet sise buzluga atin buz tutsun onlarida koyun icine guzelce soguk tutsun zaten gittiginiz yerde elbet bulunur dolap
Benim kizim hic oyle birkac ogun yemiyor bende mi sorun var acaba hazirliyorum asla yemiyorBizdeki yeme duzeni soyle; 6-7 arasi cikmadan anne sutu
8 gibi uyanis
9 kahvalti
10-12 uyku( ise basladigimdan beri annemler duzenli uyutuyor sorun bendeymis diyorum bazen)
1 bucuk ogle yemegi
2 isten geliyorum emzirme
3-4 arasi uyku (max 1 saat min 15 dk)
4 bucuk meyve
6 gibi emzime
7 bucuk aksam yemegi
8 bucuk banyo
9 emzirerek yatis
3. Uykuyu ben kaldirdim normalde 6-7 arasi uyuuordu 11 e kdr ayaktaydik 1-2 gun tam o 3. Uykuda uyutmadim parka cikardim zor oldu ama astik simdi uyutsamda uyumuyor o saatlerde ve bu sayede gece uykusunu one cekmis oldum
Benim kizim hic oyle birkac ogun yemiyor bende mi sorun var acaba hazirliyorum asla yemiyor
kizlar dun aksam oglum koltukta otururken birden devrilip yuzustu boyle kedi gibi yere dustu.biraz agladi sonra normale dondu.yedi emdi uyudu.simdi biraz atesi var (gerci derecede cikmiyor ama vucudu sicak ve halsiz).ara ara serin suyla islattim vucudunu basini.baktim ikinci dis kabarmis.ondandir di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?