2018 Ekim Anneleri

kizlar bizim ikinci dis kabarmisti az once dikkat ettim patlamis.sabah 38.5 tu atesi. ilik dus aldirdim.islak bezle siliyorum eklem yerlerini.emziriyorum su iciyor.37.4 e dustu.yavrum cok halsiz uyuyup uyaniyor mizildiyor.

Yararli seyleri yogurtla karistirmak aynisi desem sasirmazsin degil mi? Yumurtayi sevmiyor diye yogurtla veriyorum.

7 saat uyumak ütopya gibi geliyor şu an
Lisede akşam 22:30 gibi yatıp sabah 6:30'da kalkıyordum. Köyde iş çok olur, daha erken yatmaya fırsat yoktu :)
Üniversitede düzenli ders çalışmadığımızdan sınav haftalarında sabahlardık, sonra da sınav günü zombi gibi dolanırdık. Koskoca günü 1-2 saat uykuyla geçirirdik ama sınav haftası bitince 10 saat uyuduğumu da bilirim
İşe başlayınca yeniden 8 saat gece uykusuna kavuştum :))
Ahhh uyku nerelerdesin, çok özledim

kizlar bizim ikinci dis kabarmisti az once dikkat ettim patlamis.sabah 38.5 tu atesi. ilik dus aldirdim.islak bezle siliyorum eklem yerlerini.emziriyorum su iciyor.37.4 e dustu.yavrum cok halsiz uyuyup uyaniyor mizildiyor.
Geçmiş olsun canım düşe kalka büyüyorlar... Diş çıktıysa ateş düşer kısa sürede.. Devam ederse doktora gösterirsiniz, altında başka bir neden varsa öğrenmiş olursun. İnşallah diştir, gelip geçmiştir..
Kızım da huysuz bugün, sürekli kulaklara saldırıyor. Uyuyup uyanınca sakinleşti biraz, şimdi oyun oynuyor

Bende cok su içerim ama benimkine bircok alıştırma biberonu aldim ama illaki ben kasikla icirecegim oyle iciyor

Benim başından beri sutum yoktu 1 haftadir ugrasiyorum belki cikar diye yok malasef bende biraktim artik mochi pompa aldim butun gun goguste ama 1 cay kasigi cıkmış onu da boşuna almis oldum pek ikinci cocuga niyetim yok

Bende ilk kulaktan anlamistim bizim zeynep arka arkaya cikariyor cok fena biri bitmeden digeri kabariyor cok zor bu dis olayi

bizim 1 aydir gunde 3-4 kez yapiyor.cogunluk kati.arada sivi da oluyor.dun ikinci dis patladi.ates 37
4 dunden beri.surekli uyukluyor.3 saate bir emiyor.ek gida sifir.
Bizim ek gida gunde toplam 3 yemek kasigi ancadır.. ek gidadan gectim, mamayi yese sevinecem :))kilo alimi durdu buara.Kaka da hep sulu ve gunde 2 kez.
Size de kolayliklar diliyorum.

bizim 1 aydir gunde 3-4 kez yapiyor.cogunluk kati.arada sivi da oluyor.dun ikinci dis patladi.ates 37
4 dunden beri.surekli uyukluyor.3 saate bir emiyor.ek gida sifir.
Dikkatli ol canım, bebekler böyle halsizken hastalığa çok açık olur. İnşallah hastalanmadan atlatır bu dönemi. Zorlamış dişler kuzucuğu

Kızlar, eşimin akrabası kızını evlendiriyor. Çeyiz çıkıyor şu anda (davullu klarnetli).. Çok özlemişim oynamayı ama kızım uyuyor, aşağı inemedim :) yine de içim kıpır kıpır.. Yıllardır hasret kalmışım meğer.. Bi iyi geldi ki bu sesler, şamata.. İzlemesi bile keyif verdi..

Sut sagiyoruz ama cikmiyor diyen arkadaslarim, sut aslinda memede ve emdikce gelirmis. Yani benim kalbim az calisiyor, bobregim az calisiyor diyemeyeyiz ya boyle bir benzetmeyle anlatiyorlar. Saginca az geliyor ve bu da iyice moral bozuyor. Benim de yetmiyor ama emziriyorum geldigi kadar. Mamayi birakip keci sutune basladik biz. Sevdiler iciyorlar. Belki tartisma goturur ama mama icerikleri de daha iyi degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…