Yararli seyleri yogurtla karistirmak aynisi desem sasirmazsin degil mi? Yumurtayi sevmiyor diye yogurtla veriyorum.Bence benim kiz babasina cekmis yogurt hastasi ve yemek istemedigi yararli yiyecekleri yogurtla karistiriyorum. Biz 6. Aydan itibaren bu sekilde basladik yemese bile sofraya oturttuk bizi izledi yemek bitene kadarda kaldirmadik boyle boyle alisti ama her cocuk farkli istahli bi aileyiz hani yemesekte olur degilde aksam ne yicez diyenlerden belkide bize cekti birde su meselesi tahminim gunde 1 lt yakin iciyodur cunku cok terliyor kollar bacaklar hep nemli ama o da bize cekmis asiri su tuketiyoruz hatta benim ozellikle azaltmam gerek
7 saat uyumak ütopya gibi geliyor şu anIs hayatindna once 9 saat 8,5 ay once ise 7 saatin altinda uyuduysam ertesi gun sersem gibi gezerdim. Hatta lisede bir gun 19 saat uyumustumoyle bir askti bizimkisi.. Oglumdan sonra birkac kere 7 saat uyuma sansim oldu sanki yeniden dogmus gibi uyandim. nerden nereye:)
Geçmiş olsun canım düşe kalka büyüyorlar... Diş çıktıysa ateş düşer kısa sürede.. Devam ederse doktora gösterirsiniz, altında başka bir neden varsa öğrenmiş olursun. İnşallah diştir, gelip geçmiştir..kizlar bizim ikinci dis kabarmisti az once dikkat ettim patlamis.sabah 38.5 tu atesi. ilik dus aldirdim.islak bezle siliyorum eklem yerlerini.emziriyorum su iciyor.37.4 e dustu.yavrum cok halsiz uyuyup uyaniyor mizildiyor.
Yararli seyleri yogurtla karistirmak aynisi desem sasirmazsin degil mi? Yumurtayi sevmiyor diye yogurtla veriyorum.
Bende cok su içerim ama benimkine bircok alıştırma biberonu aldim ama illaki ben kasikla icirecegim oyle iciyorBence benim kiz babasina cekmis yogurt hastasi ve yemek istemedigi yararli yiyecekleri yogurtla karistiriyorum. Biz 6. Aydan itibaren bu sekilde basladik yemese bile sofraya oturttuk bizi izledi yemek bitene kadarda kaldirmadik boyle boyle alisti ama her cocuk farkli istahli bi aileyiz hani yemesekte olur degilde aksam ne yicez diyenlerden belkide bize cekti birde su meselesi tahminim gunde 1 lt yakin iciyodur cunku cok terliyor kollar bacaklar hep nemli ama o da bize cekmis asiri su tuketiyoruz hatta benim ozellikle azaltmam gerek
Benim başından beri sutum yoktu 1 haftadir ugrasiyorum belki cikar diye yok malasef bende biraktim artikferhunde001 gecmis olsun. Ben de yerde minderde oturtuyorum ama bu ara direniyo oturmak istemiyo..
SaskinAnne ben de az da gelse 8.5 ay sagdim. 15 gun once iyice bittiginden sagmayi biraktim. Mama veriyorum hep, ama icmiyo kuzum, ek gida da minimumda, saglik olsun.
Tatil demissiniz, otelde peynir cesitlerinden verirsiniz, meyve her yerde var, zaten az yiyorlar,rahat olun derim..iyi tatiller simdiden..
Bende ilk kulaktan anlamistim bizim zeynep arka arkaya cikariyor cok fena biri bitmeden digeri kabariyor cok zor bu dis olayiGeçmiş olsun canım düşe kalka büyüyorlar... Diş çıktıysa ateş düşer kısa sürede.. Devam ederse doktora gösterirsiniz, altında başka bir neden varsa öğrenmiş olursun. İnşallah diştir, gelip geçmiştir..
Kızım da huysuz bugün, sürekli kulaklara saldırıyor. Uyuyup uyanınca sakinleşti biraz, şimdi oyun oynuyor
Ben de arttiriyim o zaman yaptığım caanimm kemik suyu corbalari icmiyo 1 kasik corba 1 kasik yogurt beraber yediriyorumSasirmam bizimkiler ayni cunku :) goruyor ve arttiriyorum ben direk kahvaltiyi yogurtla aciyodum ilk zmnlar
Bizim buaralar hep katiBu donemde bebeklerin kakanin formu (kati/sulu?)
Kaka, sıvı bu ara hep ve günde 2 kez.Bizim buaralar hep kati
KatiBu donemde bebeklerin kakanin formu (kati/sulu?)
bizim 1 aydir gunde 3-4 kez yapiyor.cogunluk kati.arada sivi da oluyor.dun ikinci dis patladi.ates 37Kaka, sıvı bu ara hep ve günde 2 kez.
Bizim ek gida gunde toplam 3 yemek kasigi ancadır.. ek gidadan gectim, mamayi yese sevinecem :))kilo alimi durdu buara.Kaka da hep sulu ve gunde 2 kez.bizim 1 aydir gunde 3-4 kez yapiyor.cogunluk kati.arada sivi da oluyor.dun ikinci dis patladi.ates 37
4 dunden beri.surekli uyukluyor.3 saate bir emiyor.ek gida sifir.
Bizimki 2 aydır katı (ama sert değil, yapışkan bir yapıda). Günlerce yapmıyor ama kabız görüntüsü yok kakada.Bu donemde bebeklerin kakanin formu (kati/sulu?)
Diş çıkarma + sıcak havalar etkilemiştirKaka, sıvı bu ara hep ve günde 2 kez.
Dikkatli ol canım, bebekler böyle halsizken hastalığa çok açık olur. İnşallah hastalanmadan atlatır bu dönemi. Zorlamış dişler kuzucuğubizim 1 aydir gunde 3-4 kez yapiyor.cogunluk kati.arada sivi da oluyor.dun ikinci dis patladi.ates 37
4 dunden beri.surekli uyukluyor.3 saate bir emiyor.ek gida sifir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?