2018 Ekim Anneleri

Oturuyor da bir süre sonra sıkılıp ağlıyor canım hareket edemeyince fazla. Aksiyon adamı muhakkak hareket edecek olacak bir yerlerde. Ay valla 1.5 saat önce mutfakta yere yatırmıştım işimi hallettim arkamı dönüp alacağım üzerine koca sandalyeyi çekip düşürdü pek ağlamadı kafası kızarıp geçti tepkileri de normal sıkıntı yok gibi biraz içim rahatladı. Deli ya ne bulsa çekiyor

ferhunde001 , pessinus geçmiş olsun kızlar. Gözümüzden sakınsak da hem hasta oluyorlar hem de bolca düşüp kalkıyorlar... Allah korusun bıdıklarımızı
Amin canım hepimizin çocuklarını. Gözümüzün önünde olup bitiyor birçok şey daha nicelerini göreceğiz kim bilir?benim bolca sorunla karşılaşacağım garanti kıpır kıpır şimdiden

Yok canım o da yok, çok hareketli bebek aslında emekleme pozisyonu alıyor dizleri kivicirip azcik bir geriye gitme var o kadar, dönüp duruyor ama emekleme yok

Cok yaklasmis o zaman
Cunku alisa alisa ilerliyorlar
Yani denerken kendini gorup devam ettirmeye calisacak emeklemeyide
Ay olarak gec degil ama normal

Bir de yurutecte ayaktan ziyade vucut kuvvetiyle ilerlemeye calisiyorlar.Onlar icin celiski aslinda.
3-4 gune farki gorursun.
Ama unutlayacagi,kalici olacak bisy degil.

pessinus niliko'da cok hareketli. Ayni odada bile yarim saatten cok durmuyor. Hemen cani sıkılıyor. Sokagi cok seviyor. Ama bebek arabasinda da uzun sure durmuyor. Otomobilde gitmeyi sevmiyor. Yarim saat koltugunda zapt etsek yarim saat de kucakta oyalasak sonra arabadan inip gezdiriyoruz. Kendi basina yerde oynarken bile yoruluyorum. Cok hareket ettigi icin basim dönüyor.

Aynı canım emekleme yok ama eli ayağı kolu durmuyor eline verdiğin bişeyden beş dk sonra sıkılıyor, dışarıya bayılıyor resmen merdivenlere yönelince yüzü gülüyor, bebek arabasını çok seviyor ama azcik gezelim diyeyim uyuyup kalıyor arabada, oturmak istemiyor birde ayakları ile direniyor sürekli ayakta duracak beyefendi

Herkese merhabalar. Umarım hepiniz iyisinizdir. Boş zamanlarda sınava çalıştığım için aylarca giremedim son bi kaç sayfayı okudum nasıl da büyümüşler duygulandım ya... benim duru kuşum da çok hareketli düşüp duruyor tutunarak kalkıyordu iki gündür emekliyor ama komik emekliyor bi ayağını basıyor diğeriyle sürünüyor 4 dişimiz çıktı. Benimki de ek gıdayı yemiyor anca meme bi gün meyve yiyor diğer gün ağzını kitliyor bi makarnaya acıyor ağzını bi de önyargılı her tadım da hemen kitliyor o ağzı 3 aydır aynı kiloda ama sağlıklı olsun da çok takmıyorum

E elaelif123 bexsero asisi bugun depolara gelmis ama hizla tukenmis annem aradi da son bir taneyi yakalamis antepte, ben aldirdim ona antepte biryerlere yaptircaz artik, yada bi bakcam ankaraya getirme sansim olursa, yaz gunu biraz sikintili cunku getirme isi. Ankaradaki eczanelere bugun yeniden bir sorun isterseniz asiyi bulursunuz belki

Amin canım hepimizin çocuklarını. Gözümüzün önünde olup bitiyor birçok şey daha nicelerini göreceğiz kim bilir?benim bolca sorunla karşılaşacağım garanti kıpır kıpır şimdiden
Allah yardımcın olsun canım, erkek çocukları nispeten daha hareketli oluyor, büyüdükçe de coşuyorlar iyice :) sevgiyle baş edebiliriz sadece...

Hoşgeldin arkadaşım gözüm yollarda kaldı seninki topiğin en miniği, bizim gibi geç gelen kuşlardan. Emeklemiş, kalkmış bile maşallah kızım henüz emeklemiyor, kalkmaya çalışıyor ama popo ağır geliyor
Ek gıda konusunda aynıyız. Meyve yiyor, salatalık yiyor.. Hepsi de gıdım gıdım. Yediği en büyük porsiyon yarım şeftali veya yarım kayısı.. Bütün gün yetiyor sanırım :) yeni tatlara da aynen ön yargılı, önce elini uzatıyor, kendimi aşabilirsem veriyorum eline, mıncıklayıp yere atıyor çoğunlukla
6 aydan sonra kontrole gitmedik ama artış yok gibi kiloda. Olmasın, sorun değil, yeterince tombik zaten benimki
Müzikli oyuncakları çok seviyor, düğmelerine basıp çalıyor, oynuyor

Niliko muhtemel benim oğluştan da hareketli maşallah ona. Artık daha da dikkatli olmak gerekiyormuş onu anladım. Dışarısı bizim için de kurtarıcı evde yürütürken ayaklar bizi hep balkona götürüyor çeviriyoruz geri dönüp oraya geliyor bebek arabasında daha uzun kalıyor ama uyuyor uyanıyor bir yerde sabit durmayı sevmiyor sadece durunca kaldırın beni gezdirin diyor

Merhaba, inanir misiniz ben de sizlere yazmak icin girdim simdi siteye :)) Arkadasim yaptirmis, aradi. Ankara Liv de varmis.. aradim, var dediler ferhunde001

Son düzenleme:
Ay ne guzel uyuyormus kiz. Artik arabada da uyumuyor bizimki.
Sabahtan beri atesimiz 37 ustu. Baska hic bir seyi yok. Ne oksuruk ne ishal ne burun akintisi ne kusma. Dis mi geliyor bilmiyorum cunku agzini kontrol ettirmiyor. 37.9 olunca esim ates dusurucu verdi. 38.5i bekleyin demisti doktor. Ille de doktora gidelim diyor evdekiler. Bi sure beklemek gerekmez mi? Ben mi cok vurdumduymazim?

Benimki de surekli balkona cikmak istiyor ama mermer cikinti var. Kafasini carpar. Onune yastik koyunca da daha cok ilgisini cekiyor. O olmasa yere kilim atar oturturdum. Kuslara cok bakiyor.

bizim 3 gun 38.5lardaydi.39.4 u gorunce birden acile kostuk.bogaz enfeksiyonu olmus.38.5u gecerse gidin.ya da bikac gunden fazla surerse.

bizim 3 gun 38.5lardaydi.39.4 u gorunce birden acile kostuk.bogaz enfeksiyonu olmus.38.5u gecerse gidin.ya da bikac gunden fazla surerse.
Tamam canim doktora mesaj attik. Uzun sure dusmezse ve kusarsa yemek yemezse getirin dedi. Ilac alinca gunduz dustu. 6 saat sonra yine 38.3 oldu. Ilac icirdik. Dus aldirdik. Butun gun uyumamis. Iyice kudurmustu. Hem gozleri bayilmis agliyo hem poposunu kaldirip altindan bakip opucuk atiyo.
Simdi uyudu. 37.9 indi.
Size de gecmis olsun.
Bizim ilk defa 37.3unn ustune cikti atesi dogdugundan beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…