Biz 38.5 u görmeden ilaç vermedik hiç.. doktor o az ateş de lazım diyor vucüt için.. direniyor belki birşeye..Ay ne guzel uyuyormus kiz. Artik arabada da uyumuyor bizimki.
Sabahtan beri atesimiz 37 ustu. Baska hic bir seyi yok. Ne oksuruk ne ishal ne burun akintisi ne kusma. Dis mi geliyor bilmiyorum cunku agzini kontrol ettirmiyor. 37.9 olunca esim ates dusurucu verdi. 38.5i bekleyin demisti doktor. Ille de doktora gidelim diyor evdekiler. Bi sure beklemek gerekmez mi? Ben mi cok vurdumduymazim?
Biliyorum bizimki de oyle dedi ama kv kp surekli doktora goturun bir sey yapin deyip durunca vermis esim.Biz 38.5 u görmeden ilaç vermedik hiç.. doktor o az ateş de lazım diyor vucüt için.. direniyor belki birşeye..
Off bu yaşlıların herseye karişması yokmuBiliyorum bizimki de oyle dedi ama kv kp surekli doktora goturun bir sey yapin deyip durunca vermis esim.
Gecmis olsun. Biz bu hafta ailece nezle-grip olduk. Terden koruyamadik galiba. Kizlardan biri ateslendi. 38.6 ya kadar cikti. Calpol verelim dedim. Esim birakmadi. Islak bezle filan idare ettik. Yukselmeyince de dr a gitmedik.Ay ne guzel uyuyormus kiz. Artik arabada da uyumuyor bizimki.
Sabahtan beri atesimiz 37 ustu. Baska hic bir seyi yok. Ne oksuruk ne ishal ne burun akintisi ne kusma. Dis mi geliyor bilmiyorum cunku agzini kontrol ettirmiyor. 37.9 olunca esim ates dusurucu verdi. 38.5i bekleyin demisti doktor. Ille de doktora gidelim diyor evdekiler. Bi sure beklemek gerekmez mi? Ben mi cok vurdumduymazim?
Ay ne guzel uyuyormus kiz. Artik arabada da uyumuyor bizimki.
Gecmis olsun hepinize. Sagolun.Gecmis olsun. Biz bu hafta ailece nezle-grip olduk. Terden koruyamadik galiba. Kizlardan biri ateslendi. 38.6 ya kadar cikti. Calpol verelim dedim. Esim birakmadi. Islak bezle filan idare ettik. Yukselmeyince de dr a gitmedik.
Ay tatlim ya. Hayal ettim. Ne minnos.Nilsibel gecmis olsun size de.bizim de bugun normaldi.denize soktuk bebek simidinde.biraz ih mih dedi.sonra uyuyakaldi denizde simitin icinde.
Gecmis olsun. Iyi sizin cok cikmamis. Ben de gece usuyor ondan mi diye dusunuyorum. Bu hafta kendim gece bi terleyip bi titreme nobeti gecirdigim icin cocugu nasil orteyim giydireyim bilemedim.Bizde de dün geceden beri durum aynı.
Sadece kafa boyun kısmı özellikle.
Dişeti icin karanfilli sürülebilecek bisy yaptim onu kullaniyoruz
Usudumu diye korktum aslinda haftasonu Polonezköy'deydik.Cok serindi gecenin ilerleyen saatleri.Biz titredik resmen.Giydirdim ama yine de birden o kadar fark direncini kirmismidir diye de dusunuyorum ama 38i de gecmedi 37.5 civarlari dolaniyor
Su nasil geldiyse artik :) hayal ettim ama gercegi daha güzeldirNilsibel gecmis olsun size de.bizim de bugun normaldi.denize soktuk bebek simidinde.biraz ih mih dedi.sonra uyuyakaldi denizde simitin icinde.
Kızımı kaç tane doktora götürdüm alerjiden dolayı hiç biri yönlendirmedi muayene ediyorlar sadece ek gıdaya tam geçtik sayılmaz dedim olabilir dedi o kadar .. demir kullanıyor musun diye sordu son dr hayır pekmez veriyorum bir de tahin dedim tabi olur doğal en iyisi dedi o kadar .. bende ne yedireyim diye bakmak için girmiştim :)Doktor yonlendirmiyor mu?
Cok zor Allah kolaylik versin. Ben yumurta yemiyor diye uzuluyorum. Sizin isiniz daha zor. En azindan pekmez bayagi faydali. Alerjisi ne zaman gececek acaba?Kızımı kaç tane doktora götürdüm alerjiden dolayı hiç biri yönlendirmedi muayene ediyorlar sadece ek gıdaya tam geçtik sayılmaz dedim olabilir dedi o kadar .. demir kullanıyor musun diye sordu son dr hayır pekmez veriyorum bir de tahin dedim tabi olur doğal en iyisi dedi o kadar .. bende ne yedireyim diye bakmak için girmiştim :)
merhaba.biz otelde kalmadik ama soyle ornek vereyim kahvaltiya gittigimizde haslanmis yumurta pekmez peynir tereyagi zeytin gibi yiyebilecegi seylerden veriyorum.oglen ya da aksami disarda yiyorsak mercimek ya da yayla corbasi soyluyoruz.biraz corba icip ustune de köfte yiyor.evden cikarken yanima kiraz aliyorum bazen.disarda agzimda isirip bolerek veriyorum.otelin acik bufesinden meyve alip gun icinde verebilirsin.diger ogunler de mutlaka yiyecegi seyler vardir.zaten istahli bi bebekti di mi.sorun olmaz bi de yanimizda mama onlugu kucuk kase kasik pecete vb seyler tasimak kolaylik oluyor.Bebek dostu otelde kalan varmi daha once ana restaurantta bebege uygun kati gida hizmeti yaziyor bunun oldugu yerde yanima bisey almam lazim olur mu acaba
Istahli canim cok sukur corba türevi yemiyor ama nasil yaptıysam yediremedim pure seklinde yiyo anca otelde supriz le karsilasmamak icin buharli pisiriciyi yanima alsam dedim o zamanda arabayla gitmek gerekicek gerek yoksa ucakla gidelim kafasindayim otel bebek dostu ama hic oyle otelde kalmadim yada lazim olmayinca dikkatimi çekmedimerhaba.biz otelde kalmadik ama soyle ornek vereyim kahvaltiya gittigimizde haslanmis yumurta pekmez peynir tereyagi zeytin gibi yiyebilecegi seylerden veriyorum.oglen ya da aksami disarda yiyorsak mercimek ya da yayla corbasi soyluyoruz.biraz corba icip ustune de köfte yiyor.evden cikarken yanima kiraz aliyorum bazen.disarda agzimda isirip bolerek veriyorum.otelin acik bufesinden meyve alip gun icinde verebilirsin.diger ogunler de mutlaka yiyecegi seyler vardir.zaten istahli bi bebekti di mi.sorun olmaz bi de yanimizda mama onlugu kucuk kase kasik pecete vb seyler tasimak kolaylik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?