2018 Ekim Anneleri

Biz 38.5 u görmeden ilaç vermedik hiç.. doktor o az ateş de lazım diyor vucüt için.. direniyor belki birşeye..

Biliyorum bizimki de oyle dedi ama kv kp surekli doktora goturun bir sey yapin deyip durunca vermis esim.
Off bu yaşlıların herseye karişması yokmu bizim bebekte ilk doğduğunda sarılık olduydu.. şekerli su verin de verin.. yok verdirmem dedim.. bi baktim eşim gizlice veriyor

Gecmis olsun. Biz bu hafta ailece nezle-grip olduk. Terden koruyamadik galiba. Kizlardan biri ateslendi. 38.6 ya kadar cikti. Calpol verelim dedim. Esim birakmadi. Islak bezle filan idare ettik. Yukselmeyince de dr a gitmedik.

Nilsibel cok gecmis olsun. Biz de ates olunca 38leri gorunce veriyoruz cunku deniz atesi biraz yukselsin hemen aglamaya basliyor, cok huzursuz oluyor.

Bizde de dün geceden beri durum aynı.
Sadece kafa boyun kısmı özellikle.
Dişeti icin karanfilli sürülebilecek bisy yaptim onu kullaniyoruz
Usudumu diye korktum aslinda haftasonu Polonezköy'deydik.Cok serindi gecenin ilerleyen saatleri.Biz titredik resmen.Giydirdim ama yine de birden o kadar fark direncini kirmismidir diye de dusunuyorum ama 38i de gecmedi 37.5 civarlari dolaniyor

Gecmis olsun. Iyi sizin cok cikmamis. Ben de gece usuyor ondan mi diye dusunuyorum. Bu hafta kendim gece bi terleyip bi titreme nobeti gecirdigim icin cocugu nasil orteyim giydireyim bilemedim.
6dan sonra ilac verince 8 gibi terleyip atesi atti. 38.3e cikmisti ve saat 11den beri uyumamisti. Simdi yine biraz sicak kafasi.

Doktor yonlendirmiyor mu?
Kızımı kaç tane doktora götürdüm alerjiden dolayı hiç biri yönlendirmedi muayene ediyorlar sadece ek gıdaya tam geçtik sayılmaz dedim olabilir dedi o kadar .. demir kullanıyor musun diye sordu son dr hayır pekmez veriyorum bir de tahin dedim tabi olur doğal en iyisi dedi o kadar .. bende ne yedireyim diye bakmak için girmiştim :)

Bebek dostu otelde kalan varmi daha once ana restaurantta bebege uygun kati gida hizmeti yaziyor bunun oldugu yerde yanima bisey almam lazim olur mu acaba

Cok zor Allah kolaylik versin. Ben yumurta yemiyor diye uzuluyorum. Sizin isiniz daha zor. En azindan pekmez bayagi faydali. Alerjisi ne zaman gececek acaba?

Bebek dostu otelde kalan varmi daha once ana restaurantta bebege uygun kati gida hizmeti yaziyor bunun oldugu yerde yanima bisey almam lazim olur mu acaba
merhaba.biz otelde kalmadik ama soyle ornek vereyim kahvaltiya gittigimizde haslanmis yumurta pekmez peynir tereyagi zeytin gibi yiyebilecegi seylerden veriyorum.oglen ya da aksami disarda yiyorsak mercimek ya da yayla corbasi soyluyoruz.biraz corba icip ustune de köfte yiyor.evden cikarken yanima kiraz aliyorum bazen.disarda agzimda isirip bolerek veriyorum.otelin acik bufesinden meyve alip gun icinde verebilirsin.diger ogunler de mutlaka yiyecegi seyler vardir.zaten istahli bi bebekti di mi.sorun olmaz bi de yanimizda mama onlugu kucuk kase kasik pecete vb seyler tasimak kolaylik oluyor.

Merhaba kızlar,
Ateşli kuzulara geçmiş olsun, inşallah bir an evvel düşer ateşleri..
Kızımın bileğinde isilik gibi kızarıklık olmuştu (başka yerlerinde de çıkıyor ama hemen iyileşyor, bu biraz yayıldı ve uzun sürdü), ha geçti geçecek diye beklerken iyice arttı kızarıklık.
Bugün oğlumu 5 yaş izlemine çağırdılar. Gitmişken kızımın bileğini de gösterdim. İsilik ama çok ilerlemiş dedi aile hekimi. Merhem yazdı, az kortizonlu krem. 3 gün kullan dedi. Günde 2 kere banyo ettir dedi, tek başına zor oluyor ama yapıcaz bişeyler..
Yolda gelirken arabasında uyuyordu hemen sürdüm, daha şimdiden rengi solmaya başladı çok şükür.

Eczanede hünnap'ın kahvaltılık kakaolu toplarını gördüm. Daha önce hiç almamıştım (hiç bir markanınkini almadım), içeriği güzel geldi gözüme, aldım oğluma.. Birkaç vitamin, mimeral alır belki diyerek (yerse)..
Onu alırken bebe bisküvisini de gördüm(hünnap), keçi sütlü, ilave şekersiz yazıyor. Ben hiç kahvaltı ettiremiyorum kızıma, ağız kilitli.. Belki bisküviyi labneyle ezip verirsem yer. Hiç niyetim yoktu bisküvi vermeye ama 8 aylık oldu, hala kahvaltı yok.
Sebze püresi yemiyor, çorba sevmiyor.. Köfte denedim, 50 kuruş büyüklüğünde köfteyi zor bitiriyor (en büyük porsiyonu bu). Havalar da çok sıcak, iştahı yok ama yemesi lazım artık. Kan ilacı vermiyorum, takviye şart.. Sadece meyveyle nereye kadar (o da yine çok az miktarda). Mesela dün sadece birazcık kavun ve kayısı yedi tüm gün...

Bu arada sıcaklar sağ olsun, hiç bir efor sarf etmeden 65 kiloya inmişim. Bu sabah aç karnına tartıldım eczanede. Spor yapsam sıkılaşırım biraz ama şu üstümdeki ölü toprağını atamıyorum bir türlü...

Istahli canim cok sukur corba türevi yemiyor ama nasil yaptıysam yediremedim pure seklinde yiyo anca otelde supriz le karsilasmamak icin buharli pisiriciyi yanima alsam dedim o zamanda arabayla gitmek gerekicek gerek yoksa ucakla gidelim kafasindayim otel bebek dostu ama hic oyle otelde kalmadim yada lazim olmayinca dikkatimi çekmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…