2018 Ekim Anneleri

plojovic Nilsibel çok geçmiş olsun kuzucuklara. Ciddi bişeyleri yoktur hemen geçer umarım.
Bende geçen hafta enfeksiyon kapmışım aklım çıktı ufaklığa geçecek diye sıkıntı çıkmadı çok şükür.
Bu doktorları ben anlamıyorum. İnşallah alerjisi çabuk geçer.
Demir kullanmayınca zorlamadı mı? Doktora vermediğimi söyleyince ne yapıp edip vermem gerektiğini söyledi. Pekmez vs ilaç gibi etki etmiyormuş. Kırk takla atıyorum o ilacı vermek için. Tahlil yaptılar mı? Tahin pekmez verebilir miymişiz?

İlk adım arabalarından ya da tutunup yürümesini sağlayan yürüteçlerden kullanan var mı? Almak için baktım ama hiç içime sinen olmadı hızlı olup düşürür gibi geldi çoğu. Öneriniz varsa onlara bakayım.

1-2 haftadır emekliyoruz, ayağa kalkıyoruz. Bu aralar çok sık tutunup kalkmaya başladı ayaklarını da atıyor ileri geri. Tutunup adım attıracak bi oyuncak bulursam çok hoşuna gidecek gibi.

Annem almış kızıma ilk adım arabası yürüteç istememiştim bu da hoşuma gitmedi çünkü yürürken hızlanıyor ya da önü kalkıyor bende üstüne bindirip gezdiriyorum :)

Evet ben doktora sormadan başlamıştım kan değeri çok iyi dedi tabi siz sorun yine de her doktor ayrı konuşuyor biliyorsunuz

Annem almış kızıma ilk adım arabası yürüteç istememiştim bu da hoşuma gitmedi çünkü yürürken hızlanıyor ya da önü kalkıyor bende üstüne bindirip gezdiriyorum :)
Evet bende ondan korktum. Hafif bişeye benziyorlar alsam arkaya ağırlık verince düşecek gibi ya da tekerleği hızlı gider de düşürür yine gibi hissettim. Binip gezince hoşuna gidiyor mu :)

@ arkadasim verdi. Arada kullaniyoruz en fazla 2 metre gidiyoruz. Üstune cikmak istiyo birakiyoruz :)) memnunum.Bizimki şu

Eklentiler

• 15621666783965554132976640644231.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 20190703_181159.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 31
Evet ben doktora sormadan başlamıştım kan değeri çok iyi dedi tabi siz sorun yine de her doktor ayrı konuşuyor biliyorsunuz
Ben uzun süre vermedim reddediyor ve kabız yapıyor diye. İzmire taşınınca burada gittiğimiz doktor ne yapıp edip vermem gerektiğini söyledi kan değerlerine bakmadılar. Bi toz şeklinde aldım tatsız bişey ama demir değeri azmış onda birde newvit var. İkisini de kabul etmiyor kavga dövüş vermeye çalışıyorum öyle dediği için

Ben aldim tutunup kalkmaya çalıştığını zaman kafasina geciriyor :)

E elaelif123 doktorumuz bize menectra ve bexseronun ayri asilar oldugundan bahsetmisti. Iki farkli menenjit tipi varmis galiba. Bugune kadar hep menectra yapiliyormus hacilar tarafindan geliyormus menectranin etki ettigi virus ama suriyelilerle birlikte farkli bir menenjit turu daha gelmis turkiyeye onun icin de bexsero yapiliyor. Bexsero agir bir asi diye duydum hep, ates yapiyormus birkac gun. Denize ikisini birlikte yapacak bu ay.

Biz bunu almistik. 12 ay ustu kullanamaz diye hic cikarmamistim. Evde yokken babaannesi bindirmis oynatmis. Tutup itme seklinde degil de biner gibi ayakta duruyor. Yurumuyor. Bi de ters cevirip tamir etmeye calisiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-03-21-05-30.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 25
Bex. sonra da yapiliyor diye ben menecta yaptirdim. Bex. 3 doz. Bizim dr 2 doz olan bunu önerdi..gruplari farkli.

Bu ara okudugum kitaplari genel olarak özetleyim. Normal koruma icgudusu dışındaki aşırı evhamın bebekten degil annenin kendi ruhsal durumuyla ilgisi varmis. Aşırı evham, ilerde aşırı müdahele ve çocuğuna saygi duymamaya, her kararina karisan annelere dönüşme süreci..insanin farkinda olmadan kendi çocuğuna psikolojik olarak zarar verme süreçleri vs

Ben hunnapin bebe biskuvisini her gun veriyorum canim dr muz ozellikle hunnap dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…