- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Bu doktorları ben anlamıyorum. İnşallah alerjisi çabuk geçer.Kızımı kaç tane doktora götürdüm alerjiden dolayı hiç biri yönlendirmedi muayene ediyorlar sadece ek gıdaya tam geçtik sayılmaz dedim olabilir dedi o kadar .. demir kullanıyor musun diye sordu son dr hayır pekmez veriyorum bir de tahin dedim tabi olur doğal en iyisi dedi o kadar .. bende ne yedireyim diye bakmak için girmiştim :)
Amin sağ olasın çoğu bitti diyebilirim inşallah tamamen geçerCok zor Allah kolaylik versin. Ben yumurta yemiyor diye uzuluyorum. Sizin isiniz daha zor. En azindan pekmez bayagi faydali. Alerjisi ne zaman gececek acaba?
Annem almış kızıma ilk adım arabası yürüteç istememiştim bu da hoşuma gitmedi çünkü yürürken hızlanıyor ya da önü kalkıyor bende üstüne bindirip gezdiriyorum :)İlk adım arabalarından ya da tutunup yürümesini sağlayan yürüteçlerden kullanan var mı? Almak için baktım ama hiç içime sinen olmadı hızlı olup düşürür gibi geldi çoğu. Öneriniz varsa onlara bakayım.
1-2 haftadır emekliyoruz, ayağa kalkıyoruz. Bu aralar çok sık tutunup kalkmaya başladı ayaklarını da atıyor ileri geri. Tutunup adım attıracak bi oyuncak bulursam çok hoşuna gidecek gibi.
Evet ben doktora sormadan başlamıştım kan değeri çok iyi dedi tabi siz sorun yine de her doktor ayrı konuşuyor biliyorsunuzplojovic Nilsibel çok geçmiş olsun kuzucuklara. Ciddi bişeyleri yoktur hemen geçer umarım.
Bende geçen hafta enfeksiyon kapmışım aklım çıktı ufaklığa geçecek diye sıkıntı çıkmadı çok şükür.
Bu doktorları ben anlamıyorum. İnşallah alerjisi çabuk geçer.
Demir kullanmayınca zorlamadı mı? Doktora vermediğimi söyleyince ne yapıp edip vermem gerektiğini söyledi. Pekmez vs ilaç gibi etki etmiyormuş. Kırk takla atıyorum o ilacı vermek için. Tahlil yaptılar mı? Tahin pekmez verebilir miymişiz?
Evet bende ondan korktum. Hafif bişeye benziyorlar alsam arkaya ağırlık verince düşecek gibi ya da tekerleği hızlı gider de düşürür yine gibi hissettim. Binip gezince hoşuna gidiyor mu :)Annem almış kızıma ilk adım arabası yürüteç istememiştim bu da hoşuma gitmedi çünkü yürürken hızlanıyor ya da önü kalkıyor bende üstüne bindirip gezdiriyorum :)
arkadasim verdi. Arada kullaniyoruz en fazla 2 metre gidiyoruz. Üstune cikmak istiyo birakiyoruz :)) memnunum.Bizimki şuİlk adım arabalarından ya da tutunup yürümesini sağlayan yürüteçlerden kullanan var mı? Almak için baktım ama hiç içime sinen olmadı hızlı olup düşürür gibi geldi çoğu. Öneriniz varsa onlara bakayım.
1-2 haftadır emekliyoruz, ayağa kalkıyoruz. Bu aralar çok sık tutunup kalkmaya başladı ayaklarını da atıyor ileri geri. Tutunup adım attıracak bi oyuncak bulursam çok hoşuna gidecek gibi.
Ben uzun süre vermedim reddediyor ve kabız yapıyor diye. İzmire taşınınca burada gittiğimiz doktor ne yapıp edip vermem gerektiğini söyledi kan değerlerine bakmadılar. Bi toz şeklinde aldım tatsız bişey ama demir değeri azmış onda birde newvit var. İkisini de kabul etmiyor kavga dövüş vermeye çalışıyorum öyle dediği içinEvet ben doktora sormadan başlamıştım kan değeri çok iyi dedi tabi siz sorun yine de her doktor ayrı konuşuyor biliyorsunuz
Oyy ne tatlı :)@
arkadasim verdi. Arada kullaniyoruz en fazla 2 metre gidiyoruz. Üstune cikmak istiyo birakiyoruz :)) Bizimki şu
Yoo tam tersi..Oyy ne tatlı :)
Hızı nasıl? Düşürecek kadar hızlı dönüyor mu tekerlekleri?
Bi bakayım o zaman çok sağol. :)Yoo tam tersi..
Ben aldim tutunup kalkmaya çalıştığını zaman kafasina geciriyor :)İlk adım arabalarından ya da tutunup yürümesini sağlayan yürüteçlerden kullanan var mı? Almak için baktım ama hiç içime sinen olmadı hızlı olup düşürür gibi geldi çoğu. Öneriniz varsa onlara bakayım.
Biz bunu almistik. 12 ay ustu kullanamaz diye hic cikarmamistim. Evde yokken babaannesi bindirmis oynatmis. Tutup itme seklinde degil de biner gibi ayakta duruyor. Yurumuyor. Bi de ters cevirip tamir etmeye calisiyor.İlk adım arabalarından ya da tutunup yürümesini sağlayan yürüteçlerden kullanan var mı? Almak için baktım ama hiç içime sinen olmadı hızlı olup düşürür gibi geldi çoğu. Öneriniz varsa onlara bakayım.
Bex. sonra da yapiliyor diye ben menecta yaptirdim. Bex. 3 doz. Bizim dr 2 doz olan bunu önerdi..gruplari farkli.E elaelif123 doktorumuz bize menectra ve bexseronun ayri asilar oldugundan bahsetmisti. Iki farkli menenjit tipi varmis galiba. Bugune kadar hep menectra yapiliyormus hacilar tarafindan geliyormus menectranin etki ettigi virus ama suriyelilerle birlikte farkli bir menenjit turu daha gelmis turkiyeye onun icin de bexsero yapiliyor. Bexsero agir bir asi diye duydum hep, ates yapiyormus birkac gun. Denize ikisini birlikte yapacak bu ay.
Tutunma yeri yürüme icin ideal..Biz bunu almistik. 12 ay ustu kullanamaz diye hic cikarmamistim. Evde yokken babaannesi bindirmis oynatmis. Tutup itme seklinde degil de biner gibi ayakta duruyor. Yurumuyor. Bi de ters cevirip tamir etmeye calisiyor.
Merhaba kızlar,
Ateşli kuzulara geçmiş olsun, inşallah bir an evvel düşer ateşleri..
Kızımın bileğinde isilik gibi kızarıklık olmuştu (başka yerlerinde de çıkıyor ama hemen iyileşyor, bu biraz yayıldı ve uzun sürdü), ha geçti geçecek diye beklerken iyice arttı kızarıklık.
Bugün oğlumu 5 yaş izlemine çağırdılar. Gitmişken kızımın bileğini de gösterdim. İsilik ama çok ilerlemiş dedi aile hekimi. Merhem yazdı, az kortizonlu krem. 3 gün kullan dedi. Günde 2 kere banyo ettir dedi, tek başına zor oluyor ama yapıcaz bişeyler..
Yolda gelirken arabasında uyuyordu hemen sürdüm, daha şimdiden rengi solmaya başladı çok şükür.
Eczanede hünnap'ın kahvaltılık kakaolu toplarını gördüm. Daha önce hiç almamıştım (hiç bir markanınkini almadım), içeriği güzel geldi gözüme, aldım oğluma.. Birkaç vitamin, mimeral alır belki diyerek (yerse)..
Onu alırken bebe bisküvisini de gördüm(hünnap), keçi sütlü, ilave şekersiz yazıyor. Ben hiç kahvaltı ettiremiyorum kızıma, ağız kilitli.. Belki bisküviyi labneyle ezip verirsem yer. Hiç niyetim yoktu bisküvi vermeye ama 8 aylık oldu, hala kahvaltı yok.
Sebze püresi yemiyor, çorba sevmiyor.. Köfte denedim, 50 kuruş büyüklüğünde köfteyi zor bitiriyor (en büyük porsiyonu bu). Havalar da çok sıcak, iştahı yok ama yemesi lazım artık. Kan ilacı vermiyorum, takviye şart.. Sadece meyveyle nereye kadar (o da yine çok az miktarda). Mesela dün sadece birazcık kavun ve kayısı yedi tüm gün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?