2018 Ekim Anneleri

Baxsero bize 3 gun ates ve huysuzluk yapti hatta buraya yazmistim asi yaptiracaklar gardini alsin diye bu ay 2.dozu var bakalim ne olucak

Ben hunnapin bebe biskuvisini her gun veriyorum canim dr muz ozellikle hunnap dedi
Yarın sabah deniycem bakalım, inşallah beğenir. Hiç yemeyince üzülüyor insan. Tombik de olsa besinsiz kalmasın kuzucuk.
Abisine kahvaltı gevreklerini gösterdim, tadına bakmadan reddetti. Ben bu sıpaya ne vereceğimi şaşırdım

Biz bunu almistik. 12 ay ustu kullanamaz diye hic cikarmamistim. Evde yokken babaannesi bindirmis oynatmis. Tutup itme seklinde degil de biner gibi ayakta duruyor. Yurumuyor. Bi de ters cevirip tamir etmeye calisiyor.
Ben buna baktım ilk. Bizimki çok ayağa kalkıyor arkasına tutunup kalksın istiyorum onun içinde güvenli gelmiyor önü havaya kalkacak gibi. Bilemedim.
Kizlar merhaba uzun suredir yazamiyordum ben tekrar hamileyim sizlerde durumlar nedir?
Ayy maşallah hayırlı olsun. Ne kadarlık oldu?

Ben buna baktım ilk. Bizimki çok ayağa kalkıyor arkasına tutunup kalksın istiyorum onun içinde güvenli gelmiyor önü havaya kalkacak gibi. Bilemedim.

Ayy maşallah hayırlı olsun. Ne kadarlık oldu?
Bizimki hep ayakta ama yanindayiz zaten. Hic sikinti olmadi. Bugun dikkat ederim hic arkasina tutununca onu kalkiyor mu diye. Oynarsa tabi.
Niliko dogdugundan beri ilk defa bu saatte hala uyuyor. Cunku dun butun gun hic uyumadi. Gece de viyaklayip durdu. Gunduz atesi yoktu ama resmen inat ediyor cocuk. 10 dk gozunu kapatmaz mi insan ya. Gece de 38.3 olunca dayanamadik artik calpol verelim uyusun dedik. Yine uyumadi. O kadar cok meme emdi ki artik ememeyecek hale gelip bir saat falan agladi durmadan.

Günaydın kızlar, o kadar üzülüyorum ki yavrum yemeye iştahlı bir bebek aslında tabakta bişey görsün saldırıyor resmen biz yerken ağlıyor o da istiyor, neye alerjisi olduğunu bilmediğimden bende hiçbirsey vermek istemiyorum korkumdan, sabah o kadar aç uyanıyor ki çünkü gece mamayı içmek istemiyor, kahvaltı yok bişey yok ne vereceğimi şaşırıyorum, sabah annem bütün muzu ısırarak yedirdi çeyrek kadarını yedi ben muhallebisini hazırlarken, ben korkuyordum ama çok güzel çiğneme hareketi yapıyor altta üç dışı var üstten de iki tane geliyor çıkmış uçlari ama gel gelelim kilo alımı yok iki aydır hiç kilo almamis, günde minik minik üç dört kez kaka yapıyor, ondan mı alamıyor yoksa hiç et yumurta peynir yoğurt tüketmedigi icin mi bilmiyorum ara ara keçi yoğurdu denedik az az ekşi falan demiyor istiyor bir iki çay kaşığı veriyorum, gece uykularimiz berbat bu ara aklımı kurcalayan şey diş mı yoksa yedikleri mi dokunuyor alerji mi

Yavrum ya. Nasil oluyor da doktorlar bu alerjik bebeklere bir yonlendirme yapamiyorlar aklim almiyor. Allah kolaylik versin.

Ay inanamiyorum ilk benmiyim sagol canim
Bildigim kadariyla oyle. Nicki sevgiye benzeyen bir arkadas vardi. Her ay hamile olmaktan endiseleniyordu ama akibetini bilmiyoruz. Bayagidir yazmadi buraya.
Ne hissettin? Nasil farkettin hamile oldugunu falan? Yazsan a. Insallah her sey guzel olur. Allah kolayligini verir.

canım hiç mi bisey yedirmedin simdiye kadar
3 gün kuralıyla patates yeşil kabak pirinc verebilirsin bunların alerji riski az. Pirinc unuyla muhallebi yapip muz karıştırıp verebilirsin. Ayrica muzu çok rahat yiyorlar hic korkma. Bizimki kayisi ve erigi de isirarak yiyor kendisi dişi bile yok.

Canim dis tendir benim oglum her seyi yiyor yinede huysuz ve disler cikiyor ondan dolayidir.neye alerjisi olduggunu bilmiyorsun dimi?yeteri kadar doymadigi icinde huysuz olabilir.cok zor gercekten kuzucuk icin.sen yinede yedir azar azar herseyden

Canim bizim ilki tup bebekti 3 sene ugrastil oglum mucuze gibiydi.simdi ise kendiliginden oldu sevindimmi sevindim ama ogluma uzuldum daha 9 aylik dogum yaptigimda 17 ay olacak aralarinda.ilkinde hissettigim duygular yok acikcasi nasil bakicam nasil olacak diyirum hep endiseliyim.tup bebek merkezlerinde surundugum agladigim gunleri dusununce bu bebegin mucize oldugunu dusunuyorum hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…