2018 Ekim Anneleri

O kadar verdim canım pirinç bizde kızarıklık yaptı ama vermiyorum

Ya gercekten hayatin insana ne getirecegi o kadar belirsiz ki..
bi arkadasimin da tüp bebekle ikizi oldu, sonra da kendiliginden hamile kaldi. 3 kizi var simdi :)) Sabrin sonu gibi, mükafat gibi..
dileyen, layikiyla yerine getirebilecek tüm isteyenlere nasip etsin Allah
Sizi de tebrik ederim, saglikla dogsun bebeginiz..

Benim kuzenim de senelerce ugrasti. Tup bebekle ikiz ogullari oldu. 14 ay sonra da senin gibi kendiliginden minis kizlari geldi dunyaya. Simdi ucuz gibiler. Zaten emekli olmustu. Annesi de yardimina gitti. Ona ragmen yatili bakici da tuttular. Ama durumlari cok iyiydi zaten.
Kp ve kv bana bebek yasini doldursun hemen bi tane daha yapin, biz sonuna kadar destek oluruz diyorlar. Yine de 4 kisi bi kizla bas edemiyoruz. Hepimiz aksam olunca ayri bi tarafta yigilip kaliyoruz. Cocuk halida kendi kendine oynuyor.
Olacagi varmis senin yavrunun. Insallah bir hal caresini bulacaksiniz. Kac haftalik oldu?

Bizde her ikisinide olduk.. bexero ilk olunca ateş yapmadi ikincide yapti biraz..
Kizlar merhaba uzun suredir yazamiyordum ben tekrar hamileyim sizlerde durumlar nedir?
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
Biz sabah kahvaltisinda keçi labne veriyoruz az ekmek içi ve zeytinyağı ile kariştirip püre gibi yapiyoruz yiyor güzel.. sizinki neocate i sevmiyordu dimi?

Keçi labne yi satın mi alıyorsunuz evet sevmiyor uykuda içiyor sadece

Evet 38.3ü en fazla.24 saati gecmedi.
Keyfi pek iyi sayilmaz ama gecirdigimiz 3 gune gore cok iyi sayilir.Uyumadi ve hep kucagimda hep aglar vaziyetteydi.Memelerin ucu isyanda

Bizde bugun gittik kizlarla,hem Simay hem Sezen icin.Tahliller icin kan alindi.
Bende gunde 3 kez yikiyorum.Dus diyelim hatta :) Sabah kalkinca gun icinde ve yatmadan.
Heryerde dolandigi icin ayri bi terliyor ve sicak.
Afiyetle yesin kuzucuklar

Bende regl ile 1.7 kg gitti ama cidden söndüm.
Az önce mayo denedim ki sevmezdim ama cok motive oldum
Haftada 1le basladim 2ye sabitliyorum esim işe cikmadan sabah 6 yuruyuse cikiyorum kulakliklarla.Bide ayri bi enerji veriyor iyi hissettiriyor,erteleme kendini❤

Teskkur ederimm

Ben ilkinde playskool kullanmistim.Hatta bi aile dostumuz vermisti.Hizli gitmiyor ve hafif degildi cok.Zaten cocugun nasil desem yuklenmeden tutunup yurudugu zamana denk gelirse iyi kullaniyorlar :)

plojovic iyidir bebek insallah.
İyi çok sukur❤3 gun ozellikle zordu ama ates 24 saati gecmedi.

Kizlar merhaba uzun suredir yazamiyordum ben tekrar hamileyim sizlerde durumlar nedir?

Ahh nasil guzel❤
Ilk hikayesi boyle olanlarin artik ikinciler kacinilmaz oluyor
Allah sabrini,kolayligini verecektir.
Artik ilk ya da ikinciden ziyade sorumlulugunu bildigin icin dusunceler daha fazladir❤
O her zaman var ama inan❤

Alerji icin yumurtasiz,glutensiz,yogurtsuz urunlerden sıra sıra deneyerek ilerlesen?
En azindan hangisinde reaksiyon oldugunu belki daha kolay anlarsin.

Birkac gundur inanilmaz kas agrilarim vardi, yeni gecti. Neden anlamadim. Neyse gecti gitti. Yazilanlari hep hizlica okudum simdi biraz daha detayli baktim da kuzular ateslenmis Nilsibel plojovic cok gecmis olsun. Umarim nil ve simay suan daha iyidir.
VosVos35 isilik de gecmis gitmis ama yine de gecmis olsun, antepteyiz cok sicak burasi. Ankarada iki gunde bir yikiyordum burda artik hergune dondum. Umarim isilik olmaz. Hadi ben de antepte sicaktan kilo veririm isallaaaaah:) ankaradayken 59dum 57falan donsem ne guzel olur. Gerci antep yemekleri diye bir gercek var. umarim kilo almam
L Lawinya34 hayirli olsun:) eminim cok guzel olcak illaki zorluklari olacaktir ama hersey birsekilde hallediliyor.
T tuanadereli yiyebilecegi seyler illaki vardir, doktor konusunda sorun yasamissiniz biraz galiba bence adamakilli bir uzman gormeli ve kati bir sekilde 3gun kurali uygulanirsa yedigi seylerin yelpazesi genisler. Zor bir durum. Kolay gelsin
fundurtan bu asidan cok korkuyorum ya zaten benim canavarin azicik atesi ciksin ortaligi birbirine katiyor. Cani cok tatli, babasi kilikli:)

ferhunde001 ya kac gundur sen tek basina yolculuk yapmadan yazayim yazayim diyorum hep unutuyorum. Tek basinayken havaalaninda tuvalet ihtiyacin olursa engelli tuvaletini kullan:) bebek arabasiyla icine sigalabiliyor. Hatta tek basina avm icin de harika bi cozum oluyor engelli tuvaletleri.

Kizlar aranizda hic emekleme dizligi kullanan oldu mu? Deniz komando tarzi surunmekten dort ayak uzerine gecti ama dizleri cok kaldiramiyor henuz hep yere surtuyor ve dizler kizariyor. Acaba o dizliklerden kullanmali miyim, hareketini engeller mi bilemedim.

Keçi labne yi satın mi alıyorsunuz evet sevmiyor uykuda içiyor sadece
Evet baltalı marka yüzde yüz keçi labne var.. labneh diye ismi hatta.. ondan bir yemek kaşığı tepeleme bir dilim ekmek içi ve 2 tatlı kaşığı zeytin yağını çatalla iyice eziyorum.. o püre gibi oluyor.. onu çok seviyor bizimki.. bi deneyin migrosta felan satiliyor.. birde biz 120 ml neocate mama hazirlayip içine tepeleme bir tatli kaşığı pirinç unu ile muhallebi pişiriyoruz.. ılınınca içine 1 çay kaşığı pekmez kariştirip veriyorum.. tombulladı bile artik kizim..

Benimki onu da cikarmaya calisacagi icin hic denemedim.
Bazen tayt giydiriyorum. Bazen ciplak bacak geziyor. Ama tayt varken kayiyo mesela hoslanmiyor. Bu sefer elleri ve ayaklari uzerinde yurumeye calisiyor.

Masallah.

ya evet evet 19unda ankaraya donucem.engelli tuvaleti iyi olur.sagolasin :)

İyi aksamlar kizlar, ateslenen kuzular nasil umarim iyilesmislerdir. İse basladigimdan beri tempom hic yavaslamiyor bi yatarken sabit durabiliyorum yemektir camasirdir hic bitmiyor zaten Allah bitirmesin ama illa ki anne is kadini ev hanimi olunmuyor mutlaka biri aksiyor canimiz sagolsun sagligimiz olsun yeterki
Bizim bu ara tek sorunumuz gece uykulari saat basi kalkiyor ve agliyor bi yeri agrisa gunduz hicbir sorunu yok gece mi tutuyor acaba? Yatagimi rahat degil diyecegim ama pamuk park yatak gazi vs yok ondan eminim dis kaliyo bitek ama oyle uykusu varki aglarken bile uyuya kaliyor.
Emekleme yoktu 1 haftadir basladi hocam durduramiyoruz tutunup kalkmaya calisiyor ama henuz cesaret yok yarin 9 ay kontrolu var saka maka yasina geliyorlar inanamiyorum :)

Benimki onu da cikarmaya calisacagi icin hic denemedim.
Bazen tayt giydiriyorum. Bazen ciplak bacak geziyor. Ama tayt varken kayiyo mesela hoslanmiyor. Bu sefer elleri ve ayaklari uzerinde yurumeye calisiyor.
Off benimki de kesin cikarmaya calisir ya bunu dusunmedim, ankarada uzun giydiriyordum ama burasi asiri sicak, kisa tulumla geziyor.

Ise ne zaman baslarim hic bilmiyorum, hem cok ozledim, hem de boyle yetisememekten korkuyorum. Neyse bi yasini goreyim de:) ne kaldi zaten yasina dimi

Ise ne zaman baslarim hic bilmiyorum, hem cok ozledim, hem de boyle yetisememekten korkuyorum. Neyse bi yasini goreyim de:) ne kaldi zaten yasina dimi
agustosun 15inde 1 sene olacak evde olusum.işin biraz sosyallesme kismini ozledim.ama diger olumsuzluklari ( sabah 6.30 cik, 19 eve gir, hergun tartisma, yogunluk, dedikodu, pis ortam vb....) dusununce olmasa da olur diyorum.hic baslayasim yok ama birgun mecbur :) cidden dogumgunu kutliycaz.

Ben tam 1 ekimde ayrilmistim, 38. Haftanin icindeydim. Ben is ortamimi cok seviyorum, arkadaslarin cogu iyi, yogunlugumuz donemsel oluyor onun disinda rutin bir tempomuz var. Aslinda benim oglumu guvenerek birakabilecegim biri olsa yarin baslarim ama bakiciya birakip gitmeye henuz icim el vermiyor.

Isi sevmiyorum. En buyuk hayalim bebek dogunca 2 sene ucretsiz izne ayrilmakti. Ama bebek hic hayal ettigim gibi olmadi. Yalniz bakamiyorum. Calisiyorum diye once esimin halalari geldiler. Simdi kv ve kp var. Allah razi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…