2018 Ekim Anneleri

Sagol canim iyi sukur ates uzun surmedi,memelere siddet uygulamaya devam
Fazla huysuz bazen ama genel durumu iyi.
Sana da gecmis olsun.

Malesef oluyor.En azindan haliya nevresim seriyorum yakmiyor daha da.Ama genel olarak dolastigi icin oluyor tabii.Yarım boy, bol penye tulum giyiyor.
Ama ciplak daha rahat gittigi kesin ilk zamanlarda :)
Suan Simay her turlu gidiyor

Masallah nasil hizli bir buyume di mi 9 ayda :)
Onlarda baslayinca hersey daha hizli geciyor.

Buarada ev hanimiyken evde,calisirken işte vb herseyde illa herseye yetisilmiyor ve benve gerekmiyorda.Hayat zaten bu deneyimler bence.Bisylere degil kendimize yetismek.Cunku mutluysa kadin her alana yansiyor kesinlikle.
Saglik olsun evlerimizde.Isleri işe baslamasaniz birileri hallediyor,evdekiler bitiyor yine başa dönüyor ama kendimiz ve zaman hic dönülemeyenler.Ah hele cocuklar❤Her anlari doya doya yasanilmaya deger

Kizlar Eylul saat basi uyaniyor diyordum ya sicaktan sanirim. Dun klima actik oyle uyudu bugunde actik bakalim bu gece nasil olacak. Bugun 9 aylik kontrolu vardi dr klima direk kendisine vurmuyosa uyuyabilir dedi bide oda camini ustten acin dedi herhalde hava degisimi olsun diye sicaga hic gelemiyor ya hic bana cekmemis bende sicak severim

Evet bende ondan korktum. Hafif bişeye benziyorlar alsam arkaya ağırlık verince düşecek gibi ya da tekerleği hızlı gider de düşürür yine gibi hissettim. Binip gezince hoşuna gidiyor mu :)
Evet hatta o kadar hoşuna gidiyor ki üstünde uyuyor bazen :)

Kizlar merhaba uzun suredir yazamiyordum ben tekrar hamileyim sizlerde durumlar nedir?
Hayırlı olsuuunn sağlıkla gelsin inşallah .. Nasıl bir duygu :) bende ikinciyi bir yaşından sonra koydurmayı düşünüyorum da nasip olursa :) koydurma derken benimki tüp bebekte :))))

Canım sen yazdıkça bende üzülüyorum ama sen hacamata olumlu bakmıyorsun sanırım sonuçta şifa Allahtan ve bu işlemin bir zararı yok yazık yavruya yinede sen bilirsin tabi inşallah geçer .. Kızımın çoğu bitti azı kaldı hatta artık hiç kalmadı diyebilirim şükürler olsun ..

Bizimki de saat basi uyaniyor ve memesiz geri uyumuyor. Dun gece 3te mamasinin icine gece cayi kattik. 30 ml icip uyudu. 8e kadar uyanmadi. Aksam boyle uyutcam artik. Guya 8de yatti. 3e kadar saat basi kalkti emdi.

Hayırlı olsuuunn sağlıkla gelsin inşallah .. Nasıl bir duygu :) bende ikinciyi bir yaşından sonra koydurmayı düşünüyorum da nasip olursa :) koydurma derken benimki tüp bebekte :))))
Belki seninki de kendi kendine olur. Bir iki ay dene istersen. Tup bebekten sonra kendi hamile kalan cok. Gerci fonmus embriyom var nasilsa diyebilirsin ama yine de bi suru igne ilac vuruluyor, koydurmaya para veriliyor vs.

Bende 2021 başında düşünüyorum ama nasip.. dondurulmuş kaç tane var sizin..

Belki seninki de kendi kendine olur. Bir iki ay dene istersen. Tup bebekten sonra kendi hamile kalan cok. Gerci fonmus embriyom var nasilsa diyebilirsin ama yine de bi suru igne ilac vuruluyor, koydurmaya para veriliyor vs.
Yok canım benim koydururken hormon gerekmedi natural transfer oldum ben ilaçsız .. embriyolarım teste falan gitti sonunda 3 tane kaldı şuan iki tane var

Bebeğinin odasını ayıran var mı 2 yaşa kadar düşünmüyordum ama odasında daha rahat yatıyor park yatak almıştık sevmedi aynı yatakta rahat edemiyoruz sürekli dönüyor bize çarpınca sinirleniyor :)))

Ben klimada birak yatirmayi iki saat klimali odada tutsam ertesi gun hemen burni akiyor. Ben de uzerine ufletmiyorum tavana ufletiyorum ve cam yukardan acik oluyor hep ama yok. Hemen etkileniyor yavrum
Ben ayirdim ama aslinda ben onun odasindan ayrildim:) suan ailemin yaninda oldugum icin yine birlikte yatiyoruz ama ankaradaki eski duzenimizde o kendi besiginde(parkyatak) ben de onun odasinda baska bir yatata yatiyordum, bir ay oldu galiba ben kendi odama gectim. Onun duzeni degismedi yani. Ama bu ikimiz icin de daha iyi oldu cunku ben donse bile uyaniyordum bazen onu da uyandiriyordum vs. Suan eskiye nazaran ikimiz de daha iyi uyuyoruz

Merhaba güzel anneler pek yazamıyorum ama elimden geldiğince takipteyim öncelikle hasta bebişlere geçmiş olsun
Bebişlerimiz artık çok hızlı büyüyorlar her geçen gün bunu görmek hep şükür sebebi değilmi?
Maşallah sizinkilere emeklemeler tutunup kalkmalar başlamış Kerem Asaf’da henüz bunlara başlamadı ama niyeti var gibi her çocuk kendine özel işte
Dişlerimizde henüz çıkmadı ama yeri çık belli patladı patlayacak,birde bu ara güven kaygı durumunu yaşıyoruz odadan çıktığım an ıımmm diye ağlıyor sürekli beni yanında istiyor
L Lawinya34 tebrik ederim rabbim böyle uygun görmüş ne güzel ikiz gibi büyürler hayırlısıyla çevremde bizdende böyle bir haber bekleyen çok bizde 14 sene mücadele verdik bir tane oldumu 2. Si kendiliğinden olur diyen çok dediğim gibi herşey nasip kısmet

2 ay gecti kendi odasinda yatiyo canim ilk basta 2 hafta biz onun odasinda yattik donusumlu simdi herkes kendi odasinda

Bir saat kendi yataginda yatiyor. Ucer saat esimle donusumlu bebekle ayni yatakta yatiyoruz. Cildirmamak isten degil.

Allah gonlune gore versin canim.
Niliko odadan cikan herkese agliyor. Herkes onun yaninda duracak. Dis yok ama bu hafta ek gida istemedi, kakasi kabizdan anne sutu kakasina dondu, huysuzluk yapti, atesi cikti. Belki dis gelir. Bugun 9 ay kontrolumuz var.
Ozledik sizi. Nerelerdeydiniz?

Amin canım teşekkür ederim ☺
Ben nilikoyu çok şahsına münhasır bir bebek olarak görüyorum çokda tatlı maşallah
inşallah sizinde uyku düzeniniz yerine oturur hele şu dişler bir çıksın Dr unuz neler diyecek bakalım
Biz buralardayız aslında çok yazamıyorum işte nilikoyu bizde instadan takipteyiz son resimdeki favorim tam nilikoluk tarz uçarı ve çılgın

Bir saat kendi yataginda yatiyor. Ucer saat esimle donusumlu bebekle ayni yatakta yatiyoruz. Cildirmamak isten degil.
Bizde eşim koltukta ben kızımla yatakta yatıyorduk yataklar ayrıldı diye geri birleştik ama böylede hiç olmuyor pertiniz çıktı odasına yatırıp deneyeceğimde 2 yaş öncesi ayırmayın diyorlar diye korktum açıkçası güvenli bağlanma zedelenirmiş falan bilemedim ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…