Birkac gundur inanilmaz kas agrilarim vardi, yeni gecti. Neden anlamadim. Neyse gecti gitti. Yazilanlari hep hizlica okudum simdi biraz daha detayli baktim da kuzular ateslenmisNilsibel plojovic cok gecmis olsun. Umarim nil ve simay suan daha iyidir.
@VosVos35 isilik de gecmis gitmis ama yine de gecmis olsun, antepteyiz cok sicak burasi. Ankarada iki gunde bir yikiyordum burda artik hergune dondum. Umarim isilik olmaz. Hadi ben de antepte sicaktan kilo veririm isallaaaaah:) ankaradayken 59dum 57falan donsem ne guzel olur. Gerci antep yemekleri diye bir gercek var. umarim kilo almam
L Lawinya34 hayirli olsun:) eminim cok guzel olcak illaki zorluklari olacaktir ama hersey birsekilde hallediliyor.
@tuanadereli yiyebilecegi seyler illaki vardir, doktor konusunda sorun yasamissiniz biraz galiba bence adamakilli bir uzman gormeli ve kati bir sekilde 3gun kurali uygulanirsa yedigi seylerin yelpazesi genisler. Zor bir durum. Kolay gelsin
fundurtan bu asidan cok korkuyorum ya zaten benim canavarin azicik atesi ciksin ortaligi birbirine katiyor. Cani cok tatli, babasi kilikli:)
Kizlar aranizda hic emekleme dizligi kullanan oldu mu? Deniz komando tarzi surunmekten dort ayak uzerine gecti ama dizleri cok kaldiramiyor henuz hep yere surtuyor ve dizler kizariyor. Acaba o dizliklerden kullanmali miyim, hareketini engeller mi bilemedim.
İyi aksamlar kizlar, ateslenen kuzular nasil umarim iyilesmislerdir. İse basladigimdan beri tempom hic yavaslamiyor bi yatarken sabit durabiliyorum yemektir camasirdir hic bitmiyor zaten Allah bitirmesin ama illa ki anne is kadini ev hanimi olunmuyor mutlaka biri aksiyor canimiz sagolsun sagligimiz olsun yeterki
Bizim bu ara tek sorunumuz gece uykulari saat basi kalkiyor ve agliyor bi yeri agrisa gunduz hicbir sorunu yok gece mi tutuyor acaba? Yatagimi rahat degil diyecegim ama pamuk park yatak gazi vs yok ondan eminim dis kaliyo bitek ama oyle uykusu varki aglarken bile uyuya kaliyor.
Emekleme yoktu 1 haftadir basladi hocam durduramiyoruztutunup kalkmaya calisiyor ama henuz cesaret yok yarin 9 ay kontrolu var saka maka yasina geliyorlar inanamiyorum :)
Evet hatta o kadar hoşuna gidiyor ki üstünde uyuyor bazen :)Evet bende ondan korktum. Hafif bişeye benziyorlar alsam arkaya ağırlık verince düşecek gibi ya da tekerleği hızlı gider de düşürür yine gibi hissettim. Binip gezince hoşuna gidiyor mu :)
Hayırlı olsuuunn sağlıkla gelsin inşallah .. Nasıl bir duygu :) bende ikinciyi bir yaşından sonra koydurmayı düşünüyorum da nasip olursa :) koydurma derken benimki tüp bebekte :))))Kizlar merhaba uzun suredir yazamiyordum ben tekrar hamileyim sizlerde durumlar nedir?
Canım sen yazdıkça bende üzülüyorum ama sen hacamata olumlu bakmıyorsun sanırım sonuçta şifa Allahtan ve bu işlemin bir zararı yok yazık yavruya yinede sen bilirsin tabi inşallah geçer .. Kızımın çoğu bitti azı kaldı hatta artık hiç kalmadı diyebilirim şükürler olsun ..Günaydın kızlar, o kadar üzülüyorum ki yavrum yemeye iştahlı bir bebek aslında tabakta bişey görsün saldırıyor resmen biz yerken ağlıyor o da istiyor, neye alerjisi olduğunu bilmediğimden bende hiçbirsey vermek istemiyorum korkumdan, sabah o kadar aç uyanıyor ki çünkü gece mamayı içmek istemiyor, kahvaltı yok bişey yok ne vereceğimi şaşırıyorum, sabah annem bütün muzu ısırarak yedirdi çeyrek kadarını yedi ben muhallebisini hazırlarken, ben korkuyordum ama çok güzel çiğneme hareketi yapıyor altta üç dışı var üstten de iki tane geliyor çıkmış uçlari ama gel gelelim kilo alımı yok iki aydır hiç kilo almamis, günde minik minik üç dört kez kaka yapıyor, ondan mı alamıyor yoksa hiç et yumurta peynir yoğurt tüketmedigi icin mi bilmiyorum ara ara keçi yoğurdu denedik az az ekşi falan demiyor istiyor bir iki çay kaşığı veriyorum, gece uykularimiz berbat bu ara aklımı kurcalayan şey diş mı yoksa yedikleri mi dokunuyor alerji mi
Bizimki de saat basi uyaniyor ve memesiz geri uyumuyor. Dun gece 3te mamasinin icine gece cayi kattik. 30 ml icip uyudu. 8e kadar uyanmadi. Aksam boyle uyutcam artik. Guya 8de yatti. 3e kadar saat basi kalkti emdi.Kizlar Eylul saat basi uyaniyor diyordum ya sicaktan sanirim. Dun klima actik oyle uyudu bugunde actik bakalim bu gece nasil olacak. Bugun 9 aylik kontrolu vardi dr klima direk kendisine vurmuyosa uyuyabilir dedi bide oda camini ustten acin dedi herhalde hava degisimi olsun diye sicaga hic gelemiyor ya hic bana cekmemis bende sicak severim
Belki seninki de kendi kendine olur. Bir iki ay dene istersen. Tup bebekten sonra kendi hamile kalan cok. Gerci fonmus embriyom var nasilsa diyebilirsin ama yine de bi suru igne ilac vuruluyor, koydurmaya para veriliyor vs.Hayırlı olsuuunn sağlıkla gelsin inşallah .. Nasıl bir duygu :) bende ikinciyi bir yaşından sonra koydurmayı düşünüyorum da nasip olursa :) koydurma derken benimki tüp bebekte :))))
Bende 2021 başında düşünüyorum ama nasip.. dondurulmuş kaç tane var sizin..Hayırlı olsuuunn sağlıkla gelsin inşallah .. Nasıl bir duygu :) bende ikinciyi bir yaşından sonra koydurmayı düşünüyorum da nasip olursa :) koydurma derken benimki tüp bebekte :))))
Yok canım benim koydururken hormon gerekmedi natural transfer oldum ben ilaçsız .. embriyolarım teste falan gitti sonunda 3 tane kaldı şuan iki tane varBelki seninki de kendi kendine olur. Bir iki ay dene istersen. Tup bebekten sonra kendi hamile kalan cok. Gerci fonmus embriyom var nasilsa diyebilirsin ama yine de bi suru igne ilac vuruluyor, koydurmaya para veriliyor vs.
2 tane kaldı pgt liBende 2021 başında düşünüyorum ama nasip.. dondurulmuş kaç tane var sizin..
Ben klimada birak yatirmayi iki saat klimali odada tutsam ertesi gun hemen burni akiyor. Ben de uzerine ufletmiyorum tavana ufletiyorum ve cam yukardan acik oluyor hep ama yok. Hemen etkileniyor yavrumKizlar Eylul saat basi uyaniyor diyordum ya sicaktan sanirim. Dun klima actik oyle uyudu bugunde actik bakalim bu gece nasil olacak. Bugun 9 aylik kontrolu vardi dr klima direk kendisine vurmuyosa uyuyabilir dedi bide oda camini ustten acin dedi herhalde hava degisimi olsun diye sicaga hic gelemiyor ya hic bana cekmemis bende sicak severim
Ben ayirdim ama aslinda ben onun odasindan ayrildim:) suan ailemin yaninda oldugum icin yine birlikte yatiyoruz ama ankaradaki eski duzenimizde o kendi besiginde(parkyatak) ben de onun odasinda baska bir yatata yatiyordum, bir ay oldu galiba ben kendi odama gectim. Onun duzeni degismedi yani. Ama bu ikimiz icin de daha iyi oldu cunku ben donse bile uyaniyordum bazen onu da uyandiriyordum vs. Suan eskiye nazaran ikimiz de daha iyi uyuyoruzBebeğinin odasını ayıran var mı 2 yaşa kadar düşünmüyordum ama odasında daha rahat yatıyor park yatak almıştık sevmedi aynı yatakta rahat edemiyoruz sürekli dönüyor bize çarpınca sinirleniyor :)))
Ne güzel canım maşallah2 tane kaldı pgt li
2 ay gecti kendi odasinda yatiyo canim ilk basta 2 hafta biz onun odasinda yattik donusumlu simdi herkes kendi odasindaBebeğinin odasını ayıran var mı 2 yaşa kadar düşünmüyordum ama odasında daha rahat yatıyor park yatak almıştık sevmedi aynı yatakta rahat edemiyoruz sürekli dönüyor bize çarpınca sinirleniyor :)))
Bir saat kendi yataginda yatiyor. Ucer saat esimle donusumlu bebekle ayni yatakta yatiyoruz. Cildirmamak isten degil.Bebeğinin odasını ayıran var mı 2 yaşa kadar düşünmüyordum ama odasında daha rahat yatıyor park yatak almıştık sevmedi aynı yatakta rahat edemiyoruz sürekli dönüyor bize çarpınca sinirleniyor :)))
Allah gonlune gore versin canim.Merhaba güzel anneler pek yazamıyorum ama elimden geldiğince takipteyim öncelikle hasta bebişlere geçmiş olsun
Bebişlerimiz artık çok hızlı büyüyorlar her geçen gün bunu görmek hep şükür sebebi değilmi?
Maşallah sizinkilere emeklemeler tutunup kalkmalar başlamış Kerem Asaf’da henüz bunlara başlamadı ama niyeti var gibi her çocuk kendine özel işte
Dişlerimizde henüz çıkmadı ama yeri çık belli patladı patlayacak,birde bu ara güven kaygı durumunu yaşıyoruz odadan çıktığım an ıımmm diye ağlıyor sürekli beni yanında istiyor
L Lawinya34 tebrik ederim rabbim böyle uygun görmüş ne güzel ikiz gibi büyürler hayırlısıyla çevremde bizdende böyle bir haber bekleyen çok bizde 14 sene mücadele verdik bir tane oldumu 2. Si kendiliğinden olur diyen çok dediğim gibi herşey nasip kısmet
Amin canım teşekkür ederim ☺Allah gonlune gore versin canim.
Niliko odadan cikan herkese agliyor. Herkes onun yaninda duracak. Dis yok ama bu hafta ek gida istemedi, kakasi kabizdan anne sutu kakasina dondu, huysuzluk yapti, atesi cikti. Belki dis gelir. Bugun 9 ay kontrolumuz var.
Ozledik sizi. Nerelerdeydiniz?
Bizde eşim koltukta ben kızımla yatakta yatıyorduk yataklar ayrıldı diye geri birleştik ama böylede hiç olmuyor pertiniz çıktı odasına yatırıp deneyeceğimde 2 yaş öncesi ayırmayın diyorlar diye korktum açıkçası güvenli bağlanma zedelenirmiş falan bilemedim ne yapsamBir saat kendi yataginda yatiyor. Ucer saat esimle donusumlu bebekle ayni yatakta yatiyoruz. Cildirmamak isten degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?