- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Belki doğal yolla olur Allah verdikten sonraNe güzel canım maşallah
rabbim gönlüne göre versin
çok isterdim benimde donmuş embriyom olsun ama herşey nasip kısmet
Bu akşam denesem mi acaba aşırıda bir terlemesi var kafası hep su gibi sürekli mendil koyup değiştiriyorum ikimizin yanında daha çok terliyor çocuk yatağında ferahca yatarBen klimada birak yatirmayi iki saat klimali odada tutsam ertesi gun hemen burni akiyor. Ben de uzerine ufletmiyorum tavana ufletiyorum ve cam yukardan acik oluyor hep ama yok. Hemen etkileniyor yavrum
Ben ayirdim ama aslinda ben onun odasindan ayrildim:) suan ailemin yaninda oldugum icin yine birlikte yatiyoruz ama ankaradaki eski duzenimizde o kendi besiginde(parkyatak) ben de onun odasinda baska bir yatata yatiyordum, bir ay oldu galiba ben kendi odama gectim. Onun duzeni degismedi yani. Ama bu ikimiz icin de daha iyi oldu cunku ben donse bile uyaniyordum bazen onu da uyandiriyordum vs. Suan eskiye nazaran ikimiz de daha iyi uyuyoruz
Canim benimkide tup bebekti bu normal kendiliginden oldu.cok saskiniz guzel bi duyguda kucuk daha bebegim nasil ikisini buyutecem diye endiseliyim sadece.belki seninde kendiliginden olur.bu arada iyi dikeklerin icin tesekkur ederim cnmHayırlı olsuuunn sağlıkla gelsin inşallah .. Nasıl bir duygu :) bende ikinciyi bir yaşından sonra koydurmayı düşünüyorum da nasip olursa :) koydurma derken benimki tüp bebekte :))))
Bizimki de saat basi uyaniyor ve memesiz geri uyumuyor. Dun gece 3te mamasinin icine gece cayi kattik. 30 ml icip uyudu. 8e kadar uyanmadi. Aksam boyle uyutcam artik. Guya 8de yatti. 3e kadar saat basi kalkti emdi.
Doktor da oyle dedi. Uyumadan yulafli muhallebi yapin tok tutsun dedi. Onu denemistim daha once. Yine de ise yaramamisti. Biz cam actigimizda odada firtina esiyor. Kapatinca sicak oluyor. Bu gece klimayi acalim bakalim.Sicaktan olanbilir mi peki eylul gibi?
Atlas gunde 4 defa fln emiyo artik çalıştığım icin anca oyle denk geliyo tatil gunlerinde de meme diye aglamadikca çok duzenini bozmamaya calisiyorum az gibi geliyo ama anca denk geliyo genelde uykular memeyle oluyo bizdeBugun kontrolde bexero asisi olduk. Hafta icinde atesi ciktigi icin asidan hemen sonra calpol verdiler. 6 saat sonra yine verin dedi. 2 cm uzamis 250 gr almis. Bir dahaki ay yumurtanin beyazina baslayabilirsiniz dedi.
Bugun bir kasik bile ek gida yemedi. Cunku esim kahvalti saatinde uykusu var emzir dedi. Emzirdim hem uyumadi hem butun dongu bozuldu. Hic ac kalmiyor ki ne zaman yemek yiycek. Memeden kesmeyi dusunur hale geldim artik.
Eger sans varsa bence ayni odada farkli yataklarda yatin, bir sure boyle devam etsin, agladiginda hemen yaninda olursunuz eksikliginizi cok hissetmez. Daha sonra odalari ayirirsiniz. Dedigim gibi ben sadece birlikte yattigimiz odadan ciktim oglum hissetmedi bile. Buaralar kafa terlemeleri herkesin ortak sorunu galiba.Bu akşam denesem mi acaba aşırıda bir terlemesi var kafası hep su gibi sürekli mendil koyup değiştiriyorum ikimizin yanında daha çok terliyor çocuk yatağında ferahca yatar
Gecmis olsun nilikoya. Asidan dolayi da yememis olabilir bugun, agir bir asi sonucta. Bizde de meme sayisi baya dustu buara. 5kez emiyor genelde. Ama yemek yemezse yemegin yerine emziriyorum. Bi de her zaman once yemek teklif ediyorum. Memeden sonra zaten yemez. Uyaniyo yemek yiyor uyurken de meme. Zaten genelde memede uyuyorBugun kontrolde bexero asisi olduk. Hafta icinde atesi ciktigi icin asidan hemen sonra calpol verdiler. 6 saat sonra yine verin dedi. 2 cm uzamis 250 gr almis. Bir dahaki ay yumurtanin beyazina baslayabilirsiniz dedi.
Bugun bir kasik bile ek gida yemedi. Cunku esim kahvalti saatinde uykusu var emzir dedi. Emzirdim hem uyumadi hem butun dongu bozuldu. Hic ac kalmiyor ki ne zaman yemek yiycek. Memeden kesmeyi dusunur hale geldim artik.
Evet soylemistin. Valla cok ozeniyorum. Gunde 20 kere falan emziriyorumdur. Gercekten abartmiyorum. Gece zaten saat basi. Gunduz de 2 saatte bir falan. Cunku uyumuyor. Uyumadikca mizirdaniyor. Mizirdaninca simdi emzir uyucak diyolar. Ve uyumuyor.Atlas gunde 4 defa fln emiyo artik çalıştığım icin anca oyle denk geliyo tatil gunlerinde de meme diye aglamadikca çok duzenini bozmamaya calisiyorum az gibi geliyo ama anca denk geliyo genelde uykular memeyle oluyo bizde
Benimki de memeden sonra yemiyo onun icin de hic yemiyo cunku hep meme.Eger sans varsa bence ayni odada farkli yataklarda yatin, bir sure boyle devam etsin, agladiginda hemen yaninda olursunuz eksikliginizi cok hissetmez. Daha sonra odalari ayirirsiniz. Dedigim gibi ben sadece birlikte yattigimiz odadan ciktim oglum hissetmedi bile. Buaralar kafa terlemeleri herkesin ortak sorunu galiba.
Gecmis olsun nilikoya. Asidan dolayi da yememis olabilir bugun, agir bir asi sonucta. Bizde de meme sayisi baya dustu buara. 5kez emiyor genelde. Ama yemek yemezse yemegin yerine emziriyorum. Bi de her zaman once yemek teklif ediyorum. Memeden sonra zaten yemez. Uyaniyo yemek yiyor uyurken de meme. Zaten genelde memede uyuyor
Atlas gunde 4 defa fln emiyo artik çalıştığım icin anca oyle denk geliyo tatil gunlerinde de meme diye aglamadikca çok duzenini bozmamaya calisiyorum az gibi geliyo ama anca denk geliyo genelde uykular memeyle oluyo bizde
Hala cok emdiği icin bol bol sütün vardir az sayida emdigi için ilk zamanlardaki gibi dolmuyor memeler uyuturken doyuramiyorum sanki artik. Ayin 20 sinde baxseronun 2. Dozunu olucaz bizde ilk doz fenaydı 3 gunEvet soylemistin. Valla cok ozeniyorum. Gunde 20 kere falan emziriyorumdur. Gercekten abartmiyorum. Gece zaten saat basi. Gunduz de 2 saatte bir falan. Cunku uyumuyor. Uyumadikca mizirdaniyor. Mizirdaninca simdi emzir uyucak diyolar. Ve uyumuyor.
Bugun calpol icti ya saatlerdir uyuyor. Oldugu yerde donmedi bile.
Bebeğinin odasını ayıran var mı 2 yaşa kadar düşünmüyordum ama odasında daha rahat yatıyor park yatak almıştık sevmedi aynı yatakta rahat edemiyoruz sürekli dönüyor bize çarpınca sinirleniyor :)))
Bugun kontrolde bexero asisi olduk. Hafta icinde atesi ciktigi icin asidan hemen sonra calpol verdiler. 6 saat sonra yine verin dedi. 2 cm uzamis 250 gr almis. Bir dahaki ay yumurtanin beyazina baslayabilirsiniz dedi.
Evet soylemistin. Valla cok ozeniyorum. Gunde 20 kere falan emziriyorumdur. Gercekten abartmiyorum. Gece zaten saat basi. Gunduz de 2 saatte bir falan. Cunku uyumuyor. Uyumadikca mizirdaniyor. Mizirdaninca simdi emzir uyucak diyolar. Ve uyumuyor.
Bugun calpol icti ya saatlerdir uyuyor. Oldugu yerde donmedi bile.
Şuan kendi odasında ama şimdide ben uyuyamıyorum gidip gelmekten sürekli bakıyorum nasıl alışacağım bu geceyi atlatsam gerisi gelir dimi :)Ablasıyla yatıyor kuzu.Yani kendi yataklarinda ve odalarindalar.Oncesinde de benimle yatmiyordu hep yatagindaydi.Yatagimizin yanindaydi sadece besiği.
Ayirmak icin ayirmadim acikcasi.Bizim oda daha sicak diye besigi cektik.
Normalde kendi beşiğinde benim yatağımın yanında yatıyordu sonra park yatak aldım ara katı kullanırken sorun olmamıştı ara katı çıkardık kalkıyor düşer diye öyle yatmak istemedi bende yanıma yatırdım ama sığamıyoruz şuan kendi odasında bende gidip gelip duruyorum odası bizim odamızın yanında zaten ıh dese koşarım :) benim alışmam zor olacak galiba :)))Eger sans varsa bence ayni odada farkli yataklarda yatin, bir sure boyle devam etsin, agladiginda hemen yaninda olursunuz eksikliginizi cok hissetmez. Daha sonra odalari ayirirsiniz. Dedigim gibi ben sadece birlikte yattigimiz odadan ciktim oglum hissetmedi bile. Buaralar kafa terlemeleri herkesin ortak sorunu galiba.
Gecmis olsun nilikoya. Asidan dolayi da yememis olabilir bugun, agir bir asi sonucta. Bizde de meme sayisi baya dustu buara. 5kez emiyor genelde. Ama yemek yemezse yemegin yerine emziriyorum. Bi de her zaman once yemek teklif ediyorum. Memeden sonra zaten yemez. Uyaniyo yemek yiyor uyurken de meme. Zaten genelde memede uyuyor
Allah yardımcın olsun canım gebeliğinde güzel geçer inşallah ikisi arkadaş olur büyürlerCanim benimkide tup bebekti bu normal kendiliginden oldu.cok saskiniz guzel bi duyguda kucuk daha bebegim nasil ikisini buyutecem diye endiseliyim sadece.belki seninde kendiliginden olur.bu arada iyi dikeklerin icin tesekkur ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?