2018 Ekim Anneleri

Ne güzel canım maşallah
rabbim gönlüne göre versin
çok isterdim benimde donmuş embriyom olsun ama herşey nasip kısmet
Belki doğal yolla olur Allah verdikten sonra
Bir yanım hemen istiyor ikinci çocuğu nasip olursa bir yanım korkuyor hamileliğim 3 ay çok kötü geçiyor çünkü kızıma bakamam ihmal ederim korkusu var

Bu akşam denesem mi acaba aşırıda bir terlemesi var kafası hep su gibi sürekli mendil koyup değiştiriyorum ikimizin yanında daha çok terliyor çocuk yatağında ferahca yatar

Hayırlı olsuuunn sağlıkla gelsin inşallah .. Nasıl bir duygu :) bende ikinciyi bir yaşından sonra koydurmayı düşünüyorum da nasip olursa :) koydurma derken benimki tüp bebekte :))))
Canim benimkide tup bebekti bu normal kendiliginden oldu.cok saskiniz guzel bi duyguda kucuk daha bebegim nasil ikisini buyutecem diye endiseliyim sadece.belki seninde kendiliginden olur.bu arada iyi dikeklerin icin tesekkur ederim cnm

Bizimki de saat basi uyaniyor ve memesiz geri uyumuyor. Dun gece 3te mamasinin icine gece cayi kattik. 30 ml icip uyudu. 8e kadar uyanmadi. Aksam boyle uyutcam artik. Guya 8de yatti. 3e kadar saat basi kalkti emdi.

Sicaktan olanbilir mi peki eylul gibi?

Sicaktan olanbilir mi peki eylul gibi?
Doktor da oyle dedi. Uyumadan yulafli muhallebi yapin tok tutsun dedi. Onu denemistim daha once. Yine de ise yaramamisti. Biz cam actigimizda odada firtina esiyor. Kapatinca sicak oluyor. Bu gece klimayi acalim bakalim.

Bugun kontrolde bexero asisi olduk. Hafta icinde atesi ciktigi icin asidan hemen sonra calpol verdiler. 6 saat sonra yine verin dedi. 2 cm uzamis 250 gr almis. Bir dahaki ay yumurtanin beyazina baslayabilirsiniz dedi.
Bugun bir kasik bile ek gida yemedi. Cunku esim kahvalti saatinde uykusu var emzir dedi. Emzirdim hem uyumadi hem butun dongu bozuldu. Hic ac kalmiyor ki ne zaman yemek yiycek. Memeden kesmeyi dusunur hale geldim artik.

Atlas gunde 4 defa fln emiyo artik çalıştığım icin anca oyle denk geliyo tatil gunlerinde de meme diye aglamadikca çok duzenini bozmamaya calisiyorum az gibi geliyo ama anca denk geliyo genelde uykular memeyle oluyo bizde

Bu akşam denesem mi acaba aşırıda bir terlemesi var kafası hep su gibi sürekli mendil koyup değiştiriyorum ikimizin yanında daha çok terliyor çocuk yatağında ferahca yatar
Eger sans varsa bence ayni odada farkli yataklarda yatin, bir sure boyle devam etsin, agladiginda hemen yaninda olursunuz eksikliginizi cok hissetmez. Daha sonra odalari ayirirsiniz. Dedigim gibi ben sadece birlikte yattigimiz odadan ciktim oglum hissetmedi bile. Buaralar kafa terlemeleri herkesin ortak sorunu galiba.
Gecmis olsun nilikoya. Asidan dolayi da yememis olabilir bugun, agir bir asi sonucta. Bizde de meme sayisi baya dustu buara. 5kez emiyor genelde. Ama yemek yemezse yemegin yerine emziriyorum. Bi de her zaman once yemek teklif ediyorum. Memeden sonra zaten yemez. Uyaniyo yemek yiyor uyurken de meme. Zaten genelde memede uyuyor

Atlas gunde 4 defa fln emiyo artik çalıştığım icin anca oyle denk geliyo tatil gunlerinde de meme diye aglamadikca çok duzenini bozmamaya calisiyorum az gibi geliyo ama anca denk geliyo genelde uykular memeyle oluyo bizde
Evet soylemistin. Valla cok ozeniyorum. Gunde 20 kere falan emziriyorumdur. Gercekten abartmiyorum. Gece zaten saat basi. Gunduz de 2 saatte bir falan. Cunku uyumuyor. Uyumadikca mizirdaniyor. Mizirdaninca simdi emzir uyucak diyolar. Ve uyumuyor.
Bugun calpol icti ya saatlerdir uyuyor. Oldugu yerde donmedi bile.

Benimki de memeden sonra yemiyo onun icin de hic yemiyo cunku hep meme.
Asidan sonra hep uyudu gibi bir sey zaten. Sabah da yememisti. Esime kiziyorum. Isime karisti. Butun duzeni bozdu. Zaten pek duzen yoktu da...

Aynen bizimde oyle. Sabah ise gitmeden oglen gelince aksamustu kahvesi ve gece yatarken :)

Selamlar,nasılsınız kızlar ?telefonum yeni kk sürümünü kabul desteklemediği için kendi en son Yazdığım mesajım olduğu sayfada takılı kalıyorum okuyamıyorum yazdıklarınızı malesef..bu mesaj sayesinde son Sayfayı okuyabilcem :) yürümeye hazırlık yapan bebişler var mı acaba :)

Hala cok emdiği icin bol bol sütün vardir az sayida emdigi için ilk zamanlardaki gibi dolmuyor memeler uyuturken doyuramiyorum sanki artik. Ayin 20 sinde baxseronun 2. Dozunu olucaz bizde ilk doz fenaydı 3 gun

Ablasıyla yatıyor kuzu.Yani kendi yataklarinda ve odalarindalar.Oncesinde de benimle yatmiyordu hep yatagindaydi.Yatagimizin yanindaydi sadece besiği.
Ayirmak icin ayirmadim acikcasi.Bizim oda daha sicak diye besigi cektik.

Son düzenleme:

Bisyler bozuldi diye dusunme canim
Boyle zamanlarda,hastaliklarda vs hep degisiklikler olur.
Bunun huzursuzlugunu yukleme kendine hic

Nilikonun alerji ile ilgili bi dusuncesi oldu mu doktorunuzun?

Ablasıyla yatıyor kuzu.Yani kendi yataklarinda ve odalarindalar.Oncesinde de benimle yatmiyordu hep yatagindaydi.Yatagimizin yanindaydi sadece besiği.
Ayirmak icin ayirmadim acikcasi.Bizim oda daha sicak diye besigi cektik.
Şuan kendi odasında ama şimdide ben uyuyamıyorum gidip gelmekten sürekli bakıyorum nasıl alışacağım bu geceyi atlatsam gerisi gelir dimi :)

Normalde kendi beşiğinde benim yatağımın yanında yatıyordu sonra park yatak aldım ara katı kullanırken sorun olmamıştı ara katı çıkardık kalkıyor düşer diye öyle yatmak istemedi bende yanıma yatırdım ama sığamıyoruz şuan kendi odasında bende gidip gelip duruyorum odası bizim odamızın yanında zaten ıh dese koşarım :) benim alışmam zor olacak galiba :)))

Canim benimkide tup bebekti bu normal kendiliginden oldu.cok saskiniz guzel bi duyguda kucuk daha bebegim nasil ikisini buyutecem diye endiseliyim sadece.belki seninde kendiliginden olur.bu arada iyi dikeklerin icin tesekkur ederim cnm
Allah yardımcın olsun canım gebeliğinde güzel geçer inşallah ikisi arkadaş olur büyürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…