Biz hala aynı odadayiz park yatakta yatıyor gece on kez ağlıyor ayrı odalarda düşünemiyorum :)Normalde kendi beşiğinde benim yatağımın yanında yatıyordu sonra park yatak aldım ara katı kullanırken sorun olmamıştı ara katı çıkardık kalkıyor düşer diye öyle yatmak istemedi bende yanıma yatırdım ama sığamıyoruz şuan kendi odasında bende gidip gelip duruyorum odası bizim odamızın yanında zaten ıh dese koşarım :) benim alışmam zor olacak galiba :)))
Park yatakta rahat edemiyo olabilir mi annemlerde park yatak var küçük ken yatiyordu simdi yazliga getirdiler ama yatamadi 80*160 besik yaptirdik burayada simdi sere serpe yatiyor. Once yer yatağı yapip denedim sorun park yataktaymisBiz hala aynı odadayiz park yatakta yatıyor gece on kez ağlıyor ayrı odalarda düşünemiyorum :)
O hissi biliyorum ya, ilk gunler bende de olmustu, sonradan geciyor ama:) geciyor dedigime de bakma odalari ayirdigimizdan beri nadir de olsa bazi geceler 12-6 arasi hic uyanmiyor ama ben deli gibi en az iki kez uyanip yanina gidiyorumNormalde kendi beşiğinde benim yatağımın yanında yatıyordu sonra park yatak aldım ara katı kullanırken sorun olmamıştı ara katı çıkardık kalkıyor düşer diye öyle yatmak istemedi bende yanıma yatırdım ama sığamıyoruz şuan kendi odasında bende gidip gelip duruyorum odası bizim odamızın yanında zaten ıh dese koşarım :) benim alışmam zor olacak galiba :)))
Şuan kendi odasında ama şimdide ben uyuyamıyorum gidip gelmekten sürekli bakıyorum nasıl alışacağım bu geceyi atlatsam gerisi gelir dimi :)
Üstünü örtsem mi diye yanına yaklaştım koku geliyor baktım kaka yapmış bu saat doldurmuş hem de, anlamadımHiç gece bu vakit kaka yapmazdı sabaha kadar değiştirmiyorum hatta bezini iyi ki farkettim, sebebi ne olabilir ki??
Biz ilk dozu olduk dun. 11den 5 bucuga kadar cok guzel uyudu. 8den beri de bagiriyor surekli. Kucak istiyor ama kucaktan iniyor. Meme haric bir sey de yemedi. Insallah ikinci dozunuz ilki kadar kotu gecmez.Hala cok emdiği icin bol bol sütün vardir az sayida emdigi için ilk zamanlardaki gibi dolmuyor memeler uyuturken doyuramiyorum sanki artik. Ayin 20 sinde baxseronun 2. Dozunu olucaz bizde ilk doz fenaydı 3 gun
Yok hic dokuntu isilik olmadi. Pisik bile bi kere oldu. Kaka normal.Nilikonun alerji ile ilgili bi dusuncesi oldu mu doktorunuzun?
Her şeyde sebep arar oldum artık inanın paranoyak gibi oldum :) Sürekli vücudunu kakasını inceliyorum, az önce mukuslu kaka yaptı yine çöktüm ne yaptı acaba diyeRahatlayip uyumasi daha iyi olmus :)
Sebep aramali misin ki?
İnsani :)
Yok hic dokuntu isilik olmadi. Pisik bile bi kere oldu. Kaka normal.
Oyle mi sorayim. Yani uyumuyor, bi alerjisi olabilir mi diye mi sorayim?
Her şeyde sebep arar oldum artık inanın paranoyak gibi oldum :) Sürekli vücudunu kakasını inceliyorum, az önce mukuslu kaka yaptı yine çöktüm ne yaptı acaba diye
Olur canim. Sevinirim. Ayni cunku.Arkadasimin kizi hic uyumuyordu.Surekli memedeydi.Sonrasinda bi alerji ilaci kullandilar.Ilacin etkisi miydi alerjinin mi bilmiyorum.
Nedendi hatirlayamiyorum suan.
Bende aklima gelince Niliko'nun varmiydi ondan olabilir diye dusundum.
Istersen sorayim arkadasima döneyim sana?
Bizimde aramizda çünkü park yayak bozuldu.. cok zor oluyor tekmeler gırla bize :))Bebeğinin odasını ayıran var mı 2 yaşa kadar düşünmüyordum ama odasında daha rahat yatıyor park yatak almıştık sevmedi aynı yatakta rahat edemiyoruz sürekli dönüyor bize çarpınca sinirleniyor :)))
Neden bu babalar böyle yaa.. ekstra iş çikinca sinir oluyorum iyice.. zaten cok yoruluyoruz..Tok tutan mama yaptim. 3 saat olmadan uyandi. Nasil agliyor feryat figan. Dogdugundan beri hic yemek yememis sanki. Esime ben emzirirken altini degistir dedim. Usendigi icin alt acma bezini koymadi. Sonuc her yer cis. Sonra da carsafi, alezi degistirmek zorunda kaldi. Usendigine değdi mi diyorum...
Olur canim. Sevinirim. Ayni cunku.
Bu arada alerji ilaclari genelde uyutur.
Bi daha gittigimizde soralim biz de.Bazilari tam tersi etkide yapabiliyor.
Sordum canim genel bi test yapilmis sut vb seyler icin.
Ilk kaka tepkiliymis sonra o da olmamis hatta yine de yaptirmislar durum sıkıntılı olunca.
Ama ilaci kullanmaya devam etmisler.
Odasına yatırıyorum iki gündür :)Bizimde aramizda çünkü park yayak bozuldu.. cok zor oluyor tekmeler gırla bize :))
Neden bu babalar böyle yaa.. ekstra iş çikinca sinir oluyorum iyice.. zaten cok yoruluyoruz..
Uykusu açılmadan geri döndürme değilde beni yanında ister ve ben yokum ya da sesini duymam geç duyarsam güven zedelenir vs vs derdim güvenli bağlanma ona takık kaldım nedense her yerde karşıma çıkınca galiba :)))Cocuklarla ilgili cogu konu aslinda annenin hazir olmasi ile baglantilidir zaten.
Anneler olarak herseye fazla dahil/müdahil oluyoruz.Dur demek lazim :)
Evet dunyaya geldiler,yardimimiz var ama dunya ile iliskilerinin fazla icindeyiz.
Sakin ol yani seni ilgilendiren bisy yok bebis uyuyor :)))))))))
Aliskanlik?
Bisy olur mu diye merak?
Ya da kıpırdanırsa uykusu acilmadan uykuya geri döndürme çabası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?