Klima malesef çarpabilir kanatlarini yukari kaldırarak kullansaniz?
Ev sahibi gecen sene tasinirken yeni temizlettim demisti ama hic kullanmadik. Beni oldum olasi carpar bu klima. Benden baska kimseye de bi sey olmaz. Zaten buz gibi usudum hep. 25 derecede calisiyordu. Kanatlar yukarda. Yarin kp bi bakar. O anliyo bu islerden. Neyse bu gece de iyi gecti. Camlar acik bu gece serindi ama cok esmedi. Niliko 9 bucukta yatti. 1de ve 4te kalkti. Sabaha Allah kerim.
Aynisini ben diyecektimferhunde001 e :) bence sikiliyorum falan deme hic:) tadini cikar, kahveni ic kitabini oku filmini izle, guzelce yemegini yap ohhh mis:) benim yerime de biraz uyu:) antep cok sicak deniz klimadan hasta oldu oksuruyor o yuzden klima da acamiyorum yavrum geceleri hem sicaktan hem oksurukten okadar cok uyaniyor ki ikimiz de perisaniz. Persembe aksam yaylaya gitcez allahtan, son iki gecemiz burada.
Bugun 15 aylik bir kizi olan arkadasimla disarda bulustuk ama inanin sadece birbirimizin suratini gorduk, iki saat oturduk 5 cumle falan konusmusuzdur:) dunplojovic in yazisindan sonra beklemeyi biraktim, yurusun rahatlarim diyordum hep kendi kendime, ama yurumesi de ayri sorunmus gercekten. Mevcut duruma odaklanmak gercekten en guzeli. Bir sonrasi daha iyi daha kotu olacak diye dusunmek enerjimi cok dusuruyordu.
Liz-zy biz de be safe kullananlardaniz, ramazan bayramindan beri kullaniyorum, memnunuz
biseyleri beklemeyi biraktigimda epey rahatladim.bir de kural rutin egitim kelimeleri iceren yazilari soylemleri okumayi dinlemeyi birakinca :) icinden geldigi gibi...'Yürünesi ayri sorun' derken o zamani sorunlu belirlemis bile oluyoruz :)
Yurumesi ayrı şenlik
Cidden bi hayata en yakın şahit olmak buyuk sorumluluk.
Cocuklarla ilgili dusunulen cogu sey buyuklerimizin ve bizden oncekilerin 'sekillendirmis' ve 'isimlendirmis' olduklari ile gecer.Agizlara ve davranislara yerlesen etiketler olur.Aslinda zihnen ve bedenen bizi de sekillendiriyor.O yuzden olumlamak daha cok işe yariyor.
Nedense cocuklar hayatlari boyunca ebeveynlerine kolaylik saglamali :)) Neden ki?
Ne kadar guzel enerji veriyorsun bizlere, cok sansliyiz senin gibi biri aramizda oldugu icin gercekten. Ilk cocukta da boyle miydin:)'Yürünesi ayri sorun' derken o zamani sorunlu belirlemis bile oluyoruz :)
Yurumesi ayrı şenlik
Cocuklarla ilgili dusunulen cogu sey buyuklerimizin ve bizden oncekilerin 'sekillendirmis' ve 'isimlendirmis' olduklari ile gecer.Agizlara ve davranislara yerlesen etiketler olur.Aslinda zihnen ve bedenen bizi de sekillendiriyor.O yuzden olumlamak daha cok işe yariyor.
Nedense cocuklar hayatlari boyunca ebeveynlerine kolaylik saglamali :)) Neden ki?
Hangi grup be safe te 9-15 miBesafe aldik bizde yaklaşık 2 aydir kullanıyoruz kademeli yukari kalkiyor olmasi cok iyi hem hafif yatar pozisyona aliyo boylece yolda uyursa oturarak uyumus olmuyor
9 18 ben ayakli olani aldim yerede sabitleniyorHangi grup be safe te 9-15 mi
merhaba, epeydir bizimle birlikte sofraya oturuyor ne yemek varsa yediriyorum.eline de bi ufak ekmek veriyorum.kemiriyor.bazen yiyoe bir iki lokma bazen kemirip atiyor.yani maksat oyalansin bizde :)Arkadaşlar ekmek vermeye başladınız mı ? Bir de benim kızım tadımlık gibi yiyor ondan mı bilmiyorum peşine hemen emmek istiyor sizinde öyle mi
Bayadir ekmek veriyoruz canım.suan da hatta elinde ekmekArkadaşlar ekmek vermeye başladınız mı ? Bir de benim kızım tadımlık gibi yiyor ondan mı bilmiyorum peşine hemen emmek istiyor sizinde öyle mi
Beni de çarpar klima oldum olasi. Bizim kızda hasta oldu bi ara klimadan arabada cok kısık actim dedi babası ama hemen carpti. Gecmis olsunZaten hep tavana ufletiyoruz yine de ikidir hasta oluyor
Bende ekmek yaptim dun eline vermeye korkuyorum acaba alistirmaya baslasam miBayadir ekmek veriyoruz canım.suan da hatta elinde ekmek
Bisey merak ediyorum bende biz belli bi duzen oturamadık mesela kahvalti diye bi öğün yok mama iciyor oglen yemek veriyorum arada mama ve meyve acaba öğünlere gecsem mi gec mi kaldim'Yürünesi ayri sorun' derken o zamani sorunlu belirlemis bile oluyoruz :)
Yurumesi ayrı şenlik
Bizim doktorumuz ekmek vermeyin dedi. Ama kendi basina oturup duran bi cocuk olmadigi icin sofrada biz yerken eline ekmek veriyoruz. Oyuncak salatalik biber verince atiyor. Ekmegi atmiyor.Arkadaşlar ekmek vermeye başladınız mı ? Bir de benim kızım tadımlık gibi yiyor ondan mı bilmiyorum peşine hemen emmek istiyor sizinde öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?