- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bizim de bexsero asisi vardi ertelendi cok ates yapiyormus çünküCok tesekkur ederim. Ates olmadi ama oksuruk ve burun akintisi. 16sinda asiya gircektik, gecen ay da hastaliktan dolayi asi ertelendi umarim 16sina kadar atlatir.
Cok gecmis olsun, umarim cabuk atlatirsiniz. Hastalik konusunda yaz kistsn daha zor geciyor sanki.
Temassiz ates olcerler cok yaniltici olabiliyor, oyle durumlarda biz bir sekilde koltukaltindan olcuo onu baz aliyoruz. Bir de sirkeli bezin guzel bir cozum olmadigini okumustum sanki bir ara, bir arastirin istersiniz
Bence emmesi ekgidadan daha onemli, benim denizin de hicbirsey yemedigi gunler oluyor, oyle aman aman sutum de kalmadi ama demek ona yetiyor diye dusunup yememesini dert etmiyorum
Gecmis olsun diş sıkıntısı olabilir mi? Ama dis o kadar ates yapmaz. Su icir annesi birdr yogurt ver atesi alir yogurt ve suTemassız ile kolaltına aynı anda bakıyorum ikiside aynı gösteriyor sonra temassızla bakıyorum hep eğer 39 u geçerse tekrar kolaltından bakıyorum şuan düştü çok şükür teşekkür ederim
Tuz vermemrye calis canim tuz su tutar gereksiz sismesinSelamlar hanımlar,
Ek gıdada öğünleri konuşan şunu yedi buna bayıldı diyen anneleri gördükçe nasıl imreniyorum
Deniz bazen 1 biberon ayran bitiriyor bazen ağzına sürmüyor.
BLW tarzı meyve sebze koysa eliyle oynuyor ağzına götürmüyor.
Çorba versem bazen hiç yemiyor bazen yarım çay bardağı falan. Sadece et suyu verirsem daha iştahlı, sebzeyle karıştırırsam ağzını kilitliyor.
Kahvaltısı sadece salatalık ve biber kemirmek. Öğlen yerde yoğurt/ayran. Akşam yerse haşlama ya da çorba.
Bende yediğimiz şeylerden denedim dün makarna yedi 1 tane penne. Tuzlu peynirle omlet yaptım ilk defa yumurtaya ağzını açtı bugün. Sanırım tatsız tuzsuz geliyor verdiklerim ona. Şekerle tanıştırmam ama tuz istiyor öğünlerinde tadı gelsin diye. İstemiyorum da alışmasını
Emmeyi bırakana kadar yemekle arası olmaz diyorlar. Bende öyleymişim bebekken. Ne yapsam bilemedim.
Yok canım çok vermiyorum denemek ya da çok istediğinde tattırmak için verdiğimizde yiyor kendi yemeğine ağzını bile acmazken. Bende istemiyorum vermek keşke tuzsuz yapsak bizde ama tuzlu yiyoruz yemeğe de erken koyuyoruz bugün aklıma geldi çorba yaparken ayirsam diye.
Et suyu yaparken bı cimdik tuz attım. Belli olmuyor ama tadi geldi sanki :)
Aynen öyle belki 5-10 cm yüksekte direk yer yatağı düşünüyorum en sadesinden. Ondan da düşer bizim sıpa durmuyor yerinde
Yaşına doğru düşünüyorum zaten almadık henüz o zamana kadar önce gündüz sonra gece öğreteceğiz artık.
Park yatağa bile tirmaniyor küçük hanım şu an
Ayağına limonlu çorap giydirdim tekrar soğan suyu içirdim ve sirkeli beze devam ettim şuan düştü 36.4 çok şükür .. Evet sirke yapmayın diye okumuştum ama benim takip ettiğim alternatif tıp öneriyor tercih ediyorum o yüzden ... Çok teşekkür ederim ateş oldu mu bana daha çok ateş basıyor aşırı panik oluyorum ya niye bu kadar gözüm korktuysa ateşten
Yarin aşısı var ertesi gun kahvaltida deneyelim bakalım
Bu arada bexsero yaptırdınız mi
Kızlar bebekleriniz nekadar ve ne sıklıkta su içiyor.. benim kız çok su içiyor sanki.. gece bile kalkip bi biberon içiyor.. yani nerdeyse 1 su bardağı.. gündüzde 3 4 bardak içiyor sanki.. saymadim net ama yarin dikkat edicem..
Afiyet olsun.corbasi çok sıvı olursa nadiren ekmek koyuyorum.genelde eline veriyoruz kemiriyorBendr bugün yogurduna karıştırdım mis gibi yedi
masallah ya tontis tontis bacaklar.ay ben burda okudukca cok sasiriyorum nasil oyle hareket ettiklerine.oglum yere koyarsak sirtustu yatiyor oyle.elindeki tabaklari birbirine vura vura ses cikariyor bi yarim saat.sonra sikilinca oturur hale getiriyorum yarim saat de oyle oynuyor oturdugu yerde.su an yazlikta tek kisilik yatakta yatiriyoruz yani dusme ihtimali sifir.o derece.bu kadari da normal mi acaba.Eki Görüntüle 2288057
Bak bizdeki kucuk hanimda böyle
Her yere tirmaniyordu bide level atladi
Ayagi kaldiriyordu bikac gun.Sonra iste direkt dizi koyup tutunup cikiyor artik.
Iste o düşmeler aliskanligin oturmasinda en buyuk rol.Yasayarak ogrenmek en kalici deneyim :))))
Bizde miktar henüz çok az ama deniyorum. Ağzını açtığı kadar veriyorum. Yarım yumurta sarısı, iki bebe bisküvisi, birkaç kaşık yoğurtla ezip verdim. Bu karışımın 1/3'ünü yedi mesela. Doymazsa cırlıyor zaten ver diyemerhaba, epeydir bizimle birlikte sofraya oturuyor ne yemek varsa yediriyorum.eline de bi ufak ekmek veriyorum.kemiriyor.bazen yiyoe bir iki lokma bazen kemirip atiyor.yani maksat oyalansin bizde :)VosVos35 bizde epeydir sofradan yemek yiyor.sadece ekstra corba yapiyorum ona.cunku biz hergun corba icmeyiz.mesela ortalama bir gunumuzu syliyim. kahvalti 1 yumurta omlet ya da haslanmis.yanina birkac kasik yogurt.bazen 0 kahvalti.oglen bi kase corba ve ne yemek varsa.ikindi meyve ya da yogurt.aksam bi kase corba ve ne yemek varsa. miktarlar degisiyor keyfine gore.boyle daha kolay.dusunmuyorum ne yiyecek diye.
Su içmesi iyidir, kabız olmaz, böbrekleri çalıştırırKızlar bebekleriniz nekadar ve ne sıklıkta su içiyor.. benim kız çok su içiyor sanki.. gece bile kalkip bi biberon içiyor.. yani nerdeyse 1 su bardağı.. gündüzde 3 4 bardak içiyor sanki.. saymadim net ama yarin dikkat edicem..
Yerim ben o bıdığıEki Görüntüle 2288057
Bak bizdeki kucuk hanimda böyle
Her yere tirmaniyordu bide level atladi
Ayagi kaldiriyordu bikac gun.Sonra iste direkt dizi koyup tutunup cikiyor artik.
Iste o düşmeler aliskanligin oturmasinda en buyuk rol.Yasayarak ogrenmek en kalici deneyim :))))
yedigi kadar bence.mesela hastayken 4 gun hicbisey yememisti sadece emdi ve gunde yarim litre su icti.iyilesince yemeye basladi.2 ekim dogumlu oglum.yok canim emekleme zaten yok.donme yuvarlanma surunme hicbisey yok.tek kisilik normal yetiskin yataginda yatiyor su an.oturdugu yerde oynar.yorulunca da yatiririm yattigi yerde oynar.bi yerlere gitme tirmanma yattigi yerde oturur hale gelme vb seyler hic yok.grupta kaldi mi acaba bizimki gibi merak ediyorum ?Bizde miktar henüz çok az ama deniyorum. Ağzını açtığı kadar veriyorum. Yarım yumurta sarısı, iki bebe bisküvisi, birkaç kaşık yoğurtla ezip verdim. Bu karışımın 1/3'ünü yedi mesela. Doymazsa cırlıyor zaten ver diyeama genelde birkaç lokma yiyince ilgisini kaybediyor..
Emeklemiyor henüz, sürünerek ve dönerek geziniyor yerde. Seninki ne alemde?
masallah ya tontis tontis bacaklar.ay ben burda okudukca cok sasiriyorum nasil oyle hareket ettiklerine.oglum yere koyarsak sirtustu yatiyor oyle.elindeki tabaklari birbirine vura vura ses cikariyor bi yarim saat.sonra sikilinca oturur hale getiriyorum yarim saat de oyle oynuyor oturdugu yerde.su an yazlikta tek kisilik yatakta yatiriyoruz yani dusme ihtimali sifir.o derece.bu kadari da normal mi acaba.
Yerim ben o bıdığınapıyorsun kız orda yaramaz seni Allah'ım çok tatlı yaaa çok bal maşallah
Kizlar ben su blendirdan vazgecemiyorum hala korkuyorum puturlu verdigimde dikkatle izliyorum biliyorum kotu bir aliskanlik 10. Aya girdik artik ama nasil yenebilirim? Cigniyorda kuzum misal balik veriyorum elimle ezip cigniyor. Meyveyi hala cam rende yapip kasikla yediriyorum ama isirmak istiyor sizler ne durumdasiniz? Mesela tel sehriye corbasi yapiyorum ama blendir geciriyorum tel sehriyeleri yutabilirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?