Ne yapsin insanlar tontis tontis cok tatlilar. Dayanilmazlar.Kızım iki haftadır düğünler sebebiyle yoğun ziyarete maruz kaldı. Önce gözler kızardı, kaşıyor da sürekli... Ardından yüzünde, iki yanağında isilik gibi dizi dizi sivilceler çıktı. Hemşire kuzenim (birkaç yıl göz polikliniğinde görev yaptı) alerji dedi gözleri için. Aile hekimi ilaç yazdı fakat ilaçlar çabuk etki ederdi, bu sefer 4 gündür fark yok.. Yüzü de öpmekten oldu galiba8 aylık oldu, halen ben öpmeye kıyamıyorum ama elalem yalayıp yutuyor çocuğu...
Ya ben cok sakinmiyorum ama bazi insanlar dover gibi opuyor ya cok sinir oluyorum. Guya sevgi gosteriyorlar, okadar sert, bastirarak ve sikarak opuyorlar ki, biri beni oyle opse tepkimi cok net koyarim ama yavrular birsey diyemiyorlar tabi. Aglarlarsa da aman da annesi bunu cok simartmis oluyor. Oyle durumlarda ben de karsidakini onun cocugumu optugu gibi opuyorumKızım iki haftadır düğünler sebebiyle yoğun ziyarete maruz kaldı. Önce gözler kızardı, kaşıyor da sürekli... Ardından yüzünde, iki yanağında isilik gibi dizi dizi sivilceler çıktı. Hemşire kuzenim (birkaç yıl göz polikliniğinde görev yaptı) alerji dedi gözleri için. Aile hekimi ilaç yazdı fakat ilaçlar çabuk etki ederdi, bu sefer 4 gündür fark yok.. Yüzü de öpmekten oldu galiba8 aylık oldu, halen ben öpmeye kıyamıyorum ama elalem yalayıp yutuyor çocuğu...
Ben kızımada yaptırmıyorum artık en son 3 lü aşı vurulmuştu kendimede bi gebelikte yapıldı doktor ısrarıyla o da .. Araştırıp soruşturmalarım sonucu ilk kararım olan yaptırmamaya geri dönüp eşimide ikna ettim aşı bitti bizim için :)
Kızım iki haftadır düğünler sebebiyle yoğun ziyarete maruz kaldı. Önce gözler kızardı, kaşıyor da sürekli... Ardından yüzünde, iki yanağında isilik gibi dizi dizi sivilceler çıktı. Hemşire kuzenim (birkaç yıl göz polikliniğinde görev yaptı) alerji dedi gözleri için. Aile hekimi ilaç yazdı fakat ilaçlar çabuk etki ederdi, bu sefer 4 gündür fark yok.. Yüzü de öpmekten oldu galiba8 aylık oldu, halen ben öpmeye kıyamıyorum ama elalem yalayıp yutuyor çocuğu...
Her cocugun dinamigi farklidir tabi ama ben gunduzleri 2,5 saatten uzun uyumasina pek izin vermiyorum. Boyle yazinca surekli uyandiriyormusum gibi oldu ama simdiye kadar iki kere falan ben kaldirdim, kendisinin uzun gunduz uykulari pek tarzi degil zaten:)Kızlar merhaba gece uykumuz kötü sürekli mizildiyor sabaha kadar, gündüz iyi uyuyor ama anlamıyorum on birde yattı hala uyuyor uyandırsam mi acaba diyorum
Canım en az bir saat genelde de bir buçuk saat bazen iki iki buçuk saat oluyor böyle, gece de mizir mizirHer cocugun dinamigi farklidir tabi ama ben gunduzleri 2,5 saatten uzun uyumasina pek izin vermiyorum. Boyle yazinca surekli uyandiriyormusum gibi oldu ama simdiye kadar iki kere falan ben kaldirdim, kendisinin uzun gunduz uykulari pek tarzi degil zaten:)
Gunduz sen kaldirsan huysuz mu olur?Canım en az bir saat genelde de bir buçuk saat bazen iki iki buçuk saat oluyor böyle, gece de mizir mizir
Düğünde dondurmadan yedi cadı, vermezsem çıngar çıkartıyor. Ben de az az çatalın ucuyla tattırdım birkaç lokma. Olduysa ondan oldu (gerçi daha önce de tatmıştı, tadını bildiği için de ısrar ediyor ama her dondurmanın içeriği farklı tabi, sade olsa bile).Sen yine de farkli alerjileride dusun bu surede farkli bisy yediyse.Genelde gecmeyenler gida olabiliyor.
Öpülmelere karsi vucut kendi onlem almis sanki
Renkli gözlü bebelerde daha sık görülüyor bu göz alerjisi sanki. Uykuda bile kaşıdı yavrum günlerce.. Neyse ki düzeliyor yavaştan..Ne yapsin insanlar tontis tontis cok tatlilar. Dayanilmazlar.
Bizimkinin de gozleri kizariyor ara ara. Bence de alerji.
Öyle aman aman tripli bir anne değilim ama empati yapıyorum tüm bebeklerle diyelim..Ya ben cok sakinmiyorum ama bazi insanlar dover gibi opuyor ya cok sinir oluyorum. Guya sevgi gosteriyorlar, okadar sert, bastirarak ve sikarak opuyorlar ki, biri beni oyle opse tepkimi cok net koyarim ama yavrular birsey diyemiyorlar tabi. Aglarlarsa da aman da annesi bunu cok simartmis oluyor. Oyle durumlarda ben de karsidakini onun cocugumu optugu gibi opuyorumdudaklarim falan agriyor. Napiyor bu manyak der gibi suratima bakiyorlar ama hirsimi anca oyle aliyorum
Uykusunu alamayınca acayip mızmız oluyor, resmen gürültü yapıp kaldırdım bugün, benimkide erken uyaniyor gözümü açamıyorum o saatte uykuyu seven biriydim bazen geri uyusun diye sallıyorum bir saat kadar daha uyuyor nasıl dayanıyorsunuz :) :)Gunduz sen kaldirsan huysuz mu olur?
Bizimki 6.45 10.45 arasi uyanikti. 12.30a kadar uyudu. Uyaninca uykusunu almisti. Almayinca kotu oluyor. Simdi hala ayakta. Iyice cozuttu.
Aksam 7.15e kadar gozunu bile kirpmadi. Sonra gece uykusuna yatti. Iki uc kere kalkti. 12den beri uyuyor. Haftalardir ilk defa simdi kendim uyandim. Allahim sukurler olsun uykumu aldim diyorum.Un
Uykusunu alamayınca acayip mızmız oluyor, resmen gürültü yapıp kaldırdım bugün, benimkide erken uyaniyor gözümü açamıyorum o saatte uykuyu seven biriydim bazen geri uyusun diye sallıyorum bir saat kadar daha uyuyor nasıl dayanıyorsunuz :) :)
Aksam 7.15e kadar gozunu bile kirpmadi. Sonra gece uykusuna yatti. Iki uc kere kalkti. 12den beri uyuyor. Haftalardir ilk defa simdi kendim uyandim. Allahim sukurler olsun uykumu aldim diyorum.
4 kisi oldugumuz icin dayaniyorum. Gunduz bazen dedesine parka gotur diyorum. Cuma gidecekler bakalim ne yapcaz. Cok hareketli.
Aksam 7.15e kadar gozunu bile kirpmadi. Sonra gece uykusuna yatti. Iki uc kere kalkti. 12den beri uyuyor. Haftalardir ilk defa simdi kendim uyandim. Allahim sukurler olsun uykumu aldim diyorum.
4 kisi oldugumuz icin dayaniyorum. Gunduz bazen dedesine parka gotur diyorum. Cuma gidecekler bakalim ne yapcaz. Cok hareketli.
meraba.ben eve dogumgunu susleri alir guzelce giydirir pasta yaptirir aile icinde kutlariz diye dusundum.anneanne babaanne dedeler hala, hala esi cocuklari ve biz oluruz muhtemelen.Kizlar dogum gunu icin neler dusunuyorsunuz? Ben henuz cocugum yokken 1 yas kutlamam anlamiyor zaten falan diyodum ama simdi cok istiyorum :) organizasyon sirketleri cok para istiyor en azindan İzmirde oyle bi cafeyle anlassam o zamanda konsept olmayacak oyle cok abarti bir sey istemiyorum aslinda ama cakıl olsun diyorum :))
Ben cocugum olmadan onceyi gectim daha bir iki hafta oncesine kadar kutlamayi dusunmuyordum ama dun aksam birden kendimi denizin yas gununde ne yapsak diye dusunurken buldum:) cok kalabalik olsun istemiyorum aile ve yakin arkadas cevresini cagirip evde kucuk bir kutlama yapariz diye dusunduk dedi ve 100 kisilik organizasyon yaptiKizlar dogum gunu icin neler dusunuyorsunuz? Ben henuz cocugum yokken 1 yas kutlamam anlamiyor zaten falan diyodum ama simdi cok istiyorum :) organizasyon sirketleri cok para istiyor en azindan İzmirde oyle bi cafeyle anlassam o zamanda konsept olmayacak oyle cok abarti bir sey istemiyorum aslinda ama cakıl olsun diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?