Bebisine balik veren var mi? Mevsimi degil diye vermedim hic. Ama somon versem mi, ne yapsam, nasil yapsam diye dusunuyorum.
Evet internete baktim somon gibi yagli baliklar 1 yas sonrasi diyor. Tavugu bizim doktor gecen ay verebilirsiniz demisti. Ben cok zaruri mi diye sordum. Tavuk tuketmeyen bi aileyseniz et yedirin o zaman dedi. Tavuklara guvenemiyorum ya. Biz yiyoruz da beybi yemesin. Siz guvenilir bulursaniz yedirin.Nilsibel Istanbula düğüne gidip geldik. E exelanss VosVos35 D dooris123 misafirle ilgilenmekten anı kaciracagimi dusundugumden kismet olursa cafede yapmayi planliyorum.1 yazili balon ve iyiki doğdun yazili flama yeterli bence..bi de pasta. Daha ne olsun kafasindayim :)) pasta kafede yaptiririm, misafirler de iceceklerini söylerler. Yani ikram olarak pasta ve icecek olur. Ogleden sonra 3 gibi mesela..
Nilsibel somonu ben kendi dr uma, 2 arkadasimda (bebeklerimiz yakin tarihli) kendi dr larina sormuşlar, onay cikmadi henüz.. balik mevsimi de degil. Vermiyorum. Bu ay tavugu sorayim daha hic vermedim tavuk..
Bizimki de oyle dedi bi de tuz. Ben vermedim. Bugun taze fasulye yaptim. Icine koysam mi diye dusundum ama vazgectim sonra.Eşim bugün balık getirmiş yarın kızıma yap yesin diye.ben de henüz vermedim.yarin da vermem büyük ihtimal.persembe doktor kontorulumuz var.doktorumuza danisicam canım
Bu arada doktorumuz 1 yaşa kadar salça domates yok demişti.yemeklerinde domates kullanan var mı?
Bizimki de oyle dedi bi de tuz. Ben vermedim. Bugun taze fasulye yaptim. Icine koysam mi diye dusundum ama vazgectim sonra.
Galiba bizim doktor bir sonraki ay yumurta beyazina gecin demisti. Ama ben bunu ruyamda gormus de olabilirim uyduruyor da olabilirim. Bu aralar kafam cok gidik.
Bebisine balik veren var mi? Mevsimi degil diye vermedim hic. Ama somon versem mi, ne yapsam, nasil yapsam diye dusunuyorum.
Eşim bugün balık getirmiş yarın kızıma yap yesin diye.ben de henüz vermedim.yarin da vermem büyük ihtimal.persembe doktor kontorulumuz var.doktorumuza danisicam canım
Bu arada doktorumuz 1 yaşa kadar salça domates yok demişti.yemeklerinde domates kullanan var mı?
Ben de bugün kızıma taze fasulye yaparken az bsy koyup denesem mı acabaBen domates kullaniyorum.
Denedim öncelikle,zeytinyagli taze fasulyesinin icinde oluyor.
Salca genel olarak kullanmiyorum.
(Bu hafta 10 aylık oluyor buarada)
aa gecmis olsun bebise.ah yavrum ya. insallah kolay atlatir.Dünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
Ben de pismis domates veriyorum, bur kere cig denedim, ama dudak kenarlari hafif kizarinca pismisten devam ediyorumEşim bugün balık getirmiş yarın kızıma yap yesin diye.ben de henüz vermedim.yarin da vermem büyük ihtimal.persembe doktor kontorulumuz var.doktorumuza danisicam canım
Cok gecmis olsun. Ust diste biz de cok zorlandik, umarim biran once patlar da rahatlar minikDünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
Geçmiş olsunDünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
Çok geçmiş olsun kuzucuğa da kolay gelsin. Geçen hafta da biz aynılarını yaşadık maalesef bir gün süren 38 civarı ateş sonra 5. Ve 6. Dişler bir gün arayla geldi üç günümüz gecemiz fena geçti daha yeni atlatıyoruz yorgunluğunu. İştahsız ama fena halde kolay gelsin size deDünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
Geçmiş olsun oğluşuna daÇok geçmiş olsun kuzucuğa da kolay gelsin. Geçen hafta da biz aynılarını yaşadık maalesef bir gün süren 38 civarı ateş sonra 5. Ve 6. Dişler bir gün arayla geldi üç günümüz gecemiz fena geçti daha yeni atlatıyoruz yorgunluğunu. İştahsız ama fena halde kolay gelsin size de
Kolaylıklar diliyorum, zordur ev taşımak, şehir değiştirmek..Bebeği rahatsız olan arkadaslar geçmiş olsun, diş cıkaran bebişlere ve annelerine de Allah kolaylık versin.. takip edemiyorum o kadar yogun geciyor ki, tayin cıktı malesef, kızım hareketlendi ayaklanmaya calışırken düşüyor sürekli kafamızı vuruyoruz her yere.. wc bile zor gidiyorum yanında birisi olmadan. 15 ekim dogumluyuz ama hala dişimiz yok.. ek gıda dersen, anlamıyorum özel yaptıklarımı agzına sürmüyor, yediklerimden vermemi istiyor sonra da gaz sancısı..karnımız anne sütüyle doyuyor hala, tutturamadım saglıklı ek gıda düzenini.. sizlere imreniyorum o yüzden ne güzel annelersiniz.. bi haftaya ev tasıyoruz inşallah, Akdeniz den İç Anadolu ya.. zor günler beni bekliyor...herkese selamlar..
Çok geçmiş olsun canımDünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?