Opturmeyin kizlar yavalla ben bu konuda cok hassasim sevmek icin aliyolar ona asla karsi degilim hatta bizzat ben verdigimde oluyor farkli insanlari gorsun onlarla temas kursun diye ama cevremde zaten oyle sapur supur open yok olursada genelde ayaklar daha cazip geliyor :) parka cikariyorum orada cocuklar kosup geliyor kollarindan opun ellerini agzina sokuyor diyorum mesela sizde oyle diyebilirsiniz
Ben de 13 gun sonra denizle yeniden basbasa kaldim bugun, oncesinde alisik olsam da yine de zor geldi. Bence bebek bakiminda en ideali iki kisi olmak, daha kalabalik olunca da gercekten duzen olmuyor.Aksam 7.15e kadar gozunu bile kirpmadi. Sonra gece uykusuna yatti. Iki uc kere kalkti. 12den beri uyuyor. Haftalardir ilk defa simdi kendim uyandim. Allahim sukurler olsun uykumu aldim diyorum.
4 kisi oldugumuz icin dayaniyorum. Gunduz bazen dedesine parka gotur diyorum. Cuma gidecekler bakalim ne yapcaz. Cok hareketli.
Merhabalar:) ek gida ne alemde? Umarim daha iyiye gidiyorsunuzdurUzun bi aradan sonra herkese merhaba :))
Evet düzene girdik şükür. Siz nasilsiniz, Deniz nasil?Merhabalar:) ek gida ne alemde? Umarim daha iyiye gidiyorsunuzdur
Konsepti kendin hazırlayıp uygulayabilirsin. Bir çok tanıdığım var öyle, kutladıkları yere konsept taşıyan veya direk evde konsept parti hazırlayan.. Kafeler de güzel şeyler sunuyor, araştır derim.Kizlar dogum gunu icin neler dusunuyorsunuz? Ben henuz cocugum yokken 1 yas kutlamam anlamiyor zaten falan diyodum ama simdi cok istiyorum :) organizasyon sirketleri cok para istiyor en azindan İzmirde oyle bi cafeyle anlassam o zamanda konsept olmayacak oyle cok abarti bir sey istemiyorum aslinda ama cakıl olsun diyorum :))
Hiç yemeyen Ali bebek neler yiyor bakalım :) keyifler yerindedir inşallahEvet düzene girdik şükür. Siz nasilsiniz, Deniz nasil?
Iki bucuk ay yalnizdik ya canim. 40 gunlukten 4 ayliga kadar. Butun gun kucagimda tasiyordum. Kabus gibiydi. Ama o zaman gece bir kere uyaniyordu. Cunku wc kapilarini kapatmiyor ve sifon cekmiyorduk. Bakalim artik kucakta degil. Daha rahat olur. Gunduz cok zor degil de sabah 6da uyanmasa...İlk bir kac gun hatta belki hafta zorlanabilirsin cunku yanilmiyorsam fistik dogdugundan beri hep kalabaliktiniz. Sana bir sey diyeyimmi aslinda yalniz olmak cok daha guzel kendi duzenini oturtunca inan ki daha kolay ve sakin oluyor hani diyosun ya nilikonun duzeni yok ne zaman yer ne zaman emer belli degil bak gor yalniz kalinca duzene girecek
Aslinda soyle. Bir kisi is yapiyor, bir kisi bebek bakiyor, bir kisi dinleniyor. Aman olsalar bi dert olmasalar bi dert. Sabah 6da kalkmasa gunduz oynuyor ediyor zaten. Is de yapmam bir sey olmaz ama gece hep emzirip bi de 6da kalkmak yoruyor.Ben de 13 gun sonra denizle yeniden basbasa kaldim bugun, oncesinde alisik olsam da yine de zor geldi. Bence bebek bakiminda en ideali iki kisi olmak, daha kalabalik olunca da gercekten duzen olmuyor.
Simdi aklimdaydiniz. Nerelerdeydiniz?Uzun bi aradan sonra herkese merhaba :))
Annemlerin yanindaydim ben de:) dun geldik ankaraya, dun resmi tatili firsat bilip denizi esime pasladim kuafore gidip saclarimi boyattim, 20ay sonra onun disinda hersey ayni:) 2gun iyi bir gun mizmiz yuvarlanip gidiyoruz:)Evet düzene girdik şükür. Siz nasilsiniz, Deniz nasil?
Aslinda soyle. Bir kisi is yapiyor, bir kisi bebek bakiyor, bir kisi dinleniyor. Aman olsalar bi dert olmasalar bi dert. Sabah 6da kalkmasa gunduz oynuyor ediyor zaten. Is de yapmam bir sey olmaz ama gece hep emzirip bi de 6da kalkmak yoruyor.
Ogluma birseyler almak icin magazalara girdigimde kendimi hep kiz bebek bolumunde buluyorumBen gittigim dogum gunlerinde anne ve bebegin cok yoruldugunu dusundum. Onun icin ya evde kuzenlerim, onlarin aileleri ve babaanne dede olacak ya da babaanne dedeyi alip pasta alip kendi annemgile giderim diye dusunuyorum. Ama cocuga pasta yedirmiyoruz. O ne olacak bilmiyorum. Fotograf cekmek icin evde susleme yapariz biraz. Gelinlik gibi bi elbise almis babaannesi onu giydirir beyaz veya pastel cicekli konsept yaparim dedim. Bi ara bu kiz esek, esekli konsept yapcam diyordum. Eeyore diye bi uzgun esek var ya ama esim istemedi. Balerin veya prenses, deniz kizi guzel konseptler.
Bu arada dun 5 dk lcwaikikiye girdim. Aklimi kaciracaktim neredeyse. Para harcamiyim diye dukkandan kacarak ciktim. Her sey ne kadar guzel ya. Kisin hic bir sey bulamiyordum. Indirim olsa da seneye giysin diye alsam. Mayolar harika. Kahrolsun kapitalizm. Tisortler aklimdan cikmiyor.
Huzursuz bugun kuzum, ateşi var, yeni diş geliyo..Hiç yemeyen Ali bebek neler yiyor bakalım :) keyifler yerindedir inşallah
İnşallah çabuk gelir yeni diş.. Bizim henüz diş yok, ateşten ben de korkuyorumHuzursuz bugun kuzum, ateşi var, yeni diş geliyo..
Bizimki kisin en gec 7de yatar 1de kalkar geri uyur sabah da 7de kalkardi.Haziran basindan beri 5.30-6.30 arasi uyaniyor deniz deyatma saati ise 19.00-22.00 arasi degisiyor. 22de de yatsa 19da da yatsa en gec 6.30 da ayaktayiz. Kisin belki degisir durum
Bazen cocuk kendini cekiyor falan. Bildigim kadariyla 1 yasina kadar 20 cm uzamasi yeterli. Buna takma kafayi bence. Bazi aylar cok buyurler bazi aylar az. Saglikli olsunlar yeter. Teyzemin iki cocugu da bir yasinda 8 kiloydular. Ikisi de boylu masallah simdi. Kiz 170 oglan 180. 20 kusur yasindalar.Kızımın boyu bu ay 1 cm uzamıştı normal mi arkadaşlar alerjiden dolayı kilo boy yavaşlamıştı alerji geçti şükür ama toparlayamadı kuzum bir şey yemiyor kiii9 ay muayenesine gitmedik doktoru yoktu sürekli doktor değiştirdim bunda sabit kalacağım artık inşallah 8.ay ölçümü 70 cm 7800 de kilo çıkmıştı kilo aynı gibi yine almadı galiba boyuda mezurayla doğru ölçüm olduysa aynı çıkıyor kafama taktım şimdi doktor gelsede gitsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?