2018 Ekim Anneleri

Benim de migren ağrım tuttu uykusuzluktan gündüz uykusu çok iyi ama gece sürekli kıvranıyor uyuyamıyor gözler kapalı vaziyette, alerjiden dolayı dokunan bişey mi var bilmiyorum yoksa reflü mu var onda da aynı belirtiler çünkü, kusma yok ama arada üstten gaz çıkarırken ağzına birşeyler geliyor sanki yüzü ekşiyor gece uykumu alamıyorum sabaha kadar kıvranıyor park yatağın kenarına çarpıp donemeyince ağlıyor, gündüz o uyurken yapılacak bir sürü iş oluyor uyumuyorum resmen enerjim tükendi

Dünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
Geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah kızımında bi yerden dişi geliyor da nerden geliyor anlamadım bi gelemedi çok huysuz bu ara

Allah yardımcın olsun canım bende ek gıda veremiyorum merak etme bizde güzel anneyiz :)) bunalıyorum yavaştan yemiyor diye ama en azından ben yapıyorum bir sürü çeşit ve deniyorum o yemiyor yapmazsam ilgilnmezsem kendimi suçlarım sende öyle düşünme .. Yiyebin bebişlere maşallah yarasın :) yemeyenlerde yerler inşallah :)))))

Bi giriyorum biseyler yaziyorum 2 gun giremiyorum calisirken cok cok zormus cidden ev is bebek hem is hem kendim derken gece nasil oluyor anlamiyorum dogum gunu sormustum sanirim en son :) E elaelif123 cok gecmis olsun hepsini okuyamadim ama senin yazini gordum. 3 ekim dogumde bizde hala 2 dis var onlarida 5 aylikken cikardi erken gelir digerleride dedim ama yok durdu digerleride acaba neye bagli bu dislerin cikmasi cikmamasi?

Kızım bugün ilk kez corba içti.. ben anlamiyorum bu doktorları.. Alerjik bebek olmasina rağmen ilk defa tattiği şeyleri birde karisim olarak yedi.. yani ilk defa patates, mercimek, domates, taze fasülye yedi ve hepsini corba olarak içti.. üç gün kurali felan yok.. bişey olmaz inşallah..

Bizim kızda alerjik boyu ayni hemen hemen.. bu ay 1 cm uzamiş.. doktor bu boy uzun zaten sorun değil dedi.. kilomuzda 7600 dü 8100 olmuş.. ek gidaya yeni başlamiştik yaradi demekki.. yani boyla kilonuz normal bence..

Allah kolaylik versin canim. Yeni yerinde cok mutlu ol insallah. Hepimiz guzel anneyiz. Senin bebegin yemiyor, benimki de uyumuyor. Hepsinin huyu ayri.
Bizimki de cok hareketli ve her gun kafasini tak tuk gum pat bi yerlere vuruyor. Gozumun onunde kafayi duvara gomuyor. Ne yapalim tutamayiz ki. Allah saglik sihhat versin.

Merhaba hanımlar benim oğlum Kasım dogumlu ama size birşey sormak istiyorum dış çıkarma dönemleri sonrası iştahları düzeliyor mi oğlum ilk ek gıdaya başladığımda 5aylik tatirmaya başlamıştım çok güzel ne verirsem yiyordu son 1 aydır biraz zorlanıyorum çok nazlaniyor kimi gün güzel yiyor kimi öğün de güzel ama çoğunlukla yedirmekte çok zorlanıyorum.bazen yediremiyorum ama aç kalacak sitede korkuyorum beslenemeyip zayıflar diye buarada birkaç gün önce ilk disi gözüktü acaba duzelirmi zamanla sizlerinde iştahsızlık oluyor mu ve bebisleri iz kaç kilo ve cm çok teşekkürler

Ayy aynı benimki gibi aşırı hareketli uyumuyor ve sürekli düşüyor ayağa kalkıp dikiliyor sonra pat düşüyor kafa üstü düşüyor. Ek gıda ile arası hiç yok gündüz evde zor meme emiyor ama dışarı çıksam sürekli mem mem emme gecede sürekli meme ağzında olsun istiyor artık öyle yorgun ve bitkin hissediyorum ki annemlerin yanına geldim 2 hafta falan kalmayı düşünüyorum çünkü gerçekten çok yoruldum

Simdi babam dedi ki kp gidince napicaksin. Dedim baba haftada bi gun ben gelcem bi gun sen gelcen idare etcez. Benimkini disarlarda gezdir butun gun bayilir. Ama oyle de dinlenilmiyo ki.

Her cocugun farklidir. Karsilastirma yapmayin isterseniz. Bizim disler cikmadi ve doktora gore daha cikacak gibi degilmis. Daha once hasta oldugu donemlerde ek gida istemedi. Bazi seyleri cok seviyor. Yogurt hurma meyveli muhallebiyi tok bile olsa bitince aglar cok yer. Ama tazefasulyeyi acsa bile yemez. Huylari var. Benim kizim cok istahli. Butun gece de meme emer. 8400 gr 73 cm. 8 ekim dogumlu.

Simdi babam dedi ki kp gidince napicaksin. Dedim baba haftada bi gun ben gelcem bi gun sen gelcen idare etcez. Benimkini disarlarda gezdir butun gun bayilir. Ama oyle de dinlenilmiyo ki.
Benimki de dışarıda gezmeyi çok seviyor canım ama kucakta bebek arabasında 15-20 sonra sıkılıyor sonra bir elimde çocuk diğerinde bebek arabası işkence gibi. Kanguru da sıcaklarda hiç olmuyor

Benimki de dışarıda gezmeyi çok seviyor canım ama kucakta bebek arabasında 15-20 sonra sıkılıyor sonra bir elimde çocuk diğerinde bebek arabası işkence gibi. Kanguru da sıcaklarda hiç olmuyor
Ayni ayni. Bebek arabasini ben, bebegi esim gezdiriyor. Kanguruda bana dönük ya yuzu, oyle istemiyor artik.

Balımız Nilikomuz canımız

Biz bugun 9 aylik oldukkkk. Ust 2 disimiz de ayni anda cikti. Hafta sonu atlasi ilk kampına götürdum havada bozuk olunca zaptetmesi cok zor oldu hic yerimde duruyum istemiyor biyerden tutunup oturup kalkicak bütün gun :)
E elaelif123 gecmistir ates insallah gecmis olsun.
Dogum gunu konusulmus o zamanlara geldik ne guzel ben ayarlayabilirsem parti evi gibi biyerde yapmayı planlıyorum evde cok zor olacak gibi

tuzsuz ve şekersiz.. ya hiç yemeyecek ya da bu iki canavarla tanışmak zorunda kalacak..
inşallah :) anne olduktan sonra vicdan duygusu tavan yaptı, cok yıprattı beni bu duygu.. iyi ki varlar
amin canım sagol.. benimki de dün ben mj yazdıktan sonra düştü aynı şekilde. Zaten nazlı, susturamadım uzun bir süre.. ALlah ım beterinden korusun hepsini

Nilsibel dun gece saat basi kalkma ve sabahlara kadar emzirme olayini yasadim.sabah 8de annem babam abim yigenim vardi evde onlara verip 2 saat uyudum da kendime geldim.yedirip altini degistirip oyalamislar.ilk defa ben gormeden birileri bu islemleri yapti cok garip geldi.ama rahatlikmis ya.soyle yarim gun bakici imkanimiz olsa guzel olurmus hemen ikinci cocugu isterdim dedim kendi kendime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…