Geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah kızımında bi yerden dişi geliyor da nerden geliyor anlamadım bi gelemedi çok huysuz bu araDünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
Allah yardımcın olsun canım bende ek gıda veremiyorum merak etme bizde güzel anneyiz :)) bunalıyorum yavaştan yemiyor diye ama en azından ben yapıyorum bir sürü çeşit ve deniyorum o yemiyor yapmazsam ilgilnmezsem kendimi suçlarım sende öyle düşünme .. Yiyebin bebişlere maşallah yarasın :) yemeyenlerde yerler inşallah :)))))Bebeği rahatsız olan arkadaslar geçmiş olsun, diş cıkaran bebişlere ve annelerine de Allah kolaylık versin.. takip edemiyorum o kadar yogun geciyor ki, tayin cıktı malesef, kızım hareketlendi ayaklanmaya calışırken düşüyor sürekli kafamızı vuruyoruz her yere.. wc bile zor gidiyorum yanında birisi olmadan. 15 ekim dogumluyuz ama hala dişimiz yok.. ek gıda dersen, anlamıyorum özel yaptıklarımı agzına sürmüyor, yediklerimden vermemi istiyor sonra da gaz sancısı..karnımız anne sütüyle doyuyor hala, tutturamadım saglıklı ek gıda düzenini.. sizlere imreniyorum o yüzden ne güzel annelersiniz.. bi haftaya ev tasıyoruz inşallah, Akdeniz den İç Anadolu ya.. zor günler beni bekliyor...herkese selamlar..
Bizim kızda alerjik boyu ayni hemen hemen.. bu ay 1 cm uzamiş.. doktor bu boy uzun zaten sorun değil dedi.. kilomuzda 7600 dü 8100 olmuş.. ek gidaya yeni başlamiştik yaradi demekki.. yani boyla kilonuz normal bence..Kızımın boyu bu ay 1 cm uzamıştı normal mi arkadaşlar alerjiden dolayı kilo boy yavaşlamıştı alerji geçti şükür ama toparlayamadı kuzum bir şey yemiyor kiii9 ay muayenesine gitmedik doktoru yoktu sürekli doktor değiştirdim bunda sabit kalacağım artık inşallah 8.ay ölçümü 70 cm 7800 de kilo çıkmıştı kilo aynı gibi yine almadı galiba boyuda mezurayla doğru ölçüm olduysa aynı çıkıyor kafama taktım şimdi doktor gelsede gitsek
Cok gecmis olsun. Cabuk atlatir insallah.Dünki ateş gece bizi acillik etti..ates, kusma vs ile gece hastaneye gittik..bagirsaklar hareketli probiyotik baslayin ve üst diş geliyo ve ateşli oluyo genelde dedi dr.
Allah kolaylik versin canim. Yeni yerinde cok mutlu ol insallah. Hepimiz guzel anneyiz. Senin bebegin yemiyor, benimki de uyumuyor. Hepsinin huyu ayri.Bebeği rahatsız olan arkadaslar geçmiş olsun, diş cıkaran bebişlere ve annelerine de Allah kolaylık versin.. takip edemiyorum o kadar yogun geciyor ki, tayin cıktı malesef, kızım hareketlendi ayaklanmaya calışırken düşüyor sürekli kafamızı vuruyoruz her yere.. wc bile zor gidiyorum yanında birisi olmadan. 15 ekim dogumluyuz ama hala dişimiz yok.. ek gıda dersen, anlamıyorum özel yaptıklarımı agzına sürmüyor, yediklerimden vermemi istiyor sonra da gaz sancısı..karnımız anne sütüyle doyuyor hala, tutturamadım saglıklı ek gıda düzenini.. sizlere imreniyorum o yüzden ne güzel annelersiniz.. bi haftaya ev tasıyoruz inşallah, Akdeniz den İç Anadolu ya.. zor günler beni bekliyor...herkese selamlar..
Ayy aynı benimki gibi aşırı hareketli uyumuyor ve sürekli düşüyor ayağa kalkıp dikiliyor sonra pat düşüyor kafa üstü düşüyor. Ek gıda ile arası hiç yok gündüz evde zor meme emiyor ama dışarı çıksam sürekli mem mem emme gecede sürekli meme ağzında olsun istiyor artık öyle yorgun ve bitkin hissediyorum ki annemlerin yanına geldim 2 hafta falan kalmayı düşünüyorum çünkü gerçekten çok yoruldumAllah kolaylik versin canim. Yeni yerinde cok mutlu ol insallah. Hepimiz guzel anneyiz. Senin bebegin yemiyor, benimki de uyumuyor. Hepsinin huyu ayri.
Bizimki de cok hareketli ve her gun kafasini tak tuk gum pat bi yerlere vuruyor. Gozumun onunde kafayi duvara gomuyor. Ne yapalim tutamayiz ki. Allah saglik sihhat versin.
Simdi babam dedi ki kp gidince napicaksin. Dedim baba haftada bi gun ben gelcem bi gun sen gelcen idare etcez. Benimkini disarlarda gezdir butun gun bayilir. Ama oyle de dinlenilmiyo ki.Ayy aynı benimki gibi aşırı hareketli uyumuyor ve sürekli düşüyor ayağa kalkıp dikiliyor sonra pat düşüyor kafa üstü düşüyor. Ek gıda ile arası hiç yok gündüz evde zor meme emiyor ama dışarı çıksam sürekli mem mem emme gecede sürekli meme ağzında olsun istiyor artık öyle yorgun ve bitkin hissediyorum ki annemlerin yanına geldim 2 hafta falan kalmayı düşünüyorum çünkü gerçekten çok yoruldum
Her cocugun farklidir. Karsilastirma yapmayin isterseniz. Bizim disler cikmadi ve doktora gore daha cikacak gibi degilmis. Daha once hasta oldugu donemlerde ek gida istemedi. Bazi seyleri cok seviyor. Yogurt hurma meyveli muhallebiyi tok bile olsa bitince aglar cok yer. Ama tazefasulyeyi acsa bile yemez. Huylari var. Benim kizim cok istahli. Butun gece de meme emer. 8400 gr 73 cm. 8 ekim dogumlu.Merhaba hanımlar benim oğlum Kasım dogumlu ama size birşey sormak istiyorum dış çıkarma dönemleri sonrası iştahları düzeliyor mi oğlum ilk ek gıdaya başladığımda 5aylik tatirmaya başlamıştım çok güzel ne verirsem yiyordu son 1 aydır biraz zorlanıyorum çok nazlaniyor kimi gün güzel yiyor kimi öğün de güzel ama çoğunlukla yedirmekte çok zorlanıyorum.bazen yediremiyorum ama aç kalacak sitede korkuyorum beslenemeyip zayıflar diye buarada birkaç gün önce ilk disi gözüktü acaba duzelirmi zamanla sizlerinde iştahsızlık oluyor mu ve bebisleri iz kaç kilo ve cm çok teşekkürler
Benimki de dışarıda gezmeyi çok seviyor canım ama kucaktaSimdi babam dedi ki kp gidince napicaksin. Dedim baba haftada bi gun ben gelcem bi gun sen gelcen idare etcez. Benimkini disarlarda gezdir butun gun bayilir. Ama oyle de dinlenilmiyo ki.
Ayni ayni. Bebek arabasini ben, bebegi esim gezdiriyor. Kanguruda bana dönük ya yuzu, oyle istemiyor artik.Benimki de dışarıda gezmeyi çok seviyor canım ama kucaktabebek arabasında 15-20 sonra sıkılıyor sonra bir elimde çocuk diğerinde bebek arabası işkence gibi. Kanguru da sıcaklarda hiç olmuyor
Balımız Nilikomuz canımızHer cocugun farklidir. Karsilastirma yapmayin isterseniz. Bizim disler cikmadi ve doktora gore daha cikacak gibi degilmis. Daha once hasta oldugu donemlerde ek gida istemedi. Bazi seyleri cok seviyor. Yogurt hurma meyveli muhallebiyi tok bile olsa bitince aglar cok yer. Ama tazefasulyeyi acsa bile yemez. Huylari var. Benim kizim cok istahli. Butun gece de meme emer. 8400 gr 73 cm. 8 ekim dogumlu.
Kizimin bir suru teyzesi var.Balımız Nilikomuz canımız
tuzsuz ve şekersiz.. ya hiç yemeyecek ya da bu iki canavarla tanışmak zorunda kalacak..Kolaylıklar diliyorum, zordur ev taşımak, şehir değiştirmek..
Ben de çoğu zaman kendi yediklerimizden veriyorum, zaten çok az yiyor. 2 kasım doğumlu, diş yok. Sadece meyve ve salatalık seviyor. Geri kalan her şeye tepkili, ağız hemen kapanıyor. Yoğurt severdi, hala birkaç çay kaşığı yiyor ama çabuk sıkılıyor. Kendimize de basit, onun yiyebileceği yemeklerden pişirmeye çalışıyorum ama baharat ve tuz(az) da var.. Tuzsuz yemek yediremedim bir türlü..
inşallah :) anne olduktan sonra vicdan duygusu tavan yaptı, cok yıprattı beni bu duygu.. iyi ki varlarAllah yardımcın olsun canım bende ek gıda veremiyorum merak etme bizde güzel anneyiz :)) bunalıyorum yavaştan yemiyor diye ama en azından ben yapıyorum bir sürü çeşit ve deniyorum o yemiyor yapmazsam ilgilnmezsem kendimi suçlarım sende öyle düşünme .. Yiyebin bebişlere maşallah yarasın :) yemeyenlerde yerler inşallah :)))))
amin canım sagol.. benimki de dün ben mj yazdıktan sonra düştü aynı şekilde. Zaten nazlı, susturamadım uzun bir süre.. ALlah ım beterinden korusun hepsiniAllah kolaylik versin canim. Yeni yerinde cok mutlu ol insallah. Hepimiz guzel anneyiz. Senin bebegin yemiyor, benimki de uyumuyor. Hepsinin huyu ayri.
Bizimki de cok hareketli ve her gun kafasini tak tuk gum pat bi yerlere vuruyor. Gozumun onunde kafayi duvara gomuyor. Ne yapalim tutamayiz ki. Allah saglik sihhat versin.
Teşekkür ederiz canım her diş bütün düzeni alt üst ediyor çok zorlanıyoruz azı dişlerinde köpek dişlerinde ne yapacağız bilmiyorum valla. Çok şükür normale döndük gibi yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?