2018 Ekim Anneleri

ferhunde001 D dooris123 E exelanss T tuanadereli VosVos35 B Bir mucize pessinus Nilsibel Bananek_ plojovic ve unuttugum varsa diger arkadaslarim..hepinize çok tesekkur ederiz gecmis olsun dileklerinize :))
Dün takip eden doktorumuza da gittik. Dişler zorluyor,nezle baslamis ve bagirsaklar hareketli dedi.. E. Germina bagirsak duzenleyiciye basladik. Allah saglik versin dunyadaki tum bebeklere :))
Doktorla konusmamizi ozetleyim :Yumurta beyazina basla dedi, zaten 10 gun önce baslamistim. Icme suyunu kaynatma dedi..ben kaynatip sogutup veriyordum. Icindeki degerleri yok ediyorsun dedi. 2 3 marka saydi bunlarin cam sisede olani al dedi..

Benimki de dışarıda gezmeyi çok seviyor canım ama kucakta bebek arabasında 15-20 sonra sıkılıyor sonra bir elimde çocuk diğerinde bebek arabası işkence gibi. Kanguru da sıcaklarda hiç olmuyor
Off ondan bende bıktım. bir süre sonra yırtıyor kendini kalkacakmış arabadan.. eşim yanımdayken neysede ben taşıyamiyorum uzun süre kucakta ..

Eşimle market alışverişine gitmiştik, ağır poşetleri kızımın arabasının altına koyduk, geri kalanlar eşimin elinde eve yöneldik. Ben arabayı sürüyorum, oğlum yanımızda koşturuyor. Taş döşeli yollarda zor ilerliyor diye asfalt (uzun) yoldan gidelim dedik. Yolda ekmek almak için durdum, eşim devam etti. Ben oğlumla ekmek almaya gittim, siz kestirmeden gelin dedi.. Eywallah.. Evin önünde karşılaştık, adam kucakta bebekle, bir eliyle arabayı iterek gelmiş yolun yarısını :) araba da oldukça ağırdı hani..

Kızlar sizin kızlar dediğim dedik sanırım parmaklarında otynatıyorlar:) ben de hep çocuklar hasta olduğunda yazıyor gibiyim ama kızım yine hasta oluyor ateşi yükseliyor burnu akıyor. Yaz mevsiminin hastalığı zordur üstelik memlekete yola çıkacaktık cumartesi ne yapacağım nasıl üstesinden geleceğim bir şeylerin artık bilemiyorum tam oğlum çok şükür iyi demiştim ki sabah kızım burun akıntısıyla kalktı şimdi de ateşi çıkıyor. Tükenme noktasındayım artık.Allah daha büyük dertler vermesin ama bunlar benim sınavım herhalde diye düşünüyorum art arda oluyorlar hasta

Gecmis olsun, Ali nin de burnu akiyo. Otribebe kullaniyorum sabah aksam..

Valla ben biraz uzancam diyorum. Gel kahve yapalim diyorlar. Uyumayan anneyi uyutmak lazim.

O markalari bize soylesen mi?

Cok gecmis olsun canim. Allah kolaylik versin.

İyi akşamlar öncelikle bebişinize çok geçmiş olsun. Su konusunda yazdıklarınız dikkatimi çekti. 9 ay kontrolüne gittiğimizde ben de soracam doktoruma. Oğlum kaynamış soğumuş suyu içmiyor bir türlü. Normal hazır su tüketmek istiyor. Bizim içtiğimizden. İçim el vermiyordu benimde. İlla kaynamış içirmeye çalışıyordum. Biraz gönlüm rahatladı yazınızla.

Iyi geceler kizlar.

pessinus cok gecmis olsun, hastalik ayri zor oluyor gercekten, kolayliklar diliyorum.

Biz denizle artik yapisik ikiz gibi geziyoruz, bir sekilde dikkatini dagitip yere koyuyorum oyuna daliyor biraz oyalaniyor, genelde arkasinda duruyorum beni gormesin diye beni gorur gormez bana dogru emekleyip uzerime tirmaniyor, o oyundayken bazen odadan kaciyorum ona gozukmeden (baskasina emanet ederek) 5-10 dk sonra durduk yere oyle bir icli aglamaya basliyor ki hemen gelip kucagima aliyorum susuyor. Galiba aklina ben geliyorum:) gecici bir surec bu biliyorum ama bazen cok zorluyor, bazen de bana boyle duskun olmasi cok hosuma gidiyor. odalari ayirdigimdan bahsetmistim ama iki gundur ben tekrardan denizin yaninda yatmaya basladim sik uyanmalar tekrardan basladi cunku.
Artik disariyi da biliyor beyefendi:) dis kapi herhangi bir sebepten dolayi acilir ve ben onu disari cikarmazsam cilginlar gibi agliyor.
Bebek arabasi konusulmus, maksimum 25 dkdir denizin bebek arabasi ile birlikteligi zaten daha oturturken oturmamak icin kendini kasiyor, arabanin kemerlerini zor bagliyorum.

E elaelif123 su konusulmus ben 6. Aydan beri kullandigimiz sudan veriyorum, kaynatma yapmadim hic.

Nilsibel su icin suna goz atabilirsin https://www.gazeteduvar.com.tr/saglik/2018/03/06/hangi-marka-su-ne-kadar-temiz-ve-icilebilir/
2019u da vardi ama bulamadim. Siselenen sulardansa akan sulari tercih etmek gerek aslinda ama ben ankarada musluktan akan suya cok guvenemiyorum.

Bizimkide ananeci oldu sanirim aksam eve geliyorum gorunce seviniyo aliyorum kucagima aglayip ananesine yoneliyo veriyorum sonra tekrar bana gelmek istiyo bi triplerdeyiz su ara

Bizimkide ananeci oldu sanirim aksam eve geliyorum gorunce seviniyo aliyorum kucagima aglayip ananesine yoneliyo veriyorum sonra tekrar bana gelmek istiyo bi triplerdeyiz su ara
Benim de kucagimdayken yere inip oynamak istiyor, yere birakiyorum kucak istiyor sonra yine yer. Kucagimda yere oturuyoruz ayakta kucagina al diyor:)

8.30 da denizi uyuttum, 1.40 gibi uyandi hala da uyanik, 4e kadar sureklik uyutmaya calistim arada gozlerini kapadi ama max 1dk falan sonra gozler yine fildir fildir. En erken 5te uyusa 6da zaten ayaktayiz

Su konusunda sagol canim.
Mama yaparken de mi kaynatmicaz peki acaba?
Mama kullananlar? E elaelif123 bi de Ali nasil oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…