2018 Ekim Anneleri

Benim de kucagimdayken yere inip oynamak istiyor, yere birakiyorum kucak istiyor sonra yine yer. Kucagimda yere oturuyoruz ayakta kucagina al diyor:)
Ayni bizimki de.
Ilk gunumuze sabah ezaniyla basladik. 6da 5 dk uyudu. Esim bakti 8e kadar. Simdi banyo sonrasi uyuyor ama memeden cikarinca 5 dk icinde uyaniyor.

Ayni bizimki de.
Ilk gunumuze sabah ezaniyla basladik. 6da 5 dk uyudu. Esim bakti 8e kadar. Simdi banyo sonrasi uyuyor ama memeden cikarinca 5 dk icinde uyaniyor.
Bugün bebişlere ne oldu böyle benimki de 5-6.30 arası uyanıktı uyumadı bir türlü yanımızda oturdu kalktı durdu hayal meyal hatırlıyorum ben uyanamamıştım daha tan olarak. En son eşim uyuttu Allahtan

en az 7 aydır gunumuz 5.30 da başlıyor. bugun de 4.30 da başladı. sağlık olsun hiç sorun degil :))
Nilsibel marka olarak sirma. uludag.hayat vs diye hızlıca saydı dr. daha almadik. evde baska marka var ve evet bikac gündür damacana suyla yapıyorum mamayı.

gunaydin kizlar bizim bi suredir gece saat basi kalkmalar oluyor.hic boyle yapmazdi.annemlerdeyiz diye duzen degisikligi hava degisikliginden mi oldu ki.ust disler mi gelicek.yiyip ictigimiz farkli olarak birkac kez uskumru yedi.onun disinda ayni.

Tum uykusuz annelere selam:) bence iki yas sendromuna ek olarak bir de 9 ay sendromu eklemeliler. 8. Ayda yavas yavas kendini gostermeye basladi bu ay tavan yapti. Ne istedigini ne kendi biliyor ne de ben anliyorum, ayni anda herseyi yapmak istiyor hem uykusu var uyumak istiyor hem de uykuya direniyor, sanki uyursa birseyler kaciracagindan korkuyor gibi:) hem ozgurce oynamak hem de benim kucagimda durup bana sarilmak istiyor. Bu ayin adini herseyi ayni anda yapmak isteyip hicbir sey yapamama ayi koyuyorum.

gunaydin kizlar bizim bi suredir gece saat basi kalkmalar oluyor.hic boyle yapmazdi.annemlerdeyiz diye duzen degisikligi hava degisikliginden mi oldu ki.ust disler mi gelicek.yiyip ictigimiz farkli olarak birkac kez uskumru yedi.onun disinda ayni.

Seninki de 9. Ay sendromuna yakalanmis:) ben artik neden aramiyorum. Demek canlari oyle istiyor:)

Kızlar su konusunda iyi oldugunu bilip aldiğiniz sulariniza daha neler yapabileceginizi arastırın.
Alkali fln degil canlandirma ve yapilandirma kastım

Seninki de 9. Ay sendromuna yakalanmis:) ben artik neden aramiyorum. Demek canlari oyle istiyor:)
Sabah kahvaltısını yaptirdim sonra mutfağı toplarken mama sandalyesininde koydum beni izlesin. Biraz sonra sikilmaya basladi once mirildanma baktim almadim sonra çığlık yine almadık ca cigliklarin dozu artıyor en son baktim iki elini yumruk yapmis kendini titreterek çığlık atiyo :)

Bizim halimizi anlatmışsın canım ben evdeyken yapışık olmak istiyor sürekli mızıldanma hayır ben alıyorum anlattığın gibi ne benimle ne bensiz olmak istiyor kucak meme yer ayakta durma derken vaktimizi geçiriyoruz uyurken ancak rahatlıyoruz. Geçecek bugünler de elbet ama yarın yola çıkacağız daha hiçbir şeyimiz hazır değil

:)desene sinir krizi geçiriyor. Geçen il dışına gezme avm yapalım diye gittik akşam dönerken uykusu da gelen çocuk tam 1.5 saatlik yol boyunca ağladı koltuğunda kucağımda karışık geldi çocuk sinirlendi diye ses tonunu azıcık bile azaltmadan aralıksız ağladı. Biraz zorlanıyorum ben ikincide. Kızda bir şey yaşamamışız ya da çabuk unuttuk bilmiyorum ama ikinci ilerleyen süreçte de zorlayacak gibi sinirli bir böcük. Hayır o sürekli gülümsemesi de olmasa o hali nasıl çekilir bilmiyorum

Evet zor ama dunyanin en guzel duygusuymus :)) Yeter ki saglik olsun..
Not: ikizi olan veya 2-3 cocuk olup da tek bakan, üstüne evi temizleyen ( bu en zoru bence), misafir agirlayanlara daha da cok kolaylik diliyorum...

Evet zor ama dunyanin en guzel duygusuymus :)) Yeter ki saglik olsun..
Not: ikizi olan veya 2-3 cocuk olup da tek bakan, üstüne evi temizleyen ( bu en zoru bence), misafir agirlayanlara daha da cok kolaylik diliyorum...

Seninkine kesin benim nazarim degdi. Kusura bakma canim. Abdest alinca bi okiyim yolliyim minisine.

Ay cok guldum ya. Mama sandalyesinde niliko da oyle yapiyor. Cilgin bebekler.

Saglik ocağı kontrolunde soyledin mi canım bunları. Her bebegin gelişimi farklı ama yine de kontrollere falan götürmek lazım bazen anne baba olarak bizim gozden kaçırdığımız şeyler olabiliyor. Benimki 12 ekim dogumlu hatta olmasi gerekenden yaklasik 1 ay once doğdu şuan koltuga tutunup kalkip adım atıyor.

Son donemdeki yorgunluk uykusuzluk beni iyice zayiflatti. Dr a gidip bi vitamin vs alsam iyi olacak gibi..var mi vitamin takviyesi alan?

Saglik ocağı kontrolunde soyledin mi canım bunları. Her bebegin gelişimi farklı ama yine de kontrollere falan götürmek lazım bazen anne baba olarak bizim gozden kaçırdığımız şeyler olabiliyor. Benimki 12 ekim dogumlu hatta olmasi gerekenden yaklasik 1 ay once doğdu şuan koltuga tutunup kalkip adım atıyor.

cocuk doktoruna kontrole gidiyor canim duzenli.o da dedi normalde donmesi gerekir ama baska bir problem yoksa endiselenmeyin dedi.1 yasinda bir daha kontrole cagirdi.bi arkadasimin kizi 16 aylik yurudu mesela.normal saglikli bi bebek. o yuzden olabiliyomus boyle seyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…