2018 Ekim Anneleri

Kızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaa yoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?

Saat 10 da geri dönüyoruz bizde gittigimiz yerden

Kızımla yerde oynuyoruz, ayağa kalkıyorum ağlıyor. Kucağıma geliyor, sımsıkı sarılıyor, geberiyoruz sıcaktan sonra ter içinde kalıp yere inmek istiyor ama bir yandan gidecek diye bacağıma tutunuyor. Emeklemeyi tam çözemedi, peşimden de gelemiyor.. Emeklese bu kadar yapışmaz diye düşünüyorum ama belli de olmuyor..

Uyku bölünmeleri bizde de var. Hele ki erken yattıysa gece oyun arası veriyoruz. Gündüz uykuları tam düzene girmişti (iki uzun uykuya sabitlemişti), şimdi yine kısacık uyuyup uyanıyor. Böyle olunca uykusunu da alamıyor, mızmız oluyor.

Ek gıda hala çok az bizde, aç da olsa iki üç kaşık sonrası ilgisi dağılıyor, yemiyor. Karnını memede doyuruyor çoğunlukla. Belki emmeyi azaltsa kilo düzene girer. Sıfıra yakın ek gıda ve düzenli anne sütüyle topaç gibi kuzum. Süt yarıyor minnoşuma...

Son donemdeki yorgunluk uykusuzluk beni iyice zayiflatti. Dr a gidip bi vitamin vs alsam iyi olacak gibi..var mi vitamin takviyesi alan?
Doktorum emzirdigim muddetce demir ilaci almami soyledi. Kolum kirildigindan beri biraktim. Gercekten cok unutkan olmaya basladim. Bi de ocak ayinda kan degerlerime falan baktirdim. Dvit dusuktu. Ilk baslarda onu da guzel kullandim. Simdi unutuyorum bazen.

Ev gezmesi olunca gittigim yerde uyutuyorum. Hatta donerken arabada da uyanmiyor. Ama disarsi gezmesiyse bizimki disarda uyumuyor. Onun icin disari gezmelerini cok tercih etmiyorum aksam saatlerinde.

Eşim işten altı buçukta çıkıyor evden çıktık gittik deyinceye kadar zaten saat sekiz olur offf ne zormuş ya akşam gezmeleri çocukla, gitmesekte bekliyorlar illaki
bizim bide aksam ogunu var uygun bi yerse gittigimiz yerde yediriyoruz evden cikmamiz yine 8 i buluyor 2 saat durup geri donuyoruz okula basladiklari zaman bide ödevleri olucak hepten kitlit :)
Atlasta tutunup kalkiyor cok güzel hiç biyer bulamasin bana tirmaniyor. Koltukta siralarken aklı aktivite masasinda kaliyor ona gitmeye calisiyo 3 adim atsa gidicek ama tutunmadan gidemediği icin düşüyor. Cesaretini taktir ediyorum ama henuz o kadar yetenek yok:)

Bizde de emekleme yok. Tutunup kalkma yok. Dr a sordum. Dedi ki, desteksiz oturuyor mu, bir elinden digerine oyuncak geciriyor mu, bunlar onemli dedi..

Tabiki gidiyorum, aglarsa evde de aglar. Eski duzeninize devam edin bence..

Son donemdeki yorgunluk uykusuzluk beni iyice zayiflatti. Dr a gidip bi vitamin vs alsam iyi olacak gibi..var mi vitamin takviyesi alan?
Ben uykusuz olunca kendimi yemege veriyorum, keske uykusuzluk beni de zayiflatsa. Son 5 kilom kaldi ha gayret. Kilo icin degil de benim kafa komple gidik, leyla gibi kucagimda cocuk geziyorum. Jinekolog bir arkadasim momvital dha diye bir vitamin onermisti bana, ama kullanmadim oyuzden yorum yapamicam
Deniz genelde saat 9:00 gibi uyur. Haftada bir maksimum iki gün arkadaşlara veya aile ziyaretine gittiğimizde, gittigimiz evde uyutuyoruz gece 11-12 gibi kalkıyoruz haliyle deniz uyanıyor eve gelince tekrardan uyutuyorum. Yalniz emekeleme surunme vs varsa yerde yatirin mutlaka. Ben gittigim yerde hicbirsey bulamazsam iki kat yorgan serip onun uzerine yatiriyorum

Tutunup kalkıyor kızım ama çok zor.. Popoyu kaldırmakta zorlanıyor kuzucuğum :)) bana tutunup kalkmak daha kolay geliyor

Geçen ay enfeksiyondan antibiyotik kullandım o zaman daha rahat toparlayayim diye hamileyken kullandığım omega3+vitamin içeren takviyeyi tekrar kullanmaya başladım. İyi geliyor daha fazla kendimde oluyorum

Ben gece artık park yatakta yatıyorum neredeyse sabaha kadar Sabah boynum bacaklarım tutulmuş uyuşmuş kalkıyorum iki büklüm yatmaktan. Deniz sürekli uyanmaya başladı her seferinde emerek uykuya geçiyor gecenin bı yarısı uyanıp oturuyor oynuyor uykusuzluktan gün içinde mahvoluyorum artık bı yandan iş bı yandan Deniz bı yandan ev.

Uyku eğitimi vereyim dedim ilk gece kendi uyudu. İkinci gün memm memm diye ağlamaya başladı hiç meme için aglamamisti böyle çünkü ihtiyacı olduğunda alıyordu direk. Kıyamadım bıraktım yarida.
Gece beslenmesini kessem dedim gece uyandığında yorgunluktan direk emsin uyusun moduna giriyorum.

Felaket yorgunum artık 1 yaşında düzene giriyor diyorlar ya bı umut onu bekliyorum artik.

Bizim yılan hikayesine dönen bir eeg çekilme muhabbetimiz vardı belki hatırlayan vardır.

Geçen hafta randevumuz vardı detaya girmeyeceğim sinir stres ile geçti stresimiz kızıma da geçti olacak ki uyumadı bı türlü. Personeller inanılmaz kaba ve ruhsuzdu. Tüm gün bosuna uğraştı sonuç cektiremedik.

Vazgeçtim bende kızıma o stresi bı daha yaşatmayacagim. Zaten bir daha sikayetimiz olmadı titreme ile ilgili. Olursa başka bi doktor ve hastaneye götürürüz dedik şimdilik kapattık konuyu.

Dışarıya çıkıyoruz biz arabasında uyuyor o zaman. Ev gezmesi pek yapmıyoruz şehir değişikliği yaptığımızdan tanidikta yok burada. Ama bi yere gidince orada uyutuyorum ben. Gündüz çıkınca da aynı şekilde örtü alıyorum üstüme emzirerek uyutuyorum neredeysek.

Bu tamamen cocuga bagli bi durum.
Eger uyumuyor yatagini istiyorsa ya da uyursada eve dönüşte uyaniyorsa zamaninda eve dönmelisiniz.Ama denemeden bilinmez.
Bizim cok gec eve döndüğümüzde oluyor.Kosturup gectigimizde.Tavri o kadar net belli ediyor ki :)

Sadece zayiflik mi dusunduruyor?Öyleyse gidalarla desteklemen daha dogru olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…