Saat 10 da geri dönüyoruz bizde gittigimiz yerdenKızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaayoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?
Eşim işten altı buçukta çıkıyor evden çıktık gittik deyinceye kadar zaten saat sekiz olur offf ne zormuş ya akşam gezmeleri çocukla, gitmesekte bekliyorlar illakiSaat 10 da geri dönüyoruz bizde gittigimiz yerden
Kızımla yerde oynuyoruz, ayağa kalkıyorum ağlıyor. Kucağıma geliyor, sımsıkı sarılıyor, geberiyoruz sıcaktanTum uykusuz annelere selam:) bence iki yas sendromuna ek olarak bir de 9 ay sendromu eklemeliler. 8. Ayda yavas yavas kendini gostermeye basladi bu ay tavan yapti. Ne istedigini ne kendi biliyor ne de ben anliyorum, ayni anda herseyi yapmak istiyorhem uykusu var uyumak istiyor hem de uykuya direniyor, sanki uyursa birseyler kaciracagindan korkuyor gibi:) hem ozgurce oynamak hem de benim kucagimda durup bana sarilmak istiyor. Bu ayin adini herseyi ayni anda yapmak isteyip hicbir sey yapamama ayi koyuyorum.
Doktorum emzirdigim muddetce demir ilaci almami soyledi. Kolum kirildigindan beri biraktim. Gercekten cok unutkan olmaya basladim. Bi de ocak ayinda kan degerlerime falan baktirdim. Dvit dusuktu. Ilk baslarda onu da guzel kullandim. Simdi unutuyorum bazen.Son donemdeki yorgunluk uykusuzluk beni iyice zayiflatti. Dr a gidip bi vitamin vs alsam iyi olacak gibi..var mi vitamin takviyesi alan?
Ev gezmesi olunca gittigim yerde uyutuyorum. Hatta donerken arabada da uyanmiyor. Ama disarsi gezmesiyse bizimki disarda uyumuyor. Onun icin disari gezmelerini cok tercih etmiyorum aksam saatlerinde.Kızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaayoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?
bizim bide aksam ogunu var uygun bi yerse gittigimiz yerde yediriyoruz evden cikmamiz yine 8 i buluyor 2 saat durup geri donuyoruz okula basladiklari zaman bide ödevleri olucak hepten kitlit :)Eşim işten altı buçukta çıkıyor evden çıktık gittik deyinceye kadar zaten saat sekiz olur offf ne zormuş ya akşam gezmeleri çocukla, gitmesekte bekliyorlar illaki
Atlasta tutunup kalkiyor cok güzel hiç biyer bulamasin bana tirmaniyor. Koltukta siralarken aklı aktivite masasinda kaliyor ona gitmeye calisiyo 3 adim atsa gidicek ama tutunmadan gidemediği icin düşüyor. Cesaretini taktir ediyorum ama henuz o kadar yetenek yok:)Kızımla yerde oynuyoruz, ayağa kalkıyorum ağlıyor. Kucağıma geliyor, sımsıkı sarılıyor, geberiyoruz sıcaktansonra ter içinde kalıp yere inmek istiyor ama bir yandan gidecek diye bacağıma tutunuyor. Emeklemeyi tam çözemedi, peşimden de gelemiyor.. Emeklese bu kadar yapışmaz diye düşünüyorum ama belli de olmuyor..
Uyku bölünmeleri bizde de var. Hele ki erken yattıysa gece oyun arası veriyoruz. Gündüz uykuları tam düzene girmişti (iki uzun uykuya sabitlemişti), şimdi yine kısacık uyuyup uyanıyor. Böyle olunca uykusunu da alamıyor, mızmız oluyor.
Ek gıda hala çok az bizde, aç da olsa iki üç kaşık sonrası ilgisi dağılıyor, yemiyor. Karnını memede doyuruyor çoğunlukla. Belki emmeyi azaltsa kilo düzene girer. Sıfıra yakın ek gıda ve düzenli anne sütüyle topaç gibi kuzum. Süt yarıyor minnoşuma...
Bizde de emekleme yok. Tutunup kalkma yok. Dr a sordum. Dedi ki, desteksiz oturuyor mu, bir elinden digerine oyuncak geciriyor mu, bunlar onemli dedi..cocuk doktoruna kontrole gidiyor canim duzenli.o da dedi normalde donmesi gerekir ama baska bir problem yoksa endiselenmeyin dedi.1 yasinda bir daha kontrole cagirdi.bi arkadasimin kizi 16 aylik yurudu mesela.normal saglikli bi bebek. o yuzden olabiliyomus boyle seyler.
Tabiki gidiyorum, aglarsa evde de aglar. Eski duzeninize devam edin bence..Kızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaayoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?
Ben uykusuz olunca kendimi yemege veriyorum, keske uykusuzluk beni de zayiflatsa. Son 5 kilom kaldi ha gayret. Kilo icin degil de benim kafa komple gidik, leyla gibi kucagimda cocuk geziyorum. Jinekolog bir arkadasim momvital dha diye bir vitamin onermisti bana, ama kullanmadim oyuzden yorum yapamicamSon donemdeki yorgunluk uykusuzluk beni iyice zayiflatti. Dr a gidip bi vitamin vs alsam iyi olacak gibi..var mi vitamin takviyesi alan?
Deniz genelde saat 9:00 gibi uyur. Haftada bir maksimum iki gün arkadaşlara veya aile ziyaretine gittiğimizde, gittigimiz evde uyutuyoruz gece 11-12 gibi kalkıyoruz haliyle deniz uyanıyor eve gelince tekrardan uyutuyorum. Yalniz emekeleme surunme vs varsa yerde yatirin mutlaka. Ben gittigim yerde hicbirsey bulamazsam iki kat yorgan serip onun uzerine yatiriyorumKızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaayoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?
Tutunup kalkıyor kızım ama çok zor.. Popoyu kaldırmakta zorlanıyor kuzucuğum :)) bana tutunup kalkmak daha kolay geliyorAtlasta tutunup kalkiyor cok güzel hiç biyer bulamasin bana tirmaniyor. Koltukta siralarken aklı aktivite masasinda kaliyor ona gitmeye calisiyo 3 adim atsa gidicek ama tutunmadan gidemediği icin düşüyor. Cesaretini taktir ediyorum ama henuz o kadar yetenek yok:)
Su konusunda sagol canim.
Mama yaparken de mi kaynatmicaz peki acaba?
Mama kullananlar? E elaelif123 bi de Ali nasil oldu?
Biraz daha açabilir misiniz?Kızlar su konusunda iyi oldugunu bilip aldiğiniz sulariniza daha neler yapabileceginizi arastırın.
Alkali fln degil canlandirma ve yapilandirma kastım
Geçen ay enfeksiyondan antibiyotik kullandım o zaman daha rahat toparlayayim diye hamileyken kullandığım omega3+vitamin içeren takviyeyi tekrar kullanmaya başladım. İyi geliyor daha fazla kendimde oluyorumSon donemdeki yorgunluk uykusuzluk beni iyice zayiflatti. Dr a gidip bi vitamin vs alsam iyi olacak gibi..var mi vitamin takviyesi alan?
Dışarıya çıkıyoruz biz arabasında uyuyor o zaman. Ev gezmesi pek yapmıyoruz şehir değişikliği yaptığımızdan tanidikta yok burada. Ama bi yere gidince orada uyutuyorum ben. Gündüz çıkınca da aynı şekilde örtü alıyorum üstüme emzirerek uyutuyorum neredeysek.Kızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaayoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?
Kızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaayoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?
Sadece zayiflik mi dusunduruyor?Öyleyse gidalarla desteklemen daha dogru olacaktir.Son donemdeki yorgunluk uykusuzluk beni iyice zayiflatti. Dr a gidip bi vitamin vs alsam iyi olacak gibi..var mi vitamin takviyesi alan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?