2018 Ekim Anneleri

Bugün deneyip görmüş olacam inşallah ama daha şimdiden anladimki evde olmak daha iyi

Zaten ne oluyorsa o uykulu halde oluyor :) Ama cok tatli bi uyku basiyor insani yani normal.
Su vermeyi denemissindir muhtemelen ama hep dene.Yatagi duzenle bence en azindan birlikteysenizde seninde guzel bi uykun olur aralarda bile.Gun icinde beslenmesini aksatma derim.Sicak geliyor bide aklima yaninda olmasan acaba uyaniyor mu?Yatagin yanina yere bisy atsan belki pşşs seklinde dalar.Yani sen mudahale ettikce ona alisacak 1 yasi gecsede gece uyanip destegini bekleyecektir.Bide daha dar alanda olmazsaniz mudahale etsende en azindan uyudugu zamanda yalniz gibi olur.

Daha bugun bu konuyu konustuk. Eylulde 9-10 arasi gece uykusuna gecmek istiyor ve biz ne aksam misafir kabul edebiliyoruz ne de cikabiliyoruz. Baska yerde uyutayim desem memede uyuyor dalmasi yatagina koymam vs yarim saat en az yani annemin evi haric kimin evinde insan rahat eder ki.. biz bu yuzden misafir kabul edemiyoruz aksam cikamiyoruzda

Neden o kadsr olaylatin icindeler ama bu kadar disinda gibi davraniyorlar cok garip...

Nilsibel yet07

En sonuncuda aritma tarzi kullanilabilecek seylerde var.
Yani detaylica baktikca genel bi konu aslinda.
Iste bize gelisi,bekleyisi vs etkileri.
Bir de saglik açısından etkili oluşu.
Aklimda kalanlar bu siteler olmuş bunlari buldum tekrar.

Bunlarin disinda fitoterapi,homeopati,tibbi nebevi,masajlar vs ilginizi cekerse onlarada bakabilirsiniz.
Dualar ve enerji manasinda konularda ilgimi çeker :)

Son düzenleme:
Merhaba canım çok geçmiş olsun nasıl bir titreme olmuştu benim kızım da heyecanlanınca sevinince kendini inanılmaz kasıyor titretiyor buna benzer bişry miydi

Merhaba güzel anneler bizde Pazartesi gününden beri annemlerdeyiz çok fena grip oldum bu yaz gününde iki gündür acilde serum takıldı benim hiçbir şeyi yemeyen kızıma annem bugün yarım kase şehriye çorbası içirmiş o kadar sevindim ki mutluluğumu anlatamam dünde 3 tane bebe bisküvisi ıslatıp yedirmişti çok şaşırmıştım. Kendim bebe bisküvisi yaptım asla ağzına koymadı ebebekten hamm diye bir bisküvi aldım hiç içime sinmiyor ama dün 3 tane yedi birde çubuk krakeri çok seviyor tuzlarını alıp eline verdiğimde çok mutlu oluyor

Farklı bir konuymuş ilk fırsatta daha detaylı araştıracağım. Teşekkürler.

Canım yaninda yattıkça her uyandiginda emmek istiyor kendim denedim gördüm. Uyuttuktan sonra yanında yatmayinca gece uyanmalarinda mizildanip geri uyuyor benim bebiş. Ben yer yatağı yaptım ise basladigim icin yaninda yatıp uyandikca ağzına meme verip geri uyuyordum ama gecede 4-5sefer uyaniyordu böyle. Simdi gece 10-11arasi emerek uyuyor eger yorgunluktan uyuyup kalmazsam kendi yatağıma geciyorum 6-6.30 arası bazen kendi uyaniyor emzirerek uyutuyorum yada o uyurken ben emziriyorum 7.30 ta ise gidiyorum bebiş genelde 9 a kadar uyuyor. Buyuk tuvaleti falan geldiyse nadiren ben giderken uyanmış oluyor.

Ben de sizin cekimi merak ediyordum yapabildiler mi vs diye, demek cekilemedi, saglik olsun da:) umarim sikayetiniz tekrarlamaz

Bunlara kesinlikle inaniyorum. Dun sen yazdiktan sonra biraz arastirdim da. Ama yine de bana bazisi yalan dolan geliyor. Bir sey satmaya calisanlar. Su buzlu olani deniycem. Daha arastircam. Sagol canim.

Son düzenleme:
ucak yolculugu yaptik dun aksam.kalkarken emzirdim yanimdakiler kadin olunca emzirme ortusune gerek olmadi.zaten oglum ortturmuyor hic :) saat 22 gibi uyudu.ucus boyunca uyanmadi.indik bebek arabasina koydum bagaji aldim.esim karsiladi bizi.evimize geldik.gece 3bucuga kadar uyanmadi. nihayet gunlerdir uyuyamadigim uykuyu uyudum.cocuk da kendi yatagini aramis demek ki uyumak icin. D dooris123

Bunlara kesinlikle inaniyorum. Dun sen yazdiktan sonra biraz arastirdim da. Ama yine de bana bazisi yalan dolan geliyor. Bir sey satmaya calisanlar. Su buzlu olani deniycem. Daha arastircam. Sagol canim.

Alım kısmına bende takılıyorum.Cünkü farklı bir maddenin temasına geciyor olay yine.Etkisi varsa da benim inanip hayrini gorecegim gibi olmuyor :)
İnanmak gözüyle bakiyorum daha çok,hisler ve enerji dogrultusunda.
Yabanci kaynaklarda var.
Daha cok detay var.
Ilkbahar yaz,sonbahar kış olarak ilerliyorum bende.

10 aylık oldu Simaycık❤
Evimizin küçüğü,sanki o eksikmis tamamlanmisiz gibi :)
Buyugunun anaokulu heyecani basladi.
Eylul'de baslayacak.
Onu kardesiyle gormek apayri bi duyguymus❤
Simay heryerde.Hep hareketliydi oyle de devam :) zaten aksini dusunmemistim ama
Disarda ellerinden tutup yurumek istiyor sadece.Zaten bi yere gitmesekte hergun cikiyoruz bahceye.
Kış bu cikmalar ve giyinmek konusunda biraz zorlayacak gibi :))))
Bikac kez ablasinin tsortunu giydirdim buarada uyku tulumu gibi oldu :) kışın bu tarz bisy dusunecegim üstüne.
Yemek ve uyku arada sancili arada sukrettirici geciyor :)
Dis oldukca zorluyor zeytinyagi ve karanfiller karisim yaptim onu suruyorum yemek ve uyku öncesi.Damagi yarık dis gorunuyor sadece uzamadi gibi :)
Buyugun dis bugdayinida 10 bucuj aylilken yapmisim :)))))
Hastalik yoksa caresiz degiliz cok sukur :) 3müz yuvarlanip gidiyoruz :) Bizden böyle

Merhaba güzel anneler dün akşam çok hoş bir an yaşadım Kerem Asaf bardaktan su içmeyi çok seviyor bardaktan su içirirken “tık tık” ses geldi tostosumun dişi çıkmış nihayet ayy çok hoş oldum daha nice nelerine tanık olacağız annelik çok güzel bir duyguymuş

Biz bir suredir suyu karbonatli iciyoruz. Alkali hale getirme amacli. Bi de tuz konusu var..herkesin kendi bilecegi bir sey ama tuzdan kacinmak vucutta onemli eksiklik ve hastaliklara neden olabilir. Rafine tuzlar sikintili. Kaya tuzu tuketiyoruz ailece. Dr lar tuzdan kacinin diyor cogunlukla. Ama su anki saglik sistemi de ne kadar guvenilir..bu vesileyle ben de yazmak istedim..bebeklerimize de az miktar tuzlu gida veriyoruz

Hadi gecmis olsun basbasa ilk yolculugunuzu da atlattiniz:) bizim 6aylikken olan basbasa yolculugumuz 8,5 aylikken olandan cok daha kolaydi. Aglama olmadi yine ama asla kucagimda oturmadi hep kucagimda ayaktaydi ondeki adamin sacini cekmeye calismalar, etrafa saldirmalar, oyun amacli cigliklar, 6 aylikken oyuncaklarla kucagimda oyalamistim o bile zor gelmisti megerse krallar gibi yolculuk yapmisim haberim yokmus. Bu sefer bide uyku saatini yolculuga denk getirmeye calistim. Ben kimimki beyefendinin duzeni konusunda soz sahibi olacagim sagolsun oglum beni hic sasirtmadi havada oldugumuz surece full enerjiydi ucak yere indi benim sipa kollarimda uyudu
Haftaya yeniden basbasa bir yolculugumuz olacak. Bakalim bu sefer bizi neler bekliyor

Bu alkalinin disinda canlandirma gibi.
Alkaliyi bende ara ara yapiyorum.
Dedigin gibi evde kaya tuzu kullaniyorum.
Onu da pisene gore zamaninda atiyorum.Gecen o mevzuda gecmisti.
Tuz pek sevmem zaten,tuzsuzken yedigimin tadina variyorum cidden.
Zaten vucudumuz geregi dikkat ediyorum bu yazdiklarimada o mesajda yazdiklarimada.
Sadece yetisen ya da yedigimiz seyler disinda inanclarimiz ve enerjimizde etkiliyor sonucta hastaliklarimizi,duygu durumumuzu.

Eski aliskanliklari yikmakta zor tabii harmanlama gibi oluyor ama bizden sonrakiler adina eskiler kalmaz en azindan diye umuyorum.Aldigim notlari zaten evde olan mevcut aliskanlari en azindan kizlar adina sans olarak goruyorum.
Bu inanc/enerji konusunuda gormezden gelmezler insallah.

Artik oyle bi hal ki insanlar yediklerinin,ictiklerinin yaramadigina inanmaktan hasta olacak.Bi cikip o kotu diyorlar bi cikip bu kotu.Organik pesinde kosup yiyemedigine uzulen insanlar var.
Ben sadece dogru sekilde tuketmeye inaniyorum.

Eşimin teyzesigile gittik biz sadece mama alıyoruz aynen saat ona kadar dayanabildik sürekli yüzünü gözünü kaşıyor uykusu gelince, diğer odada iyi kötü uyuttum sallayarak ama ben de yanında kaldim mecbur dönerek uyuyor çünkü yatağa koyduk düşer falan diye, ee ben ne anladım oturmadiktan sonra, en rahatı anne evi tabi, reflü yatağından ayakları taşsada iyiki almışım diyorum onda uyutmustum, yatağıyla alıp arabaya bindik bir ara arabada uyandı sonra geri uyudu eve geldik yatağina bıraktım önceki geceler gibi belli saatlerde uyandı yine çok bir farkı olmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…