Bugün deneyip görmüş olacam inşallahBu tamamen cocuga bagli bi durum.
Eger uyumuyor yatagini istiyorsa ya da uyursada eve dönüşte uyaniyorsa zamaninda eve dönmelisiniz.Ama denemeden bilinmez.
Bizim cok gec eve döndüğümüzde oluyor.Kosturup gectigimizde.Tavri o kadar net belli ediyor ki :)
Seninkine kesin benim nazarim degdi. Kusura bakma canim. Abdest alinca bi okiyim yolliyim minisine.
Ben gece artık park yatakta yatıyorum neredeyse sabaha kadarSabah boynum bacaklarım tutulmuş uyuşmuş kalkıyorum iki büklüm yatmaktan. Deniz sürekli uyanmaya başladı her seferinde emerek uykuya geçiyor gecenin bı yarısı uyanıp oturuyor oynuyor uykusuzluktan gün içinde mahvoluyorum artık bı yandan iş bı yandan Deniz bı yandan ev.
Uyku eğitimi vereyim dedim ilk gece kendi uyudu. İkinci gün memm memm diye ağlamaya başladı hiç meme için aglamamisti böyle çünkü ihtiyacı olduğunda alıyordu direk. Kıyamadım bıraktım yarida.
Gece beslenmesini kessem dedim gece uyandığında yorgunluktan direk emsin uyusun moduna giriyorum.
Felaket yorgunum artık 1 yaşında düzene giriyor diyorlar ya bı umut onu bekliyorum artik.
Kızlar bir konuda görüşünüze ihtiyacım var malum yaz geldi yurtdışından akrabalarımız falan tatile geldiler köy yarim saat buraya sürekli akşam gider onikide dönerdik önceki yıllar, bugün yine çağırdılar bizi daha çok gel git yaparız biliyorum, dokuz maksimum on gibi uykusu geliyor ve çıldırıyor , siz napiyosunuz bu akşam gezmelerinde gittiğim yerde uyutsam mi nasıl olacak yaaayoksa bir yere gitmiyor musunuz akşam?
Bizim yılan hikayesine dönen bir eeg çekilme muhabbetimiz vardı belki hatırlayan vardır.
Geçen hafta randevumuz vardı detaya girmeyeceğim sinir stres ile geçti stresimiz kızıma da geçti olacak ki uyumadı bı türlü. Personeller inanılmaz kaba ve ruhsuzdu. Tüm gün bosuna uğraştı sonuç cektiremedik.
Vazgeçtim bende kızıma o stresi bı daha yaşatmayacagim. Zaten bir daha sikayetimiz olmadı titreme ile ilgili. Olursa başka bi doktor ve hastaneye götürürüz dedik şimdilik kapattık konuyu.
Merhaba canım çok geçmiş olsun nasıl bir titreme olmuştu benim kızım da heyecanlanınca sevinince kendini inanılmaz kasıyor titretiyor buna benzer bişry miydiBizim yılan hikayesine dönen bir eeg çekilme muhabbetimiz vardı belki hatırlayan vardır.
Geçen hafta randevumuz vardı detaya girmeyeceğim sinir stres ile geçti stresimiz kızıma da geçti olacak ki uyumadı bı türlü. Personeller inanılmaz kaba ve ruhsuzdu. Tüm gün bosuna uğraştı sonuç cektiremedik.
Vazgeçtim bende kızıma o stresi bı daha yaşatmayacagim. Zaten bir daha sikayetimiz olmadı titreme ile ilgili. Olursa başka bi doktor ve hastaneye götürürüz dedik şimdilik kapattık konuyu.
Nilsibel yet07
Yapılandırılmış Su – Arı Su | KlasikYoga.com
Su şifa da olabilir, zehir de... Herkes genç görünmek ve mümkün olduğu kadar uzun yaşamak istiyor. Bunun için çeşitli "mucize" reçeteler uyguluyor, diyetlerklasikyoga.com
En sonuncuda aritma tarzi kullanilabilecek seylerde var.ENERJİK SU İÇELİM
YAPILANDIRILMIŞ SUYUN MERKEZİ En Güvenli Su Sistemleri ile Enerjinizi Yenileyin Su Yapılandırıcı Araçlardaki en iyi teklifler için ...enerjiksu.blogspot.com
Yani detaylica baktikca genel bi konu aslinda.
Iste bize gelisi,bekleyisi vs etkileri.
Bir de saglik açısından etkili oluşu.
Aklimda kalanlar bu siteler olmuş bunlari buldum tekrar.
Bunlarin disinda fitoterapi,homeopati,tibbi nebevi,masajlar vs ilginizi cekerse onlarada bakabilirsiniz.
Dualar ve enerji manasinda konularda ilgimi çeker :)
Canım yaninda yattıkça her uyandiginda emmek istiyor kendim denedim gördüm. Uyuttuktan sonra yanında yatmayinca gece uyanmalarinda mizildanip geri uyuyor benim bebiş. Ben yer yatağı yaptım ise basladigim icin yaninda yatıp uyandikca ağzına meme verip geri uyuyordum ama gecede 4-5sefer uyaniyordu böyle. Simdi gece 10-11arasi emerek uyuyor eger yorgunluktan uyuyup kalmazsam kendi yatağıma geciyorum 6-6.30 arası bazen kendi uyaniyor emzirerek uyutuyorum yada o uyurken ben emziriyorum 7.30 ta ise gidiyorum bebiş genelde 9 a kadar uyuyor. Buyuk tuvaleti falan geldiyse nadiren ben giderken uyanmış oluyor.Ben gece artık park yatakta yatıyorum neredeyse sabaha kadarSabah boynum bacaklarım tutulmuş uyuşmuş kalkıyorum iki büklüm yatmaktan. Deniz sürekli uyanmaya başladı her seferinde emerek uykuya geçiyor gecenin bı yarısı uyanıp oturuyor oynuyor uykusuzluktan gün içinde mahvoluyorum artık bı yandan iş bı yandan Deniz bı yandan ev.
Uyku eğitimi vereyim dedim ilk gece kendi uyudu. İkinci gün memm memm diye ağlamaya başladı hiç meme için aglamamisti böyle çünkü ihtiyacı olduğunda alıyordu direk. Kıyamadım bıraktım yarida.
Gece beslenmesini kessem dedim gece uyandığında yorgunluktan direk emsin uyusun moduna giriyorum.
Felaket yorgunum artık 1 yaşında düzene giriyor diyorlar ya bı umut onu bekliyorum artik.
Ben de sizin cekimi merak ediyordum yapabildiler mi vs diye, demek cekilemedi, saglik olsun da:) umarim sikayetiniz tekrarlamazBizim yılan hikayesine dönen bir eeg çekilme muhabbetimiz vardı belki hatırlayan vardır.
Bunlara kesinlikle inaniyorum. Dun sen yazdiktan sonra biraz arastirdim da. Ama yine de bana bazisi yalan dolan geliyor. Bir sey satmaya calisanlar. Su buzlu olani deniycem. Daha arastircam. Sagol canim.Nilsibel yet07
Su şifa da olabilir, zehir de... Herkes genç görünmek ve mümkün olduğu kadar uzun yaşamak istiyor. Bunun için çeşitli "mucize" reçeteler uyguluyor, diyetlerklasikyoga.com
YAPILANDIRILMIŞ SUYUN MERKEZİ En Güvenli Su Sistemleri ile Enerjinizi Yenileyin Su Yapılandırıcı Araçlardaki en iyi teklifler için ...enerjiksu.blogspot.com
Bunlarin disinda fitoterapi,homeopati,tibbi nebevi,masajlar vs ilginizi cekerse onlarada bakabilirsiniz.
Bunlara kesinlikle inaniyorum. Dun sen yazdiktan sonra biraz arastirdim da. Ama yine de bana bazisi yalan dolan geliyor. Bir sey satmaya calisanlar. Su buzlu olani deniycem. Daha arastircam. Sagol canim.
Biz bir suredir suyu karbonatli iciyoruz. Alkali hale getirme amacli. Bi de tuz konusu var..herkesin kendi bilecegi bir sey ama tuzdan kacinmak vucutta onemli eksiklik ve hastaliklara neden olabilir. Rafine tuzlar sikintili. Kaya tuzu tuketiyoruz ailece. Dr lar tuzdan kacinin diyor cogunlukla. Ama su anki saglik sistemi de ne kadar guvenilir..bu vesileyle ben de yazmak istedim..bebeklerimize de az miktar tuzlu gida veriyoruzNilsibel yet07
Hadi gecmis olsun basbasa ilk yolculugunuzu da atlattiniz:) bizim 6aylikken olan basbasa yolculugumuz 8,5 aylikken olandan cok daha kolaydi. Aglama olmadi yine ama asla kucagimda oturmadi hep kucagimda ayaktaydi ondeki adamin sacini cekmeye calismalar, etrafa saldirmalar, oyun amacli cigliklar, 6 aylikken oyuncaklarla kucagimda oyalamistim o bile zor gelmisti megerse krallar gibi yolculuk yapmisim haberim yokmus. Bu sefer bide uyku saatini yolculuga denk getirmeye calistim. Ben kimimki beyefendinin duzeni konusunda soz sahibi olacagimucak yolculugu yaptik dun aksam.kalkarken emzirdim yanimdakiler kadin olunca emzirme ortusune gerek olmadi.zaten oglum ortturmuyor hic :) saat 22 gibi uyudu.ucus boyunca uyanmadi.indik bebek arabasina koydum bagaji aldim.esim karsiladi bizi.evimize geldik.gece 3bucuga kadar uyanmadi. nihayet gunlerdir uyuyamadigim uykuyu uyudum.cocuk da kendi yatagini aramis demek ki uyumak icin. D dooris123
Biz bir suredir suyu karbonatli iciyoruz. Alkali hale getirme amacli. Bi de tuz konusu var..herkesin kendi bilecegi bir sey ama tuzdan kacinmak vucutta onemli eksiklik ve hastaliklara neden olabilir. Rafine tuzlar sikintili. Kaya tuzu tuketiyoruz ailece. Dr lar tuzdan kacinin diyor cogunlukla. Ama su anki saglik sistemi de ne kadar guvenilir..bu vesileyle ben de yazmak istedim..bebeklerimize de az miktar tuzlu gida veriyoruz
Eşimin teyzesigile gittik biz sadece mama alıyoruz aynen saat ona kadar dayanabildik sürekli yüzünü gözünü kaşıyor uykusu gelince, diğer odada iyi kötü uyuttum sallayarak ama ben de yanında kaldim mecbur dönerek uyuyor çünkü yatağa koyduk düşer falan diye, ee ben ne anladım oturmadiktan sonra, en rahatı anne evi tabi, reflü yatağından ayakları taşsada iyiki almışım diyorum onda uyutmustum, yatağıyla alıp arabaya bindik bir ara arabada uyandı sonra geri uyudu eve geldik yatağina bıraktım önceki geceler gibi belli saatlerde uyandı yine çok bir farkı olmadı yaniDaha bugun bu konuyu konustuk. Eylulde 9-10 arasi gece uykusuna gecmek istiyor ve biz ne aksam misafir kabul edebiliyoruz ne de cikabiliyoruz. Baska yerde uyutayim desem memede uyuyor dalmasi yatagina koymam vs yarim saat en az yani annemin evi haric kimin evinde insan rahat eder ki.. biz bu yuzden misafir kabul edemiyoruz aksam cikamiyoruzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?