2018 Ekim Anneleri

Ekstra bi huysuzlugu yoksa annenin hali cok etkiliyor :)
Uyutmadan yere koyacagin bisy istesen yere yatirsan kolaylik olabilir?
Ben oyle yapiyorum.Hic riske atmadan.Inmeyi ögrenene kadar boyle giderler :)

Ekstra bi huysuzlugu yoksa annenin hali cok etkiliyor :)
Uyutmadan yere koyacagin bisy istesen yere yatirsan kolaylik olabilir?
Ben oyle yapiyorum.Hic riske atmadan.Inmeyi ögrenene kadar boyle giderler :)
Canım teyzemizin oğlu tekerlekli sandalye kullanıyor yazlık evleri zaten, halı kullanmıyorlar evde öyle olunca yatağa koymuştum

Masallah kuzuya.. ben de 1 kez yaptim berbat otesi oldu. Daha da yapmam..Eczaneden hunnap marka aldim bisküvi. Her gun vermiyorum aralarda yumusatip kayisiyla elmayla verdim..

Geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsın. Neyse ki annenler var, kızınla ilgilenirler. Yalnız bakanların Allah yardımcısı olsun..

Benim kız da annemin elinden tarhana içmişti. Bizden meme umdukları için başka yemek kabul etmiyorlar sanki.. Emziği de kv verdiği zaman alır, benden almazdı ve acayip ağlardı, niye boş meme veriyorsun gibsinden içli içli...

Ben de dün çubuk kraker verdim ilk defa. Hem de susamlı. Abisi yerken çok istedi, verdim. Kendi kendine söylenerek, ucundan yumuşata yumuşata yedi :) diş de yok henüz. Yine de seviyor eline verdiklerimi kemirmeyi..

Ben de aldım bebe bisküvisi eczaneden, Hunnap. Kahvaltıda 1 tane yedirmeye çalışıyorum (1 parmak kadar tam buğdaylı ekmek içi, tereyağı, labne ve ıhlamurla ezip). Henüz bitirdiği olmadı, en fazla yarısını yiyor bu karışımın.
Bazen yumurta sarısı da katıyorum ama haşlanmış yumurta sevmedi benim bıdık. Arada kendime yaptığım omletten verirsem minik minik yiyor. 8,5 aylık oldu, 3 aydır 1 tam yumurta sarısı bitirmedi sanırım.

Masallah kuzuya.. ben de 1 kez yaptim berbat otesi oldu. Daha da yapmam..Eczaneden hunnap marka aldim bisküvi. Her gun vermiyorum aralarda yumusatip kayisiyla elmayla verdim..
Hünnap markasını bende kullanıyorum arada değişiklik oluyor meyveyle yoğurtla veriyorum içindekiler doğal ve dr tavsiyesi bildiğim kadarıyla

Adaşımız tam gaz yürüme yolunda maşallah
Kızım doğduğunda ben de tamamlandığımızı hissetmiştim. Nedense kafada bir kalıp olarak kalmış, anne-baba, 2 çocuk...
Yerde uyuduğunu izlerken öyle huzur doluyor ki insan... Sanki hep varmış ay parçam ben onsuz ne yapıyormuşum acaba....
Gezmek de en büyük hobisi kuzumun. Kışın ne yaparım bilmiyorum :)
Babamız yarın gidiyor.. Biz gerçekten üçümüz kalıyoruz.. Oğluşum, ay parçam, ben...

Diş yok bizim de, abisi gibi olmadı bu sefer.. Ek gıda desen hep yazdığım gibi, gıdım gıdım..
3-4 adım emekleme var iki gündür.
Bugün mutfakta yemek yaparken abisinin yanına bıraktım. Kalkmaya çalışmış, abisinin Ben10 masasına tutunarak.. Masa üstüne devrilmiş, sese koştum.. Allah koruyor kuzuları.. Ama baba gidince ciddi zorlanacağım..

Kolaylıklar diliyorum, duzenli olarak temizlik ütü vs icin nihayet birini buldum da rahat ettim. Yetismek mümkün değil veya zorlayıcı diyeyim.

Yine de boyle dusunme.Daha da basmasın caresizlik.En buyuk yardimcinin eş oldugu evlerde aksini dusunmek zor ama moralini yuksek tut❤Allah yardimciniz olacaktir.

Ah Simaycik❤gecmis olsun.Bizimkide o hamleyi yazi tahtasiyla yapmisti boslugunda kalmisti bi an :) Bidaha tutunmadi ona.Hemen kodluyorlar galiba

3.de olunca boyle deniyordur diyorum,evlat sonucta :) Yepyeni bi guzellik❤
Allah mahrum etmesin.

Ek gida konusunda mesela o karisimi her sabah yapiyor musun?
Sabahlari kafamiza kahvalti oturtuyoruz ama cok farkli seylerde yapilabilir.Bol sebzeli firinda mucver ya da tost makinesinde mesela?Fikir.
Insan ne yapacagim diye sıkışınca sabah uyanip onu dusunmek bile kitliyor bazen.Oyle olunca yaziyorum bikac gun :)

Ben de yazsam birkaç tarif, dolaba yapıştırsam iyi olacak. Karışımı her gün vermiyorum. Bazen erken uyuyor, kahvaltıda masada olmuyor. O uyanınca da farklı şeyler hazırlıyorum. Ama genelde meyve, yoğurt türü seviyor. Omlet denemeleri yapabilirim..
Tost makinem yok ne yazık ki mikrodalga ile arasında tercih yapmak zorunda kalmıştım. mikrodalga almıştım.. blender bozuldu, yenisi alınacak.. Adam 7/24 çalışsa yetmiycek, mecbur gidiyor..

Şu an moral yerlerde, belki ilk 1 hafta da buhranlı geçecek.. Zamanla alışırız inşallah...

Okullar açılıp oğlum da alışınca işimiz daha kolay olabilir. İkisine birden yetişmekte zorlanıyorum. En azından yarım gün oğlum emin ellerde olur, ben de kızımla ilgilenirim...

Kolaylıklar diliyorum, duzenli olarak temizlik ütü vs icin nihayet birini buldum da rahat ettim. Yetismek mümkün değil veya zorlayıcı diyeyim.
Altından kalkamaz hale gelince belki ayda 1 genel temizlik için yardımcı alırım ama onun dışında düzenli yardımcı bize maddi külfet olur. Akrabalara rica ederim arada uğrayıp çocukları oyalasalar, ben de temizliğimi yaparım.. İnşallah :)

Allah kolaylık versin canım eminim ki zorlayacaktır ama üstesinden geleceksin eminim. Bizim eşler sürekli görevlere yurtiçi yurtdışı uzun süreli gittikleri için biraz daha yalnızlığa alışık oluyoruz. Tavsiyem gardını düşürme canım yalnız kaldı her sorumluluk üzerimde diye düşünmeywie başlayınca arkası geliyor yük gibi geliyor her şey. Bunların hepsinin bir süreç olduğu birçok insanın yalnız bazı durumlarla başa çıkmak zorunda olduğu düşünülünce belki kendini daha güçlü hissedersin. Sen kendine güven şimdiden kolay gelsin Allah tez vakitte kavuştursun hayırlısıyla

Senin simaycıkla benim tosuncuk hemen hemen aynı canım emekleme yok ama birkaç gündür kurbağa stili ilerlemeye çalışıp olmayınca yuvarlanmaya geçiyor tosuncuk bana tutunup kalksa da popoyu kaldıramadığından koltuktan tutup kalkamıyor. Zaman ne çabuk geçti daha dün sağa sola dönemiyorlardı şimdi emekleme yürüme telaşı... büyükler okula başlayacak bu sene o da ayrı bir telaş ve heyecan. Umarım kolaylıkla geçen bir alışma süreleri olur

Katiliyorum..vucudumuz kadar ruhumuzu da beslememiz lazim.

Geçmiş olsun canım limonlu çorap ve soğan suyu kesinlikle öneririm kızıma çok iyi geldi

Sevgili eşimin ailesi çocuğa herşeyi bir aylıkken yapacakmış gibi yükleniyorlardı yok bizi yabancılıyor yok gülmüyor gelmeyi bilmiyor vs vs niye emeklemiyor bu yere koymuyosun tabi ondan emeklemez bende zorlamayı sevmiyorum kızımı sürekli yere koyup ağlattılar bende aldım çıktım eve her seferinde sevmiyor yani zorlamanın mantığı neyse .. Sonuç bugün kendi kendine oyuncağını almak için bir uctan bir uca emekledi pıtırcığım :)))

Yakin mi olacak okul?Gidisi nasil olacak?
Insallah dusundugunden bile kolay olur❤
Saydiklarina sebze ekleyebiliyorsan ne alâ,yeterli.
Bende mikrodalga kullanmiyorum :) herkesin kolayligi farkli farkli.Tost makinesinide cok farkli amaclarla kullaniyoruz gerci

Ilk hafta cidden zor olabilir.Özlemde eklenecek.Allah yardimcin olsun canim.

Nasil minicikler ❤
Neden bu buyukler boyle seyelr yukluyot ki bebeklere/cocuklara/genclere...ahhh..
Masallah canim❤
Gecen dusunmustum kimdi boyle yakin olan diye.

Kilo fazla gelince haklı olarak zorlanıyorlar kuzucuklar ama yılmadan usanmadan kalkmaya çalışıyorlar maşallah.. ben de kızımdan ilham alıp dimdik ayakta kalıcam inşallah

Abimiz bu yıl ilk defa okullu oluyor. Ana sınıfına yazdırdık, hayırlısıyla başlasın bakalım... Okul çevresinde dolanan annelerden olurum diye korkuyorum :) bayan evham oldum daha kayıt yaptırmadan.. Neyse ki kazasız belasız kaydı yaptırdık (geçen yıl yetişememiştik), şimdi Eylül'ü bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…