Eşimin teyzesigile gittik biz sadece mama alıyoruz aynen saat ona kadar dayanabildik sürekli yüzünü gözünü kaşıyor uykusu gelince, diğer odada iyi kötü uyuttum sallayarak ama ben de yanında kaldim mecbur dönerek uyuyor çünkü yatağa koyduk düşer falan diye, ee ben ne anladım oturmadiktan sonra, en rahatı anne evi tabi, reflü yatağından ayakları taşsada iyiki almışım diyorum onda uyutmustum, yatağıyla alıp arabaya bindik bir ara arabada uyandı sonra geri uyudu eve geldik yatağina bıraktım önceki geceler gibi belli saatlerde uyandı yine çok bir farkı olmadı yani
Canım teyzemizin oğlu tekerlekli sandalye kullanıyor yazlık evleri zaten, halı kullanmıyorlar evde öyle olunca yatağa koymuştumEkstra bi huysuzlugu yoksa annenin hali cok etkiliyor :)
Uyutmadan yere koyacagin bisy istesen yere yatirsan kolaylik olabilir?
Ben oyle yapiyorum.Hic riske atmadan.Inmeyi ögrenene kadar boyle giderler :)
Hava sicak. Ben mama suyunu ılıtmıyorum.Hazır su veriyorsak eğer mama için istenilen sıcaklığa getirmek yeterli gelecektir sanırım. Yani ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Masallah kuzuya.. ben de 1 kez yaptim berbat otesi oldu. Daha da yapmam..Eczaneden hunnap marka aldim bisküvi. Her gun vermiyorum aralarda yumusatip kayisiyla elmayla verdim..Merhaba güzel anneler bizde Pazartesi gününden beri annemlerdeyiz çok fena grip oldum bu yaz gününde iki gündür acilde serum takıldı benim hiçbir şeyi yemeyen kızıma annem bugün yarım kase şehriye çorbası içirmiş o kadar sevindim ki mutluluğumu anlatamam dünde 3 tane bebe bisküvisi ıslatıp yedirmişti çok şaşırmıştım. Kendim bebe bisküvisi yaptım asla ağzına koymadı ebebekten hamm diye bir bisküvi aldım hiç içime sinmiyor ama dün 3 tane yedi birde çubuk krakeri çok seviyor tuzlarını alıp eline verdiğimde çok mutlu oluyor
Geçmiş olsun, inşallah çabuk atlatırsın. Neyse ki annenler var, kızınla ilgilenirler. Yalnız bakanların Allah yardımcısı olsun..Merhaba güzel anneler bizde Pazartesi gününden beri annemlerdeyiz çok fena grip oldum bu yaz gününde iki gündür acilde serum takıldı benim hiçbir şeyi yemeyen kızıma annem bugün yarım kase şehriye çorbası içirmiş o kadar sevindim ki mutluluğumu anlatamam dünde 3 tane bebe bisküvisi ıslatıp yedirmişti çok şaşırmıştım. Kendim bebe bisküvisi yaptım asla ağzına koymadı ebebekten hamm diye bir bisküvi aldım hiç içime sinmiyor ama dün 3 tane yedi birde çubuk krakeri çok seviyor tuzlarını alıp eline verdiğimde çok mutlu oluyor
Hünnap markasını bende kullanıyorum arada değişiklik oluyor meyveyle yoğurtla veriyorum içindekiler doğal ve dr tavsiyesi bildiğim kadarıylaMasallah kuzuya.. ben de 1 kez yaptim berbat otesi oldu. Daha da yapmam..Eczaneden hunnap marka aldim bisküvi. Her gun vermiyorum aralarda yumusatip kayisiyla elmayla verdim..
Adaşımız tam gaz yürüme yolunda maşallah10 aylık oldu Simaycık❤
Evimizin küçüğü,sanki o eksikmis tamamlanmisiz gibi :)
Buyugunun anaokulu heyecani basladi.
Eylul'de baslayacak.
Onu kardesiyle gormek apayri bi duyguymus❤
Simay heryerde.Hep hareketliydi oyle de devam :) zaten aksini dusunmemistim ama
Disarda ellerinden tutup yurumek istiyor sadece.Zaten bi yere gitmesekte hergun cikiyoruz bahceye.
Kış bu cikmalar ve giyinmek konusunda biraz zorlayacak gibi :))))
Bikac kez ablasinin tsortunu giydirdim buarada uyku tulumu gibi oldu :) kışın bu tarz bisy dusunecegim üstüne.
Yemek ve uyku arada sancili arada sukrettirici geciyor :)
Dis oldukca zorluyor zeytinyagi ve karanfiller karisim yaptim onu suruyorum yemek ve uyku öncesi.Damagi yarık dis gorunuyor sadece uzamadi gibi :)
Buyugun dis bugdayinida 10 bucuj aylilken yapmisim :)))))
Hastalik yoksa caresiz degiliz cok sukur :) 3müz yuvarlanip gidiyoruz :) Bizden böyle
Kolaylıklar diliyorum, duzenli olarak temizlik ütü vs icin nihayet birini buldum da rahat ettim. Yetismek mümkün değil veya zorlayıcı diyeyim.Adaşımız tam gaz yürüme yolunda maşallah
Kızım doğduğunda ben de tamamlandığımızı hissetmiştim. Nedense kafada bir kalıp olarak kalmış, anne-baba, 2 çocuk...
Yerde uyuduğunu izlerken öyle huzur doluyor ki insan... Sanki hep varmış ay parçamben onsuz ne yapıyormuşum acaba....
Gezmek de en büyük hobisi kuzumun. Kışın ne yaparım bilmiyorum :)
Babamız yarın gidiyor.. Biz gerçekten üçümüz kalıyoruz.. Oğluşum, ay parçam, ben...
Diş yok bizim de, abisi gibi olmadı bu sefer.. Ek gıda desen hep yazdığım gibi, gıdım gıdım..
3-4 adım emekleme var iki gündür.
Bugün mutfakta yemek yaparken abisinin yanına bıraktım. Kalkmaya çalışmış, abisinin Ben10 masasına tutunarak.. Masa üstüne devrilmiş, sese koştum.. Allah koruyor kuzuları.. Ama baba gidince ciddi zorlanacağım..
Adaşımız tam gaz yürüme yolunda maşallah
Kızım doğduğunda ben de tamamlandığımızı hissetmiştim. Nedense kafada bir kalıp olarak kalmış, anne-baba, 2 çocuk...
Yerde uyuduğunu izlerken öyle huzur doluyor ki insan... Sanki hep varmış ay parçamben onsuz ne yapıyormuşum acaba....
Babamız yarın gidiyor.. Biz gerçekten üçümüz kalıyoruz.. Oğluşum, ay parçam, ben...
Diş yok bizim de, abisi gibi olmadı bu sefer.. Ek gıda desen hep yazdığım gibi, gıdım gıdım..
Bugün mutfakta yemek yaparken abisinin yanına bıraktım. Kalkmaya çalışmış, abisinin Ben10 masasına tutunarak.. Masa üstüne devrilmiş, sese koştum.. Allah koruyor kuzuları.. Ama baba gidince ciddi zorlanacağım..
Ben de yazsam birkaç tarif, dolaba yapıştırsam iyi olacak. Karışımı her gün vermiyorum. Bazen erken uyuyor, kahvaltıda masada olmuyor. O uyanınca da farklı şeyler hazırlıyorum. Ama genelde meyve, yoğurt türü seviyor. Omlet denemeleri yapabilirim..Yine de boyle dusunme.Daha da basmasın caresizlik.En buyuk yardimcinin eş oldugu evlerde aksini dusunmek zor ama moralini yuksek tut❤Allah yardimciniz olacaktir.
Ah Simaycik❤gecmis olsun.Bizimkide o hamleyi yazi tahtasiyla yapmisti boslugunda kalmisti bi an :) Bidaha tutunmadi ona.Hemen kodluyorlar galiba
3.de olunca boyle deniyordur diyorum,evlat sonucta :) Yepyeni bi guzellik❤
Allah mahrum etmesin.
Ek gida konusunda mesela o karisimi her sabah yapiyor musun?
Sabahlari kafamiza kahvalti oturtuyoruz ama cok farkli seylerde yapilabilir.Bol sebzeli firinda mucver ya da tost makinesinde mesela?Fikir.
Insan ne yapacagim diye sıkışınca sabah uyanip onu dusunmek bile kitliyor bazen.Oyle olunca yaziyorum bikac gun :)
Altından kalkamaz hale gelince belki ayda 1 genel temizlik için yardımcı alırım ama onun dışında düzenli yardımcı bize maddi külfet olur. Akrabalara rica ederim arada uğrayıp çocukları oyalasalar, ben de temizliğimi yaparım.. İnşallah :)Kolaylıklar diliyorum, duzenli olarak temizlik ütü vs icin nihayet birini buldum da rahat ettim. Yetismek mümkün değil veya zorlayıcı diyeyim.
Allah kolaylık versin canım eminim ki zorlayacaktır ama üstesinden geleceksin eminim. Bizim eşler sürekli görevlere yurtiçi yurtdışı uzun süreli gittikleri için biraz daha yalnızlığa alışık oluyoruz. Tavsiyem gardını düşürme canım yalnız kaldı her sorumluluk üzerimde diye düşünmeywie başlayınca arkası geliyor yük gibi geliyor her şey. Bunların hepsinin bir süreç olduğu birçok insanın yalnız bazı durumlarla başa çıkmak zorunda olduğu düşünülünce belki kendini daha güçlü hissedersin. Sen kendine güven şimdiden kolay gelsin Allah tez vakitte kavuştursun hayırlısıylaAltından kalkamaz hale gelince belki ayda 1 genel temizlik için yardımcı alırım ama onun dışında düzenli yardımcı bize maddi külfet olur. Akrabalara rica ederim arada uğrayıp çocukları oyalasalar, ben de temizliğimi yaparım.. İnşallah :)
Senin simaycıkla benim tosuncuk hemen hemen aynı canım emekleme yok ama birkaç gündür kurbağa stili ilerlemeye çalışıp olmayınca yuvarlanmaya geçiyor tosuncuk bana tutunup kalksa da popoyu kaldıramadığından koltuktan tutup kalkamıyor. Zaman ne çabuk geçti daha dün sağa sola dönemiyorlardı şimdi emekleme yürüme telaşı... büyükler okula başlayacak bu sene o da ayrı bir telaş ve heyecan. Umarım kolaylıkla geçen bir alışma süreleri olurAdaşımız tam gaz yürüme yolunda maşallah
Katiliyorum..vucudumuz kadar ruhumuzu da beslememiz lazim.Bu alkalinin disinda canlandirma gibi.
Alkaliyi bende ara ara yapiyorum.
Dedigin gibi evde kaya tuzu kullaniyorum.
Onu da pisene gore zamaninda atiyorum.Gecen o mevzuda gecmisti.
Tuz pek sevmem zaten,tuzsuzken yedigimin tadina variyorum cidden.
Zaten vucudumuz geregi dikkat ediyorum bu yazdiklarimada o mesajda yazdiklarimada.
Sadece yetisen ya da yedigimiz seyler disinda inanclarimiz ve enerjimizde etkiliyor sonucta hastaliklarimizi,duygu durumumuzu.
Eski aliskanliklari yikmakta zor tabii harmanlama gibi oluyor ama bizden sonrakiler adina eskiler kalmaz en azindan diye umuyorum.Aldigim notlari zaten evde olan mevcut aliskanlari en azindan kizlar adina sans olarak goruyorum.
Bu inanc/enerji konusunuda gormezden gelmezler insallah.
Artik oyle bi hal ki insanlar yediklerinin,ictiklerinin yaramadigina inanmaktan hasta olacak.Bi cikip o kotu diyorlar bi cikip bu kotu.Organik pesinde kosup yiyemedigine uzulen insanlar var.
Ben sadece dogru sekilde tuketmeye inaniyorum.
Geçmiş olsun canım limonlu çorap ve soğan suyu kesinlikle öneririm kızıma çok iyi geldiKızlar sizin kızlar dediğim dedik sanırım parmaklarında otynatıyorlar:) ben de hep çocuklar hasta olduğunda yazıyor gibiyim ama kızım yine hasta oluyor ateşi yükseliyor burnu akıyor. Yaz mevsiminin hastalığı zordur üstelik memlekete yola çıkacaktık cumartesi ne yapacağım nasıl üstesinden geleceğim bir şeylerin artık bilemiyorumtam oğlum çok şükür iyi demiştim ki sabah kızım burun akıntısıyla kalktı şimdi de ateşi çıkıyor. Tükenme noktasındayım artık.Allah daha büyük dertler vermesin ama bunlar benim sınavım herhalde diye düşünüyorum art arda oluyorlar hasta
Ben de yazsam birkaç tarif, dolaba yapıştırsam iyi olacak. Karışımı her gün vermiyorum. Bazen erken uyuyor, kahvaltıda masada olmuyor. O uyanınca da farklı şeyler hazırlıyorum. Ama genelde meyve, yoğurt türü seviyor. Omlet denemeleri yapabilirim..
Tost makinem yok ne yazık kimikrodalga ile arasında tercih yapmak zorunda kalmıştım. mikrodalga almıştım.. blender bozuldu, yenisi alınacak.. Adam 7/24 çalışsa yetmiycek, mecbur gidiyor..
Şu an moral yerlerde, belki ilk 1 hafta da buhranlı geçecek.. Zamanla alışırız inşallah...
Okullar açılıp oğlum da alışınca işimiz daha kolay olabilir. İkisine birden yetişmekte zorlanıyorum. En azından yarım gün oğlum emin ellerde olur, ben de kızımla ilgilenirim...
Sevgili eşimin ailesi çocuğa herşeyi bir aylıkken yapacakmış gibi yükleniyorlardı yok bizi yabancılıyor yok gülmüyor gelmeyi bilmiyor vs vs niye emeklemiyor bu yere koymuyosun tabi ondan emeklemez bende zorlamayı sevmiyorum kızımı sürekli yere koyup ağlattılar bende aldım çıktım eve her seferinde sevmiyor yani zorlamanın mantığı neyse .. Sonuç bugün kendi kendine oyuncağını almak için bir uctan bir uca emekledi pıtırcığım :)))
Kilo fazla gelince haklı olarak zorlanıyorlar kuzucuklarSenin simaycıkla benim tosuncuk hemen hemen aynı canım emekleme yok ama birkaç gündür kurbağa stili ilerlemeye çalışıp olmayınca yuvarlanmaya geçiyor tosuncuk bana tutunup kalksa da popoyu kaldıramadığından koltuktan tutup kalkamıyor. Zaman ne çabuk geçti daha dün sağa sola dönemiyorlardı şimdi emekleme yürüme telaşı... büyükler okula başlayacak bu sene o da ayrı bir telaş ve heyecan. Umarım kolaylıkla geçen bir alışma süreleri olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?