Rendenin en ince yeriyle rendelenince, yutsa da zararı olmayacak boyuta geliyor salatalık. Afiyet olsun bıdığa :)Cacık hiç yapmadım kuşuma ya yapsam eminim bayılır yoğurda,kefire aşık resmen 5 kase versem yicek :) yarın bende cacıkla tanıştırayım oğlumu bari
Afiyet olsun minnakınaE elaelif123 cok gecmis olsun, buara hep hastalik duyar olduk, umarim tum minikler sagliklarina kavusur.
VosVos35 ben de esimin sehir disina gidip gelmesine alisigim ama bir sure sonra bu benim icin 3gun:) biraz manyaklasmaya basliyorum cevreden bol bol yardim almak gerek boyle durumlarda. Allah kolayliklar versin buarada cacik nedense hic aklima gelmemisti yarin ben de naneli bir cacik yapayim hem bana hem sipama:)
Zaten bu aylarda gunde 5 civari en normali. Benimki 750 filan. Keske memeyi biraksa.Arkadaşlar bir sorum olacak canım baya sıkkın bizim ek gıda işleri iyi gidiyor maşallah güzel yiyor ama emmek istemiyor hiçsanki kötü birley yapıyorum çığlığı basıyor itiyor. Gece 2 kere emiyor birde sabah uyanınca 3 olunca canım sıkılıyor gündüz hiç istemiyor. Sizde durumlar ne nasıl aşacağım bilmiyorum hiç vermesem memnun olacak adam ohh be memeden kesti mihayet diye
Bu kadar yemek arasinda bi de emmeye firsat buluyorsa iyi. Tekrar acikiyor mu ki? Bana biraz cok geldi ama alisti mi bebik? Yiyor mu bu kadar?eskisi kadar sutum yok malesef pek doyurmaz sabah oglen 12 isten gelince akşam 6 da bide yatarken emiyor gece uyanınca emiyor tekrar
Eki Görüntüle 2290968 aksami tam yazmamis ama 150 cc corba yada 4 yemek kasigi etli sebze yemegi demek istemis
Sen epiduralsiz normal dogum yapmis bir kadinsin, bunun mu ustesinden gelemiceksin. Tasi siksan suyunu cikarirsin:)Afiyet olsun minnakınacacık bizim en sevdiklerimizden. Salatalık mevsimi boyunca dolaptan hiç eksik olmaz ve haftada en az 2 gün cacık yaparım. Ev yoğurdum da mutlaka vardır..
Eşim en erken 2 ay sonra gelirkimden nasıl yardım alırım netleşmedi henüz. Belki yengemden rica ederim, kızçemi oyalar, ben de temizlik yaparım. Onun dışında gündelik işler için yalnızım. KV ile küsüz. Eşim de giderken 'çek anahtarı, muhatap olma' dedi. Kafam rahat, zorlanmaya razıyım. Yoksa kamyon dolusu laf sokar fırsattan istifade. O fırsatı vermeye niyetim yok...
Hay sen çok yaşaSen epiduralsiz normal dogum yapmis bir kadinsin, bunun mu ustesinden gelemiceksin. Tasi siksan suyunu cikarirsin:)
Hava sicak. Ben mama suyunu ılıtmıyorum.
Okula yürüyerek gidenler de var ama bizim sokak ekseri servisle gönderiyor. Özellikle küçükleri.. Havalar iyiyken getirip götürebilirim ama bebekle bazen planlar uymayabiliyor. Bir aksilik olur gidemem, çocuğu alacak yedek kimse yok. En iyisi servise vermek. Ben evde olamasam bile hazır kapıya gelmiş çocuğu teslim alır babaanne bir zahmet(inşallah).
Sebzeyi tutturamadık şimdilik. Şehriyeli tavuk çorbasına mini mini patates, soğan, kırmızı biber, havuç atabilirim. Hepsinden az da olsa yemiş olur. Kırmızı biberi eline de verebilirim dişi çıkınca. Abisi öyle seviyor biberi. Kızım da sevebilir. Salatalığı uzaktan nasıl kapıyor görmen lazımEline ne versem merak edip tadıyor zaten. Tek sıkıntı %90'ı yere gidiyor. Atmaya doyamıyor kuzucan
Suyu deniyorum canım bazen ise yarıyor bazen iki dj oyaliyor sonra yine memmm diye ağlamaya başlıyor :) Yer yatağını düşünmeye başladım odasını yapmadık en azından yatağını yapana kadar park yataktan daha iyi olur benim için. Biraz daha böyle devam ederse yer yatağına geçeriz muhtemelen.
Yok yalnız da olsa aynı denedim onu. Bugünden ornek vereyim 9'a doğru uyudu odada yalnizdi neredeyse saat başı uyandı bu saate kadar. Bi kere suyla uyudu kalanında hep emerek daldı tekrar.
Bu aralar böyle normalde bu kadar kalkmazdi atak ya da dis mi bilmiyorum başka bi değişiklik yok cunku.
İyice ruhsuz olmuşlar orada çalışa çalışa. Ufacık bebek bu azıcık insanlık, anlayış bekliyor insan karşıdan ama kalmamış maalesef.
2. ve 5. aylarında birer kez memede uyurken bı anda tüm vücudu titremeye başladı. Belki 10 sn civarında sürdü sonra hiç bişey yokmus gibi davranmaya başladı. Annemde epilepsi vardı ondan suphelenmistim kontrol amaçlı gitmiştik ama doktor pek var gibi düşünmedi bebeklerde oluyor bu tarz titremeler demişti.
Yaninda yatmayinca da ayni. Şu saate kadar Yatak değil odada yalnizdi çıt yoktu neredeyse kaç kere uyandığını saymadım bile. 8-9 gibi uyuyup 6-7 gibi kalkıyor bizimki önceden toplamda 3 kere falan uyanırdı şimdi 1-2 saatte bı uyanmaya başladı. Bana da zor geliyor haliyle her seferinde kalk yat yapmak yanında uyuyakaliyorum :)
İnşallah tekrarlamaz o zamana kadar bu defteri kapattım zaten boşuna eziyet cektirmeyecegim çocuğuma. Yavrum hastaneden çıktık uyudu hemen içeride saatlerce denemeye uyumayan çocuk. Kimbilir nasıl stresimiz geçti ona.
Günaydın.Dün gece de acildeydik, öksürük ve yetiskin gibi kusma, gece sabaha kadar öksürdü, ağladı ve simdi de burnu cesme gibi akiyo kuzumun.
Aksam dr viral enf. dedi..Hemsireye bi ilaci sivi hale getirtip bulanti onleyici verdirtti. Otribebe, bol sivi verin dedi. O anda sormayi unuttum, ihlamur kaynatip ilik olarak versem diye ama Ali hastalaninca birinin de bana bakmasi lazim o kadar aklim gidiyo..3 saat ancak uyuduk ailece.simdi ayagimda sallayarak uyutuyorum.herkese iyi pazarlar..
Hafta içi gunduz iste oldugum icin pek firsat olmuyor 3 gun beraber oluyoruz aralarda teklif ediyorum ben yine emmek istedigi kadar emiyor. Biri yedirirse yiyor ama kendi yesin diye beklersek çoğunu minciklayip atiyor.Bu kadar yemek arasinda bi de emmeye firsat buluyorsa iyi. Tekrar acikiyor mu ki? Bana biraz cok geldi ama alisti mi bebik? Yiyor mu bu kadar?
Eki Görüntüle 2290880 Dun dokuz aylik kontrole gittik baxsero nun 2. Dozunu olduk gece ates takip etmekten hic uyumadim.simdide cok huysuz doktor bi beslenme listesi verdi masallah nasil yapcam nasil yediricem bilmiyorum hazirlamasi bile ayrı dert
plojovic simay 10 aylik oldu bu kadar yiyomu
Canim ben verdim defalarca ıhlamur bi sakıncası olmaz verebilirsin ama yine de ilk az az dene gözlemle bi sıkıntı olmazsa artırırsın. Ben verdigimde buyuk tuvaletini sayı olarak daha fazla yapiyor onun disinda bi problem olmadı.Günaydın.Dün gece de acildeydik, öksürük ve yetiskin gibi kusma, gece sabaha kadar öksürdü, ağladı ve simdi de burnu cesme gibi akiyo kuzumun.
Aksam dr viral enf. dedi..Hemsireye bi ilaci sivi hale getirtip bulanti onleyici verdirtti. Otribebe, bol sivi verin dedi. O anda sormayi unuttum, ihlamur kaynatip ilik olarak versem diye ama Ali hastalaninca birinin de bana bakmasi lazim o kadar aklim gidiyo..3 saat ancak uyuduk ailece.simdi ayagimda sallayarak uyutuyorum.herkese iyi pazarlar..
Arkadaşlar bir sorum olacak canım baya sıkkın bizim ek gıda işleri iyi gidiyor maşallah güzel yiyor ama emmek istemiyor hiçsanki kötü birley yapıyorum çığlığı basıyor itiyor. Gece 2 kere emiyor birde sabah uyanınca 3 olunca canım sıkılıyor gündüz hiç istemiyor. Sizde durumlar ne nasıl aşacağım bilmiyorum hiç vermesem memnun olacak adam ohh be memeden kesti mihayet diye
Musait bir zamanında yazabilirsen sevinirim valla. Doktor tanidik olmasa hic uymayi bile dusunmeyecegim aslinda ya bu sekildede yenidogan gibi kilo aliyo tasinmiyor artikCanim listem yok.
Simay sabah kahvaltisini yapiyor.Her gun degisiyor.
Ögle uykusu sonrasi yemek yiyor.Ara öğün meyve.Aksamda bizimle yemek yiyor o kadar.
Örnek menü istersen yazabilirim.
Ama doktor verdi diye birebir guvenip boyle liste ile ilerleme derim.
Arastir,oku.
Bu listede olan bizde hic olmayan seyler mevcut.
Ya da bence almadi gereken tum vitamini bigune sığdırmaya gerek yok boyle dusunerek ilerleyebilirsin.
Bize bile çok bu liste.Midesi dinlenmeden yeni bisyle karsilasacak.Yani cok fazla detay var.Cocugunu doldurma bana sorarsan.
Her yemek vucudumuza ayri agirlik,toksin.Onlarada böyle
Kızım 38 günlükken idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdik. 2-3 gün anı ağlamaları olmuştu. Çişini yaparken canı yandığını farkettim, götürdüm tahlil yaptırdım. Ama bizde protein yoktu. İnşallah iğneye gerek kalmadan ilaçla çözülür. Çok geçmiş olsun ❤Iyi geceler
Zeynep cok hasta en son care size sorayim dedim
Idrar yolu enfeksiyonu crp çok yuksek idrarinda protein kacagi var
Yarin igneye baslayacak doktoru
Bu durumu yani idrar y.enfeksiyonu yasayan oldu mu?
Igne degil ilac verse diye soyleyecegim
Kac gundur huzursuzdu dun geceden bu yana atesli yavrum
Zaten eti budu yok neresine yapacaklar igneyi
Musait bir zamanında yazabilirsen sevinirim valla. Doktor tanidik olmasa hic uymayi bile dusunmeyecegim aslinda ya bu sekildede yenidogan gibi kilo aliyo tasinmiyor artik
Iyi geceler
Zeynep cok hasta en son care size sorayim dedim
Idrar yolu enfeksiyonu crp çok yuksek idrarinda protein kacagi var
Yarin igneye baslayacak doktoru
Bu durumu yani idrar y.enfeksiyonu yasayan oldu mu?
Igne degil ilac verse diye soyleyecegim
Kac gundur huzursuzdu dun geceden bu yana atesli yavrum
Zaten eti budu yok neresine yapacaklar igneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?