Örnek bir menü istesek hangi saatlerde, bir gün verdiklerin hakkında çok sevinirim anne sütü de dahil bız de tek mama olunca :)Canim listem yok.
Simay sabah kahvaltisini yapiyor.Her gun degisiyor.
Ögle uykusu sonrasi yemek yiyor.Ara öğün meyve.Aksamda bizimle yemek yiyor o kadar.
Örnek menü istersen yazabilirim.
Ama doktor verdi diye birebir guvenip boyle liste ile ilerleme derim.
Arastir,oku.
Bu listede olan bizde hic olmayan seyler mevcut.
Ya da bence almadi gereken tum vitamini bigune sığdırmaya gerek yok boyle dusunerek ilerleyebilirsin.
Bize bile çok bu liste.Midesi dinlenmeden yeni bisyle karsilasacak.Yani cok fazla detay var.Cocugunu doldurma bana sorarsan.
Her yemek vucudumuza ayri agirlik,toksin.Onlarada böyle
Bugunlerin favorisi diş,hatta uzunca bi zaman :) Ama bi yandan yepyeni bi dönemdeler.Gunluk alinan gıda,anneyle paylasım vs birsuru sey var biriktire biriktire bitiriyorlar gunu.Emerek uyumak degilse derdi eskisine geri dönecektir.
Iyi geceler
Zeynep cok hasta en son care size sorayim dedim
Idrar yolu enfeksiyonu crp çok yuksek idrarinda protein kacagi var
Yarin igneye baslayacak doktoru
Bu durumu yani idrar y.enfeksiyonu yasayan oldu mu?
Igne degil ilac verse diye soyleyecegim
Kac gundur huzursuzdu dun geceden bu yana atesli yavrum
Zaten eti budu yok neresine yapacaklar igneyi
Bizim kiz acilen istedigi icin cok kez hatta minicik bebekken bile isitmadan verdigim oldu. Ben de hic isitmiyorum artik. Hemen cozunuyor. Sorun olmuyor. Mesela az once arabada bas bas bagirdi. Artik oto koltugundan almak istemedigim icin hemen mamayi biberona katip verdim eline. Uyuyo simdi. Ben de avm otoparkinda arabada oturuyorum. Bebek arabasina koysam uyanir cunku. Evde uyutamayinca disari ciktik.Mama çözünüyor mu peki. Ben istenilen sıcaklıktan bir tık daha sıcak yapıyorum tam çözünsün diye sonra biraz muslukta soğutuyorum.
Ya her seyi agzina goturur. Onune zeytin koyuyorum minik minik yapip oynuyor agzina goturmuyor. Ancak armut seftali oyle seyleri. Ben blwyi yemegini yedikten sonra yapiyorum.Hafta içi gunduz iste oldugum icin pek firsat olmuyor 3 gun beraber oluyoruz aralarda teklif ediyorum ben yine emmek istedigi kadar emiyor. Biri yedirirse yiyor ama kendi yesin diye beklersek çoğunu minciklayip atiyor.
Benimki bu ara iki saatte bir uyanmaya basladi. Seviniyorum. Saat basi uyaniyordu cunku.Gunaydi mi aymadimi anlamadim cunku ortalama 1 haftadir gece saat basi uyanmalar basladi yineagrisimi var desem gunduz olmuyor boyle gece sicak mi geliyor dicem klima acik acaba usudumu deyip kapatiyoruz yine ayni ac mi desem mumkun degil aksam yemegini guzel yiyor valla beynim yandi bu sekilde ise gelmekte cabasi
SaskinAnne gecmis olsun çok..
E exelanss Teşekkürler, dün daha iyi gibiydi. Aksam uyuttum, mutfagi topluyordum. Öksürük sesi duydum, bi kontrol edeyim dedim ki beşik içinde kusuyor cocuk. Nasil kosup kucagima aldim, bi korktum..Kucagima alinca da aglamaya basladi( tekrar kusma. üstünü, nevresim, alezini degistirdim. Salladim, uyuttum ama gece de kontrol ede ede uyumaya calistim.
Meyveyi elinde bizimkide cok guzel yiyo kuru ekmek ver onu da yer ama ustune bisey surunce yemiyor makarnayi bi kere agzina goturup gerisini minciklayip atiyor. Simdi dusundum eline bulaşan yapışan seyleride sevmiyor olabilir belki.Ya her seyi agzina goturur. Onune zeytin koyuyorum minik minik yapip oynuyor agzina goturmuyor. Ancak armut seftali oyle seyleri. Ben blwyi yemegini yedikten sonra yapiyorum.
Bugün denicem ben debugun bulgurlu kabak patates haslama yaptim.afiyetle yedi oglusum.
Ben hala kaynattigim suyu ısıtıp veriyorum.artik direkt isinmamis sudan verebiliyor muyuz canım?Mama çözünüyor mu peki. Ben istenilen sıcaklıktan bir tık daha sıcak yapıyorum tam çözünsün diye sonra biraz muslukta soğutuyorum.
Dogustan titiz.Meyveyi elinde bizimkide cok guzel yiyo kuru ekmek ver onu da yer ama ustune bisey surunce yemiyor makarnayi bi kere agzina goturup gerisini minciklayip atiyor. Simdi dusundum eline bulaşan yapışan seyleride sevmiyor olabilir belki.
demek çocuğun ilgisini çekememişsin9 ay 20 gunluk oglum bugun ilk defa sirtustunden yuzustune dondu camasir sepetini almak icin. hicbir oyuncak onu boyle cezbetmemisti
Bizim kiz acilen istedigi icin cok kez hatta minicik bebekken bile isitmadan verdigim oldu. Ben de hic isitmiyorum artik. Hemen cozunuyor. Sorun olmuyor. Mesela az once arabada bas bas bagirdi. Artik oto koltugundan almak istemedigim icin hemen mamayi biberona katip verdim eline. Uyuyo simdi. Ben de avm otoparkinda arabada oturuyorum. Bebek arabasina koysam uyanir cunku. Evde uyutamayinca disari ciktik.
Bugün denicem ben de
Ben hala kaynattigim suyu ısıtıp veriyorum.artik direkt isinmamis sudan verebiliyor muyuz canım?
Merhaba canım hangi alerjik mamayı kullanıyorsunuz acaba, biz de alerji maması kullanıyoruzBen termos kullanıyorum cnm. Her daim sıcak su oluyor. Soğutmam gerekiyor daha çok. Biz alerjik mama kullanıyoruz çözünmüyor. Daha soğuk derece çözünse ben de ılık su kullnırım. Çünkü havalar sıcak bir de mama sıvak aşırı terliyor. Ne güzel en azından oto koltuğunda uyuyor bizde çok nadirdir uyusuduğu. Mutlaka aldırır kucağa
Ben de kaynattığım suyu veriyorum cnm. Arkadaşın doktoru suyu kaynatarak mineralleri gidiyor normal su verebilirsin demiş. Dolaylı olarak mama o sudan olabilir
Neocate kullanıyoruz cnm yaklaşık 2 aydır. Bende diyetteyimMerhaba canım hangi alerjik mamayı kullanıyorsunuz acaba, biz de alerji maması kullanıyoruz
Biz de neocate kullanıyoruz beş aydır anne sütü yok hiç, tepkileriniz çok mu diyet açmaya çalıştınız mi hiç, Dr a gidip denemek istiyorum yavaş yavaşNeocate kullanıyoruz cnm yaklaşık 2 aydır. Bende diyetteyim
Tepkilerimiz hala devam ediyor cnm. Atopik dermatitiz birde. Boynunda geçmeyen kızarıklıklar oluyor ve çok kaşınıyor. Bazı sabahlar her yeri kan olmuş şekilde kalkıyorBiz de neocate kullanıyoruz beş aydır anne sütü yok hiç, tepkileriniz çok mu diyet açmaya çalıştınız mi hiç, Dr a gidip denemek istiyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?