2018 Ekim Anneleri

Bende oğlumla muhabbet edeceğim günleri hayal ediyorum. Beni nasıl sorular bekliyor merak içindeyim

Bizimkiler ayni gun doğum luydu diye hatirladim doğrumu bilmiyorum 17 ekim se 9 ay 5 gunluk mus:)

Evet sağa sola bakacak ya 10 saniye emiyo göz fıldır fıldır gülüyo oynuyor. Bugün video açtım ya normalde izletmiyorum öyle emzirdim 10 dk emdi çakal birde ek gıdasını daha az tuttum doyduğundan almıyor sanırım ek gıda kolayına geliyor iyi yiyor benim ayarlamam gerek biraz gibi :)

Ben geldim arkadaşlar eskilerden kim var selam tanıyan oldu mu beni. Çok özlemişim burayı güZel muhabbetlerimiz olmuştu.

Bende oğlumla muhabbet edeceğim günleri hayal ediyorum. Beni nasıl sorular bekliyor merak içindeyim
Ben en cok birer paten alalim birlikte surelim istiyorum:)
Bizimkiler ayni gun doğum luydu diye hatirladim doğrumu bilmiyorum 17 ekim se 9 ay 5 gunluk mus:)
Evet evet ayni gun dogumlular, 17 ekim 09:30’da dogmustu deniz:)

Ben en cok birer paten alalim birlikte surelim istiyorum:)

Evet evet ayni gun dogumlular, 17 ekim 09:30’da dogmustu deniz:)

Ya ne kadar hoş bir hobi birlikte yapmakta en güzeli olacaktır. Sizin kedileriniz de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Araları nasıl bebişinizle. Benim de kedim var şuan çok güzel gidiyor. Bazen minik kaçamaklar yapıyor kedim beşikte oğlumun ayak ucunda yatıyor pek müsade etmiyorum alışmasın diye.

Sayarken ânı kaçırıyoruz dimi :) halbuki her dakikanın ayrı güzelliği var. Ben de korkuyorum büyüyecek diye.. O kadar tatlı ki, herkesin gözdesi minik pıtırcığım oğlum kendini pek sevdirmezdi bebekken, belki ben iyi kaynaştıramadım çevreyle.. Hep omzuma saklanırdı insan içine girince.. Kızım bambaşka.. Meraklı, izliyor, iletişim kuruyor.. El uzatıyor, hoşuna gideni alkışlıyor..

İkinci de erkek olsun, arkadaş olurlar kafasındaydı eşim.. Şimdi kızına deli oluyor kendisi sevdiriyor kendini sıpa.. Sevdiği insanlara da sarılıyor, beni öpüyor mesela

Her hareketini ilk defa bebek görmüş gibi izliyorum.. Minik minik emeklemesi, oyuncaklarla oynaması, tutunup kalkmaya çalışması.. Bebeklerden öğrenecek çok şeyimiz var, pes etmek nedir bilmiyorlar
Üstelik çok da kuvvetli sezgileri var, algıları çok açık baba giderken uyuyordu ama sanırım farkında ve iki gündür ben ayağa kalksam ağlamaya başlıyor gidecek diye.. Gözünün önünden kaybolmama izin vermiyor

U Umudumbitmedi_ nerelerde kaldı acaba? Yaz boyunca bize uğramiycak sanırım, esir aldılar hatunu
H hamis de yoğun çalışıyor galiba, yazmıyor epeydir, ya da ben görmedim?
L Lawinya34 nick mi değiştirdiniz? Bebiş nasıl? Ek gıda nasıl gidiyor?
Purpplee da epeydir gelmiyor. Bebişler büyüdü, sayfa seyreldi :)
K kubra2553 kızlar nasıl? Minik ek gıdaya alıştı mı?
Melegimm_2 yoğurt mayalıyordu en son :) sevdi mi bebiş acaba?
Prmm eski topikten bildiğim bir isim, üçüzler nasıllar?
Helinnnnn de yok epeydir, kızlar gelin arada yahu :)
@Yukakita nasılsın arkadaşım? Oğluş ne alemde?
G Gulcan23 Duru kuş neler yapıyor? Büyüdü mü arkadaşımız?
S Semabuse bebeğiniz nasıl oldu? İnşallah ikiniz de daha iyisinizdir...

Uzun zamandır yazmayan arkadaşları etiketlemeye çalıştım, gözden kaçanlar vardır, siz ses verin arkadaşlar

Aynen, zaman yavas gecsin diyorum..saglikla..

Bebegim kedileri cok seviyor, surekli peslerinde onlari yakalayacagim diye o kadar hizli emekliyor ki:) ama kedilerim oglumdan biraz korkuyor, cunku oglum sevmeye calisirken hayvancagizlari biraz hirpaliyor nerelerinden yakalarsa tutup cekiyor canlari yaniyor haliyle oyuzden artik denizi gorunce direk kaciyorlar ben uyurken cok yaklastirmiyorum cunku sipam onlarin varligini sezer sezmez heyecanlanip uyaniyor

Nasıl oldu Ali bebek? İnşallah daha iyidir
Teşekkürler, bu gece daha iyiydi..takipteyim, Dr yogun kusma nedeniyle az ve aralikli besle dedi.. evdeyiz, yardimci kadin geldi, evi temizliyo, biz Aliyle salondayiz. Siz nasilsiniz, cocuklar nasil, oglunuz babanin y disina gitmesine ne tepki verdi kuzuu?

Benimde kedi fobim var, asla kedinin oldugu ortamda olamam, cafeden hesabi isteyip kalkarim kedi varsa, o denli.. esim de kedilere bayiliyor..Ali nin fobisi olmasin diye esime diyorum sen sevdir :))

Canım bizim takipli bir Dr muzda yok altı ay altiydi gittiğimizde alerji doktoruna ek gıda olmadığı için sonuçsuz döndük, bizimde boyun altı kıpkırmıziydi herkes pişik dedi bana halbuki zayıf bir bebek biz sadece neocate kullandık anne sütü olmadığı için bilirim diyet daha zor, boyun altı bir süre sonra geçti kollarda egzamamiz vardı o da yok epeydir uzun süre sonra geçti ama, geçenlerde keçi yoğurdu ile yapılmış bebek tarhanası almistim onu verdikten sonra sivilceler çıktı bazı yerlerinde bıraktım ama hala da geçmedi o sivilceler, haftaya tekrar Dr a gitmeyi düşünüyorum kendim bir kere de keçi yoğurdu denemistim az az kakası hemen mukuslandi yine çok zor gerçekten

E elaelif123 T tuanadereli benim gordugum kadariyla her bebek hayvanlara bayiliyor, kuslar, kediler, kopekler.. dun benimki parkta guvercin bile kovaladi o derece:) bence bu konuda ebeveynlerin tepkisi cok onemli, bizleri taklit ediyorlar cunku, korkuyorsaniz tabi yapacak bir sey yok ama olabildigince hissettirmemek gerek

Alinin de daha iyi olmasina sevindim. Hastalik zor gercekten umarim kusmalar kesilmistir

kizlar ben oglumu kendi odasinda yatirmak istiyorum bir suredir.ama esim istemiyor.kucucuk bebek tek basina bi odada mi yatacak diyor.sanirim aksam gec geldiginden bebekle.az vakit gecirebiliyor bi de ayri odada uyursa hic goremiycekmis hissine kapiliyor esim.ama boyle de oksurmek odada fisiltiyla konusmak ses yapmadan hareket etmek kucuk yatak odasinda 3 kisi olmak beni darliyo.bi arkadasima soyledim o da dedi ki 'sen onlarin odasini ayir.baba da cocuk odasinda yatsin' dedi oyle de olmaz.napicaz biz :)

Çokta güzel yatıyolar canım kendı odalarında hıc tereddut etme.3 ay olucak nerdeyse kendı odasında yatıyor.bizim odamızda yatarken onun havasını calıyomusuz gibi gelıyodu bana.Bide biz sabah işe gittiğimiz için giyimmek için illa ses oluyodu odada o zamanda uyanıyordu hep

Oğlum önce tam idrak edemedi. Babasının yolladığı videoları görünce üzüldü ağladı biraz. Babam artık orada mı yaşayacak diyor bir süre orada çalışacak diye açıkladım, şimdilik sakin, günlük aktivitelerine devam ediyor. Babasını hiç sormuyor, sanırım içinde halletmeye çalışıyor. Kızım da hissetti gittiğini, beni iki adım öteye salmıyor, ben de giderim diye..

Bu sabah kv insafa gelmiş, geldi aldı çocukları (daha doğrusu kızımı aldı, oğlum da peşinden gitti) gezdirmeye götürdü. 1 saat gezindiler, sildim süpürdüm evi, ferahladı ortalık

Ali'nin kusma sebebi neymiş? Salgın falan mı var acaba? Oğlum da 9 aylıkken ishal olmuştu ve bir iki kere kusmuştu, aile hekimi mikrop kaptığını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…