Baslarda gun sayardim, deniz 10 gunluk 50gunluk vs, sonra hafta saymaya basladim, her carsamba yeni haftaya girerdik sanki her hafta yeni birseyler getircekmis gibi gelirdi. Bugun farkettim suan kacinci haftada oldugumuzu bilmiyorum:) haftalar umrumda degil aylarin da artik bir onemi kalmadi benim icin. Baslarda hep buyusun isterdim, cunku buyuyecek uykulari duzene girecekti, benden bagimsizlasacak, kendi kendine oynayacak, kendi kendine yiyecekti... suan 9 ay birkac gunluk hicbir sey degismedi tabi. Ama ben onun bu halinden cok memnunum yavas yavas buyusun istiyorum artik. Galiba durumu kabullenmem 9 ayimi aldi:)
Bizimkiler ayni gun doğum luydu diye hatirladim doğrumu bilmiyorum 17 ekim se 9 ay 5 gunluk mus:)Baslarda gun sayardim, deniz 10 gunluk 50gunluk vs, sonra hafta saymaya basladim, her carsamba yeni haftaya girerdik sanki her hafta yeni birseyler getircekmis gibi gelirdi. Bugun farkettim suan kacinci haftada oldugumuzu bilmiyorum:) haftalar umrumda degil aylarin da artik bir onemi kalmadi benim icin. Baslarda hep buyusun isterdim, cunku buyuyecek uykulari duzene girecekti, benden bagimsizlasacak, kendi kendine oynayacak, kendi kendine yiyecekti... suan 9 ay birkac gunluk hicbir sey degismedi tabi. Ama ben onun bu halinden cok memnunum yavas yavas buyusun istiyorum artik. Galiba durumu kabullenmem 9 ayimi aldi:)
Evet sağa sola bakacak ya 10 saniye emiyo göz fıldır fıldır gülüyo oynuyor. Bugün video açtım ya normalde izletmiyorum öyle emzirdim 10 dk emdi çakal birde ek gıdasını daha az tuttum doyduğundan almıyor sanırım ek gıda kolayına geliyor iyi yiyor benim ayarlamam gerek biraz gibi :)Zaman kaybediyormus gibi geliyordur muhtemelen :)
Bizimkide emsem mi kalksam mi arasinda ayakta emip,kacacak vaziyette duruyor.
Yani boyle bisy diyorsan donem donem reddetmeler olabiliyor.Onun disinda yemesi iyiyse anne sutude devam ediyormus cok sikinti yapma.O isini bilir :)
750Zaten bu aylarda gunde 5 civari en normali. Benimki 750 filan. Keske memeyi biraksa.
Ben en cok birer paten alalim birlikte surelim istiyorum:)Bende oğlumla muhabbet edeceğim günleri hayal ediyorum. Beni nasıl sorular bekliyor merak içindeyim
Evet evet ayni gun dogumlular, 17 ekim 09:30’da dogmustu deniz:)Bizimkiler ayni gun doğum luydu diye hatirladim doğrumu bilmiyorum 17 ekim se 9 ay 5 gunluk mus:)
Ben en cok birer paten alalim birlikte surelim istiyorum:)
Evet evet ayni gun dogumlular, 17 ekim 09:30’da dogmustu deniz:)
Sayarken ânı kaçırıyoruz dimi :) halbuki her dakikanın ayrı güzelliği var. Ben de korkuyorum büyüyecek diye.. O kadar tatlı ki, herkesin gözdesi minik pıtırcığımBaslarda gun sayardim, deniz 10 gunluk 50gunluk vs, sonra hafta saymaya basladim, her carsamba yeni haftaya girerdik sanki her hafta yeni birseyler getircekmis gibi gelirdi. Bugun farkettim suan kacinci haftada oldugumuzu bilmiyorum:) haftalar umrumda degil aylarin da artik bir onemi kalmadi benim icin. Baslarda hep buyusun isterdim, cunku buyuyecek uykulari duzene girecekti, benden bagimsizlasacak, kendi kendine oynayacak, kendi kendine yiyecekti... suan 9 ay birkac gunluk hicbir sey degismedi tabi. Ama ben onun bu halinden cok memnunum yavas yavas buyusun istiyorum artik. Galiba durumu kabullenmem 9 ayimi aldi:)
Aynen, zaman yavas gecsin diyorum..saglikla..Baslarda gun sayardim, deniz 10 gunluk 50gunluk vs, sonra hafta saymaya basladim, her carsamba yeni haftaya girerdik sanki her hafta yeni birseyler getircekmis gibi gelirdi. Bugun farkettim suan kacinci haftada oldugumuzu bilmiyorum:) haftalar umrumda degil aylarin da artik bir onemi kalmadi benim icin. Baslarda hep buyusun isterdim, cunku buyuyecek uykulari duzene girecekti, benden bagimsizlasacak, kendi kendine oynayacak, kendi kendine yiyecekti... suan 9 ay birkac gunluk hicbir sey degismedi tabi. Ama ben onun bu halinden cok memnunum yavas yavas buyusun istiyorum artik. Galiba durumu kabullenmem 9 ayimi aldi:)
Nasıl oldu Ali bebek? İnşallah daha iyidirAynen, zaman yavas gecsin diyorum..saglikla..
Bebegim kedileri cok seviyor, surekli peslerinde onlari yakalayacagim diye o kadar hizli emekliyor ki:) ama kedilerim oglumdan biraz korkuyor, cunku oglum sevmeye calisirken hayvancagizlari biraz hirpaliyorYa ne kadar hoş bir hobibirlikte yapmakta en güzeli olacaktır. Sizin kedileriniz de vardı yanlış hatırlamıyorsam. Araları nasıl bebişinizle. Benim de kedim var şuan çok güzel gidiyor . Bazen minik kaçamaklar yapıyor kedim beşikte oğlumun ayak ucunda yatıyor pek müsade etmiyorum alışmasın diye.
Teşekkürler, bu gece daha iyiydi..takipteyim, Dr yogun kusma nedeniyle az ve aralikli besle dedi.. evdeyiz, yardimci kadin geldi, evi temizliyo, biz Aliyle salondayiz. Siz nasilsiniz, cocuklar nasil, oglunuz babanin y disina gitmesine ne tepki verdi kuzuu?Nasıl oldu Ali bebek? İnşallah daha iyidir
Benimde kedi fobim var, asla kedinin oldugu ortamda olamam, cafeden hesabi isteyip kalkarim kedi varsa, o denli.. esim de kedilere bayiliyor..Ali nin fobisi olmasin diye esime diyorum sen sevdir :))Bebegim kedileri cok seviyor, surekli peslerinde onlari yakalayacagim diye o kadar hizli emekliyor ki:) ama kedilerim oglumdan biraz korkuyor, cunku oglum sevmeye calisirken hayvancagizlari biraz hirpaliyornerelerinden yakalarsa tutup cekiyor canlari yaniyor haliyle oyuzden artik denizi gorunce direk kaciyorlar ben uyurken cok yaklastirmiyorum cunku sipam onlarin varligini sezer sezmez heyecanlanip uyaniyor
Canım bizim takipli bir Dr muzda yok altı ay altiydi gittiğimizde alerji doktoruna ek gıda olmadığı için sonuçsuz döndük, bizimde boyun altı kıpkırmıziydi herkes pişik dedi bana halbuki zayıf bir bebek biz sadece neocate kullandık anne sütü olmadığı için bilirim diyet daha zor, boyun altı bir süre sonra geçti kollarda egzamamiz vardı o da yok epeydir uzun süre sonra geçti ama, geçenlerde keçi yoğurdu ile yapılmış bebek tarhanası almistim onu verdikten sonra sivilceler çıktı bazı yerlerinde bıraktım ama hala da geçmedi o sivilceler, haftaya tekrar Dr a gitmeyi düşünüyorum kendim bir kere de keçi yoğurdu denemistim az az kakası hemen mukuslandi yine çok zor gerçektenTepkilerimiz hala devam ediyor cnm. Atopik dermatitiz birde. Boynunda geçmeyen kızarıklıklar oluyor ve çok kaşınıyor. Bazı sabahlar her yeri kan olmuş şekilde kalkıyorzıbını çarşafı parmakları. Deri testimiz negatif kanda süt ve süt ürünler ile yumurta beyazına çıktı. Değerimiz çok düşüktü zaten. Belki diyeti açar bize de. Çünkü başka bir alerjene maruz kalıyor ama onu bulamıyorum 5 ay uzun bir süre umarım geçmiştir cnm ya. Arada yanlışlıkla yiyip tepki verdi mi bebeşiniz.
Ben de çok korkarımBenimde kedi fobim var, asla kedinin oldugu ortamda olamam, cafeden hesabi isteyip kalkarim kedi varsa, o denli.. esim de kedilere bayiliyor..Ali nin fobisi olmasin diye esime diyorum sen sevdir :))
Çokta güzel yatıyolar canım kendı odalarında hıc tereddut etme.3 ay olucak nerdeyse kendı odasında yatıyor.bizim odamızda yatarken onun havasını calıyomusuz gibi gelıyodu bana.Bide biz sabah işe gittiğimiz için giyimmek için illa ses oluyodu odada o zamanda uyanıyordu hepkizlar ben oglumu kendi odasinda yatirmak istiyorum bir suredir.ama esim istemiyor.kucucuk bebek tek basina bi odada mi yatacak diyor.sanirim aksam gec geldiginden bebekle.az vakit gecirebiliyor bi de ayri odada uyursa hic goremiycekmis hissine kapiliyor esim.ama boyle de oksurmek odada fisiltiyla konusmak ses yapmadan hareket etmek kucuk yatak odasinda 3 kisi olmak beni darliyo.bi arkadasima soyledim o da dedi ki 'sen onlarin odasini ayir.baba da cocuk odasinda yatsin' dedioyle de olmaz.napicaz biz :)
Oğlum önce tam idrak edemedi. Babasının yolladığı videoları görünce üzüldü ağladı biraz. Babam artık orada mı yaşayacak diyorTeşekkürler, bu gece daha iyiydi..takipteyim, Dr yogun kusma nedeniyle az ve aralikli besle dedi.. evdeyiz, yardimci kadin geldi, evi temizliyo, biz Aliyle salondayiz. Siz nasilsiniz, cocuklar nasil, oglunuz babanin y disina gitmesine ne tepki verdi kuzuu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?