- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınızTeşekkürler, bu gece daha iyiydi..takipteyim, Dr yogun kusma nedeniyle az ve aralikli besle dedi.. evdeyiz, yardimci kadin geldi, evi temizliyo, biz Aliyle salondayiz. Siz nasilsiniz, cocuklar nasil, oglunuz babanin y disina gitmesine ne tepki verdi kuzuu?
Allah kavuştursun sizin içinde çocuklar içinde zor olabilir inşallah bir an önce kavuşsun baba-kız ee tabiki sizdeOğlum önce tam idrak edemedi. Babasının yolladığı videoları görünce üzüldü ağladı biraz. Babam artık orada mı yaşayacak diyorbir süre orada çalışacak diye açıkladım, şimdilik sakin, günlük aktivitelerine devam ediyor. Babasını hiç sormuyor, sanırım içinde halletmeye çalışıyor. Kızım da hissetti gittiğini, beni iki adım öteye salmıyor, ben de giderim diye..
Bu sabah kv insafa gelmiş, geldi aldı çocukları (daha doğrusu kızımı aldı, oğlum da peşinden gitti) gezdirmeye götürdü. 1 saat gezindiler, sildim süpürdüm evi, ferahladı ortalık
Ali'nin kusma sebebi neymiş? Salgın falan mı var acaba? Oğlum da 9 aylıkken ishal olmuştu ve bir iki kere kusmuştu, aile hekimi mikrop kaptığını söylemişti
Teşekkür ederim canımAllah kavuştursun sizin içinde çocuklar içinde zor olabilir inşallah bir an önce kavuşsun baba-kız ee tabiki sizde ☺çok hoşuma gider de baba-kız halleri
Bizim kizlar gunde 3-4 kez 100-120 cc civari iciyorlar. Meme de var.. Bu ara keci sutu veriyorum gerci mama yerine. Ek gidayi da artirdik.Kızlar aranızda çoğunluk mama veren var mı bilmiyorum ama mesela 150 CC mama içti az önce kaç saat sonra vermem yeterli olur?
Biz de alerji durumu var herşeyi veremiyorum mamadan ne kadar süre sonra ek gıda veriyorsunuz?Bizim kizlar gunde 3-4 kez 100-120 cc civari iciyorlar. Bu ara keci sutu veriyorum gerci. Ek gidayi da artirdik.
Cok programli degilim acikcasi..yetisemiyorum.. gunde iki uc kez aralara yaymaya calisiyorum ek gidayi.Biz de alerji durumu var herşeyi veremiyorum mamadan ne kadar süre sonra ek gıda veriyorsunuz?
-Viral enfeksiyon dedi doktor. Biraz daha iyi, takipteyim..Oğlum önce tam idrak edemedi. Babasının yolladığı videoları görünce üzüldü ağladı biraz. Babam artık orada mı yaşayacak diyorbir süre orada çalışacak diye açıkladım, şimdilik sakin, günlük aktivitelerine devam ediyor. Babasını hiç sormuyor, sanırım içinde halletmeye çalışıyor. Kızım da hissetti gittiğini, beni iki adım öteye salmıyor, ben de giderim diye..
Bu sabah kv insafa gelmiş, geldi aldı çocukları (daha doğrusu kızımı aldı, oğlum da peşinden gitti) gezdirmeye götürdü. 1 saat gezindiler, sildim süpürdüm evi, ferahladı ortalık
Ali'nin kusma sebebi neymiş? Salgın falan mı var acaba? Oğlum da 9 aylıkken ishal olmuştu ve bir iki kere kusmuştu, aile hekimi mikrop kaptığını söylemişti
Bu aralar salgın gibi canım ablamın ikizlerinden biride aynı durumda-Viral enfeksiyon dedi doktor. Biraz daha iyi, takipteyim..
-K validenizin yakin oldugu cok iyi, dunya hali acil bi sey oldugunda (insallah olmaz ama dunya hali iste) cocuklarin basinda olur.
-Geçmiş olsun çok..Bu aralar salgın gibi canım ablamın ikizlerinden biride aynı durumda
Yaninda biberon olsun su mesela. Bi ondan bi ondan..Dün fasulyeyi minik minik doğrayıp kıyma koydum pişirdim aslında eline ekmek falan verince güzel cigniyor, beş kaşık falan güzel çiğnedi yedi sonra öğürmeye başladı yoruluyor mu acaba blender yaptım mecbur öyle olunca yedi ama
Denedim canım suyu veriyorum arkasından verince yine öğüruyor, sen napıyorsun ezmeden mi veriyorsun artikYaninda biberon olsun su mesela. Bi ondan bi ondan..
Evet alt katta kendisi ama her zaman ilgilenmiyor. Sıklıkla sabahın erken saatinde çıkıp öğle ezanıyla geliyor, öğleden sonra çıkıp akşam ezanıyla geliyor. O süre zarfında ihtiyacım oluyor, sesleniyorum, kapı duvar.. Birkaç kere tekrarlanınca beklentim kalmadı. Kendi başıma hallediyorum. Zaten hastanelik bir durum olursa yakında oturan dayımlardan medet umarım, zira kısa süre oyalamaktan öteye gitmiyor kv'nin yapabildiği. Bez değiştiremez, merdivenden indirip geri çıkaramaz, acıksa eline yağlı pişiyi dayar v.s. Bakım konusu yaş yani..-Viral enfeksiyon dedi doktor. Biraz daha iyi, takipteyim..
-K validenizin yakin oldugu cok iyi, dunya hali acil bi sey oldugunda (insallah olmaz ama dunya hali iste) cocuklarin basinda olur.
Gunaydi mi aymadimi anlamadim cunku ortalama 1 haftadir gece saat basi uyanmalar basladi yineagrisimi var desem gunduz olmuyor boyle gece sicak mi geliyor dicem klima acik acaba usudumu deyip kapatiyoruz yine ayni ac mi desem mumkun degil aksam yemegini guzel yiyor valla beynim yandi bu sekilde ise gelmekte cabasi
Kv nereye gidiyor ki bu kadar cok?Evet alt katta kendisi ama her zaman ilgilenmiyor. Sıklıkla sabahın erken saatinde çıkıp öğle ezanıyla geliyor, öğleden sonra çıkıp akşam ezanıyla geliyor. O süre zarfında ihtiyacım oluyor, sesleniyorum, kapı duvar.. Birkaç kere tekrarlanınca beklentim kalmadı. Kendi başıma hallediyorum. Zaten hastanelik bir durum olursa yakında oturan dayımlardan medet umarım, zira kısa süre oyalamaktan öteye gitmiyor kv'nin yapabildiği. Bez değiştiremez, merdivenden indirip geri çıkaramaz, acıksa eline yağlı pişiyi dayar v.s. Bakım konusu yaş yani..
Viral enfeksiyonlar çoğunlukla bağışıklığı kuvvetlendirerek aşılır. İnşallah iştahı yerine gelir de güzel güzel beslenir, güçlenir Ali bebek
Belki de hazir degil.. (8. Ayda doktorun bana kurdugu cümle)Denedim canım suyu veriyorum arkasından verince yine öğüruyor, sen napıyorsun ezmeden mi veriyorsun artik
Merhaba canım ben telefonum bu yeni kk sürümünü desteklemediği için giremiyorum son Yazılan sayfaları da göremiyorum,sadece bana Yazılan mesajin olduğu Sayfayı görebiliyorum.şimdi de senin etiketin sayesinde girebildim@Umudumbitmedi_ nerelerde kaldı acaba? Yaz boyunca bize uğramiycak sanırım, esir aldılar hatunu
@hamis de yoğun çalışıyor galiba, yazmıyor epeydir, ya da ben görmedim?
@Lawinya34 nick mi değiştirdiniz? Bebiş nasıl? Ek gıda nasıl gidiyor?
Purpplee da epeydir gelmiyor. Bebişler büyüdü, sayfa seyreldi :)
@kubra2553 kızlar nasıl? Minik ek gıdaya alıştı mı?
@Melegimm_2 yoğurt mayalıyordu en son :) sevdi mi bebiş acaba?
@Prmm eski topikten bildiğim bir isim, üçüzler nasıllar?
@Helinnnnn de yok epeydir, kızlar gelin arada yahu :)
@Yukakita nasılsın arkadaşım? Oğluş ne alemde?
@Gulcan23 Duru kuş neler yapıyor? Büyüdü mü arkadaşımız?
@Semabuse bebeğiniz nasıl oldu? İnşallah ikiniz de daha iyisinizdir...
Uzun zamandır yazmayan arkadaşları etiketlemeye çalıştım, gözden kaçanlar vardır, siz ses verin arkadaşlar
@Umudumbitmedi_ nerelerde kaldı acaba? Yaz boyunca bize uğramiycak sanırım, esir aldılar hatunu
@hamis de yoğun çalışıyor galiba, yazmıyor epeydir, ya da ben görmedim?
@Lawinya34 nick mi değiştirdiniz? Bebiş nasıl? Ek gıda nasıl gidiyor?
Purpplee da epeydir gelmiyor. Bebişler büyüdü, sayfa seyreldi :)
@kubra2553 kızlar nasıl? Minik ek gıdaya alıştı mı?
@Melegimm_2 yoğurt mayalıyordu en son :) sevdi mi bebiş acaba?
@Prmm eski topikten bildiğim bir isim, üçüzler nasıllar?
@Helinnnnn de yok epeydir, kızlar gelin arada yahu :)
@Yukakita nasılsın arkadaşım? Oğluş ne alemde?
@Gulcan23 Duru kuş neler yapıyor? Büyüdü mü arkadaşımız?
@Semabuse bebeğiniz nasıl oldu? İnşallah ikiniz de daha iyisinizdir...
Uzun zamandır yazmayan arkadaşları etiketlemeye çalıştım, gözden kaçanlar vardır, siz ses verin arkadaşlar
Yürüyüşe gidiyor, geziniyor, komşu teyzelerle yeşil alana yayılıp çene çalıyorlar..Kv nereye gidiyor ki bu kadar cok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?