2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız

Allah kavuştursun sizin içinde çocuklar içinde zor olabilir inşallah bir an önce kavuşsun baba-kız ee tabiki sizde çok hoşuma gider de baba-kız halleri

Kızlar aranızda çoğunluk mama veren var mı bilmiyorum ama mesela 150 CC mama içti az önce kaç saat sonra vermem yeterli olur?

-Viral enfeksiyon dedi doktor. Biraz daha iyi, takipteyim..
-K validenizin yakin oldugu cok iyi, dunya hali acil bi sey oldugunda (insallah olmaz ama dunya hali iste) cocuklarin basinda olur.

Dün fasulyeyi minik minik doğrayıp kıyma koydum pişirdim aslında eline ekmek falan verince güzel cigniyor, beş kaşık falan güzel çiğnedi yedi sonra öğürmeye başladı yoruluyor mu acaba blender yaptım mecbur öyle olunca yedi ama

Yaninda biberon olsun su mesela. Bi ondan bi ondan..

-Viral enfeksiyon dedi doktor. Biraz daha iyi, takipteyim..
-K validenizin yakin oldugu cok iyi, dunya hali acil bi sey oldugunda (insallah olmaz ama dunya hali iste) cocuklarin basinda olur.
Evet alt katta kendisi ama her zaman ilgilenmiyor. Sıklıkla sabahın erken saatinde çıkıp öğle ezanıyla geliyor, öğleden sonra çıkıp akşam ezanıyla geliyor. O süre zarfında ihtiyacım oluyor, sesleniyorum, kapı duvar.. Birkaç kere tekrarlanınca beklentim kalmadı. Kendi başıma hallediyorum. Zaten hastanelik bir durum olursa yakında oturan dayımlardan medet umarım, zira kısa süre oyalamaktan öteye gitmiyor kv'nin yapabildiği. Bez değiştiremez, merdivenden indirip geri çıkaramaz, acıksa eline yağlı pişiyi dayar v.s. Bakım konusu yaş yani..

Viral enfeksiyonlar çoğunlukla bağışıklığı kuvvetlendirerek aşılır. İnşallah iştahı yerine gelir de güzel güzel beslenir, güçlenir Ali bebek

Bazen bisy aramamak gerekiyor.Bizim uyuyamadigimiz normal geceler gibi belki :))
Insan care olmal adina bisyler dusunuyor ama belki bisy ararken gercek sebebi kaciriyoruzdur.
Insallah daha iyi gecmistir son geceler

Kv nereye gidiyor ki bu kadar cok?

Merhaba canım ben telefonum bu yeni kk sürümünü desteklemediği için giremiyorum son Yazılan sayfaları da göremiyorum,sadece bana Yazılan mesajin olduğu Sayfayı görebiliyorum.şimdi de senin etiketin sayesinde girebildim tatilden sonra eve dönünce eve internet bağlatıp bilgisayardan giricem inş.Aklım burda bişeyler öğreniyordum burdan hem sizleri de çok merak ediyorum.Bir keresinde bir soru sordum ama görüp yazan olmadı.
Benim tosbik tüm çabasına rağmen tam olarak emekleyemiyor bişeylere tutunup kalkamıyor da..popiş büyük ondan yapamıyor diyorlar.bi de korkak benim oğluş :)sağlığı yerinde ama çok şükür direkt Yürür belki kısmet.
Ek gıda olarak tatsız tuzsuz salçasız yemeye devam,12 ay dolunca bizim gibi salçalı tuzlu yer diye duydum o zamana kadar böyle. iştahı da iyi Maşallah :)
Yumurtanın sadece sarısını veriyorum her gün,12 ay olana kadar beyazı yasakmış.
Bebiş emmeyi tamamen Bıraktı sütüm de haliyle iyice azaldı günde sağdıklarım toplsm 110 cc ancak oluyo mama -anne sütü-ek gıda şeklinde gidiyoruz ama mamayı hiç vermek istemiyorum ek gıda koymak isterdim yerine ama sanırım %30 muş ek gıdaya ayrılacak pay.
Senin nasıl gidiypr canım ne var ne yok bebiş nasıl ?
Diğer arkadaşlar nasıllar

Bir de ,geçenlerde düğündeydik oğluşu masanın üzerinde oturttum masada ne varsa almaya çalışıyordu ben elinden aldıkça o almak istiyordu.Arkadaş dedi ki bu çocuk ne yaramaz ! Takı takma zamanı ona teslim etmek istedim ben zaptedebilir miyim acaba bilmfm ki dedi
Sizlerin bebişleri nssıl ellemeden duruyorlar mi yabında bir Sürü şey varken yaramaz mi cidden oğluşum acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…