O arkadaşin çocugu varmi acaba? Gayet normal bir haraket onlar icin etrafini incelemek almak atmak yaramazlik sayilmazBir de ,geçenlerde düğündeydik oğluşu masanın üzerinde oturttum masada ne varsa almaya çalışıyordu ben elinden aldıkça o almak istiyordu.Arkadaş dedi ki bu çocuk ne yaramaz ! Takı takma zamanı ona teslim etmek istedim ben zaptedebilir miyim acaba bilmfm ki dedi
Sizlerin bebişleri nssıl ellemeden duruyorlar mi yabında bir Sürü şey varken yaramaz mi cidden oğluşum acaba ???
Salcasiz tuzsuz diye tatsiz oldugunu dusunme canim. Peynir suyuyla falan yapinca cok lezzetli oluyor. Onlarin zaten tat duygulari bizden daha gelismis. Bizim algilayamadigimiz lezzeti algiliyorlarmis. Zaten ham ham yapmasindan belli.Merhaba canım ben telefonum bu yeni kk sürümünü desteklemediği için giremiyorum son Yazılan sayfaları da göremiyorum,sadece bana Yazılan mesajin olduğu Sayfayı görebiliyorum.şimdi de senin etiketin sayesinde girebildimtatilden sonra eve dönünce eve internet bağlatıp bilgisayardan giricem inş.Aklım burda bişeyler öğreniyordum burdan hem sizleri de çok merak ediyorum.Bir keresinde bir soru sordum ama görüp yazan olmadı.
Benim tosbik tüm çabasına rağmen tam olarak emekleyemiyor bişeylere tutunup kalkamıyor da..popiş büyük ondan yapamıyor diyorlar.bi de korkak benim oğluş :)sağlığı yerinde ama çok şükür direkt Yürür belki kısmet.
Ek gıda olarak tatsız tuzsuz salçasız yemeye devam,12 ay dolunca bizim gibi salçalı tuzlu yer diye duydum o zamana kadar böyle. iştahı da iyi Maşallah :)
Yumurtanın sadece sarısını veriyorum her gün,12 ay olana kadar beyazı yasakmış.
Bebiş emmeyi tamamen Bıraktı sütüm de haliyle iyice azaldı günde sağdıklarım toplsm 110 cc ancak oluyomama -anne sütü-ek gıda şeklinde gidiyoruz ama mamayı hiç vermek istemiyorum ek gıda koymak isterdim yerine ama sanırım %30 muş ek gıdaya ayrılacak pay.
Senin nasıl gidiypr canım ne var ne yok bebiş nasıl ?
Diğer arkadaşlar nasıllar
Hoşgeldin arkadaşımMerhaba canım ben telefonum bu yeni kk sürümünü desteklemediği için giremiyorum son Yazılan sayfaları da göremiyorum,sadece bana Yazılan mesajin olduğu Sayfayı görebiliyorum.şimdi de senin etiketin sayesinde girebildimtatilden sonra eve dönünce eve internet bağlatıp bilgisayardan giricem inş.Aklım burda bişeyler öğreniyordum burdan hem sizleri de çok merak ediyorum.Bir keresinde bir soru sordum ama görüp yazan olmadı.
Benim tosbik tüm çabasına rağmen tam olarak emekleyemiyor bişeylere tutunup kalkamıyor da..popiş büyük ondan yapamıyor diyorlar.bi de korkak benim oğluş :)sağlığı yerinde ama çok şükür direkt Yürür belki kısmet.
Ek gıda olarak tatsız tuzsuz salçasız yemeye devam,12 ay dolunca bizim gibi salçalı tuzlu yer diye duydum o zamana kadar böyle. iştahı da iyi Maşallah :)
Bebiş emmeyi tamamen Bıraktı sütüm de haliyle iyice azaldı günde sağdıklarım toplsm 110 cc ancak oluyomama -anne sütü-ek gıda şeklinde gidiyoruz ama mamayı hiç vermek istemiyorum ek gıda koymak isterdim yerine ama sanırım %30 muş ek gıdaya ayrılacak pay.
Hiç alakası yok yaramazlıkla, bu sadece katıksız merak. Dokunarak öğreniyorlar, keşfediyorlar. 9 aylık bebek ne yapsın, ne bekliyor ki arkadaş... bebekler önce görür, eline alıp hisseder, sallar (veya bir yere vurur) sesini dinler, sonra da tadına bakar her nesneninBir de ,geçenlerde düğündeydik oğluşu masanın üzerinde oturttum masada ne varsa almaya çalışıyordu ben elinden aldıkça o almak istiyordu.Arkadaş dedi ki bu çocuk ne yaramaz ! Takı takma zamanı ona teslim etmek istedim ben zaptedebilir miyim acaba bilmfm ki dedi
Sizlerin bebişleri nssıl ellemeden duruyorlar mi yabında bir Sürü şey varken yaramaz mi cidden oğluşum acaba ???
Örnek bir menü istesek hangi saatlerde, bir gün verdiklerin hakkında çok sevinirim anne sütü de dahil bız de tek mama olunca :)
Baslarda gun sayardim, deniz 10 gunluk 50gunluk vs, sonra hafta saymaya basladim, her carsamba yeni haftaya girerdik sanki her hafta yeni birseyler getircekmis gibi gelirdi. Bugun farkettim suan kacinci haftada oldugumuzu bilmiyorum:) haftalar umrumda degil aylarin da artik bir onemi kalmadi benim icin. Baslarda hep buyusun isterdim, cunku buyuyecek uykulari duzene girecekti, benden bagimsizlasacak, kendi kendine oynayacak, kendi kendine yiyecekti... suan 9 ay birkac gunluk hicbir sey degismedi tabi. Ama ben onun bu halinden cok memnunum yavas yavas buyusun istiyorum artik. Galiba durumu kabullenmem 9 ayimi aldi:)
Bende oğlumla muhabbet edeceğim günleri hayal ediyorum. Beni nasıl sorular bekliyor merak içindeyim
Kizlarin bi bicir bicir halleri meshurdur ya hep :)Sayarken ânı kaçırıyoruz dimi :) halbuki her dakikanın ayrı güzelliği var. Ben de korkuyorum büyüyecek diye.. O kadar tatlı ki, herkesin gözdesi minik pıtırcığımoğlum kendini pek sevdirmezdi bebekken, belki ben iyi kaynaştıramadım çevreyle.. Hep omzuma saklanırdı insan içine girince.. Kızım bambaşka.. Meraklı, izliyor, iletişim kuruyor.. El uzatıyor, hoşuna gideni alkışlıyor..
İkinci de erkek olsun, arkadaş olurlar kafasındaydı eşim.. Şimdi kızına deli oluyor kendisisevdiriyor kendini sıpa.. Sevdiği insanlara da sarılıyor, beni öpüyor mesela
Her hareketini ilk defa bebek görmüş gibi izliyorum.. Minik minik emeklemesi, oyuncaklarla oynaması, tutunup kalkmaya çalışması.. Bebeklerden öğrenecek çok şeyimiz var, pes etmek nedir bilmiyorlar
Üstelik çok da kuvvetli sezgileri var, algıları çok açıkbaba giderken uyuyordu ama sanırım farkında ve iki gündür ben ayağa kalksam ağlamaya başlıyor gidecek diye.. Gözünün önünden kaybolmama izin vermiyor
Bende dun dusundum S Semabuse 'yi?U Umudumbitmedi_ nerelerde kaldı acaba? Yaz boyunca bize uğramiycak sanırım, esir aldılar hatunu@hamis de yoğun çalışıyor galiba, yazmıyor epeydir, ya da ben görmedim? @Lawinya34 nick mi değiştirdiniz? Bebiş nasıl? Ek gıda nasıl gidiyor? Purpplee da epeydir gelmiyor. Bebişler büyüdü, sayfa seyreldi :) @kubra2553 kızlar nasıl? Minik ek gıdaya alıştı mı? @Melegimm_2 yoğurt mayalıyordu en son :) sevdi mi bebiş acaba? @Prmm eski topikten bildiğim bir isim, üçüzler nasıllar? @Helinnnnn de yok epeydir, kızlar gelin arada yahu :) @Yukakita nasılsın arkadaşım? Oğluş ne alemde? @Gulcan23 Duru kuş neler yapıyor? Büyüdü mü arkadaşımız? S Semabuse bebeğiniz nasıl oldu? İnşallah ikiniz de daha iyisinizdir... Uzun zamandır yazmayan arkadaşları etiketlemeye çalıştım, gözden kaçanlar vardır, siz ses verin arkadaşlar
k valide ile tanisasim geldi :))))Yürüyüşe gidiyor, geziniyor, komşu teyzelerle yeşil alana yayılıp çene çalıyorlar..
Oğlum önce tam idrak edemedi. Babasının yolladığı videoları görünce üzüldü ağladı biraz. Babam artık orada mı yaşayacak diyorbir süre orada çalışacak diye açıkladım, şimdilik sakin, günlük aktivitelerine devam ediyor. Babasını hiç sormuyor, sanırım içinde halletmeye çalışıyor. Kızım da hissetti gittiğini, beni iki adım öteye salmıyor, ben de giderim diye..
Bu sabah kv insafa gelmiş, geldi aldı çocukları (daha doğrusu kızımı aldı, oğlum da peşinden gitti) gezdirmeye götürdü. 1 saat gezindiler, sildim süpürdüm evi, ferahladı ortalık
Ali'nin kusma sebebi neymiş? Salgın falan mı var acaba? Oğlum da 9 aylıkken ishal olmuştu ve bir iki kere kusmuştu, aile hekimi mikrop kaptığını söylemişti
Çocuğu yok da yeğenleri var.İlk kez böylf bir yorum duyunca tuhaf oldum.Bence de olması gereken normsl hareketler bunlar.O arkadaşin çocugu varmi acaba? Gayet normal bir haraket onlar icin etrafini incelemek almak atmak yaramazlik sayilmaz
Dün fasulyeyi minik minik doğrayıp kıyma koydum pişirdim aslında eline ekmek falan verince güzel cigniyor, beş kaşık falan güzel çiğnedi yedi sonra öğürmeye başladı yoruluyor mu acaba blender yaptım mecbur öyle olunca yedi ama
Salcasiz tuzsuz diye tatsiz oldugunu dusunme canim. Peynir suyuyla falan yapinca cok lezzetli oluyor. Onlarin zaten tat duygulari bizden daha gelismis. Bizim algilayamadigimiz lezzeti algiliyorlarmis. Zaten ham ham yapmasindan belli.
Hoşgeldin arkadaşım
Tatsız tuzsuz yiyorsa büyük nimet, benim kız yemiyor. Tadım için 3 gün kuralıyla giderken gördüm ki sebzeleri pişirip verince tiksiniyor resmen. Bizim yediğimiz yemekler daha makul geliyor ona (az tuzlu, zeytin yağlı veya tereyağlı, salçasız, acısız baharatlı yapıyorum). Yemesi çok az, dün ilk defa 100 cc kadar kayısılı irmikli püre yedi(kuru kayısı kaynatıp evde yaptım). Meyveli şeylere itirazı yok aslında, çiğ olarak eline veriyorum kemirmeye çalışıyor, dişi de yok henüz. 8 ay 21 günlük ve daha iki gündür öğün yiyor. Hep tadım şeklinde 2-3 lokma gitti bugüne kadar. Anne sütüyle besleniyor ve oldukça tombiş bir kızçeyumurta sarısını gıdım gıdım yiyor. Sırf yedireyim diye gittim hunnap bebe bisküvisi aldım, yumurta sarısıyla, labneyle ezip verdim. Yine çok az yedi. Denemelere devam. Ben alışkınım seçici çocuğa, oğlum da öyle... Oğlumda çok erken pes etmiştim, kızımın seveceği şeyleri bulmaya kararlıyım :)
Kızım yeni yeni emekliyor, tutunup kalkmaya çalışıyor ama zorlanıyor. Öbür kızların bebeleri biraz daha büyük, diş çıkarıyorlar, tutunup geziyorlar falan :) maşallahları var. Topikte doğum günü sohbeti bile dönüyor artık.. Zaman nasıl da akıp geçti
Bu arada ben de laptoptan giriyorum, oğlum telefonu görünce alıyor elimden
Merhaba canım ben telefonum bu yeni kk sürümünü desteklemediği için giremiyorum son Yazılan sayfaları da göremiyorum,sadece bana Yazılan mesajin olduğu Sayfayı görebiliyorum.şimdi de senin etiketin sayesinde girebildimtatilden sonra eve dönünce eve internet bağlatıp bilgisayardan giricem inş.Aklım burda bişeyler öğreniyordum burdan hem sizleri de çok merak ediyorum.Bir keresinde bir soru sordum ama görüp yazan olmadı.
Hiç alakası yok yaramazlıkla, bu sadece katıksız merak. Dokunarak öğreniyorlar, keşfediyorlar. 9 aylık bebek ne yapsın, ne bekliyor ki arkadaş... bebekler önce görür, eline alıp hisseder, sallar (veya bir yere vurur) sesini dinler, sonra da tadına bakar her nesnenin
benim kızım da gördüğü her şeye dokunmak istiyor, hiç de yaramaz değil, çok da usludur kuzucum
Semabuse nın bebeğinin neyi vardı kü ?
Bir de ,geçenlerde düğündeydik oğluşu masanın üzerinde oturttum masada ne varsa almaya çalışıyordu ben elinden aldıkça o almak istiyordu.Arkadaş dedi ki bu çocuk ne yaramaz ! Takı takma zamanı ona teslim etmek istedim ben zaptedebilir miyim acaba bilmfm ki dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?