Teşekkür ederiz :)) aslında kendime Soğanlı yumurta yapıyorum ona da versem artık.hiçbşr şey alerji yapmadi Allahtan.Yapmaz herhalde beyazı da.Biz Yemeğe otırunca Çığlık atıyor ben de yicem diye annem az az veriyor Ağzına.Evde değiliz mama sandalyemiz burada değil eve gidince beraber oturup yeriz artık inş :). Çocuklar nasıllar sen nasılsın canımSevindim yazdigina.Emekleme yurume mevzulari miniklerimizin tercihine gore hic uzulme :)
Biz yumurta beyazi denedik alerjisi olmade.Az az yiyor artik.
Domateside denedim pismis haliyle yemeklerinde oluyor.Zaten yaz yemeklerinide salca yerine domatesle yaparim genelde.Bi tık daha kolaylik oldu bize de yaptiklarimizdan vermek icin.
Iyi oldugunuza sevindim.
Hem de nasıl iyi geldi anlatamamKizlarin bi bicir bicir halleri meshurdur ya hep :)
Cidden evde kiz oldugu belli olur.
Size erkekten sonra daha da baska gelmistir.
Teşekkür ederiz :)) aslında kendime Soğanlı yumurta yapıyorum ona da versem artık.hiçbşr şey alerji yapmadi Allahtan.Yapmaz herhalde beyazı da.Biz Yemeğe otırunca Çığlık atıyor ben de yicem diye annem az az veriyor Ağzına.Evde değiliz mama sandalyemiz burada değil eve gidince beraber oturup yeriz artık inş :). Çocuklar nasıllar sen nasılsın canım
Eline alır sallar dediniz ya bizimkide böyle yapar genelde eline aldığı nesneyi ilk öncesallıyor geçen gün ekmek parçası verdim ne yapacak diye önce salladı ses geliyormu diyeHiç alakası yok yaramazlıkla, bu sadece katıksız merak. Dokunarak öğreniyorlar, keşfediyorlar. 9 aylık bebek ne yapsın, ne bekliyor ki arkadaş... bebekler önce görür, eline alıp hisseder, sallar (veya bir yere vurur) sesini dinler, sonra da tadına bakar her nesnenin
benim kızım da gördüğü her şeye dokunmak istiyor, hiç de yaramaz değil, çok da usludur kuzucum
Hem de nasıl iyi geldi anlatamamsevgi pıtırcığımız, kelebeğimiz o bizim
Oh iyi yapmışsın.Ben kalakaldım günlerdir de kafaya takıyorum halbuki o an tavrını koymak lazım.Aynı düğün de bir kadın dedi kü kaç aylık ?9.5 aylık.Yürüypr mu ? Yo dedim emrklemiyor bile daha.Biximki 6 aylık bir aydır emekliyor yattığı yerden ayağa Kalkıyor dedi.öylece kaldım yine :))k valide ile tanisasim geldi :))))
Purpplee bu hafta 10 aylık olacağız. ve 15 gündür yumurta haslayip hepsini veriyorum beyaz dahil. 3 arkadasım var ayni anda dogum yaptık. ucumuzun dr u da bu donemde beyaza başlayın dedi. sizin dr yasak demis sasırdım..
-ayrica arkadasınız düğünde bebekten ne bekliyormuş. Adi ustunde: BEBEK. Etiketlemelere cok karsiyim. Ali emeklemiyor. gecen markette biri sevmeye geldi. yuruyor mu dedi. hayır emeklemiyor bile dedim. `aa seni gidi tembel` dedi. Benim çocuğuma öyle diyemezsiniz. hadi iyi günler size dedim :)) esim tavrımı bazen sert buluyor ama ben buyum. kimseye çocuğumu bu sekilde etiketleyemez. gercekten tavrım net.
Benim de gözlerim doldu şimdi.. Her anımıza şükür elbette ama, kızımın varlığına ayrı bir şükür ediyorum. En güzel yumurtam diye seviyorum onu.. Oğlum da kıymetlim ama kızımla anneliğin tadına vardım rezmenCok bekliyordun gozlerim doldu dusununce❤
Minik arkadasin olur.Sohbetiyle,yardimlariyla❤
Allah mahrum etmesin birbirinizden
Eline alır sallar dediniz ya bizimkide böyle yapar genelde eline aldığı nesneyi ilk öncesallıyor geçen gün ekmek parçası verdim ne yapacak diye önce salladı ses geliyormu diyesonrası mağlum direk ağızda götürmek
Bencede eline herşeyi alması gayet normal mesela biz kanguruyla pazara gidiyoruz domates seçerken oda elini uzatıyor yada marketteysen reyonlara doğru elini uzatır bir şey alabilirmiyim diye ☺
Yarın sabah bi deniyim bakalım, eline verirsem yer gibime geliyorVosVos35 yumurya yemeyen bebeklere pankek tarzında yapıyorlar genelde bebişler yiyorlar meyveyi seviyor dedin ya muzlu filan yapabilirsin
Benim de gözlerim doldu şimdi.. Her anımıza şükür elbette ama, kızımın varlığına ayrı bir şükür ediyorum. En güzel yumurtam diye seviyorum onu.. Oğlum da kıymetlim ama kızımla anneliğin tadına vardım rezmen
O nasıl bir süperbebeymiş öyleOh iyi yapmışsın.Ben kalakaldım günlerdir de kafaya takıyorum halbuki o an tavrını koymak lazım.Aynı düğün de bir kadın dedi kü kaç aylık ?9.5 aylık.Yürüypr mu ? Yo dedim emrklemiyor bile daha.Biximki 6 aylık bir aydır emekliyor yattığı yerden ayağa Kalkıyor dedi.öylece kaldım yine :))
Aranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı dışarıda giydirmek içinKokopatik ve vicco kullanan anneler varsa birkaç sorum olacak özellikle
Evet her anına tanık olmak kimsenin farkedemiyeceği bir şeyi çocuğunda farkedip gözlerimden kalpler fışkırmasıAslinda ne kadar açık gelisimleri di mi
Once ses cikaran seylere ilgileri basladi sonra ses cikarabilecegini dusunduler
Cok guzel bunca seyin sahidi olmak❤
Ahsap kutucuk aldim mesela ben bikac gun daha iri bikac gun daha kucuk seyler koyuyorum icine.Ilgisini cok cekiyor.
Renkli kurdelalarin icinden kaydigi delikli bisy yaptim bir de ucuna renkli halkalara baglayip.Birini cektikce digeri kayiyor mesela.Bayaa cekiyor ilgisini.Bikac gun ogrenince sonra farkli hale ceviriyorum oyunu :)
Nerden nereye kaydirdim konuyu ya
Ee yani ne olmuş emekliyorsa diyesi geliyor insanın. Karşılaştırmalar karşılaştırmalar... biri daha önce yapınca bir tık öne mi geçiyor anlamıyorum insanlar kendilerini tatmin ediyorlar sanırım. Her çocuk kendine özel sadece vakti geldiğinde yapıyor. Ben beni ilgilendirmeyen şeylerde doğrudur deyip geçiyorum muhabbeti devam ettirmiyorum anlatan kişinin hevesi kalmıyotir devam etmiyor genelde. Ben de memlekete geldim burada da annem 3 ay büyük çocukla kıyaslıyor dinlesem bir dert dinlemesem ayrı öyledir doğrudur yapıyordur diyorum. Kıyası kendi çevremiz de yabancı insanlar da yapıyor maalesefOh iyi yapmışsın.Ben kalakaldım günlerdir de kafaya takıyorum halbuki o an tavrını koymak lazım.Aynı düğün de bir kadın dedi kü kaç aylık ?9.5 aylık.Yürüypr mu ? Yo dedim emrklemiyor bile daha.Biximki 6 aylık bir aydır emekliyor yattığı yerden ayağa Kalkıyor dedi.öylece kaldım yine :))
Ben kokopatik kullanıyorum bir süredir çok rahat yumuşak ve yok gibi ayağında benim kızım yürümeye başladı artık parklarda giyiyor yürürken ama sokak için tabanlı mı alsam diyorum ilk adım ayakkabısınıAranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı dışarıda giydirmek içinKokopatik ve vicco kullanan anneler varsa birkaç sorum olacak özellikle
Önerebileceğiniz marka var mı kızım erken yürüdü ve ayakları küçük ilk adım ayakkabıları için sanırım kokopatikle idare ediyoruz ama yavaştan daha kaliteli anatomik. Bir ayakkabı arayışındayımKokopatik var bende,soru icin hazirim kolay yerden gelsin
Bizde abladan kalma adidasin şu en kücük numaralarda alti dumduz ve yumusak olanlar var 2 tane.Gormussundur mutlaka yabi sadece corabi pislenmiyor gibi :)
Disarda onlari giydiriyorum.Cimenlerde yalinayak genelde :)
Diger tabana kendi yurumeye basladiginda gecmeyi dusunuyorum.Deri ve kaucuk tabanda cok rahat etmisti buyugu oyle almayi dusunuyorum yine.
Bugun bebeklerini kiyaslayan anneler, ilerde falancanin kızı/oglu tibbi kazandi vs diyerek cocuklarini da bunaltip, zarar verecekler haberleri yok..Ee yani ne olmuş emekliyorsa diyesi geliyor insanın. Karşılaştırmalar karşılaştırmalar... biri daha önce yapınca bir tık öne mi geçiyor anlamıyorum insanlar kendilerini tatmin ediyorlar sanırım. Her çocuk kendine özel sadece vakti geldiğinde yapıyor. Ben beni ilgilendirmeyen şeylerde doğrudur deyip geçiyorum muhabbeti devam ettirmiyorum anlatan kişinin hevesi kalmıyotir devam etmiyor genelde. Ben de memlekete geldim burada da annem 3 ay büyük çocukla kıyaslıyor dinlesem bir dert dinlemesem ayrı öyledir doğrudur yapıyordur diyorum. Kıyası kendi çevremiz de yabancı insanlar da yapıyor maalesef
Geçen gün irmiğe kattim kızım sevmedi tadını.biraz etkisini yitirsin diye yoğurt da ekledim.oyle birkaç kaşık yedi o kadar.Kizlar keciboynuzu unu aldim. Var mi tarifleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?