2018 Ekim Anneleri

Teşekkür ederiz :)) aslında kendime Soğanlı yumurta yapıyorum ona da versem artık.hiçbşr şey alerji yapmadi Allahtan.Yapmaz herhalde beyazı da.Biz Yemeğe otırunca Çığlık atıyor ben de yicem diye annem az az veriyor Ağzına.Evde değiliz mama sandalyemiz burada değil eve gidince beraber oturup yeriz artık inş :). Çocuklar nasıllar sen nasılsın canım

Ver tabii.Yumurta sadece sarisiyla bile icine hersey eklenecek en cesitlenecek gidalardan.
Cocuga gore degilde iclerindeki bazi maddelere gore buyukler icinde daha alerjik olabiliyor.Yumurta aki,domates en bilinenler.Domatesin çiğ hali daha fazla alerji yapabilirmis aklinda olsun.
Iyiler kizlar cok sukur :) Simay 10 aylik oldu,Sezen anaokuluna baslama heyecaninda❤

Eline alır sallar dediniz ya bizimkide böyle yapar genelde eline aldığı nesneyi ilk öncesallıyor geçen gün ekmek parçası verdim ne yapacak diye önce salladı ses geliyormu diye sonrası mağlum direk ağızda götürmek
Bencede eline herşeyi alması gayet normal mesela biz kanguruyla pazara gidiyoruz domates seçerken oda elini uzatıyor yada marketteysen reyonlara doğru elini uzatır bir şey alabilirmiyim diye

Oh iyi yapmışsın.Ben kalakaldım günlerdir de kafaya takıyorum halbuki o an tavrını koymak lazım.Aynı düğün de bir kadın dedi kü kaç aylık ?9.5 aylık.Yürüypr mu ? Yo dedim emrklemiyor bile daha.Biximki 6 aylık bir aydır emekliyor yattığı yerden ayağa Kalkıyor dedi.öylece kaldım yine :))

Cok bekliyordun gozlerim doldu dusununce❤
Minik arkadasin olur.Sohbetiyle,yardimlariyla❤
Allah mahrum etmesin birbirinizden
Benim de gözlerim doldu şimdi.. Her anımıza şükür elbette ama, kızımın varlığına ayrı bir şükür ediyorum. En güzel yumurtam diye seviyorum onu.. Oğlum da kıymetlim ama kızımla anneliğin tadına vardım rezmen

Aslinda ne kadar açık gelisimleri di mi
Once ses cikaran seylere ilgileri basladi sonra ses cikarabilecegini dusunduler
Cok guzel bunca seyin sahidi olmak❤
Ahsap kutucuk aldim mesela ben bikac gun daha iri bikac gun daha kucuk seyler koyuyorum icine.Ilgisini cok cekiyor.
Renkli kurdelalarin icinden kaydigi delikli bisy yaptim bir de ucuna renkli halkalara baglayip.Birini cektikce digeri kayiyor mesela.Bayaa cekiyor ilgisini.Bikac gun ogrenince sonra farkli hale ceviriyorum oyunu :)
Nerden nereye kaydirdim konuyu ya

2.olmasininda etkisi var midir?
Daha sakin,sadece kosturulacak tek birsey olmadigini anlamanin garip bi kabullenisi ve ugrasida oluyor :) Sanki ilklerin biraz rahatlamasinada sebep ikinci bebisler
Tanimyalamadigim baska bi enerjisi oluyor sanki ikincilerin anneye.Sanki onlar olmasa olmayacakmis gibi.Allah veriyor insana o gucude sevgiyide belki...

O nasıl bir süperbebeymiş öyle anası neyle beslenmiş ki gebelikte yok anacım o çocuk yürümeye başlayınca tutulmaz, hiperaktif diye şikayet ederler sonra da.. Boşver herkese deme emeklemiyor diye.. İnsanlar üste çıkmak için saçmalayabilir.. Yürümüyor henüz küçük der geçerim ben.. Detayı bilmesinler varsınlar..

Aranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı dışarıda giydirmek için Kokopatik ve vicco kullanan anneler varsa birkaç sorum olacak özellikle

Aranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı dışarıda giydirmek için Kokopatik ve vicco kullanan anneler varsa birkaç sorum olacak özellikle

Kokopatik var bende,soru icin hazirim kolay yerden gelsin
Bizde abladan kalma adidasin şu en kücük numaralarda alti dumduz ve yumusak olanlar var 2 tane.Gormussundur mutlaka yabi sadece corabi pislenmiyor gibi :)
Disarda onlari giydiriyorum.Cimenlerde yalinayak genelde :)
Diger tabana kendi yurumeye basladiginda gecmeyi dusunuyorum.Deri ve kaucuk tabanda cok rahat etmisti buyugu oyle almayi dusunuyorum yine.

Evet her anına tanık olmak kimsenin farkedemiyeceği bir şeyi çocuğunda farkedip gözlerimden kalpler fışkırması
Bu dediğin oyunlar gelişimlerinde çok etkili oluyormuş o halkalı şeyi birde görsel olarak görebilirmiyiz fikir olur bizede

Ee yani ne olmuş emekliyorsa diyesi geliyor insanın. Karşılaştırmalar karşılaştırmalar... biri daha önce yapınca bir tık öne mi geçiyor anlamıyorum insanlar kendilerini tatmin ediyorlar sanırım. Her çocuk kendine özel sadece vakti geldiğinde yapıyor. Ben beni ilgilendirmeyen şeylerde doğrudur deyip geçiyorum muhabbeti devam ettirmiyorum anlatan kişinin hevesi kalmıyotir devam etmiyor genelde. Ben de memlekete geldim burada da annem 3 ay büyük çocukla kıyaslıyor dinlesem bir dert dinlemesem ayrı öyledir doğrudur yapıyordur diyorum. Kıyası kendi çevremiz de yabancı insanlar da yapıyor maalesef

Ben kokopatik kullanıyorum bir süredir çok rahat yumuşak ve yok gibi ayağında benim kızım yürümeye başladı artık parklarda giyiyor yürürken ama sokak için tabanlı mı alsam diyorum ilk adım ayakkabısını
Önerebileceğiniz marka var mı kızım erken yürüdü ve ayakları küçük ilk adım ayakkabıları için sanırım kokopatikle idare ediyoruz ama yavaştan daha kaliteli anatomik. Bir ayakkabı arayışındayım

Bugun bebeklerini kiyaslayan anneler, ilerde falancanin kızı/oglu tibbi kazandi vs diyerek cocuklarini da bunaltip, zarar verecekler haberleri yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…