Evet her anına tanık olmak kimsenin farkedemiyeceği bir şeyi çocuğunda farkedip gözlerimden kalpler fışkırması
Bu dediğin oyunlar gelişimlerinde çok etkili oluyormuş o halkalı şeyi birde görsel olarak görebilirmiyiz fikir olur bizede
Evet ve maalesef arkadaşından hep bir adım önde olmaya çalışan ve bunu yapmaya çalışırken mutsuz olacak bireyler yetiştiriyorlar.Bugun bebeklerini kiyaslayan anneler, ilerde falancanin kızı/oglu tibbi kazandi vs diyerek cocuklarini da bunaltip, zarar verecekler haberleri yok..
Sagol canimGeçen gün irmiğe kattim kızım sevmedi tadını.biraz etkisini yitirsin diye yoğurt da ekledim.oyle birkaç kaşık yedi o kadar.
Kokopatik var bende,soru icin hazirim kolay yerden gelsin
Bizde abladan kalma adidasin şu en kücük numaralarda alti dumduz ve yumusak olanlar var 2 tane.Gormussundur mutlaka yabi sadece corabi pislenmiyor gibi :)
Disarda onlari giydiriyorum.Cimenlerde yalinayak genelde :)
Diger tabana kendi yurumeye basladiginda gecmeyi dusunuyorum.Deri ve kaucuk tabanda cok rahat etmisti buyugu oyle almayi dusunuyorum yine.
İşte tam da merak ettiğim bu. Parkta almakta vs rahat mı? Ayağına bir şey batar mı düşüncesiBen kokopatik kullanıyorum bir süredir çok rahat yumuşak ve yok gibi ayağında benim kızım yürümeye başladı artık parklarda giyiyor yürürken ama sokak için tabanlı mı alsam diyorum ilk adım ayakkabısını
Önerebileceğiniz marka var mı kızım erken yürüdü ve ayakları küçük ilk adım ayakkabıları için sanırım kokopatikle idare ediyoruz ama yavaştan daha kaliteli anatomik. Bir ayakkabı arayışındayım
Kizlar keciboynuzu unu aldim. Var mi tarifleriniz?
Evet ve maalesef arkadaşından hep bir adım önde olmaya çalışan ve bunu yapmaya çalışırken mutsuz olacak bireyler yetiştiriyorlar.
Ben kokopatik kullanıyorum bir süredir çok rahat yumuşak ve yok gibi ayağında benim kızım yürümeye başladı artık parklarda giyiyor yürürken ama sokak için tabanlı mı alsam diyorum ilk adım ayakkabısını
Önerebileceğiniz marka var mı kızım erken yürüdü ve ayakları küçük ilk adım ayakkabıları için sanırım kokopatikle idare ediyoruz ama yavaştan daha kaliteli anatomik. Bir ayakkabı arayışındayım
Kokopatik çok hoşuma gidiyor. Ama alt tabanı pek hayal edemedim fotoğraflardan. Dışarıda parkta falan giydirince ayağına taş falan batacak kadar ince mi?
Ben bir kaç kez giydirdim parkta yeni yürümeye başladığı için adımları temkinli atıyor park zeminlerdir müsait kokopatik için ayağında bi ağırlık olmuyorİşte tam da merak ettiğim bu. Parkta almakta vs rahat mı? Ayağına bir şey batar mı düşüncesivicco da kalın gibi duruyor ama açıklamada anatomik yazıyor bilemedim
Evde ayakları yalın Peşimde dolaşıyor ama dışarısı için bir süre sonra şart olacak aslında yürüme sinyali veriyordu ama bu kadar erken beklemiyordum zaten minyon kızım parkta yürürken o kadar küçük kalıyor ki diğer çocukların içindeYalinayak olmasi ilk etaplarda iyi aslinda.
Doktorunada danismani oneririm.Taban yapisindan dolayi onerebilecegi bisyde olabilir.
Cunku ona gore ayakkabisinin ic yapisi olacak.Yani şu bildigimiz iç bombe her bebek icin degil diye biliyorum ben.Ya da sen bak mesela cok cukur degilse cok iri bir bombe zorlayacaktir.
Quo Quo var 18den basliyor.Bi goz atabilirsin.Kifidis,Camper var Vicco'yu biliyorsundur.
Imkan varsa guzeller :) Bazi sehirlerde kendi uretimini yapan yerlerde oluyor.
Deneyerek almak iyi olur.
Benim buyuk kizimda kardesine gore bu zamanlarinda yürüyordu.(Simay 21 Eylul dogumlu)
Ayak ustu etliydi ve numarada kucuk olunca zor oluyordu ayakkabi işi.Hatta buyuduice bile şu igorun modelleri cok cici olmasina ragmen bizimkime uymamisti hic :)
Bazen bisy aramamak gerekiyor.Bizim uyuyamadigimiz normal geceler gibi belki :))
Insan care olmal adina bisyler dusunuyor ama belki bisy ararken gercek sebebi kaciriyoruzdur.
Insallah daha iyi gecmistir son geceler
Maşallsh ikisine deVer tabii.Yumurta sadece sarisiyla bile icine hersey eklenecek en cesitlenecek gidalardan.
Cocuga gore degilde iclerindeki bazi maddelere gore buyukler icinde daha alerjik olabiliyor.Yumurta aki,domates en bilinenler.Domatesin çiğ hali daha fazla alerji yapabilirmis aklinda olsun.
Iyiler kizlar cok sukur :) Simay 10 aylik oldu,Sezen anaokuluna baslama heyecaninda❤
Ayrıntıya girince ne oluyor gördüm tecrübeliuim artık daha temkinli olurum :)))))) Haha ha ne yediriyorsa biz de yedirelim bari :)))O nasıl bir süperbebeymiş öyleanası neyle beslenmiş ki gebelikte yok anacım o çocuk yürümeye başlayınca tutulmaz, hiperaktif diye şikayet ederler sonra da.. Boşver herkese deme emeklemiyor diye.. İnsanlar üste çıkmak için saçmalayabilir.. Yürümüyor henüz küçük der geçerim ben.. Detayı bilmesinler varsınlar..
Makosen dediğiniz? Marka var mı yada linkİnce.
Ama ayagina bisy batacak yerlerde pek olmuyorlar genelde bence.
Bide kokopatik disarda kullanmasanda kış dönemi evde kullanilabilir.
Ozellikle dışarısı icin degil zaten.
Makosenlerdende dusunebilirsin?
Aynen malesef böyleleri bitmedi bitmiyor en Güzeli baş etmeyi Öğrenmek sen doğrusunu yapıyorsunEe yani ne olmuş emekliyorsa diyesi geliyor insanın. Karşılaştırmalar karşılaştırmalar... biri daha önce yapınca bir tık öne mi geçiyor anlamıyorum insanlar kendilerini tatmin ediyorlar sanırım. Her çocuk kendine özel sadece vakti geldiğinde yapıyor. Ben beni ilgilendirmeyen şeylerde doğrudur deyip geçiyorum muhabbeti devam ettirmiyorum anlatan kişinin hevesi kalmıyotir devam etmiyor genelde. Ben de memlekete geldim burada da annem 3 ay büyük çocukla kıyaslıyor dinlesem bir dert dinlemesem ayrı öyledir doğrudur yapıyordur diyorum. Kıyası kendi çevremiz de yabancı insanlar da yapıyor maalesef
Bende kokopatik kullaniyorum hem cok guzeller hemde ayaklarindan cikmiyor diger aldigim butun ayakkabilar cikti ayağından kuzenlerimde çocuklari icin hep kokopatik kullandi cakilli yuzey haric giyilebilir. Instagramda asafmakosen diye bi hesap gormustum orda baya model vardi bakmak istersenAranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı dışarıda giydirmek içinKokopatik ve vicco kullanan anneler varsa birkaç sorum olacak özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?