2018 Ekim Anneleri

[/QUOTE]

Geçen gün irmiğe kattim kızım sevmedi tadını.biraz etkisini yitirsin diye yoğurt da ekledim.oyle birkaç kaşık yedi o kadar.
[/QUOTE]
Sagol canim

Geçen gün irmiğe kattim kızım sevmedi tadını.biraz etkisini yitirsin diye yoğurt da ekledim.oyle birkaç kaşık yedi o kadar.
[/QUOTE]
Sagol canim
[/QUOTE]
Sen de sağol canim.instgramda şöyle bir tarifi de kaydetmisim.ben daha yapamadim.sen deneyebilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20190723-193529.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 33

Evde degilim ilk firsatta fotografini paylasirim
Ilk cumle❤ah o kalpler.Insanin ömrüne ömür katiyor :)

Bugun bebeklerini kiyaslayan anneler, ilerde falancanin kızı/oglu tibbi kazandi vs diyerek cocuklarini da bunaltip, zarar verecekler haberleri yok..
Evet ve maalesef arkadaşından hep bir adım önde olmaya çalışan ve bunu yapmaya çalışırken mutsuz olacak bireyler yetiştiriyorlar.

Sagol canim
[/QUOTE]
Sen de sağol canim.instgramda şöyle bir tarifi de kaydetmisim.ben daha yapamadim.sen deneyebilirsin
[/QUOTE]
Cok fazla malzeme var. Ben de krep tarifi gordum. Deniycem bakalim.

Kokopatik çok hoşuma gidiyor. Ama alt tabanı pek hayal edemedim fotoğraflardan. Dışarıda parkta falan giydirince ayağına taş falan batacak kadar ince mi?

İşte tam da merak ettiğim bu. Parkta almakta vs rahat mı? Ayağına bir şey batar mı düşüncesi vicco da kalın gibi duruyor ama açıklamada anatomik yazıyor bilemedim

Kizlar keciboynuzu unu aldim. Var mi tarifleriniz?

Önce az miktarda yogurduyla denemen kolay olur.
Onun disinda cok sık olmamakla birlikte pankek ve kekte kullaniyorum.
Aslinda tarif gibi degil bunuda katabileceksin gibi dusun canim.
Ben yogurdunu ve yagini az koyup kucuk (sufle kasesinde) kek yapiyorum kizlara ekstra un eklememe gerek kalmiyor kivami ayarlayinca.Yumurta sarisi ve az sade soda ekliyorum.Öğütülmüs ceviz bazen limon kabugu ekliyorum.Bu sicak suyla tencerede de pisiyor buarada.Fincan kek denediysen.
Yani senin kendi tariflerinede ekleyebilecegin bisy.Hergun ya da cok sık kullanilmamali diye biliyorum buarada ben.

Yalinayak olmasi ilk etaplarda iyi aslinda.
Doktorunada danismani oneririm.Taban yapisindan dolayi onerebilecegi bisyde olabilir.
Cunku ona gore ayakkabisinin ic yapisi olacak.Yani şu bildigimiz iç bombe her bebek icin degil diye biliyorum ben.Ya da sen bak mesela cok cukur degilse cok iri bir bombe zorlayacaktir.
Quo Quo var 18den basliyor.Bi goz atabilirsin.Kifidis,Camper var Vicco'yu biliyorsundur.

Imkan varsa guzeller :) Bazi sehirlerde kendi uretimini yapan yerlerde oluyor.
Deneyerek almak iyi olur.

Benim buyuk kizimda kardesine gore bu zamanlarinda yürüyordu.(Simay 21 Eylul dogumlu)
Ayak ustu etliydi ve numarada kucuk olunca zor oluyordu ayakkabi işi.Hatta buyuduice bile şu igorun modelleri cok cici olmasina ragmen bizimkime uymamisti hic :)

Kokopatik çok hoşuma gidiyor. Ama alt tabanı pek hayal edemedim fotoğraflardan. Dışarıda parkta falan giydirince ayağına taş falan batacak kadar ince mi?

İnce.
Ama ayagina bisy batacak yerlerde pek olmuyorlar genelde bence.
Bide kokopatik disarda kullanmasanda kış dönemi evde kullanilabilir.
Ozellikle dışarısı icin degil zaten.
Makosenlerdende dusunebilirsin?

yalansindunya Hosgeldin :)
Cok detayli hatirlayamadim ama animsiyorum :)
Ayni gun dogum yapmistik sanki? :)
Ikinci bebisti? Tuvalete mi alistiriyordun?
Nasilsiniz,nasil gidiyor kosturmacalar? :)

İşte tam da merak ettiğim bu. Parkta almakta vs rahat mı? Ayağına bir şey batar mı düşüncesi vicco da kalın gibi duruyor ama açıklamada anatomik yazıyor bilemedim
Ben bir kaç kez giydirdim parkta yeni yürümeye başladığı için adımları temkinli atıyor park zeminlerdir müsait kokopatik için ayağında bi ağırlık olmuyor
Evde ayakları yalın Peşimde dolaşıyor ama dışarısı için bir süre sonra şart olacak aslında yürüme sinyali veriyordu ama bu kadar erken beklemiyordum zaten minyon kızım parkta yürürken o kadar küçük kalıyor ki diğer çocukların içinde
Doktora sormalıyım evet ama bence bazı seyler tecrübe ee bnde de o yok fikir almak güzel oluyor bu sayede dediğin markaları araştırdım bakalım bide yerel mağazalara bakmak lazım ayak ölçüsü falan alınması gerekebilir teşekkür ederim bilgi verdiğin için

Bazen bisy aramamak gerekiyor.Bizim uyuyamadigimiz normal geceler gibi belki :))
Insan care olmal adina bisyler dusunuyor ama belki bisy ararken gercek sebebi kaciriyoruzdur.
Insallah daha iyi gecmistir son geceler

Kuzum 1 gun iyiysek 1 gun saat basi ben kendimi gectim uykusunu alamadigi icin ona uzuluyorum napalim gunduz aliyordur insallah diyelim

Maşallsh ikisine de domatesi Çiğ haliyle püre yapıp verdik biz alerji yapmadi Maşallsh

Ayrıntıya girince ne oluyor gördüm tecrübeliuim artık daha temkinli olurum :)))))) Haha ha ne yediriyorsa biz de yedirelim bari :)))

İnce.
Ama ayagina bisy batacak yerlerde pek olmuyorlar genelde bence.
Bide kokopatik disarda kullanmasanda kış dönemi evde kullanilabilir.
Ozellikle dışarısı icin degil zaten.
Makosenlerdende dusunebilirsin?
Makosen dediğiniz? Marka var mı yada link

Aynen malesef böyleleri bitmedi bitmiyor en Güzeli baş etmeyi Öğrenmek sen doğrusunu yapıyorsun

Nilsibel denizin cok sevdigi bir pankek tarifi vereyim sana:)
1 yumurta(yada 1 yumurta sarisi)
1 silme cay kasigi keciboynuzu unu
1 silme cay kasigi tercih ettigin bir un(ben nohut yada yulaf kullaniyorum)
1 badem 1 findik rendesi(ben bazen birinden 2 tane rendeliyorum)
2 yemek kasigi su(peyniralti suyu da olur)
Iyice karistir yagladigin tavada agir ateste pissin:)

Aranızda ilk adım ayakkabısı alan var mı dışarıda giydirmek için Kokopatik ve vicco kullanan anneler varsa birkaç sorum olacak özellikle
Bende kokopatik kullaniyorum hem cok guzeller hemde ayaklarindan cikmiyor diger aldigim butun ayakkabilar cikti ayağından kuzenlerimde çocuklari icin hep kokopatik kullandi cakilli yuzey haric giyilebilir. Instagramda asafmakosen diye bi hesap gormustum orda baya model vardi bakmak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…