2018 Ekim Anneleri

Rica ederim.
Dogum tarihi neydi?

Evet komil oluyor o boyla yuruyunce :) Hele ilk cocuksa ve evde bi an onune cikiyorsa

Ay canim cok istedi oyle kek.
Yok canim. Zaten her gun baska kahvalti veriyorum. Haftada bir katarim. Tesekkurler.

Kuzum 1 gun iyiysek 1 gun saat basi ben kendimi gectim uykusunu alamadigi icin ona uzuluyorum napalim gunduz aliyordur insallah diyelim

Evet cidden insan onlara uzuluyor.
Aliyordur insallah.Hersey buyudukce daha da sasirtiyor

Makosen dediğiniz? Marka var mı yada link

Bebek makosen yazinca cikar modeller aslinda.İsimli vs oluyor hatta.Ucun cok dar olmamasına dikkat et
Almayacagim icin yakin zamanda hic bakmadim.

Dun uyutmadan iki yk yogurt yedirdim. Yogurdu bitince agladi. hipp iyi geceler sutlu elmali mamadan 120 ml icti. Kasik mamasi gibi degil biberonda icecegi gibi sulu yaptim. Bitince mayismisti. Uyusun diye emzirdim. Tepinmeye basladi. Esim uyutmaya calistikca agladi. Bi 120 ml daha icirdik. Kendi kendine yatakta 20 dk ordan kalkip buraya, burdan kalkip oraya yatti. Mizildanmaya baslayinca meme verdim 1 dk icinde uyudu ve aylardir ilk defa 4 saat uyanmadi. Tok tutan mamalari da denemistim oysa. Cok mutluyum. Uzun zamandir ilk kez bebek aglamadan uykumu alarak uyandim.

Hadi maşallah nilikoya :)
Gun icinde beslenmesi nasil?Gunduz tercih etmiyor mu minik hanım? :)

Bu aksam bende uyutmak için emzirdim hep memede uyur ama sutum azaldigindan beri baya zorlaştı gunduz yine oluyo da gece hic yetmiyor. Emzirdim sut bitince uyumadi bas bas bağırıp soyleniyo cekiyo gelmiyo ciglik atiyo biraz mama yaptim içti sonra da kafasini yaslayip uyudu emmek istemedi. Boyle giderse memeyi birakir gibi geliyo

Hadi maşallah nilikoya :)
Gun icinde beslenmesi nasil?Gunduz tercih etmiyor mu minik hanım? :)
2den sonra kac kere emzirdigimi bilmiyorum. 5te esime biraktim 6ya kadar agladi. Simdi 10 dk emzirdim. Kalkti oynuyor.
Dun gunduz 9 kere emzirdim. Bazisi 2 dk. 2 kere 120 ml mama verdim. Oto koltugunda oturmuyor yoksa. Kahvaltiyi az yapti. Oglen doner yerken ona da yedirdim. Yemegini az yedi. Butun gun yemek yiyo. Kilo alimi normal. Bi sn durmuyor.

Uyandigi icin mi sutun yetmedigini dusunuyorsunuz? Ben bazen gece mama veriyorum. Yine de uyaniyor. Ama artik bizimki de gunduz memede uyumamaya basladi.

Oglanin dugununu de aradan cikarirsin.

Ya beni sabah sabah gulduruyosun valla Allahta seni guldursun
anabelgunes hangi sehirdesiniz ben İzmirdeyim bende ariyorum bu ara mekan haric 1.500-2000 veriyorlar gercekten cilginlik
Domatesle ilgili yazmissiniz bende veriyorum sehriye corbasina katiyorum misal hemen rendeleyip daha guzel yiyor sanki
Bu arada bebek kiyaslamalari olmus ben dinlemiyorum bile hatta bazi insanlarin yarisa girdigini dusunuyorum hadi yurumeyi kosmayi birak kimisi benimki 262863672 tabak yemek yiyor falan diye övünüyor cok yemek saglikliymis kilolo cocukta zengin bebesiymis gibi
Etiket yapamadim ama bence sukut etmeliyiz ki etrafinda olup biteni fark eden, nesneleri eline alip inceleyen algilari tumuyle acik olan bebeklerimiz var bir dugunde davetli gibi sandalyesinde oturup damat halayina katilan bir bebek gorsek sasiririz asil

U Umudumbitmedi_ sanirim tasinma telasinda, tayin konusu vardi onlarin.
Ya birde hamilelikten suphelenen bi arkadasimiz vardi onu goremiyoruz ne zamandir
L Lawinya34 hayirlisi olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin elbette zorluklari vardir ama bebeklik donemi kisa yetiskin donemi uzun bu yuzden 20 yas sonrasinda iki kardesin birbirine yasca yakinligi bence cok hos. Maddi imkanim olsa 2. Yi rahata alismadan ( uyku anlaminda) hemen dusunurdum.

Nilsibel nilikonun istahina ve bitmek bilmeyen performansina masallah Eylul gunduz artik 2 uyku uyuyor. 1. Ben isteyken annemin ayaginda 2. Ben isten gelince memede ama kisa. Gecede dogdugundan beri hep ayni seyler oyun, kudurma, kosturma sonrasinda banyo ve uyku. Banyoyu gece yatmadan denedin mi? Ha birde klimada uyuyor yine.
H hamis calisirken hem ev hem cocuk cok cok zormus her sabah icim buruluyor giderken evdeki masumiyeti birakip sıkıcı bir ortama girmek gercekten kotu ama yine onun icin diyorum tek teselli bu

Emmeler aslolan olsada yemek kısmı cok etkiliyor.Emme oncesi yiyorsa yemek dene istersen.
Son yatarken yeme degilde gunun tumunu dusun yani
Son cumleye fena katiliyorum hic durmuyorlar

Herkesin kararina saygım var ama şahsen birkac saatlik mini kutlamaya 4.000 ödemem. o paraya tatile gideriz :)) Cafede yapacam, kismet olursa tabi, pasta siparis ederim. Icecekler de kafede olur zaten.(Evde kek, börek vs uğraşmak istemiyorum, misafirleri ağırlamaktan ben anı yaşayamam, ayrıca tabak-bardak getir/götür durumu, yorgunluk)
-Alip kafeye götüreceklerim: iyi ki doğdun flamasi, peçetesi, 1 şeklinde balon..

Canım şehriye çorbasini nasıl yapıyorsun yazar mısın?

VosVos35 canim link ayni bende pek giremiyorum arada bakiyorum ek gida iyi de ben yine hamileyim bu ara karisik durumlar sen nasilsin nasil gidiyor
İlk sayfada satırlar sütunlar karışmış, sayfa bozulmuş iyice, oradan kişilere bakayım dedim. Senin nickin üzerine gelince (bilgisayarda) farklı bir nick çıkıyor (sanırım kodların birbirine girmesinden kaynaklı).

Şimdi hatırladım, topiğin ilk gebelik haberiydi sanırım :) sağlık olsun, Allah kolaylığını da verir inşallah...

Biz ek gıdaya yeni yeni ısınıyoruz. Oldukça seçici bir bebiş var karşımda. Kaşlarını kaldırıyor, yine ne yediriyorsun bana gibi bakıyor her seferinde bir de lokmayı ağzında gevelerken 'hayır' der gibi kafa sallıyor sağa sola, memnuniyetsiz bir ifadeyle.. Artist bunlar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…