Ben bir kaç kez giydirdim parkta yeni yürümeye başladığı için adımları temkinli atıyor park zeminlerdir müsait kokopatik için ayağında bi ağırlık olmuyor
Evde ayakları yalın Peşimde dolaşıyor ama dışarısı için bir süre sonra şart olacak aslında yürüme sinyali veriyordu ama bu kadar erken beklemiyordum zaten minyon kızım parkta yürürken o kadar küçük kalıyor ki diğer çocukların içinde
Doktora sormalıyım evet ama bence bazı seyler tecrübe ee bnde de o yok fikir almak güzel oluyor bu sayede dediğin markaları araştırdım bakalım bide yerel mağazalara bakmak lazım ayak ölçüsü falan alınması gerekebilir teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Ay canim cok istedi oyle kek.Önce az miktarda yogurduyla denemen kolay olur.
Onun disinda cok sık olmamakla birlikte pankek ve kekte kullaniyorum.
Aslinda tarif gibi degil bunuda katabileceksin gibi dusun canim.
Ben yogurdunu ve yagini az koyup kucuk (sufle kasesinde) kek yapiyorum kizlara ekstra un eklememe gerek kalmiyor kivami ayarlayinca.Yumurta sarisi ve az sade soda ekliyorum.Öğütülmüs ceviz bazen limon kabugu ekliyorum.Bu sicak suyla tencerede de pisiyor buarada.Fincan kek denediysen.
Yani senin kendi tariflerinede ekleyebilecegin bisy.Hergun ya da cok sık kullanilmamali diye biliyorum buarada ben.
Kuzum 1 gun iyiysek 1 gun saat basi ben kendimi gectim uykusunu alamadigi icin ona uzuluyorum napalim gunduz aliyordur insallah diyelim
Makosen dediğiniz? Marka var mı yada link
Oglanin dugununu de aradan cikarirsin.1 yas doğum gunu için partievlerinden fiyat istedim birisi teklif vermis temali parti icin 3950 fiyat vermisler kafayi yemis bunlar galiba ya
1 yas doğum gunu için partievlerinden fiyat istedim birisi teklif vermis temali parti icin 3950 fiyat vermisler kafayi yemis bunlar galiba ya
Dun uyutmadan iki yk yogurt yedirdim. Yogurdu bitince agladi. hipp iyi geceler sutlu elmali mamadan 120 ml icti. Kasik mamasi gibi degil biberonda icecegi gibi sulu yaptim. Bitince mayismisti. Uyusun diye emzirdim. Tepinmeye basladi. Esim uyutmaya calistikca agladi. Bi 120 ml daha icirdik. Kendi kendine yatakta 20 dk ordan kalkip buraya, burdan kalkip oraya yatti. Mizildanmaya baslayinca meme verdim 1 dk icinde uyudu ve aylardir ilk defa 4 saat uyanmadi. Tok tutan mamalari da denemistim oysa. Cok mutluyum. Uzun zamandir ilk kez bebek aglamadan uykumu alarak uyandim.
Bu aksam bende uyutmak için emzirdim hep memede uyur ama sutum azaldigindan beri baya zorlaştı gunduz yine oluyo da gece hic yetmiyor. Emzirdim sut bitince uyumadi bas bas bağırıp soyleniyo cekiyo gelmiyo ciglik atiyo biraz mama yaptim içti sonra da kafasini yaslayip uyudu emmek istemedi. Boyle giderse memeyi birakir gibi geliyoDun uyutmadan iki yk yogurt yedirdim. Yogurdu bitince agladi. hipp iyi geceler sutlu elmali mamadan 120 ml icti. Kasik mamasi gibi degil biberonda icecegi gibi sulu yaptim. Bitince mayismisti. Uyusun diye emzirdim. Tepinmeye basladi. Esim uyutmaya calistikca agladi. Bi 120 ml daha icirdik. Kendi kendine yatakta 20 dk ordan kalkip buraya, burdan kalkip oraya yatti. Mizildanmaya baslayinca meme verdim 1 dk icinde uyudu ve aylardir ilk defa 4 saat uyanmadi. Tok tutan mamalari da denemistim oysa. Cok mutluyum. Uzun zamandir ilk kez bebek aglamadan uykumu alarak uyandim.
2den sonra kac kere emzirdigimi bilmiyorum. 5te esime biraktim 6ya kadar agladi. Simdi 10 dk emzirdim. Kalkti oynuyor.Hadi maşallah nilikoya :)
Gun icinde beslenmesi nasil?Gunduz tercih etmiyor mu minik hanım? :)
Uyandigi icin mi sutun yetmedigini dusunuyorsunuz? Ben bazen gece mama veriyorum. Yine de uyaniyor. Ama artik bizimki de gunduz memede uyumamaya basladi.Bu aksam bende uyutmak için emzirdim hep memede uyur ama sutum azaldigindan beri baya zorlaştı gunduz yine oluyo da gece hic yetmiyor. Emzirdim sut bitince uyumadi bas bas bağırıp soyleniyo cekiyo gelmiyo ciglik atiyo biraz mama yaptim içti sonra da kafasini yaslayip uyudu emmek istemedi. Boyle giderse memeyi birakir gibi geliyo
Oglanin dugununu de aradan cikarirsin.
2den sonra kac kere emzirdigimi bilmiyorum. 5te esime biraktim 6ya kadar agladi. Simdi 10 dk emzirdim. Kalkti oynuyor.
Dun gunduz 9 kere emzirdim. Bazisi 2 dk. 2 kere 120 ml mama verdim. Oto koltugunda oturmuyor yoksa. Kahvaltiyi az yapti. Oglen doner yerken ona da yedirdim. Yemegini az yedi. Butun gun yemek yiyo. Kilo alimi normal. Bi sn durmuyor.
Canım şehriye çorbasini nasıl yapıyorsun yazar mısın?Ya beni sabah sabah gulduruyosun valla Allahta seni guldursun
anabelgunes hangi sehirdesiniz ben İzmirdeyim bende ariyorum bu ara mekan haric 1.500-2000 veriyorlar gercekten cilginlik
Domatesle ilgili yazmissiniz bende veriyorum sehriye corbasina katiyorum misal hemen rendeleyip daha guzel yiyor sanki
Bu arada bebek kiyaslamalari olmus ben dinlemiyorum bile hatta bazi insanlarin yarisa girdigini dusunuyorum hadi yurumeyi kosmayi birak kimisi benimki 262863672 tabak yemek yiyor falan diye övünüyor cok yemek saglikliymis kilolo cocukta zengin bebesiymis gibi
Etiket yapamadim ama bence sukut etmeliyiz ki etrafinda olup biteni fark eden, nesneleri eline alip inceleyen algilari tumuyle acik olan bebeklerimiz var bir dugunde davetli gibi sandalyesinde oturup damat halayina katilan bir bebek gorsek sasiririz asil
İlk sayfada satırlar sütunlar karışmış, sayfa bozulmuş iyice, oradan kişilere bakayım dedim. Senin nickin üzerine gelince (bilgisayarda) farklı bir nick çıkıyor (sanırım kodların birbirine girmesinden kaynaklı).VosVos35 canim link ayni bende pek giremiyorum arada bakiyorum ek gida iyi de ben yine hamileyim bu ara karisik durumlar sen nasilsin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?