Uygun fiyatlı bişey bulunmaz mı acaba? Mama sandalyesi gerçekten kurtarıcı.. Ya da yer sofrası kurup, güvenliği sağlayıp onu tek oturtacaksın, dağıta dağıta yer belkiKızlar oğlum da hiç kahvaltı yapmıyor yapmak istemiyor üzülüyorum bu haline ama zorlamıyorum da. Memlekete geldik düzeni değişti gün boyu mızıklanma beni isteme bende de durmama hali var. Yemek için zorlamasam mı acaba? Yemek öğünlerini güzel yiyor sadece kahvaltı yok. Bir de burada mama sandalyesi olmayınca sağa sola kaçabiliyor. Oy oy ne yapsam bilemiyorum
Canım şehriye çorbasini nasıl yapıyorsun yazar mısın?
Kızlar oğlum da hiç kahvaltı yapmıyor yapmak istemiyor üzülüyorum bu haline ama zorlamıyorum da. Memlekete geldik düzeni değişti gün boyu mızıklanma beni isteme bende de durmama hali var. Yemek için zorlamasam mı acaba? Yemek öğünlerini güzel yiyor sadece kahvaltı yok. Bir de burada mama sandalyesi olmayınca sağa sola kaçabiliyor. Oy oy ne yapsam bilemiyorum
Herkesin kararina saygım var ama şahsen birkac saatlik mini kutlamaya 4.000 ödemem. o paraya tatile gideriz :)) Cafede yapacam, kismet olursa tabi, pasta siparis ederim. Icecekler de kafede olur zaten.(Evde kek, börek vs uğraşmak istemiyorum, misafirleri ağırlamaktan ben anı yaşayamam, ayrıca tabak-bardak getir/götür durumu, yorgunluk)
-Alip kafeye götüreceklerim: iyi ki doğdun flamasi, peçetesi, 1 şeklinde balon..
Bizimki de gunduz zar zor da olsa iki kere uyumaya basladi. Bir saat iki saat arasi degisiyor. Acaba ondan mi gece uyumuyor bilmiyorum. Cunku onceden gunduz hic uyumaz gece cok guzel uyurdu.Nilsibel nilikonun istahina ve bitmek bilmeyen performansina masallah Eylul gunduz artik 2 uyku uyuyor. 1. Ben isteyken annemin ayaginda 2. Ben isten gelince memede ama kisa. Gecede dogdugundan beri hep ayni seyler oyun, kudurma, kosturma sonrasinda banyo ve uyku. Banyoyu gece yatmadan denedin mi? Ha birde klimada uyuyor yine.
@hamis calisirken hem ev hem cocuk cok cok zormus her sabah icim buruluyor giderken evdeki masumiyeti birakip sıkıcı bir ortama girmek gercekten kotu ama yine onun icin diyorum tek teselli bu
Bizimkiler köyde yaşıyorlar bulsak gidip almak sorun olacak kahvaltı dışında yerde oturup yiyor ama sabahları canı mı istemiyor kahvaltı mı istemiyor onu çözemiyorum. Simaycık yemiştir inş o şekildeUygun fiyatlı bişey bulunmaz mı acaba? Mama sandalyesi gerçekten kurtarıcı.. Ya da yer sofrası kurup, güvenliği sağlayıp onu tek oturtacaksın, dağıta dağıta yer belkiKızım da kahvaltı türü sevmiyor, ben de öğünlerin yerini değiştirip dün sabah kuru kayısı püresi verdim, yedi
Bu arada yer sofrası fikrini kendim de tuttum şimdi, büyük yatak için otel tipi alezim var (üstünde yatılmıyor, çok sert bişey). Yere serip, üzerine yiyecekleri koyup oturtayım bari prensesim kafasına göre takılsın
Ya biz onların anını yakalamakta zorlanıyoruz bir şeyleri yanlış yapıyoruz ya da bize naz yapıyorlar emmek istiyorlar yemek yerine bilemiyorum. Umarım ilerleyen zamanda yeterince yerlerBenim kizimda h ici annemlerde cok guzel yapiyor h sonu bizde cok zor yiyor
Bu sabah mama sandalyesinde yedi az bişey. Yer sofrası için ön hazırlık yapmam lazım :) ortamı hazırlamak lazım, parmak gıda pişirmek lazım.. Yalnız başıma becerebilirsem yapıcam :) ama hiç yemiyorsa da o taktiği denemek şart olacak..Bizimkiler köyde yaşıyorlar bulsak gidip almak sorun olacak kahvaltı dışında yerde oturup yiyor ama sabahları canı mı istemiyor kahvaltı mı istemiyor onu çözemiyorum. Simaycık yemiştir inş o şekilde
9 aylık olduk diş daha görünmüyor ufukta. Yürümek için derler ya yaşını karşıladı diye. Bizimki diş konusunda yaşını karşılayacak sanırım anca çıkacak o zamana kadar :)Bugunlerin favorisi diş,hatta uzunca bi zaman :) Ama bi yandan yepyeni bi dönemdeler.Gunluk alinan gıda,anneyle paylasım vs birsuru sey var biriktire biriktire bitiriyorlar gunu.Emerek uyumak degilse derdi eskisine geri dönecektir.
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatır. Biz 4 aylıkken idrar yolları iltihabı geçirdik. Şurup antibiyotik vermişti doktoronunla atlattı şükür bi daha tekrarlanmadı. Ardından böbreklerine falan baktılar ultrasonla bir sürü tahlil yaptılar hepsi temiz çıktı unuttuk gitti. İnşallah Zeynepte çok çabuk atlatır bir an önce.Iyi geceler
Zeynep cok hasta en son care size sorayim dedim
Idrar yolu enfeksiyonu crp çok yuksek idrarinda protein kacagi var
Yarin igneye baslayacak doktoru
Bu durumu yani idrar y.enfeksiyonu yasayan oldu mu?
Igne degil ilac verse diye soyleyecegim
Kac gundur huzursuzdu dun geceden bu yana atesli yavrum
Zaten eti budu yok neresine yapacaklar igneyi
Çok geçmiş olsun size de. Nasıl şimdi çabuk atlatmıştır inşallah küçük bey.@SaskinAnne gecmis olsun çok..
E exelanss Teşekkürler, dün daha iyi gibiydi. Aksam uyuttum, mutfagi topluyordum. Öksürük sesi duydum, bi kontrol edeyim dedim ki beşik içinde kusuyor cocuk. Nasil kosup kucagima aldim, bi korktum..Kucagima alinca da aglamaya basladi( tekrar kusma. üstünü, nevresim, alezini degistirdim. Salladim, uyuttum ama gece de kontrol ede ede uyumaya calistim.
Çok normal bi çocuk. Tabi ki uzanacak karıştırmak kurcalamak isteyecek. Bizim gibi oturup duracak hali yok ya yeni keşfediyorlar tanımaya çalışıyorlar dünyayı. Benim kızım da öyle sürekli bişeylere uzanıp kurcalamaya çalışıyor. Arkadaş çocuktan pek anlamıyormuş :)Bir de ,geçenlerde düğündeydik oğluşu masanın üzerinde oturttum masada ne varsa almaya çalışıyordu ben elinden aldıkça o almak istiyordu.Arkadaş dedi ki bu çocuk ne yaramaz ! Takı takma zamanı ona teslim etmek istedim ben zaptedebilir miyim acaba bilmfm ki dedi
Sizlerin bebişleri nssıl ellemeden duruyorlar mi yabında bir Sürü şey varken yaramaz mi cidden oğluşum acaba ???
17 Eylül doğumlu Kızım yaklaşık 3hafta oldu yürümeye başlayalı bol heyecanlı ve düşmeli bir süreçteyiz evin içinde ve tabi onun için en önemlisi özgürlük her an her yerde olabiliyor gözüm üzerinde ama yinede buluyor karıştırılacsk bişeylerRica ederim.
Dogum tarihi neydi?
Evet komil oluyor o boyla yuruyunce :) Hele ilk cocuksa ve evde bi an onune cikiyorsa
Bebegim kedileri cok seviyor, surekli peslerinde onlari yakalayacagim diye o kadar hizli emekliyor ki:) ama kedilerim oglumdan biraz korkuyor, cunku oglum sevmeye calisirken hayvancagizlari biraz hirpaliyornerelerinden yakalarsa tutup cekiyor canlari yaniyor haliyle oyuzden artik denizi gorunce direk kaciyorlar ben uyurken cok yaklastirmiyorum cunku sipam onlarin varligini sezer sezmez heyecanlanip uyaniyor
Canım bizim takipli bir Dr muzda yok altı ay altiydi gittiğimizde alerji doktoruna ek gıda olmadığı için sonuçsuz döndük, bizimde boyun altı kıpkırmıziydi herkes pişik dedi bana halbuki zayıf bir bebek biz sadece neocate kullandık anne sütü olmadığı için bilirim diyet daha zor, boyun altı bir süre sonra geçti kollarda egzamamiz vardı o da yok epeydir uzun süre sonra geçti ama, geçenlerde keçi yoğurdu ile yapılmış bebek tarhanası almistim onu verdikten sonra sivilceler çıktı bazı yerlerinde bıraktım ama hala da geçmedi o sivilceler, haftaya tekrar Dr a gitmeyi düşünüyorum kendim bir kere de keçi yoğurdu denemistim az az kakası hemen mukuslandi yine çok zor gerçekten
Yok canim karni doyana kadar hic uyumuyo memede doyana kadar emer oyle uyuya kalirdi. Dun emdi emdi doymadi bağırmaya başladı mama verdim bitirince kafasını yasladi uyudu emmeye devam etmediUyandigi icin mi sutun yetmedigini dusunuyorsunuz? Ben bazen gece mama veriyorum. Yine de uyaniyor. Ama artik bizimki de gunduz memede uyumamaya basladi.
Anladim. Neyse bari mamalar var. Hic olmazsa anne sutu de aliyor. Hic alamayan cocuklar da var. Gayet tas gibiler hatta. Cok uzme kendini.Yok canim karni doyana kadar hic uyumuyo memede doyana kadar emer oyle uyuya kalirdi. Dun emdi emdi doymadi bağırmaya başladı mama verdim bitirince kafasını yasladi uyudu emmeye devam etmedi
Afiyet olsun canım.ben ise basladim dünS Sevdeeee1
Keciboynuzu ununu krepine kattim biraz. Hepsini bitirdi. Normalde bir iki kasikta birakiyordu.
Yumurta sarisi, biraz beyazi da kacti, yulaf kepegi, peynir, keciboynuzu unu ve su. Tereyag bitmis, zeytinyagiyla yaptim. Bi daha su koymiycam cunku krepten cok kivami menemene benzedi. Ama belki de ondan sevdi. Bilemiyorum.
Biz de hem mama hem annesütu gidiyorduk.9 aylık kontrolünde mamaya gerek yok dedi doktorumuz.ek gidayla beraber zaten hem ölcek sayısı düşmüştü hem de günde 1 2 kez veriyordum.bu aralar gece daha çok kalkmaya başladı ve meme tatmin etmiyor.mama verince uykuya dönüyor yine.Anladim. Neyse bari mamalar var. Hic olmazsa anne sutu de aliyor. Hic alamayan cocuklar da var. Gayet tas gibiler hatta. Cok uzme kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?