2018 Ekim Anneleri

Purpplee benim kızımda öyle herseye uzaniyor almak istiyor merak ediyor.. bu yaramazlık değilki algıları normal her bebek böyle yapar.. onun çocuğu yok heralde olunca görür ozaman

Allah kolaylik versin. Ben subatta baslamistim. O zaman anlamiyordu. Sorun olmadi. Simdi babasinin veya benim arkamdan agliyor. Bakalim eylulde geri baslayinca ne olacak.
Ben de Ocak sonu başladım 2 ay kadar gidip tekrar ucretsize çıktım.simdi izin bitti mecbur iş başı

Bana 1 aylikken doktor mamayi birak artik dedi. Zaten anne sutu sariligi oldugu icin baslamistik. Bir daha anne olsam hic kasmam. Iki saatte bir kalkacagima esime verdiririm mamayi. Dort saatte bir kalkarim. Bi de ise basliycam diye cilginca sut sagdim. Inek gibi olmustum artik. Ve bir buzluk dolusu sut bir ay yetti. Simdi evde mama hep bulunuyor. Arabada sokakta biberonu veriyoruz eline. Devam sutu almadim bu sefer hipp kasik mamasini sulandirip verdim. Dun aksam bayila bayila 240 ml icti ama gece 5te ve gunduz az yaptigim halde istemedi.

Benim kızım uzun zamandır böyle gece sürekli emmek istiyor bende yanımda olduğu için mi diye odasına koydum ama sürekli odaya git gel yapmaktan ben halsiz kaldım zaten uykusuzluk ayrı yine yanımızda yatıyor eşimde içeri gitmiyor üçümüz aynı yatakta sığmaya çalışıyoruz çok yorgun hissediyorum bir türlü dinlenemedim ek gıda pek yemiyor ondan mı kalkıyor diyorum bir akşam zorla hurmalı keçi boynuzlu muhallebi yedirdim yine kalktı :)

Makarnavitma dan aldım hepsini ertesi gün geldi

Bende tam tersi ek gıda almıyor sürekli memede bende ne yapacağımı bilmiyorum çocuğun ağzına acılı baharatlı yağlı tuzlu şeyler sokup duruyolar o da benim yaptıklarımı istemiyor birde wc bile gitmiyom yani saniyelik boşlukta bile böyleler bide bana deli muamelesi yapıyorlar çocuğu elletmiyomuşum psikoloğa gitmem lazımmış

Canim benimki ek gidayi cok yiyor. Yine de kalkiyor.

Ilk dogum yaptigimda erkek kedimiz beni cok kiskanmisti oglumdan, ne zaman kucagima alsam o da kucagima gelmeye calisiyordu:) ama simdi alisti, oglum uyutuyorum hemen yanima gelip kendini sevdiriyor, oglum uyanikken cok yanasmiyor bana. Kendi duzenini kurdu o da:)
Hangi peynir cesitlerini veriyorsunuz bebeklere?
Ben uzun sure sadece ev yapimi labne ve lor verdim ama artik onlari yememeye basladi. Tel peynir aldim, icerigi fena degil gibiydi. Suda bekletip veriyorum, onu cok seviyor. Tadi sanki kasarin hafif tuzlusu gibi. Yarin da kasar denicem.
Allah kolaylik versin. Ben subatta baslamistim. O zaman anlamiyordu. Sorun olmadi. Simdi babasinin veya benim arkamdan agliyor. Bakalim eylulde geri baslayinca ne olacak.
Denizin arkadan aglamalaricok fena olmaya basladi. Bensiz maksimum 40dk durabiliyor, mizildanarak o da. 40 dakkanin sonlarinda krize giriyor artik. Surekli sarmas dolasiz. Hem hosuma gidiyor hem de korkutuyor. Disciye gitmem lazim, nasil gitcem bilmiyorum.

Kizlar ya sizin bebekleriniz de sizi isiriyor mu? Sac cekmesine, tekme atmasina alistim ama bu isirma isi fena. Nasil vazgecircem bilmiyorum. Bana sarilmak istiyor, kendimden uzaklastirmak da istemiyorum. Ama uc sarilmadan ikisinin sonu isirmayla bitiyor. Az once okadar fena isirdi ki boynumdan. Heralde koparacak dedim. Benden baska kimseye yapmiyor. Sevgi gosterisi mi baska birsey mi cozemedim. Bir ara cok temkinli davrandim sarilirken isirmasina izin vermedim ama bu sefer de emerken memeyi isirip yara etti bir sure emzirememistim, sagip vermistim hatta.

Bence ulasabildigi cekmeceler onun olsun.
Tam kapanmamasi icin bisy dusunebilirsin parmaklari sıkışmaz.Oyununu bozma annesi :)

Slm kızlar.
Beni merak edip etiketlediğiniz icin tsk ederim.kalp kalp...
Nerden başlasam bilemiyorum...
Telefonum uzun zamandir tamirle mesguldü.ekrani degisti.kirılmıs.
Önce bataryasi sisti.onu degistik sonra ekran sorunu.yaptirmak baya zamanimi aldi.sonra yine yere düstü çatladı.
Evde olmadigimiz icin de gittigimiz yerlerde internete bağlanamadim netten.
Tayinimiz istediğimiz bi yere cikmadi.küçük bi ilceye cikti.
Önce esimin okuluna gittik.esim okuldaki tarikatçı grubu sevmedi...basladi ben ne yapacam diye.okul da zaten bi köyde.yollari çok kötü.öğretmenlerin hicbiri orda kalmiyormus.ögrenciler de kalmiyormus.tasimaliymis hepsi.
Servis de yokmus.öğetmenler beraber gidip geliyormus birbirlerinin arabasinda.
Müdür kenarda duran ögretmen istemem gibi bisey dedi.herkes herseye katilacak gibi laflar etti.ders saati de azmis.hafta sonu kurslarimiz yok.haftaici dersler bittikten sonra dedi.
Kiralik ev de bulamadik.olan da bitmemis ve 850 tl dediler.
Kime sorduysan bende ev ariyorum dediler.ev sıkıntısi varmış ilcede.
Tüm bu koşullar eşimi ordan iyice soğuttu.
Gitmek istemiyor.
Bu sirada annesine rapor aldi.malatya merkeze gelmek icin.o raporla da iptal dilekcesi yazdi verdi müdürüne.daha belli degil ipta olup olmayacagi.
Metehana gelince,kaynanamlara geligimiz günden beri hasta oldu.
Gözlerine kan oturdu.20 gün gözlerini ovusturdu.götürmedigimiz doktor kalmadi.sureki ağladı.
Aynı sırada boğaz enfeksiyonu gecirdi grip oldu.ishal karın ağrisi istahsizlik hepsi cocugu mahvetti.4 aydir aynı kiloda kaldı.
Geceleri hic yatmadi.
Bir gece acillik olduk.metehanin gözleri ağlmaktan sisti ve acilmadi.sakinlestiremedik.
Acile götürürken yolda sustu.doktor gazdan dedi.sıkışmış.fitil koydular.epey bi uğrastik.cikarinca sustu ve eve gelince uyudu.
Sonraki günler de hep hastanelerde gecti.
Cocugum bi türlü iyi olmadi.yüzü alerji döktü.yara gibi oldu.
Annem getir buraya dedi.annem de özledi diye ciktim mersine geldim.esim gelmem dedi.
Cocuk burda iyilesti.bu sefer de dün bi baktim babamla ablam benden habersiz cocugu kucagina almislar kapinin önune cikarip sacini traş makinesiyle kesiyorlar.kostum ellerinden aldim ki cocugun kulaginin arkasini kanatmislar.sacini yamuk yumuk kesmisler.
Bende kızdim.sinirlendim.benden habersiz nasil yaparsiniz dedim.
Ablam dedi ki bosber baba birak,iyilik yaramiyor dedi.bende benim istemedigim sey nasil benim iyiligime dedim.tartistik.
Sabah da yine ayni tartismayi kendileri acti.
Bana agir konustugumu bosyere kizdigimi söylediler.sonra babam bundan sonra gelmesin kimse dedi.hele o kocan gelmesin dedi.acikca kovdu.
Bende biletimi duyurmadan online aldim.esimi aradim.o da cik gel.dedi.
Yarin sabah binip gidiyorum.
Bütün bu sorunlar ve sıkıntılar neicesinde buraya girip sizin güzel paylasimlariniza katilamadim.bu zamanda cok sey kaybetmis oldum.
Sizi çok özledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…