2018 Ekim Anneleri

Bizimki de yese kalkiyor yemese kalkıyor :)
Akşam uyuduktan sonra gece beslenmesine kadar (11-1 arası kaçta uyuduğuna bağlı) biberonla şu veriyorum uyandığında pışpışlıyorum. Bazen uyumaya devam ediyor böyle bazen meme istiyor illa. En azından buna alistirayim saat başı kalkmasin diyorum. Gece hep aynı ya yanında yatıcam ya sürekli kalıp yataklar arasi gidip gelicem. Genelde yanında uyuyakaliyorum tabi bı bakıyorum sabah olmuş :)
Ben gündüz de uyumaya başladım onu uyuturken o kadar uykusuz kalıyorum ki. İş miş hak getire

Ev disinda cok duzen kurmaya calismazdim yerinde olsam.Duger ogunler iyiyse en azindan iyi

Baya baya olayli günlerin gecmis canim metaha a cok gecmis olsun amarim simdi iyidir. Esinin tayin isi de eski yerinize geri donme sansiniz varmi seviyordun da orayi.

Bizde de durum ayni.Ustelik damak yarık diş boy vermedi sadece :) 21nde 10 ay bitti.
Var bi bildikleri demekten baska care gelmiyor bazen.Sen kendini rahat ettirmeye basla bence de :)

İnsallah daha iyidir miniğin.Cok uzuldum hislerin icin.Insan evladi adina bu kadar caresiz hissederken ustune suclanmak ayti agirdir.
Senin icin rahat en onemlisi o.Affet bosver,ailen bile olsa.

İs konusu ne olacak simdi? Kalacakmisiniz yoksa?

Organik dis kasiyiciyiz baska aciklamasi yok

Bunlarda gececek bunu sende iyi biliyorsun.. yeterki kapini kapatinca esinle cocugunla sagligin yerinde olsun. Kuzucuga da gecmis olsun umarim tez zamanda toparlar

Fazla yerse de uykusu bölünebilir normaldir. Enerji fazlalığı olur, mideye ağırlık olur.. .Benimki akşamları hafif yiyor kendi inisyatifi ile diyette benim topacım
Ilk yattiginda iyi uyuyor. Dun 4 saat uyudu. Sonra saat basi kalkti. Karninin en dolu hali ilk yatmasi oysa. Ben zaten anlamiyorum cocugun hic bi seyinden. Bosverdim artik.

Hersey ust uste gelmis, siz kapinizi kapattiginizda aile ici huzurunuz olsun, sagliginiz yerinde olsun, gerisi bir sekilde halledilir zaten, sıkma canini

Kızlar hadi sizinki meme istiyor biz sadece mama alıyoruz durmadan uyanıyor ya gözümü açamıyorum artık normalde dört gündür gece vermiyordum artık bugün dayanamadik gece verdim tekrar ama gece verirken de yine uyanıyordu sürekli farkeder bişey yok

U Umudumbitmedi_ cok gecmis olsun metehana.iste aileler de bi ayri kafadalar hele bebek olduktan sonra.
Nilsibel yediklerin de bebegi etkiliyor olabilir mi.yani hamurisi abur cubur fast food tuketiyorsan onlar da hareketlilik cin gibi olma hali yapiyor olabilir.ben bi donem hepsinden tamamiyla uzak durmustum ve o ara uykusu gelince yattigi yerde kendi kendine uyumustu.sonra yemeye basladim uykuya dalma olayi gecti.sadece bi fikir. illa sebep aramaya da gerek yok tabi.
D dooris123 kedileri cok severim ben de.bekarken arkadaslarim memleketlerine giderken 1-2 haftaligina birakirlardi.bayila bayila ilgilenirdim.

Baya baya olayli günlerin gecmis canim metaha a cok gecmis olsun amarim simdi iyidir. Esinin tayin isi de eski yerinize geri donme sansiniz varmi seviyordun da orayi.
Tsk ederim canim.
Esim zaten geri dönmek istiyior canim.iptal gelmezse dönemeyiz.
Malatya merkez isi de olmazsa geri dönecez.
Tsk ederim canim.
Affetmek değilki mesele.
Babamin kisiligi karakteri....
Dili hic durmayan surekli acı acı kötü konusan biri.
Onunla hickimse gecinemiyor.konuşmak görüsmek sadece bana zarar verir. Ve esime.
Mutlu yuvamı yıkar o.en iyisi uzak durmak.hasta anneme cocugu göstermek icin gittim.
Is meselesi de belli degil.ben o koniyu kafaya takmiyorum ama esim takiyor.
Sağlık olsun ...
Bunlarda gececek bunu sende iyi biliyorsun.. yeterki kapini kapatinca esinle cocugunla sagligin yerinde olsun. Kuzucuga da gecmis olsun umarim tez zamanda toparlar
Tsk ederim canim.aynen.esimle cocugumla mutluyum cok sükür.
Simdi diyorum ki iyiki gitmisler.yoksa dayanamaz insan.
Ben o kadar titiz bakim babam cocuga ne varsa veriyor.cay iciriyor.pasta yediriyorlar.cocugu elimden zorla alip bağirta bağirta banyo yaptiriyorlar.
Saygı yok.sınır yok.
dooris123 .!.:
Hersey ust uste gelmis, siz kapinizi kapattiginizda aile ici huzurunuz olsun, sagliginiz yerinde olsun, gerisi bir sekilde halledilir zaten, sıkma canini
Tsk ederim.
En huzurlu yer yuvam...
Tsk ederim canim.bizimkiler onceden de ayniydi.yontulmamışlar...

Ya ben aslinda caydan supheleniyorum. Asiri bagimlisiyim. Asik gibi biseyim. Neredeyse de sek iciyorum. Cok ugrastim azaltmaya, acik icmeye olmuyor. Hamileyken once midem bulaniyordu sonra sicak diye icememistim ama simdi yine iciyorum. Cipsi de cok sık yemem ama onu da seviyorum. Eve alsak her gun yerim de aldirmiyorum esime.

U Umudumbitmedi_ Merhaba, Metehan a cok cok gecmis olsun. Gecen hafta da biz 2 kez acillik olduk..yeni yeni toparliyor kuzumm.
Aile konusuna gelince de, üzülmemek elde degildir ama bazen insanlari oldugu gibi kabul edip mesafeli durmak en iyisi. Enerjinizi kendi yuvaniza vermenizi önerebilirim..
Not: tayin Ankaraya ciksin, komsu olalim, sarma, icli kofteleri baska komsular degil, ben yiyim :))))

Hep bebekleri konusuyoruz, simdi sira biz de :))
kozmetik, giyim, alisveris, kitap vs onerileri de paylasalim..gecen avm de Ali'yi cafede babasina biraktim. Netten onerilenleri liste yapmistim.kozmetikcilerde denedim. Bir poset kozmetikle ciktim..rimeller, rujlar vs vs..oysaki oldukca sade tipimdir. Loreal unlimited maskara cok iyi mesela.. sizler de var mi tavsiyeler...

Ben normalde cok makyaj yaparim. Yani gelinin kiz kardesi makyaji dusunmeyin de arkadaslar bi yere giderken falan da bana yaptirir. Cok seviyorum. Simdi makyaj bi hayal. Ancak esim evdeyken. Hatta pazar gunu ben makyaj yaparken niliko aynadan bana bakiyordu. Yuzumu cevirdi yuzume bakti noluyoruz diye.
Giyim dersem su an her gun dolabimdan ikiser ucer atiyorum. 34 beden elbiselerim, montlarim var. Zayiflayarsam da yenisini alirim.
Kitap psikonet yayinlarini okuyorum biliyorsun. Su an elimde evham ve endise.
Ama en cok netflixten dizi izliyorum bos kaldigimda. Bu ara favorim the affair. Hayat kisa cok fazla dizi, film ve kitap var.
Biz bu yaz tatile gitmiycez cunku hem maasimdan kurus kalmadi geriye. Hem de niliko kumlari yer gittigimiz yerde. Ama bana bir kac senedir tatil daha cok yorgunluk gibi geliyor. Aksam balkonda cay icip cekirdek yemek yetiyor.

Tsk ederim canim...
Bebekler hic hasta olmasin.size dd çok geçmis olsun.acillik olmak çok kötü.insan ne yapacağını şaşırıyor.üstünü basini bile giyemeden bi kosturmaca ve hic sakinlesmeyen bi bebek.
Allah kötü seyler vermesin.
Tayin istemeyi bende eğer cok iyi bi yer olmadikca istemiyordum.
Komsularimi cok özledim.
Arayip duruyorlar.sakin ha gitme bi yere diyorlar.bana ulasamayanlarda birbirlerine soruyorlar.
Esim diyorki ordan gelmeyi istemiyorum.sanki ailemi orda birakiyorum...
Yakin olsaydik ne yapsam getirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…