2018 Ekim Anneleri

Purpplee mesela dogum yaptigim hastane sadece ilk 6 ay sunnet yapiyor, en az 3 dr a sormuşumdur. Iyi arastirmanizi önerebilirim..
E exelanss hunnap biskuviden günde kac adet dedi doktorunuz..

Allah hayırlısıyla en kisa zamanda gönlündekini nasip etsin insallah :)
Tahmin bile edilemez,hatirliyorumda bazi muhabbetlerini.
Hergün ayrı sıkıntı seslerine bile tahammül edemiyorum artık çok değişik insanlar herşeyi inada yapıyorlar ısrarla ısrarla çıldırtana kadar .. Canı gönülden amiinn diyorum :)

Benim zaten uyku problemim var öyle hemen yatayım uyuyayım hayal benim için eşim boş bulduğu yere kafasını koyar uyur bende dönüp duruyorum gece bir kere emmeye kalkıyor ben dalana kadar ikinci üçüncü öyle öyle sabah oluyor bi yerde düşüp kalacağım artık :)))

Oglen nilikonun babasinin yanina gidiyoruz yemek yemeye avmye. Donerken baktim esniyor. Sokaklarda gezdim fazladan 20 dk. Simdi evin onunde arabada uyuyoruz. Ilk uykusunu yarim saat uyudu. Simdi bir saat uyusa bari.
Soobeden kosa kosa ciktim bugun de. Allahim ne guzel mayolar bikiniler. Aklimi kacircam. Keske ben bebek olsam annem beni suslese...

Hergün ayrı sıkıntı seslerine bile tahammül edemiyorum artık çok değişik insanlar herşeyi inada yapıyorlar ısrarla ısrarla çıldırtana kadar .. Canı gönülden amiinn diyorum :)

Cok yıpratır seni.Bebisin icin deneyecegim önce kendin icin yapabilecegin hic birseyi erteleme

Çocuk da şeker hastası olsun istiyor herhalde cadaloz ne gerek varmış yoğurda şeker katmaya, yiyor zaten bebişler. Benimki de söylüyor, biz öyle büyüttük diye.. İyi de yiyor yoğurdu, ne gerek var diyorum, kem küm ediyor... Hep onların bildiği doğru...
İnşallah eski yerinize dönüş olur, seni Malatya'da huzursuz edecek gibi bunlar... Kaçacak yer de yok, eşin her fırsatta annesine gitmek isteyecek... Allah yardımcın olsun...
Biz de damla damlatırken zorlandık, gözünü sıkıyordu kuzucuğum... İnşallah bir an önce atlatır Mete bebek

Canim o kadar cok istiyorum.ki ege tatli yapmayi.esime gel gidelim 1 hafta dedim.arabamiz yok cocukla gidemeyiz diyor.
Halbuki bi gitse sığacık a birgiye.ne güzel olurdu.
Arabayla daha zor olur. Otobüsler gayet de rahat geniş, sırayla kucağa alırsınız.. Ege olmazsa Akdeniz. Size daha yakın olur hem

Misal İzmir olabilir ya da İzmir ne bileym İzmir falan var demi
Kesinlikle olur, hatta İzmir de iyi olur biz bir dernek kuralım, U Umudumbitmedi_ 'yi Ankara'dan beri getirtme derneği... Heba oluyor oralarda.. Gelsin bu yana, bir butik restoran açsın hazır müşteri kitlesi var aynı şehirde bulunmayanlara da kargo edilir icabında

Sunneti dogduktan 1 gun sonra olacakti. Saglik nedeniyle olamadi. Ya ilk 6 ay ya ileriki asama. Ilerde olacak Ali mecbur..
Iki aylıkken Sünnet ettirmek istedim daha çok erken 8 aylık olduktan sonra gel demişlerdi doktorlar da heo farklı görüşlerde

Evet canım Demir emilimi için söyledi.Limon hiç denemedim ama denenebilir portakal bazı marketlerde hala var :)

Ozellikle 1 yasla 5 yas arasi yapilmiyor diye biliyorum.
Soyut somut kavramlari,kimlik oturdugu ve cinsiyet ayrimi yaptiklari kendilerinide tanidiklari icin aslinda o donemlerde.
Buyudukce daha da farkeder hatirlarsin :)
Hayirli olsun❤
İşte o zamanlar daha korkutucu olur diye kendini bilmeden yaptırmak istedim günü belli yaparız artık napalım Hayırlısı olsun

Sağol csnım kayıp korkusu derken ??
Bizimkinin pipi eti darmış sık enfeksiyon olur ne kadar erkek Sünnet olursa o kadar iyi olur diyen doktorlar da oldu

İşte o zamanlar daha korkutucu olur diye kendini bilmeden yaptırmak istedim günü belli yaparız artık napalım Hayırlısı olsun

Ama mesela bi 4 yasla bi 6 yas arasinda cok fark var.Yas sınırı onlarin gelisimleri dogrultusunda bi genelleme
Yani 3 ile 6 ayni olmaz.
Buyuyunce sora sora zaten o da anlayacaktir.
Neyse oluyormus zaten kuzucuk :)
Kolaylikla atlatsinda insallah

U Umudumbitmedi_ yapin dolma, sarma ben alirim..itiraf edecegim: Gecenlerde misafir gelecekti..Gittim yiyecek pazarlari var, Ankarada.. Ev yapim dereotlu poğaca, elmali kurabiye, browni, yarim kg yaprak sarma aldim. Aksama ikram ettim.

Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce

Iste bende esime anlatamiyorum.bi canata yapar gezeriz diyorum.motel.pansuyon yada oğetmenevi.bütcemizin elverdigi kadar.ama iste kafasina mimlemiş araba olmadan gezilmez.
Misal İzmir olabilir ya da İzmir ne bileym İzmir falan var demi
Izmirden çok yer vardi.ben isterim ama esim.malatya harici yazmam diyor.
Aynen canim.bebekler zaten yogurdu yiyor.ne gerek var.ayrica tadina sekerli alisirlarsa büyüdüklerinde de tadi garip gelir yemezler.
Gecen cocugun eline verdi ben aldim.bi daha verdi aldim.elinden.en sonunda bu seger kayinvalidemin elinden aldim paketi.elindekini de cektim.sende yeme.sana da yaramiyor dedim.aldim paketi sakladim.istedi vermedim.oh olsun.elindekinden oldu:)
Esim gidip gelmek isticek ama ben gitmem.sınir koyarim.zaten esimde gorüyor yanlislarini.ben yokken hep uyariyormus.ama laf dinlemiyor diyor.
Cok gecmis olsun simoşa da.ins bi daha olmaz.göz enfeksiyonu kötüymüş.kolay kolay gecmiyormus.
Arabayla daha zor olur. Otobüsler gayet de rahat geniş, sırayla kucağa alırsınız.. Ege olmazsa Akdeniz. Size daha yakın olur hem
Ben akdenizi sevmiyorum canim.keske ege tatili olsa.ama iste nasip.
U Umudumbitmedi_ yapin dolma, sarma ben alirim..itiraf edecegim: Gecenlerde misafir gelecekti..Gittim yiyecek pazarlari var, Ankarada.. Ev yapim dereotlu poğaca, elmali kurabiye, browni, yarim kg yaprak sarma aldim. Aksama ikram ettim.
Ay ne güzel.dısaridan almak da cok güzel.bazen benim de bisey yapasim gelmiyor.istiyorum ki kermes gibi bi yer olsun.ordsn tabagima her cesit yemekten az az alip yiyeyim.
Malesef bizim oralarda böyle bi imkan yok.
Bu arada bigün size 1 tencere sarma yapip gönderecem.disardan aldiginiz sarmalara benzemez belki.ben bol salçalı baharatli yağlı ve özlü yaparim.
Bi adres vermeniz yeterli.
Tabi teklifim bütün annelere.kim isterse yapar gönderirim.caniniz ne istiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…