Benim teyzem kuzenime 11 aylikken tuvalet egitimini vermis:) gerci kuzenime saglik sorunu nedeniyle bez baglamamis onun da etkisi buyuk. Amacim egitim vermek degil zaten, sadece ihtiyaclarini karsilamaya calisiyorum. Kitabi okuduktan sonra ozer gecerim:) daha saglikli olurYontem güzel bende deneyebilirim. Gerci anneme anlattim hadi ordan dedi değişik bir surat ifadesiyle :)
2 aylıkken yaptırmak istedim 8 aydan sonra gel dedi doktor,selam olsun o doktora !!!!!!! Keşke dinlemeseydim emekleme Dönemi'ne denk gelmesin diye Erkrn yaptırmak istemiştim bugün emeklemeye başladı napcam bakalım unutacak şimdi yine neyse saplıkla olsun bitsin inş yaYa kıyamamoğlum gazlı bir bebekti ve çok ağlardı kedim de hemen kaçardı. Sesten rahatsız olurdu. Şimdilerde alıştı tabi.
Ben de çay koliğim. Minıumum iki demlik demlerim bir günde. Umarım çay ile bağlantılı değildir
Biz de lacasa de papeli bitirdik şimdi dark seyrediyoruz.
Oğlum 5buçuk aylıkken yaptırdık. Doktrıumuz 3-6 ay arası en ideali demişti. Sünneti yapan cerrah her yaş yapılır benim önerdiğim altı bezlenirken yapılmadı demişti. Bu arada biz narkossuz uykuda yaptırdık.
Ne güzel olmuş Bitniş darısı bize.çok mu ağladı ve narkoz ile mi yapıldı nasıldı ?Benim makyajla aram pek yok, cok bilmem. Keske bilsem bazen bi eyeliner cekeyim diyorum iki gozum birbirinden farkli oluyor, ama umudum var birgun basaracagim:) 65inde full makyaj gezen teyzelerden olcam
Dizi olarak bu aralar handmaids tale izliyorum. Ilk iki sezonu hamileyken izlemistim simdi ucuncu sezon. Bence cok guzel bir dizi ama eger kolay etkilenen bir yapiniz varsa hamileler ve annelere gore degil pek. Kitap olarak bu ara hep cocuk gelisimi ile ilgili seyler okuyorum zaten bir kitabi bir ayda anca bitiriyorumBen denizin bazi kakalarinda tuvalete tutuyorum oraya yaptiriyorum megerse bunun bi adi varmis “tuvalet iletisimi” simdi ona basladim. Ondan once otuz milyon kelimeyi okumustum onu tavsiye edebilirim:)
Emin olmamakla birlikte 2-6 yas arasi yapilmamali diye hatirliyorum ben sunneti ben, zaten randevu almissiniz, biz 4aylikken yaptirdik, elinizin altinda strafor bardaklardan olsun ilk gunler bez pipiye temas etmesin diye biz strafor bardaklarin tabanini kesip pipinin uzerine koyup bezi oyle bagliyorduk. Umarim kolay atlatirsiniz. Sunnet gunu aklima geldikce hala gozlerim doluyor
Ben ve esim de sizler gibiyiz. Ben cok zor uyuyorum. Bazen esimle yataga giriyoruz, daha 5 sn olmus oluyor ben birsey soruyorum cevap yok! Adam okadar hizli uykuya daliyor ki, bu durumu beni bazen korkutuyor
Bence var, benim adetime 5 gun kala ben kan testi yaptirdim tam 0,5 cikti, normalde 0,5 alti cikar deger yazmazdi, jinekolog arkadasima sordum gebe degilsin dedi, biz de 15 gun sonrasi icin sarikamis programi yaptik, ama hamileymisim, bizim ucak biletleri falan yandi. Ben suan size kesin gozuyle bakiyorum:)
Bu tarz kremlerin son kullanma tarihinden ziyade acilis tarihi onemli. Biz de mustela aldik, uzerinde 9ay yaziyor. Oyuzden bu yaz kendime gunes kremi almadim ben de oglumunkini kullaniyorum:)
Ben de Maybelline fit me aldim yeni. Oneriniz de aklimda ama, deneyecem. Allik da loreal peach süper, saclarim uzadi, yarin yine kestirecem..kisa sac, rahatlik cidden..Canim gündüz makyaf ve digee seyler icin öneri istemistin.
Ben fondoten önerinde bulunacam.
Farmasinin stay matte serisi.kapaticiligi iyi.nemlendirmesi ve ışıltisini cok beğendim.ben 2 numara kullaniyorum.cok memnunum.daha öncede loreal aldim ama gerek tonu gerekse pigmentasyonu hic uymadi.
Farmasi bu ıste baya iyi.reklam yapmiyorum.belki birisi öneri ister diye yazdim.bende uzunca bi süre fondoten aradim.
Hafif bi sedasyon verilmisti narkoz uygulanmadi, o da eli kolu hic durmadigi icin. Ilk gun aglamasi oldu biraz sabah aksam 22.00a kadar biraz agladi ama sonra gece uykusuna gecti gerisi sorunsuzdu, sadece calpol verdik agri kesici olarak fitil kullananlar da var o daha cok ise yariyomusNe güzel olmuş Bitniş darısı bize.çok mu ağladı ve narkoz ile mi yapıldı nasıldı ?
Kisa saci tarz olarak da cok severim bebekten once cenemde kestirirdim hep ama simdi toplanabilecek kadar kisa kestiriyorumBen de Maybelline fit me aldim yeni. Oneriniz de aklimda ama, deneyecem. Allik da loreal peach süper, saclarim uzadi, yarin yine kestirecem..kisa sac, rahatlik cidden..
Ben de cisi cok yakalayamiyorum ama kaka yaparken cis de yapiyor bazen. Ben sunu farkettim eger kakasini tuvalete yaptiysa cok ve tek seferde yapiyor ama yakalayamadiysam ve beze yaptiysa o gin 2-3 kez az az yapiyor ve o gun hem daha az yiyor hem de daha az uyuyor. Beze kaka yapmak cok hosuna gitmiyor olsa gerek:)
Yontem güzel bende deneyebilirim. Gerci anneme anlattim hadi ordan dedi değişik bir surat ifadesiyle :)
Bizimkinin kaka yaptigi cok belli oluyo xok rahat yakalayabilinir. Genelde oglen yemegi sırasında yada sonrasında yapiyo rahat yapsin diye oturuyorsa yatiriyor annem çocuk kakayi yatarak yapilan bisey sanacak:) ben o saatte evde olmadigimdan annemin götürmesi lazim annemde bu tarz yeniliklere cok kapalıAslinda bu dogustan olan bisy.Bebekler beze alistigi sonrasi boyledir.
Ama detaylari ile okuyup kafaya koyduysan oyle basla.Ters teperse bambaska bi yola döner iş
Cildiniz cok beyazsa ve zayif bi yüzunuz varsa allik cok yakisiyor.benim yüzum toplu hic gitmiyor.Ben de Maybelline fit me aldim yeni. Oneriniz de aklimda ama, deneyecem. Allik da loreal peach süper, saclarim uzadi, yarin yine kestirecem..kisa sac, rahatlik cidden..
Aynen canım oturur vaziyette daha rahat yapıyor.. Karnı boşaldığı için de yemesi, uyuması daha iyi oluyor haliyle...Ben de cisi cok yakalayamiyorum ama kaka yaparken cis de yapiyor bazen. Ben sunu farkettim eger kakasini tuvalete yaptiysa cok ve tek seferde yapiyor ama yakalayamadiysam ve beze yaptiysa o gin 2-3 kez az az yapiyor ve o gun hem daha az yiyor hem de daha az uyuyor. Beze kaka yapmak cok hosuna gitmiyor olsa gerek:)
Eskiler doğduğundan itibaren leğene tutarmış bebekleri. Gaz nedir bilmiyorlar.. Kolik nedir duymamışlar..Yontem güzel bende deneyebilirim. Gerci anneme anlattim hadi ordan dedi değişik bir surat ifadesiyle :)
Maksat görsellik demek kiAli yi ayakta sallarken d günü pastalarina baktim. 2 model beğendim bile :) Bazilari d gununde maket pasta (150-200 lira) alip kullaniyormus, 1000 yil düşünsem aklima gelmez, ilginc geldi bana.
Geçmiş olsun minik ZeynebeMerhaba arkadaşlar
Herşeyden önce yazan soran herkese teşekkürler ❤
Zeynep ve biz çok zorlu gunlergeçirdik
3 gün ateşliydi doktoru kültür istedi kültür öncesi genital bolgeyi temizleme için verilen antiseptik zeynepin genital bölgesini yaktı derisi tamamen kalkti halen tam düzelmedi antibiyotikli krem kullaniyoruz
ic çeke çeke agladi yavrum hic unutmuyorum
Ateşimiz düştü antibiyotik kullanıyoruz su an iyiyiz şükür
Defalarca kan alındı eli kolu mosmor. Allah dermansız dert vermesin tüm hasta çocuklara da şifa versin
Hahaaa yerin kaşlari yaİlk sayfada satırlar sütunlar karışmış, sayfa bozulmuş iyice, oradan kişilere bakayım dedim. Senin nickin üzerine gelince (bilgisayarda) farklı bir nick çıkıyor (sanırım kodların birbirine girmesinden kaynaklı).
Şimdi hatırladım, topiğin ilk gebelik haberiydi sanırım :) sağlık olsun, Allah kolaylığını da verir inşallah...
Biz ek gıdaya yeni yeni ısınıyoruz. Oldukça seçici bir bebiş var karşımda. Kaşlarını kaldırıyor, yine ne yediriyorsun bana gibi bakıyor her seferindebir de lokmayı ağzında gevelerken 'hayır' der gibi kafa sallıyor sağa sola, memnuniyetsiz bir ifadeyle.. Artist bunlar yahu
Kisa saci tarz olarak da cok severim bebekten once cenemde kestirirdim hep ama simdi toplanabilecek kadar kisa kestiriyorum
Bizimkinin kaka yaptigi cok belli oluyo xok rahat yakalayabilinir. Genelde oglen yemegi sırasında yada sonrasında yapiyo rahat yapsin diye oturuyorsa yatiriyor annem çocuk kakayi yatarak yapilan bisey sanacak:) ben o saatte evde olmadigimdan annemin götürmesi lazim annemde bu tarz yeniliklere cok kapalı
Ali yi ayakta sallarken d günü pastalarina baktim. 2 model beğendim bile :) Bazilari d gununde maket pasta (150-200 lira) alip kullaniyormus, 1000 yil düşünsem aklima gelmez, ilginc geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?