2018 Ekim Anneleri

Yontem güzel bende deneyebilirim. Gerci anneme anlattim hadi ordan dedi değişik bir surat ifadesiyle :)
Benim teyzem kuzenime 11 aylikken tuvalet egitimini vermis:) gerci kuzenime saglik sorunu nedeniyle bez baglamamis onun da etkisi buyuk. Amacim egitim vermek degil zaten, sadece ihtiyaclarini karsilamaya calisiyorum. Kitabi okuduktan sonra ozer gecerim:) daha saglikli olur

2 aylıkken yaptırmak istedim 8 aydan sonra gel dedi doktor,selam olsun o doktora !!!!!!! Keşke dinlemeseydim emekleme Dönemi'ne denk gelmesin diye Erkrn yaptırmak istemiştim bugün emeklemeye başladı napcam bakalım unutacak şimdi yine neyse saplıkla olsun bitsin inş ya
Gözünüz aydın olmuş bitmiş darısı bize

Ne güzel olmuş Bitniş darısı bize.çok mu ağladı ve narkoz ile mi yapıldı nasıldı ?

Ben de Maybelline fit me aldim yeni. Oneriniz de aklimda ama, deneyecem. Allik da loreal peach süper, saclarim uzadi, yarin yine kestirecem..kisa sac, rahatlik cidden..

Ne güzel olmuş Bitniş darısı bize.çok mu ağladı ve narkoz ile mi yapıldı nasıldı ?
Hafif bi sedasyon verilmisti narkoz uygulanmadi, o da eli kolu hic durmadigi icin. Ilk gun aglamasi oldu biraz sabah aksam 22.00a kadar biraz agladi ama sonra gece uykusuna gecti gerisi sorunsuzdu, sadece calpol verdik agri kesici olarak fitil kullananlar da var o daha cok ise yariyomus

Ben de Maybelline fit me aldim yeni. Oneriniz de aklimda ama, deneyecem. Allik da loreal peach süper, saclarim uzadi, yarin yine kestirecem..kisa sac, rahatlik cidden..
Kisa saci tarz olarak da cok severim bebekten once cenemde kestirirdim hep ama simdi toplanabilecek kadar kisa kestiriyorum

Bezsiz bebekler :)
En garanti sabah uyanis galiba :)
Bende kakayi bildigimden daha rahat yapmasini sagliyorum.
Cise hic odaklanmadim.Cis cunku bikerede tamamen yapmiyorlar.Az az sık geldikce birikmeden,oyle dusun

Yontem güzel bende deneyebilirim. Gerci anneme anlattim hadi ordan dedi değişik bir surat ifadesiyle :)

Aslinda bu dogustan olan bisy.Bebekler beze alistigi sonrasi boyledir.
Ama detaylari ile okuyup kafaya koyduysan oyle basla.Ters teperse bambaska bi yola döner iş

Aslinda bu dogustan olan bisy.Bebekler beze alistigi sonrasi boyledir.
Ama detaylari ile okuyup kafaya koyduysan oyle basla.Ters teperse bambaska bi yola döner iş
Bizimkinin kaka yaptigi cok belli oluyo xok rahat yakalayabilinir. Genelde oglen yemegi sırasında yada sonrasında yapiyo rahat yapsin diye oturuyorsa yatiriyor annem çocuk kakayi yatarak yapilan bisey sanacak:) ben o saatte evde olmadigimdan annemin götürmesi lazim annemde bu tarz yeniliklere cok kapalı

Cildiniz cok beyazsa ve zayif bi yüzunuz varsa allik cok yakisiyor.benim yüzum toplu hic gitmiyor.
Kisa sac cok rahat ama ben hafife aliskin degilim.cok garip bi sekilde basim yok gibi hissediyorum:)
saclarim hep kalcamdan asagida ve gürdü.sandalyede oturunca acarsam eger yere değerdi.evlenince biraz kisalttim ama yine uzun.
Gecenlerde kestirdim yine.ama hızlı uzuyor.sac dökülmesi de cok canimi sıkıyor.güzelim saçlarim yerlerde
Beyazim da olmadıgi icin boyatmiyorum.hem rengini cok seviyorum.açık kestane.uçlara doğru renk acıliyor iyice.metehanin saçlari da bana çekmis.

Aynen canım oturur vaziyette daha rahat yapıyor.. Karnı boşaldığı için de yemesi, uyuması daha iyi oluyor haliyle...
anabelgunes ben bazen küçük klozet adaptörüne oturtuyorum, bazen kaka başlamışsa acele klozetin ucuna oturtup kolumla destekliyorum. Kızım iri bir bebiş maşallah, sorun olmuyor..

Ali yi ayakta sallarken d günü pastalarina baktim. 2 model beğendim bile :) Bazilari d gununde maket pasta (150-200 lira) alip kullaniyormus, 1000 yil düşünsem aklima gelmez, ilginc geldi bana.

Merhaba arkadaşlar
Herşeyden önce yazan soran herkese teşekkürler ❤
Zeynep ve biz çok zorlu gunlergeçirdik
3 gün ateşliydi doktoru kültür istedi kültür öncesi genital bolgeyi temizleme için verilen antiseptik zeynepin genital bölgesini yaktı derisi tamamen kalkti halen tam düzelmedi antibiyotikli krem kullaniyoruz
ic çeke çeke agladi yavrum hic unutmuyorum
Ateşimiz düştü antibiyotik kullanıyoruz su an iyiyiz şükür
Defalarca kan alındı eli kolu mosmor. Allah dermansız dert vermesin tüm hasta çocuklara da şifa versin

Eskiler doğduğundan itibaren leğene tutarmış bebekleri. Gaz nedir bilmiyorlar.. Kolik nedir duymamışlar..
Oğlum doğduğunda tembihlemişlerdi çiş tutmaya başla diye. Denedim, istemedi paşa, yay gibi gerildi.. Ben de üstelemedim. Zaten yorgun bitik vaziyetteyim, 3 ayda zor oturmuşum popomun üstüne, bir de çömelip paşamın çişiyle uğraşçam dedim kaldı öyle.. Bezin rahatlığına alıştım.. Ama doğrusu tutmakmış tabi ki.. Keşke biraz daha çabalasaymışım. Çocuk 2 yaşında bezi attı, 3 ay her yere çiş yaptı, bir türlü oturmadı lazımlığa.. Çişi söylemesini öğretene kadar akla karayı seçtik.. Bebeklikte çektiği gaz sancıları da cabası..
Kızımı da çok sık oturtmadım klozete ama gaz sorunumuz yoktu şükür.. Sadece kaka gelince koşturup oturuyoruz biz, rahat yapsın diye. Temiz kalmayı öğreniyor böyle böyle... Kakası gelince üzerime tırmanmaya başlıyor bıdık, ağlıyor klozete oturana kadar.. İnşallah eğitim zamanı gelince faydasını görürüz. Altını her değiştirdiğimde de popoyu klozette yıkıyoruz, enerjim yeterse biraz çişşş diyerek bekliyorum, nadiren de olsa yapıyor. Zamanlama önemli :) uykudan kalkınca oturtmak lazım, sabırlı olursak yakalarız ama ben bu bel ağrısıyla ciddi zorlanıyorum, kız da topaç maşallah :)

Ali yi ayakta sallarken d günü pastalarina baktim. 2 model beğendim bile :) Bazilari d gununde maket pasta (150-200 lira) alip kullaniyormus, 1000 yil düşünsem aklima gelmez, ilginc geldi bana.
Maksat görsellik demek ki aynı düğündeki gibi. Fotoğrafları çektirip tabaklarda başka pastadan ikram etmek. Mantıklı sanki :)

Geçmiş olsun minik Zeynebe bebeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorum.. Kan almak gerektiğinde stresten hasta oluyorum resmen. Allah tekrarını göstermesin, acil şifa bulsun inşallah...

Hahaaa yerin kaşlari yacanim sen sabirla yedir kofte falan yedir cok sevebilir

Kisa saci tarz olarak da cok severim bebekten once cenemde kestirirdim hep ama simdi toplanabilecek kadar kisa kestiriyorum

E elaelif123 Bir kisa sac severde benim :)
Önceleri enseden omuzlara düşen modeli kullanmistim.Simdi yaklasik 2 seneyi aşkın sağ tarafım kisacik ( esiminki benden uzun suan) sol tarafim ceneme uzaniyor.Katli arkalari.
Bi uzatmaya niyetlenmistim ama toplamaya baslayinca kolayima geliyor hep oyle kaliyorum.Hic caymayım dedim :)

Sakin sakin yavasca anlatmadikca degismez.Onlarinda dogru bildikleri o sekilde.
Kayinvalidem hep yapmis mesela beze yapmazlarmis.Otobusu durdurmuslugu varmis hep anlatir cocuk yolda yapmayinca beze :)))))
Yenilikten ziyade bebek icin iyi oldugunu soyleyince daha bi sicak bakar mi?

Ben dis bugdayinda yapmistim kendim öyle :)
Hatta kapakli pasta tabaklari oluyor ya ona.
Köpük almayi unutmustum gecede Sezen uyuyunca bi cirpida baslamistim.
Ilk dogum gununde toplu dogum gunu yapmistik film rulosu gibiydi pastlari.Pastaci onu gorsek yapip yanina yenmelik bi pasta yapmisti.Seker hamuru yenmedigi icin daha da iyi olmustu.

Artik organizasyonlar o sekilde yapiyor diye biliyorum.Yenecek olani tek yuvarlak porsiyonluk dagitan oluyor.
Hersey olabilir aslinda fikir.Genelde insan cok gordugune aşina olsa da :)
Evde yapmakta keyifli oluyor pastayi.Bi emek bi anı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…