- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Pipinin kaybı erkek olma durumunun değişikliği vs... :) sağlıkla olsun iyileşsin kuzucuk düşünmenize gerek kalmamışSağol csnım kayıp korkusu derken ??
Bizimkinin pipi eti darmış sık enfeksiyon olur ne kadar erkek Sünnet olursa o kadar iyi olur diyen doktorlar da oldu
Tatlılar da benden:) eşim kızıyor artık yapma diye komşulara dağıtıyorum:) arkadaşların çocukları gelip istek yapıyorlar bize şundan yapar mısın bundan yapar mısın diye:) bu arada arabadan çok ne var araç kiralamacılarda istedikten sonra her bütçeye uygun kiralık araç var. Hatta bir ara eşim takmıştı gezmeye giderken gidip kiralayalım deli gibi gezelim diye:) eşin tatili anne babasının dizinin dibinde olarak kodlamış zihnine bence o yüzden senin tekliflerine hep bir mazeret bulmuş. Ben önceki yıl restimi çekmiştim tatile gitmez de bir daha ailelerin yanında boş boş oturacak olursak bir daha memlekete gitmeyeceğim ben dedim sonra üstünde düşünüp gezme üzerine planlar yapmaya başlamıştı. Bazen kafalarına dank edecek bir şeyler lazım. Balıkesir taraflarında çalışırken arkadaşlarım seminerlerin bitimiyle evlerini kapatıp burhaniye edremit ayvalık taraflarında yazlıklara giderlerdü kendisinin olmayan da sezonluk ev kiralardı gider orada kalırlardı çok özenirdim. Senin eşin de öğretmen gayet müsait bir tatili var keşke öyle bir şey yapsa. İnsan bir kez alıştıktan sonra gitmeyince garip geliyorIste bende esime anlatamiyorum.bi canata yapar gezeriz diyorum.motel.pansuyon yada oğetmenevi.bütcemizin elverdigi kadar.ama iste kafasina mimlemiş araba olmadan gezilmez.
Izmirden çok yer vardi.ben isterim ama esim.malatya harici yazmam diyor.
Aynen canim.bebekler zaten yogurdu yiyor.ne gerek var.ayrica tadina sekerli alisirlarsa büyüdüklerinde de tadi garip gelir yemezler.
Gecen cocugun eline verdi ben aldim.bi daha verdi aldim.elinden.en sonunda bu seger kayinvalidemin elinden aldim paketi.elindekini de cektim.sende yeme.sana da yaramiyor dedim.aldim paketi sakladim.istedi vermedim.oh olsun.elindekinden oldu:)
Esim gidip gelmek isticek ama ben gitmem.sınir koyarim.zaten esimde gorüyor yanlislarini.ben yokken hep uyariyormus.ama laf dinlemiyor diyor.
Cok gecmis olsun simoşa da.ins bi daha olmaz.göz enfeksiyonu kötüymüş.kolay kolay gecmiyormus.
Ben akdenizi sevmiyorum canim.keske ege tatili olsa.ama iste nasip.
Ay ne güzel.dısaridan almak da cok güzel.bazen benim de bisey yapasim gelmiyor.istiyorum ki kermes gibi bi yer olsun.ordsn tabagima her cesit yemekten az az alip yiyeyim.
Malesef bizim oralarda böyle bi imkan yok.
Bu arada bigün size 1 tencere sarma yapip gönderecem.disardan aldiginiz sarmalara benzemez belki.ben bol salçalı baharatli yağlı ve özlü yaparim.
Bi adres vermeniz yeterli.
Tabi teklifim bütün annelere.kim isterse yapar gönderirim.caniniz ne istiyorsa
Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce
Benim makyajla aram pek yok, cok bilmem. Keske bilsem bazen bi eyeliner cekeyim diyorum iki gozum birbirinden farkli oluyor, ama umudum var birgun basaracagim:) 65inde full makyaj gezen teyzelerden olcamHep bebekleri konusuyoruz, simdi sira biz de :))
kozmetik, giyim, alisveris, kitap vs onerileri de paylasalim..gecen avm de Ali'yi cafede babasina biraktim. Netten onerilenleri liste yapmistim.kozmetikcilerde denedim. Bir poset kozmetikle ciktim..rimeller, rujlar vs vs..oysaki oldukca sade tipimdir. Loreal unlimited maskara cok iyi mesela.. sizler de var mi tavsiyeler...
Emin olmamakla birlikte 2-6 yas arasi yapilmamali diye hatirliyorum ben sunneti ben, zaten randevu almissiniz, biz 4aylikken yaptirdik, elinizin altinda strafor bardaklardan olsun ilk gunler bez pipiye temas etmesin diye biz strafor bardaklarin tabanini kesip pipinin uzerine koyup bezi oyle bagliyorduk. Umarim kolay atlatirsiniz. Sunnet gunu aklima geldikce hala gozlerim doluyorArkadaşlar merhaba,
Oğluşu Sünnet ettireceğiz 1 Ağustos için randevu verildi heyecanlıyım ve de tedirgin çünkü narkoz alıcak gelse de geçse ...
Doktorun biri Demişti ki 6 aydan önce ya da 6 yastan sonra öneririm Sünnet'i ara yerde önermem riskli dedi neden dedim psikolojik olarak etkilenir dedi.Sizce Saçma değil mi ? 6 yaştan sonra esas daha çok etkilenmez mi Korkmaz mı
Ben ve esim de sizler gibiyiz. Ben cok zor uyuyorum. Bazen esimle yataga giriyoruz, daha 5 sn olmus oluyor ben birsey soruyorum cevap yok! Adam okadar hizli uykuya daliyor ki, bu durumu beni bazen korkutuyorBenim zaten uyku problemim var öyle hemen yatayım uyuyayım hayal benim için eşim boş bulduğu yere kafasını koyar uyur bende dönüp duruyorum gece bir kere emmeye kalkıyor ben dalana kadar ikinci üçüncü öyle öyle sabah oluyor bi yerde düşüp kalacağım artık :)))
Bence var, benim adetime 5 gun kala ben kan testi yaptirdim tam 0,5 cikti, normalde 0,5 alti cikar deger yazmazdi, jinekolog arkadasima sordum gebe degilsin dedi, biz de 15 gun sonrasi icin sarikamis programi yaptik, ama hamileymisim, bizim ucak biletleri falan yandi. Ben suan size kesin gozuyle bakiyorum:)Kızlar adetime 4 gün var kan verdim sonuç 1.73 normalde 0.1 yada 0.5 çıkardı şimdi 1.73 ihtimal varmı sizce
Bu tarz kremlerin son kullanma tarihinden ziyade acilis tarihi onemli. Biz de mustela aldik, uzerinde 9ay yaziyor. Oyuzden bu yaz kendime gunes kremi almadim ben de oglumunkini kullaniyorum:)B Bir mucize kuzum beyaz tenli, yuksek koruma olsun istemistim Izmir e giderken. Bizimki bu..
Not: Son kullanma tarihi uzun sureli olsun ki, malum pahali bunlar..2 yil kullanilsin en azindan..
Ne güzel işte.. Herkes herşeyi yapamayabilir şu hayatta.. Hem bizim gibi eli yatkın olmayanlar yararlanır hem de becerikli hanımlar satıp para kazanır..U Umudumbitmedi_ yapin dolma, sarma ben alirim..itiraf edecegim: Gecenlerde misafir gelecekti..Gittim yiyecek pazarlari var, Ankarada.. Ev yapim dereotlu poğaca, elmali kurabiye, browni, yarim kg yaprak sarma aldim. Aksama ikram ettim.
Teşekkür ederim tarihe bakmak hiç aklımda yoktu iyi oldu bu ayrıntıB Bir mucize kuzum beyaz tenli, yuksek koruma olsun istemistim Izmir e giderken. Bizimki bu..
Not: Son kullanma tarihi uzun sureli olsun ki, malum pahali bunlar..2 yil kullanilsin en azindan..
Ah kuzum ben eşime ne teklifler sundum kabul etmedi.araç kiralayaim dedim yok dedi.yakin ilceere bari günübirlik gideim dedim yok dedi.ne desem kabul etmedi.Tatlılar da benden:) eşim kızıyor artık yapma diye komşulara dağıtıyorum:) arkadaşların çocukları gelip istek yapıyorlar bize şundan yapar mısın bundan yapar mısın diye:) bu arada arabadan çok ne var araç kiralamacılarda istedikten sonra her bütçeye uygun kiralık araç var. Hatta bir ara eşim takmıştı gezmeye giderken gidip kiralayalım deli gibi gezelim diye:) eşin tatili anne babasının dizinin dibinde olarak kodlamış zihnine bence o yüzden senin tekliflerine hep bir mazeret bulmuş. Ben önceki yıl restimi çekmiştim tatile gitmez de bir daha ailelerin yanında boş boş oturacak olursak bir daha memlekete gitmeyeceğim ben dedim sonra üstünde düşünüp gezme üzerine planlar yapmaya başlamıştı. Bazen kafalarına dank edecek bir şeyler lazım. Balıkesir taraflarında çalışırken arkadaşlarım seminerlerin bitimiyle evlerini kapatıp burhaniye edremit ayvalık taraflarında yazlıklara giderlerdü kendisinin olmayan da sezonluk ev kiralardı gider orada kalırlardı çok özenirdim. Senin eşin de öğretmen gayet müsait bir tatili var keşke öyle bir şey yapsa. İnsan bir kez alıştıktan sonra gitmeyince garip geliyor
Canim gündüz makyaf ve digee seyler icin öneri istemistin.
Ne kadar ömrümüzün kaldığını nerden biliyoruz ki bu dünyaya başkaları için gelmiyoruz ayrıca bir tatile gitmekle de birikimler tükenmiyor ama eşin çekiniyor besbelli umarım bir gün değişir.biz geleli bir hafta olmadı eşimle evimize mi dönsek acaba diyoruz eskiden böyle değildi gelebileceğimiz en erken vakitte gelir en geç vakitte dönerdik tatile falan da hiçbir yere gitmezdik çok şükür değişti bu durumAh kuzum ben eşime ne teklifler sundum kabul etmedi.araç kiralayaim dedim yok dedi.yakin ilceere bari günübirlik gideim dedim yok dedi.ne desem kabul etmedi.
Bende kaç kere rest çektim.ailelerin yanina gitmem bütün yazı evimde geçiririm filan herseyi söyledim.adam hersene seminerler bitince aliyor biletleri.mecbur oluyorum.
Inan benim cok ihtiyacim var bi tatile.evlendik evleneli market ve avm gezmeleri haricinde bi yere gitmedik.
Bana biraksa ben neler bulurum.
Esimin bi arkadasi var.ingilizceci.cok sosyal herseye girisken biri.esiyle turlara gidiyordu.istanbula otelde kalaraktan gezmeye gidiyorlardi.kamp yapiyorlardi.evdeki yemegi bile gidip piknip yapip orada yiyorlarfi.
Arabalari da yoktu.hatta bi keresinde bizi de cagirdilar.adam el arbasina malzemeleri yüklemis bi güzel sürüyordu:)
Simdide yurtdisi sinavlarini kazanmis.esini cocugunu alip 5 yil orada kalacaklar.esime sende gel dedi.
Esim ailesinden korkar.en basitinden ben ege illerine gitmek istiyorum.tayin isteyemez korkusundan.öyle bi baski varki.esimde hakli bazen.abisi annesi babasi öteki abisi hepsi birer köstek.elestirmek icin yer ariyorlar.
Baskı altına alıyorlar.köseye sıkıstırıp bunaltmak hoşlarina gidiyor.
İste bende yaz boyu bu baskı ve ortamdan nefret ediyorum.gelmek istemiyorum.
Evimde kalayim daha iyi diyorum.keske esim soyle yumrugunu masaya vursa ehhh yeter be ben istediğim yere tatile giderim dese.onlardan çekiniyor.cünkü para çarçur oluyormus.ev alacakmisiz.cocuk büyüyormus.cocuk okutacakmisiz.
Ilk dogum yaptigimda erkek kedimiz beni cok kiskanmisti oglumdan, ne zaman kucagima alsam o da kucagima gelmeye calisiyordu:) ama simdi alisti, oglum uyutuyorum hemen yanima gelip kendini sevdiriyor, oglum uyanikken cok yanasmiyor bana. Kendi duzenini kurdu o da:)
Ben uzun sure sadece ev yapimi labne ve lor verdim ama artik onlari yememeye basladi. Tel peynir aldim, icerigi fena degil gibiydi. Suda bekletip veriyorum, onu cok seviyor. Tadi sanki kasarin hafif tuzlusu gibi. Yarin da kasar denicem.
Denizin arkadan aglamalaricok fena olmaya basladi. Bensiz maksimum 40dk durabiliyor, mizildanarak o da. 40 dakkanin sonlarinda krize giriyor artik. Surekli sarmas dolasiz. Hem hosuma gidiyor hem de korkutuyor. Disciye gitmem lazim, nasil gitcem bilmiyorum.
Ben de çay koliğim. Minıumum iki demlik demlerim bir günde. Umarım çay ile bağlantılı değildirYa ben aslinda caydan supheleniyorum. Asiri bagimlisiyim. Asik gibi biseyim. Neredeyse de sek iciyorum. Cok ugrastim azaltmaya, acik icmeye olmuyor. Hamileyken once midem bulaniyordu sonra sicak diye icememistim ama simdi yine iciyorum. Cipsi de cok sık yemem ama onu da seviyorum. Eve alsak her gun yerim de aldirmiyorum esime.
Biz de lacasa de papeli bitirdik şimdi dark seyrediyoruz.Ben normalde cok makyaj yaparim. Yani gelinin kiz kardesi makyaji dusunmeyin de arkadaslar bi yere giderken falan da bana yaptirir. Cok seviyorum. Simdi makyaj bi hayal. Ancak esim evdeyken. Hatta pazar gunu ben makyaj yaparken niliko aynadan bana bakiyordu. Yuzumu cevirdi yuzume bakti noluyoruz diye.
Giyim dersem su an her gun dolabimdan ikiser ucer atiyorum. 34 beden elbiselerim, montlarim var. Zayiflayarsam da yenisini alirim.
Kitap psikonet yayinlarini okuyorum biliyorsun. Su an elimde evham ve endise.
Ama en cok netflixten dizi izliyorum bos kaldigimda. Bu ara favorim the affair. Hayat kisa cok fazla dizi, film ve kitap var.
Biz bu yaz tatile gitmiycez cunku hem maasimdan kurus kalmadi geriye. Hem de niliko kumlari yer gittigimiz yerde. Ama bana bir kac senedir tatil daha cok yorgunluk gibi geliyor. Aksam balkonda cay icip cekirdek yemek yetiyor.
Oğlum 5buçuk aylıkken yaptırdık. Doktrıumuz 3-6 ay arası en ideali demişti. Sünneti yapan cerrah her yaş yapılır benim önerdiğim altı bezlenirken yapılmadı demişti. Bu arada biz narkossuz uykuda yaptırdık.Arkadaşlar merhaba,
Oğluşu Sünnet ettireceğiz 1 Ağustos için randevu verildi heyecanlıyım ve de tedirgin çünkü narkoz alıcak gelse de geçse ...
Doktorun biri Demişti ki 6 aydan önce ya da 6 yastan sonra öneririm Sünnet'i ara yerde önermem riskli dedi neden dedim psikolojik olarak etkilenir dedi.Sizce Saçma değil mi ? 6 yaştan sonra esas daha çok etkilenmez mi Korkmaz mı
Ağzından bal damlıyor valla canım inşaAllah şuan bel ve kasık ağrılarım ver çok fazla hemde göğüslerim de ki damarları görmen lazım harita oluşturdular nerdeyseBenim makyajla aram pek yok, cok bilmem. Keske bilsem bazen bi eyeliner cekeyim diyorum iki gozum birbirinden farkli oluyor, ama umudum var birgun basaracagim:) 65inde full makyaj gezen teyzelerden olcam
Dizi olarak bu aralar handmaids tale izliyorum. Ilk iki sezonu hamileyken izlemistim simdi ucuncu sezon. Bence cok guzel bir dizi ama eger kolay etkilenen bir yapiniz varsa hamileler ve annelere gore degil pek. Kitap olarak bu ara hep cocuk gelisimi ile ilgili seyler okuyorum zaten bir kitabi bir ayda anca bitiriyorum☹ Ben denizin bazi kakalarinda tuvalete tutuyorum oraya yaptiriyorum megerse bunun bi adi varmis “tuvalet iletisimi” simdi ona basladim. Ondan once otuz milyon kelimeyi okumustum onu tavsiye edebilirim:)
Emin olmamakla birlikte 2-6 yas arasi yapilmamali diye hatirliyorum ben sunneti ben, zaten randevu almissiniz, biz 4aylikken yaptirdik, elinizin altinda strafor bardaklardan olsun ilk gunler bez pipiye temas etmesin diye biz strafor bardaklarin tabanini kesip pipinin uzerine koyup bezi oyle bagliyorduk. Umarim kolay atlatirsiniz. Sunnet gunu aklima geldikce hala gozlerim doluyor
Ben ve esim de sizler gibiyiz. Ben cok zor uyuyorum. Bazen esimle yataga giriyoruz, daha 5 sn olmus oluyor ben birsey soruyorum cevap yok! Adam okadar hizli uykuya daliyor ki, bu durumu beni bazen korkutuyor
Bence var, benim adetime 5 gun kala ben kan testi yaptirdim tam 0,5 cikti, normalde 0,5 alti cikar deger yazmazdi, jinekolog arkadasima sordum gebe degilsin dedi, biz de 15 gun sonrasi icin sarikamis programi yaptik, ama hamileymisim, bizim ucak biletleri falan yandi. Ben suan size kesin gozuyle bakiyorum:)
Bu tarz kremlerin son kullanma tarihinden ziyade acilis tarihi onemli. Biz de mustela aldik, uzerinde 9ay yaziyor. Oyuzden bu yaz kendime gunes kremi almadim ben de oglumunkini kullaniyorum:)
Ikinmaya basladiginda bezini acip tuvalete mi oturtuyosun. Adaptör fln koyuyomusun nasıl oluyoBenim makyajla aram pek yok, cok bilmem. Keske bilsem bazen bi eyeliner cekeyim diyorum iki gozum birbirinden farkli oluyor, ama umudum var birgun basaracagim:) 65inde full makyaj gezen teyzelerden olcam
Dizi olarak bu aralar handmaids tale izliyorum. Ilk iki sezonu hamileyken izlemistim simdi ucuncu sezon. Bence cok guzel bir dizi ama eger kolay etkilenen bir yapiniz varsa hamileler ve annelere gore degil pek. Kitap olarak bu ara hep cocuk gelisimi ile ilgili seyler okuyorum zaten bir kitabi bir ayda anca bitiriyorum☹ Ben denizin bazi kakalarinda tuvalete tutuyorum oraya yaptiriyorum megerse bunun bi adi varmis “tuvalet iletisimi” simdi ona basladim. Ondan once otuz milyon kelimeyi okumustum onu tavsiye edebilirim:)
Emin olmamakla birlikte 2-6 yas arasi yapilmamali diye hatirliyorum ben sunneti ben, zaten randevu almissiniz, biz 4aylikken yaptirdik, elinizin altinda strafor bardaklardan olsun ilk gunler bez pipiye temas etmesin diye biz strafor bardaklarin tabanini kesip pipinin uzerine koyup bezi oyle bagliyorduk. Umarim kolay atlatirsiniz. Sunnet gunu aklima geldikce hala gozlerim doluyor
Ben ve esim de sizler gibiyiz. Ben cok zor uyuyorum. Bazen esimle yataga giriyoruz, daha 5 sn olmus oluyor ben birsey soruyorum cevap yok! Adam okadar hizli uykuya daliyor ki, bu durumu beni bazen korkutuyor
Bence var, benim adetime 5 gun kala ben kan testi yaptirdim tam 0,5 cikti, normalde 0,5 alti cikar deger yazmazdi, jinekolog arkadasima sordum gebe degilsin dedi, biz de 15 gun sonrasi icin sarikamis programi yaptik, ama hamileymisim, bizim ucak biletleri falan yandi. Ben suan size kesin gozuyle bakiyorum:)
Bu tarz kremlerin son kullanma tarihinden ziyade acilis tarihi onemli. Biz de mustela aldik, uzerinde 9ay yaziyor. Oyuzden bu yaz kendime gunes kremi almadim ben de oglumunkini kullaniyorum:)
Ben de cisi cok yakalayamiyorum ama kaka yaparken cis de yapiyor bazen. Ben sunu farkettim eger kakasini tuvalete yaptiysa cok ve tek seferde yapiyor ama yakalayamadiysam ve beze yaptiysa o gin 2-3 kez az az yapiyor ve o gun hem daha az yiyor hem de daha az uyuyor. Beze kaka yapmak cok hosuna gitmiyor olsa gerek:)D dooris123 tuvalet iletişimi konusunu kasım annelerinde görmüştüm. orada baya muhabbet dönmüş başlarda. Ben iki topiği birden takip ediyordum(kasım 2 doğumlu kızım). sonra yetişemeyince orayı bıraktım. Baştan beri çiş ve kaka için tuvalete oturtunca zamanla alışkanlık haline geliyor ve bebekler bezine yapmak istemiyormuş. Çişi yakalamak daha zor ama gerçekten kakada işe yarıyor. Ve tuvalet eğitimi için güzel bir zemin hazırlanmış oluyor. İşin bonusu, tuvalet iletişimi deneyen bebekler hiç gaz sorunu yaşamıyorlarmış..
Ben de kaka yapmaya çalıştığını fark edince klozete oturtuyorum, daha rahat yapıyor. Hatta bezini çıkarıp oturtana kadar ağlıyor.. Çişi yakalamak nispeten daha zor, hatta klozette bekleyip kaldırınca yapmayı tercih ediyor kızım. Gerçi onun da bi kolayı var. Genelde uykudan kalkınca çişi olur bebişlerin. Yemekten sonra, banyo etirdikten sonra...
En yakin zamanda kan testini yenile icin rahatlasin:) kendi durumuma benzettim umarim yanilmiyorumdur:) haberdar et bizleri de merak ettim:) bu arada benim de adet olacagim gun cok fazla belim agrimisti hatta lekelenme olmustu adet oluyorum sanmistim, takip eden iki gun hic kan gelmeyince idrar testi yaptim onda cikmisti gebelik. Vay be uzerinden bir bucuk yil gecmis:)Ağzından bal damlıyor valla canım inşaAllah şuan bel ve kasık ağrılarım ver çok fazla hemde göğüslerim de ki damarları görmen lazım harita oluşturdular nerdeyse
Benimki cok spontane gelisti aslinda kitabi okuduktan sonra yapmam gerekenler oturacaktir. Icgudulerimle acemi bir sekilde basladim. Once sunu farkettim, deniz kakasini genelde altini actigimda yapiyordu, yani bez degistirirken ayaklari hafif karina itiyoruz ya yada kaldiriyoruz o sirada kirli bezine yada altina koydugum temiz beze, bez baglanmadan kaka yapiyordu. Ozaman anladim beze yapmayi sevmiyor. Bir sure her altini actigimda ayaklarini karnina itip bekledim ve acik beze yapmasina izin verdim. Malum ek gidayla birlikte kakalarin formu degisince ben kakali bezlerden bi huylandim:) oyuzden artik bezi aciyorum ayaklari karina itip biraz bekliyorum, kaka varsa odaklaniyor, duruyor zaten yoksa kipir kipir kacmaya calisiyor, kaka oldugunu anlar anlamazda hemen klozete otutturuyorum koltuk altindan tutarak:) adaptor aldim ama bir kere kullanabildim, cunku bezi ac kakasinin oldugunu anla hemen klozete kos, o sirada zamanla yaristigim icin adaptoru tuvalete takmakla vakit kaybetmek istemiyorum, tabi yakalayamadigim da cok oluyor, kimseye caktirmadan beze yapiyor:) ama beze hep az az yapiyorIkinmaya basladiginda bezini acip tuvalete mi oturtuyosun. Adaptör fln koyuyomusun nasıl oluyo
Yontem güzel bende deneyebilirim. Gerci anneme anlattim hadi ordan dedi değişik bir surat ifadesiyle :)Benimki cok spontane gelisti aslinda kitabi okuduktan sonra yapmam gerekenler oturacaktir. Icgudulerimle acemi bir sekilde basladim. Once sunu farkettim, deniz kakasini genelde altini actigimda yapiyordu, yani bez degistirirken ayaklari hafif karina itiyoruz ya yada kaldiriyoruz o sirada kirli bezine yada altina koydugum temiz beze, bez baglanmadan kaka yapiyordu. Ozaman anladim beze yapmayi sevmiyor. Bir sure her altini actigimda ayaklarini karnina itip bekledim ve acik beze yapmasina izin verdim. Malum ek gidayla birlikte kakalarin formu degisince ben kakali bezlerden bi huylandim:) oyuzden artik bezi aciyorum ayaklari karina itip biraz bekliyorum, kaka varsa odaklaniyor, duruyor zaten yoksa kipir kipir kacmaya calisiyor, kaka oldugunu anlar anlamazda hemen klozete otutturuyorum koltuk altindan tutarak:) adaptor aldim ama bir kere kullanabildim, cunku bezi ac kakasinin oldugunu anla hemen klozete kos, o sirada zamanla yaristigim icin adaptoru tuvalete takmakla vakit kaybetmek istemiyorum, tabi yakalayamadigim da cok oluyor, kimseye caktirmadan beze yapiyor:) ama beze hep az az yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?