2018 Ekim Anneleri

Ahh kiyamam Allah acil sifa versin.
Gecsin iyilessinde insallah ❤

E elaelif123 Makyaj konusunda göz kalemi,mat siyah farım,rimelim,kaş farım ve allığım dısında birseyim yok :)
Cok sade seviyorum.
Kapatıcı ya da fondoten fln kullanmıyorum.
Ruj kullanmıyorum.Canlandırıcı balm var sadece.

Giyim icin icimi acan buara sortlu pijama almak oldu Esofman fln aldim sabah yuruyusu icin.Serin oluyor.Eskimistide hamilelikten once olanlar.

Kitap elimde Senin Hakkinda Yedi Sey Dusundum ve Senin Gibi Biri-Roald Dahl var.Dönüsümlü okuyorum.
Sırada İyi Aile Yoktur ve Dört Sınav bekliyor.

Bizde doğum günü için sabit tek sey dikeceğimiz ağaçlar.
Simay'a Sezen gibi yapmayacagim.Evde sakince oluruz insallah :)
Ilk cocuk bu buyuyunce sormaz mi diye dusunmustum ama cabuk siyrildim sanirim.
Dusuncelerimi anlatirim ki zaten yapmadigimiza degilde Sezen'e yaptigimiza guleriz insallah :)

Cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Bana da klozete oturtup beklemek zor geliyor ya sabit durmuyor ki sipa surekli kimil kimil
Suan ben kolayi secen tarafim:) cogunlukla toplu sacim is baslamadan once bi ayar cekerim artik:)

Ağaç güzel fikir.. Büyüyene kadar ormanı olacak kızların :) yeri belli mi bu fidanların? Hani gidip bir hatıra fotoğrafı çekilebiliyor mu insan?

Ben de evde sakince olmayi umuyorum, babanne dede ve iki uc dost okadar, pastayi ise evde denizin de yiyebilecegi sekilde sekersiz birseyler yaparim diye dusundum. Ogun onun sevdigi aktivitelerle dolu birgun olsun istiyorum:)

Bana da klozete oturtup beklemek zor geliyor ya sabit durmuyor ki sipa surekli kimil kimil
Bizde tahtadan bir oturak var. Babası oğluma yapmıştı, lavaboya yetişebilsin diye. Hala üstüne basıp oturur klozete..
Ben de oturup kızımın yanında bekliyorum, kımıldama bizde de var ama şarkı şebeklik derken idare ediyoruz

Bu arada, tuvalet iletişiminden çok bahsettik, kızım yüzüme bakıp ağlamaya başladı.. hemen alıp koştum tuvalete. başlamış kaka yapmaya, bitirdi rahatladı sonra da elini küvetine doğru uzattı, yıka beni anne komutu
Şimdi keyifli keyifli oynuyor, minik pembe panduflarını (hiç kullanmadık, benim terlikleri rahat bıraksın diye veriyorum) kemiriyor Bir yandan da TRT Çocuk'un müzikleriyle sallanıyor

Geçmiş olsun minik Zeynebe bebeklerin ağlamasına hiç dayanamıyorum.. Kan almak gerektiğinde stresten hasta oluyorum resmen. Allah tekrarını göstermesin, acil şifa bulsun inşallah...
Gecen ay hastanede kan alacaklar, esimle strese girdik. beyaz tenlilerde damar yoluda bulmak da zor. ya Hemsireye dedim ki `sadece 2 kez deneyin alamazsanız birakin. istemiyorum` çünkü yavrum 4 aylıktı, baska bir hastanede bebeği delik deşik ettiler, alamadılar. cocuk nefessiz kaldı, katildi. bunlar hala tepesinde, ben sok, o halde görünce, birakin çocuğu, ilk kez mi kan alıyorsunuz diye tepki gösterdim. Onlar da korktu Ali o hale gelince, esim resmen ilkyardım yaptı, cocuk kendine geldi, yani 4 aylıkken kan aldırmadan eve getirmisligim var.
SaskinAnne gecmis olsun tekrar, Ali de tam iyilesemedi. hala hirilti ve burnu akıyor.

Çocuk hastanelerinde damarları gösteren bir sprey sıkıyorlar. Çok kolaylaştırıyor işi.. Böyle bir imkan olduğu halde diğer hastaneler bulundurmuyor minicik bebekleri delik deşik ediyorlar damar bulana kadar.. Günah

Ağaç güzel fikir.. Büyüyene kadar ormanı olacak kızların :) yeri belli mi bu fidanların? Hani gidip bir hatıra fotoğrafı çekilebiliyor mu insan?

Belli olanlarda var.Bağış olanlarda var :)
Mesela Sezen ilk yaşında ektigimiz erik agacinin ilk meyvesini yedi bu sene,kendi elleriyle kopartip❤
Bitanesiyle her Mayis'ta var fotografi :)

Hayat simay bebege guzel. Yerinde olasim geldi valla:) ben de benim canvara bi terlik alcam ya kemirmelik terlik ayakkabi kacirmaktan yoruldum. Bu arada siz simayla iletisimi baya guclendirmissiniz bizimki henuz o kadar kuvvetli degil

Kizlar su verme kısmıni nasil yapiyorsunuz.ben gün icinde eger açsa önce yemek,emzirme yada aperatif biseyler veriyroum.sonra ne kadar icerse su veriyorum.gece de yatmadan evvel baya bi su iciyor.gece uyaninca da ilk olarak su veriyorum.eger uyumazsa goğsüme aliyorum.
Yani günde toplam 700 milim iciyordur.sizce çok mu?yada gece ilk su teklif ettigim icin aç kaliyor mudur?
Emzirmek gitgide azaldi.günde 4 yada 5 kere.sizce yanliş mi yapiyorum?

Belli olanlarda var.Bağış olanlarda var :)
Mesela Sezen ilk yaşında ektigimiz erik agacinin ilk meyvesini yedi bu sene,kendi elleriyle kopartip❤
Bitanesiyle her Mayis'ta var fotografi :)
Çocuklar için çok güzel bir aktivite, hem ruhunu hem karnını doyuran doğa dostu hassas çocuklar yetiştirdiğin için teşekkürler güzel anne

Bizim de memlekette meyve ağaçlarımız var ama çocukların yaş gününde yenileri dikilebilir. Aslında burada, civarda da fidan dikilebilir, ortam müsait ama gelişigüzel dikmek istemiyorum. Emek emek diktiğimiz, suladığımız fidanları sorumsuz çocuklar hırpalıyor, dallarını kırıyor, üzülüyorum.. Memlekette öyle bir dert yok. Kendimize ait araziye dikince insanlar dokunmuyor, çevresi kapalı olduğu için de inekler/koyunlar zarar veremiyor :)

Hayat simay bebege guzel. Yerinde olasim geldi valla:) ben de benim canvara bi terlik alcam ya kemirmelik terlik ayakkabi kacirmaktan yoruldum. Bu arada siz simayla iletisimi baya guclendirmissiniz bizimki henuz o kadar kuvvetli degil
İkinci bebek olması/kız bebek olması hep avantaj bizde.. Oğlumla 5 yılda kuramadım bu iletişimi ben...
Her bebek farklıdır elbette.. Kızımın göz kontağı çok iyidir, maşallah.. Herkesi inceler, gözüne bakar, severse elini uzatır, çok severse alkışlar falan

Nedir bu bebeklerin anne terliklerini kemirme merakı, bir an gözden kaçırsam hemen alıyor eline, son anda yakalıyorum.. Kendi panduflarına ilgisi çok çabuk geçiyor. Benimkileri alıyorum diye daha da cazip hale geliyor sanırım, onunkiler gibi süslü de değiller halbuki

Sağol cnm. Sizde sağlıcakla atlatın inşallah

Benim kizlardan birinin omzundaki asi yeri sisti ve kabardi. Kac ay gecti asinin uzerinden. Niye olduki acaba? Yazliktayiz dr a da goturmedim

Susamasa içmez herhalde canım merak etme. Ben de her fırsatta teklif ediyorum, bazen içiyor, bazen reddediyor

Aa, hic duymadim öyle bi sprey. Piyasada satiliyorsa alirim bile.

Dr ara ara teklif edin diyor. Ali cogunluk reddediyo, bazen de iciyo, degisken yani. Ama 700 ml bana cok geldi gibi. (Asiri sicaklar haric) Fazla su icmek de iyi degil ya. Dr a sormak gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…