2018 Ekim Anneleri

Ne güzel anlatmışsın canım insanın gidesi geliyor oralara. Doğaya insandan çok zarar veren bir şey yok maalesef

Evet canım Bulgaristan :) Makedonya ile çok benzer zaten doğası, insanları.. Tabi şimdi o eski evlerde yaşayan kalmadı :)
Eşim de Bulgar göçmeni, 2 sene önce merak ettim oraları, gittik.Varna da bi park vardi,denize karşı, o kadar büyük ve o kadar yesildi ki...
İstanbul Halkalidan trene binip gitmistik Sofya'ya, sabah trenden bi baktim, kilometrelerce ayçiçeği tarlaları uçsuz bucaksiz..
Not: Yaz olmasina ragmen Kapikule sınır kapisindaki pasaport kontrolde nasil üşüdüğümü de hiç unutmuyorum. O nasıl bi soğuktu..

Buna göre biraz fazla cnm

Artık İstanbuldan deniz otobüsüyle gidilebiliyor Karadeniz kıyılarına..Burgas'a gidip oradan Varna'ya geçebilirsiniz yine :)
Tren yoluyla gidişte Kapıkuleden değil de Hamzabeyli'den geçmiş olabilirsiniz. Soğuk olayı zaten fiks :) meşhur 'Balkanlardan gelen soğuk hava'

Kızlarr.. düşündüm tasındım kısmet olursa tekrar hamile kalmak istiyorum, sezeryan dogm yapmıştım drum agustostan sonra çocuk düşünebilirsin demişti. Biraz erken ama miyom problemim var , ameliyatla aldırmıştım,tekrar büyürse yine aynı sıkıntıları cekerim..yaşım da ilerledi ara verirsem cok zorlanırım. Paylaşmak istedim, kafam da karısık..

O ilk yil oldugu icin sormadi Sezen ama simdi en kiymetlisi tabii erik agaci.Agac buyusun diye beklemedeler arkadaslariyla :)))

Toprak özümüz.Cocuklarda saf temizlik.
Nasil enerji aldiklarinizi o kadar iyi biliyorlar ki.
Zaten oyunlarin,yaptiklari bicok seyin bile kolayligi cicekte bocekte,agacta kosturmacada.
Dedelerin bahceleri meshurdur :))))
Goturursun en kisa zamanda insallah.

Allah gönlüne göre versin benim icin 2. Cocuk fikri bile cok uzak suan tekte kalirim buyuk ihtimal

Ne guzelmisss❤
Her cocuk hakediyor doğayı

Ne guzel herkes cocukluk anilarindan bahsetmis. Ben de nilikoya kuzulari inekleri gostermek istiyorum. Koyde amcamin yeri var ama pek kimsede hayvan yok artik.

Piknige,kampa giderken bile cok karsilasiyoruz biz yollarda.
Yakin koyden koyunlari otlatmaya getiriyorlar yakin civara sevmeye gidiyoruz.
Gezmek birazda bu yuzden cok guzel.
Insan gordukce firsatlari cogaltiyor sanki

Bu karar asamasi cok garip.Ama icinde varsa insan bazen olmadik seylerede takilabiliyor diyebilirim.Yani dusunmek yasamak gibi olmuyor.
Yani kafa karisikligi normal ama istiyorsan Allah o sabrida sevgiyide getiriyor koyuyor sanki insanin yuregine❤
Hayirlisiyla saglikla gelsin miniğin

Gercekten istiyorsan erken oldugunu dusunmuyorum canim. Gecen bir psikolog paylasmisti. Bakabileceginiz kadar degil, sabir gosterebileceginiz kadar dogurun diye. Allah isteyenlere versin insallah.
Siz tayin istemistiniz. Cikti mi?

Sezaryen doğum sırasında benim miyomum alındı.sizin de o sırada mı alındı acaba?
Dokturum dogumdan sonra rahim 2 yerden kesildiği için en az 2 yıl ama bana kalırsa 4 yil hiç düşünme demişti doğumu.
40 muayenesinden sonra da bı daha kontrole gitmedim umarım benim de tekrarlamamistir.

Burgaza da gittik Bulgaristandayken. Deniz otobüsünün de olduğunu sizden duydum simdi, arastiracam. Tesekkurler bilgi icin.

-Yakın arkadaşlarım takılıyor, "arayı açma", "siz bakacaksaniz, olabilir" diyorum :)
-Çalışıyorum ve anne/k validemin daimi destek olacak durumlari yok. (Gerçi ev hanımı olsam bile en az bi 2 yil ara isterdim, çünkü 2 cocuk 2-3 kat daha sabır/enerji istiyor, hele yaşlar yakınsa)
-Önemli olan sizin düşünceniz ve şartlarınız.Çünkü her birimizin şartları farklı..

ben de acaba olsa da beraber buyuseler mi diye dusunmustum.esim cok yoruluruz mahvoluruz birkac sene sonra dusunelim dedi (o 33 ben 28) birkac gun once iliski sirasinda przrvtf yirtilmis.simdi supheyle reglimi bekliyorum.tek seferde de tutmaz heralde diyorum.hayirlisi.

Rica ederim cnm Bence içmemesinden daha iyi. Benim oğlum 50 cc bile içmiyordur.
Suluğu değistirsen belki degisir canim.ins içer o da.
Piknige,kampa giderken bile cok karsilasiyoruz biz yollarda.
Yakin koyden koyunlari otlatmaya getiriyorlar yakin civara sevmeye gidiyoruz.
Gezmek birazda bu yuzden cok guzel.
Insan gordukce firsatlari cogaltiyor sanki
Bizim evimizin önunden hep koyun keci sürüsu geciyor.öylr güzel bi koku birakiyorlarki bayiliyorum.metehani kapinin önune cikariyorum.bebek arabaina koyuyorum.koyunlari gorunce metehan cocuyor.gülüyor onlara.aralarinda yenidoğan yavrular da var.bak bu senin gibi bebek oğlum diyorum seviniyor.
Bizim orda inek manda çok.hani su huawei reklamı varya mandalar sicak suyun icinde.bizim orda cekildi.
Kapimizin önü de tavuk civciv dolu.ayrica kaz ve ördekler de hep sokaklarda sulu yerlerde.tavuk o kadar cok ki bizim apartmanin dis duvarlarindaki kaplamalari yiyorlar.her sene yrniden yapiliyor masraf cikiyor:)
Bahar gelince sabahlari ve aksamlari kafami pencerden cikariyorum.burcu burcu cicek kokulari geliyor mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…