Ne güzel anlatmışsın canım insanın gidesi geliyor oralara. Doğaya insandan çok zarar veren bir şey yok maalesefAilem de orada olduğu için vaz geçmek mümkün değil :) Balkanlar güzel coğrafyadır.. Rodoplar, Tuna nehri, Batı Karadeniz... Yemyeşil doğa, temiz hava.. Gerçi oraya da altın madeni açtılar, gitti gidiyor güzel doğa...
Eşim de Bulgar göçmeni, 2 sene önce merak ettim oraları, gittik.Varna da bi park vardi,denize karşı, o kadar büyük ve o kadar yesildi ki...Evet canım Bulgaristan :) Makedonya ile çok benzer zaten doğası, insanları.. Tabi şimdi o eski evlerde yaşayan kalmadı :)
Kizlar su verme kısmıni nasil yapiyorsunuz.ben gün icinde eger açsa önce yemek,emzirme yada aperatif biseyler veriyroum.sonra ne kadar icerse su veriyorum.gece de yatmadan evvel baya bi su iciyor.gece uyaninca da ilk olarak su veriyorum.eger uyumazsa goğsüme aliyorum.
Yani günde toplam 700 milim iciyordur.sizce çok mu?yada gece ilk su teklif ettigim icin aç kaliyor mudur?
Emzirmek gitgide azaldi.günde 4 yada 5 kere.sizce yanliş mi yapiyorum?
Çok tsk ederim canim.bu tabloyu paylaştigin icin.bana da biraz fazla geliyordu.Buna göre biraz fazla cnm
Eki Görüntüle 2292896
Artık İstanbuldan deniz otobüsüyle gidilebiliyor Karadeniz kıyılarına..Burgas'a gidip oradan Varna'ya geçebilirsiniz yine :)Eşim de Bulgar göçmeni, 2 sene önce merak ettim oraları, gittik. Varna da bi park vardi,denize karşı, o kadar büyük ve o kadar yesildi ki...
İstanbul Halkalidan trene binip gitmistik Sofya'ya, sabah trenden bi baktim, kilometrelerce ayçiçeği tarlaları uçsuz bucaksiz..
Not: Yaz olmasina ragmen Kapikule sınır kapisindaki pasaport kontrolde nasil üşüdüğümü de hiç unutmuyorum. O nasıl bi soğuktu..
İşin içinde rant varsa gerisi teferruatNe güzel anlatmışsın canım insanın gidesi geliyor oralara. Doğaya insandan çok zarar veren bir şey yok maalesef
Rica ederim cnmÇok tsk ederim canim.bu tabloyu paylaştigin icin.bana da biraz fazla geliyordu.
Cocuk sulugu görünce saldiriyor:)
Bide ben üstüne gece veriyroum.alisti iyice.
Biz kötü düşünmek istemesek de çocuklar üzülür insanların düşüncesizliğine... Oğlum kesin sorardı sürekli 'kim almış anne' diye...
Her insanın köyde bir parça arazisi olmalı diye düşünüyorum. Çocuklar toprakla temas eder, ektiği, emek verdiği sebze/meyvenin mahsulünü toplar... Ailem köyde olduğu için şanslı hissediyorum çocuklarım adına... Oğlum konuşmaya başlayınca 'dedemin çiftliği' diye etiketledi orayı.. Ve her fırsatta gitmek istiyor.. Kızımı da götürebilirim inşallah en kısa zamanda
Allah gönlüne göre versin benim icin 2. Cocuk fikri bile cok uzak suan tekte kalirim buyuk ihtimalKızlarr.. düşündüm tasındım kısmet olursa tekrar hamile kalmak istiyorum, sezeryan dogm yapmıştım drum agustostan sonra çocuk düşünebilirsin demişti. Biraz erken ama miyom problemim var , ameliyatla aldırmıştım,tekrar büyürse yine aynı sıkıntıları cekerim..yaşım da ilerledi ara verirsem cok zorlanırım. Paylaşmak istedim, kafam da karısık..
Metehan cok terliyor teyzesi.bi bakiyorum emekleyip gidip alip içiyor.
Bi yerde okumustum.fazla su gelisim geriligine sebep olur diye.malum yemek yemeyip sadece suya odaklanan bebekler var.kv ler acken eline verince çekip aliyorum bazen.yoksa kahvalti yapmiyor.
Terlemesi var canim.
Iyi o zaman sevindim sizde benim gibi yapiyorsunuz:)
Benimde çocukluğumdan güze anılar var.
Öbek seklinde bi sürü evimiz vardi bir mahalede.o evler eskiyince babam yıktırdı.3 katli bi ev ve bi arazi birakti.bende çevresine topra dökülmesini istedim.babam 1 kamyon toprak getirtti.daha ilkokula gidiyrodum.annem babam calisiyordu.bende tum günümü o bahcede uğrasmakla geciriyordum.
Nerde bi şitil yada sahipsiz bi kücuk fidan bulduysam getirip dikip suluyordum.
Köklerine zarar vermeden hassasca cekiyordum buunduğu yerden.
Yasemin çiçeği,limon,kara erik,elma,armut,dut,kayisi,çam ağacı,avakado,asma hatırladiarim.meyveye gelmeden sattik o evi.
Yolum mersine düsünce gider bakarim hep.ağaçlarim kocaman olmuş.meyveye gemis.
O eski yıkık dökük bina yığınları icinde tek yesil yer orasiydi.
Cok özlüyorum o günleri.ha bide bi sürü hayvan besliyordum.tavuk,horoz, kedi, kurbağa,köpek...
Kardeşlerim kediyi görünce çekyatlarin tepesinden inmiyorlardi.ben hic korkmuyordum.
Ne guzel herkes cocukluk anilarindan bahsetmis. Ben de nilikoya kuzulari inekleri gostermek istiyorum. Koyde amcamin yeri var ama pek kimsede hayvan yok artik.
Kızlarr.. düşündüm tasındım kısmet olursa tekrar hamile kalmak istiyorum, sezeryan dogm yapmıştım drum agustostan sonra çocuk düşünebilirsin demişti. Biraz erken ama miyom problemim var , ameliyatla aldırmıştım,tekrar büyürse yine aynı sıkıntıları cekerim..yaşım da ilerledi ara verirsem cok zorlanırım. Paylaşmak istedim, kafam da karısık..
Gercekten istiyorsan erken oldugunu dusunmuyorum canim. Gecen bir psikolog paylasmisti. Bakabileceginiz kadar degil, sabir gosterebileceginiz kadar dogurun diye. Allah isteyenlere versin insallah.Kızlarr.. düşündüm tasındım kısmet olursa tekrar hamile kalmak istiyorum, sezeryan dogm yapmıştım drum agustostan sonra çocuk düşünebilirsin demişti. Biraz erken ama miyom problemim var , ameliyatla aldırmıştım,tekrar büyürse yine aynı sıkıntıları cekerim..yaşım da ilerledi ara verirsem cok zorlanırım. Paylaşmak istedim, kafam da karısık..
Rica ederim cnmBence içmemesinden daha iyi. Benim oğlum 50 cc bile içmiyordur.
Kızlarr.. düşündüm tasındım kısmet olursa tekrar hamile kalmak istiyorum, sezeryan dogm yapmıştım drum agustostan sonra çocuk düşünebilirsin demişti. Biraz erken ama miyom problemim var , ameliyatla aldırmıştım,tekrar büyürse yine aynı sıkıntıları cekerim..yaşım da ilerledi ara verirsem cok zorlanırım. Paylaşmak istedim, kafam da karısık..
Burgaza da gittik Bulgaristandayken. Deniz otobüsünün de olduğunu sizden duydum simdi, arastiracam. Tesekkurler bilgi icin.Artık İstanbuldan deniz otobüsüyle gidilebiliyor Karadeniz kıyılarına..Burgas'a gidip oradan Varna'ya geçebilirsiniz yine :)
Tren yoluyla gidişte Kapıkuleden değil de Hamzabeyli'den geçmiş olabilirsiniz. Soğuk olayı zaten fiks :) meşhur 'Balkanlardan gelen soğuk hava'
-Yakın arkadaşlarım takılıyor, "arayı açma", "siz bakacaksaniz, olabilir" diyorum :)Kızlarr.. düşündüm tasındım kısmet olursa tekrar hamile kalmak istiyorum, sezeryan dogm yapmıştım drum agustostan sonra çocuk düşünebilirsin demişti. Biraz erken ama miyom problemim var , ameliyatla aldırmıştım,tekrar büyürse yine aynı sıkıntıları cekerim..yaşım da ilerledi ara verirsem cok zorlanırım. Paylaşmak istedim, kafam da karısık..
ben de acaba olsa da beraber buyuseler mi diye dusunmustum.esim cok yoruluruz mahvoluruz birkac sene sonra dusunelim dedi (o 33 ben 28) birkac gun once iliski sirasinda przrvtf yirtilmis.simdi supheyle reglimi bekliyorum.tek seferde de tutmaz heralde diyorum.hayirlisi.-Yakın arkadaşlarım takılıyor, "arayı açma", "siz bakacaksaniz, olabilir" diyorum :)
-Çalışıyorum ve anne/k validemin daimi destek olacak durumlari yok. (Gerçi ev hanımı olsam bile en az bi 2 yil ara isterdim, çünkü 2 cocuk 2-3 kat daha sabır/enerji istiyor, hele yaşlar yakınsa)
-Önemli olan sizin düşünceniz ve şartlarınız.Çünkü her birimizin şartları farklı..
Suluğu değistirsen belki degisir canim.ins içer o da.Rica ederim cnmBence içmemesinden daha iyi. Benim oğlum 50 cc bile içmiyordur.
Bizim evimizin önunden hep koyun keci sürüsu geciyor.öylr güzel bi koku birakiyorlarki bayiliyorum.metehani kapinin önune cikariyorum.bebek arabaina koyuyorum.koyunlari gorunce metehan cocuyor.gülüyor onlara.aralarinda yenidoğan yavrular da var.bak bu senin gibi bebek oğlum diyorum seviniyor.Piknige,kampa giderken bile cok karsilasiyoruz biz yollarda.
Yakin koyden koyunlari otlatmaya getiriyorlar yakin civara sevmeye gidiyoruz.
Gezmek birazda bu yuzden cok guzel.
Insan gordukce firsatlari cogaltiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?