2018 Ekim Anneleri

tatil başlayalı yemek düzeniniz değişti. hem senin beslenmen (anne sütü açısından) hem onun yedikleri farklı. gaz yapması normal. peki yedikten sonra hiç çıkaramıyor mu ağızdan? biraz zıplasa kendi ayaklarında(yukarı atarak hoplatılırsa kusabilir), çıkarır gibi sanki..

Biz 2 farkli dr tavsiyesi ile e.germina kullandik. 1 tanesini sabah aksam yarim yarim verdik..doktorunuza danışın.

Şu anda da eğer şartlar varsa yarim gün de olsa biri gelsin.Benim 15 de 1 geliyordu, simdi her sali yarim gun geliyo..inanin ben de yetişemiyorum. Ütüyü de yapiyor.

Ben gecen ay Istanbulda teknede 4 saat düğüne katildim. Arada arabasinda uyudu da.sadece günese dikkat, bol krem. Ben olsam giderdim. Iyi tatiller simdiden..

Dun aksam muz yedi ondan olabilirnmi acaba.aslinda heo ayni.seyleri yiyor.mersinde uyuyordu.2 gecedir böyle.
Gece çorapla yairayim o zaman.tskler canim.
Bizde cok cektik gazdan.hep yerlerde zaten.engellesek durmaz.
Gece masaj yaptim.ayaklarini ittirdim.ama cikmadi
Büyüi insan gibj zorlayarak yapiyor bazen.yapamayinca da evi inletiyor gece gece.ayni o minik hâli gibi.
Kizlar bulgur veren oldu mu hic? Sebze corbasina kattim oglen yedircem ezildi iyice bogazina takilmaz demi
Ben pirinçte bulgurda veriyorum canim.iyi pismis olursa zaten bu minnoşlar eziyor damaklariyla.bu arada bizim hâlâ dişimiz yok:)
Takılmaz merak etme.istersen pesine yogurt ver.zamanla alisir.
Aynen canim duzen mahvoldu.evde bi duzen tuttrumustuk.9 gibi yatiyordu.yarim saat sonra kalkiyordu.geri emzir salla uyuyrodu.12 bucukta kalkiyordu emiyordu.3 bucukta emiyordu.5 bucuk gibi gune basloyordu.ne zaman kv lere geldik.ilk gece yirgunluktan uyudu.sonraki gece basladi her dakika uyanmaya.mersine gittik.orda baya bi uyudu.2 gun oldu buraya geleli.hic uyuyamiyor.
Bazen ne kadar uğrasam da agzindan cikaramiyorum.
Biz 2 farkli dr tavsiyesi ile e.germina kullandik. 1 tanesini sabah aksam yarim yarim verdik..doktorunuza danışın.
Sizde de gaz var mi hâlâ?
Esim diyorki sab simplex alalim yine.mahvoldu 1 aydir.

Herkes tutar yani :)
Tekne turu gozde buyuyor ama hic buyutme canim.
Deneyimlemeden bilemezsin belki de tatilin en kolay ve keyifli tura gittiginiz gun olacak :)
Kendine izin ver,şans tanı

Siz desteklediniz tutunda bende esimle yuzeyim az demeyi ihmal etme ama :)
Yardim iste.
Alt golge oldugu icin rahat olur.Yani sartlari elbet degistirir ama sen mutlu gorursen,halledilebilir gorursen daha kolay olacaktir❤
Soruna degil cözüme odaklan❤
Gunluk haliyle dusunme derim cunku hic belli olmuyor.Bazen ev ziyaretinde daha zor oluyor gezerken daha kolay.
Oyalanabilecegi,merakini ceken cok sey olabilir.Temiz hava cabası :)
Yalniz olsaniz esinle tek tek girmek zorunda kalabileceginizden sıkıcı olabilirdi.

Bizde mesela yarin tekneyle adaya gececez bulundugumuz yakin sahilde,hemde 2 bebek bide Sezen'im var iste :)
Oranin suyu cocuklar icin daha uygun.Haftasonu olmasina ragmen daha sakin olacak.Bakalim sans umarim guzel gecer :)

Aslinda mevcut durum hep degisiyor degisecek.Kolayliklar zorluklar hep degisecek.
Hep boyle olmayacak diye dusun.❤
Olmasada olir diyebildigin isleri aceleye getirme.

Ahh canim plojovic ne cok özlemişim senin motive eden yazilarini

Marifet yazida degil,hatirladiklarinda,atladigimiz detaylarda,kendinde buldugun güçte :)
Sadece cok yoruldugunu hissettiginde esinden destek iste.Manevi anlamda.
Nelerin seni zorladigini ne kadar surebilecegini nelere baska cozumler bulabilecegini dusun.Mutlaka guzellikleride gormene sebep olacaktir.

:) cunku calisan/calismayan,kolay/zor bebek vb kelimeleri bile kullanirken yetiskinler olarak yasadiklarimizla ve bakis acimizla degerlendiriyoruz.
Belki bana zor gelen sana kolay geliyor mesela.
Bazen kimimiz daha yorgun oluyoruz.
Belki en kolay seyde pes ediyoruz.İnsaniz.
Bunlar hayat var demek❤

Ahh canim plojovic ne cok özlemişim senin motive eden yazilarini
Burdaki herkes ayri ayri degerli benim icin, gunun en sevdigim zamani oluyor, hele yogun bir gun gecirmissem ve foruma giremediysem bi bakiyorum okunmamis 3-4 sayfa var, kendi kendime seviniyorum:) plojovic bizlere gercekten cok sey ogretiyor, dediginiz gibi motive ediyor insani, guzel tarafindan bakmamizi sagliyor. Bebekle ilk dort ayim cok zor gecti cok yalniz kaldim, damdan dusmus gibi oldum keske ozamanlar kesfetseydim burayi. Gittim uyku egitimine kafayi taktim, duzen olsun istedim, surekli o konularda kitap blog vs okuyup kendimi daha da stres ettim.

Beğendin mi eskişehir i peki orası da benim memleketim:) çocuklar dediğin gibi genelde evde hasta oluyor gerekli önlemleri de aldıktan sonra gerisi kısmet diyorum ben de hep

bugun merak ettim ari mama aldim kasik mamasi.200 ml yapip biberonda icirdim.oh ne guzel epey tok tuttu.gun icinde sureklo emzirme ve yedirme dongusunden bunaliyorum bazen.istahsiz cocuk zor diyorsunuz ya istahli cocuk da zor.bi saatte cigneye cigneye kendi yemegini bitiriyo.sonra bizim tabaklardan yediriyoruz.sonra emzirme derken gun yeme icmeyle geciyor.dun balkonda bas bas bagirdi yaprak sarma yedirdim cocuga.su doktorlarin anne sutu boyle mucizevi anne sutu soyle hayati vs vs soylemleri yuzunden cocugu mamayla tanistirmiycam dedim.bi daha cocugum olursa hic kasmam.ara sira da babasi ya da bakicisi hazirlasin bi biberon mama.bizim de dinlenmeye hakkimiz var. Nilsibel sen de boyle birseyden bahsetmistin sanirim di mi.

Aynen canim. Alis veris merkezine gidiyorum. Mikirdaninca veriyorum eline mamayi. Gorenler de guluyo. Kucucuk bebege bakin diye. Normal devam sutu veriyordum ama zaten butun gun bin kere emiyor diye iyi geceler mamasi hipp sutlu elmali aldim. Gunde bir veya iki kere disardayken arabadayken 120 ml yapiyorum. Uyuyakaliyo cogunlukla. Hepsini bitiremiyor.

e bebekte tekstil indirimde. Pijama takimlari aldim 19.9 a aklinizda olsun..pamuklu ve ucuz seyler aliyorum hep. Ne gerek var pahali ya kafasindayim..
Benim hic bi sey almaya firsatim olmadi desem. O kadar cok hediye gelmis ki. Hatta suslu elbiseleri giydiremeden kuculdu. Simdi kuculmeden giydireyim diye evde giydiriyorum. Esim eve geliyor diyor ki bu kiz niye bu saatte prenses oldu?

Benim hic bi sey almaya firsatim olmadi desem. O kadar cok hediye gelmis ki. Hatta suslu elbiseleri giydiremeden kuculdu. Simdi kuculmeden giydireyim diye evde giydiriyorum. Esim eve geliyor diyor ki bu kiz niye bu saatte prenses oldu?
Ay ne komik olmustur tipi.yerim.ben onu.nilikonun saçlari biraz uzun olsa bide toka takardin cok sirin olurdu.
Sence de gittikce daha minnoş olmuyorlar mi?yerim ben bu minnakları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…