tatil başlayalı yemek düzeniniz değişti. hem senin beslenmen (anne sütü açısından) hem onun yedikleri farklı. gaz yapması normal. peki yedikten sonra hiç çıkaramıyor mu ağızdan? biraz zıplasa kendi ayaklarında(yukarı atarak hoplatılırsa kusabilir), çıkarır gibi sanki..Kizlar ya bizde gaz sorunu yeniden hortladi.cocuk gazdan uyuyamiyor gece.ne önerirsiniz.nette de bulamadim 10 aylik bebekte gaz problemi gibi biseyler.
Yeniden damla mi versem.dikkat ettim ki metehan açliga susuzluga filan uyaiyor.gazina uyaniyor.cikarirsa rahatlayip yatiyor.ama cikarmasi da zor baya.ne yapabilirim.
Biz 2 farkli dr tavsiyesi ile e.germina kullandik. 1 tanesini sabah aksam yarim yarim verdik..doktorunuza danışın.Kizlar ya bizde gaz sorunu yeniden hortladi.cocuk gazdan uyuyamiyor gece.ne önerirsiniz.nette de bulamadim 10 aylik bebekte gaz problemi gibi biseyler.
Yeniden damla mi versem.dikkat ettim ki metehan açliga susuzluga filan uyaiyor.gazina uyaniyor.cikarirsa rahatlayip yatiyor.ama cikarmasi da zor baya.ne yapabilirim.
Şu anda da eğer şartlar varsa yarim gün de olsa biri gelsin.Benim 15 de 1 geliyordu, simdi her sali yarim gun geliyo..inanin ben de yetişemiyorum. Ütüyü de yapiyor.Olur da bir daha cocuk yaparsam her gun 9-3 yardimci alirim. Calisirken de bakicinin ben geldikten sonra 3 saat daha durmasi icin anlasirim. Ogretmenim ya 7.30-5 arasi gibi. Cunku okuldan gelince de bi suru is oluyo. Yorgunluk ve bebek. 4 aylikken ise basladim once sirayla esimin iki halasi sonra kolum kirildiginda kv kp geldi ama insan onlara da yuk olmak istemiyor. Calisan biri daha iyi.
Ben gecen ay Istanbulda teknede 4 saat düğüne katildim. Arada arabasinda uyudu da.sadece günese dikkat, bol krem. Ben olsam giderdim. Iyi tatiller simdiden..Kizlar birsey danisacagim. Biz yarin arkadaslarimizla tatile cikiyoruz. Arkadaslar bir gun tekne turu yapmak istiyorlar, ben de siz gidin biz gelmeyelim denizle zor olur dedim ama dinletemedim, illa siz de gelin vs. Yok birinin yegeni bebekken teknede uyumus ne var uyurmus, alt kat cok sicak olmazmis, herseye bir cevap veriyorlar. Acaba ben mi bebegi cok abartiyorum dedim, sizlere de danismak istedim. Yani benim pek gidesim yok acikcasi, esim de karari bana birakti. Arkadaslarin gozunde suan pimpirikli anneyim:) aslinda pimpirik degil bana gereksiz yorgunluk olacak gozuyle bakiyorum. Buarada hicbirinin bebegi yok:)
Evet bi kac kez verdim.eziliyor zaten..Kizlar bulgur veren oldu mu hic? Sebze corbasina kattim oglen yedircem ezildi iyice bogazina takilmaz demi
Dun aksam muz yedi ondan olabilirnmi acaba.aslinda heo ayni.seyleri yiyor.mersinde uyuyordu.2 gecedir böyle.Yedigi veya ictigi bisy varsa yapabilecek ilk o geldi aklima.Meyve gec yiyorsa o olabilir mesela ozellikpe gece zorlayan bi gaz oluyorsa.
Sicak uygularsan kolaylastirir canim.Hafif sicaga yakin suyla yika ayaklarini dizlerden itibaren,giydir corabini biraz,miss pirtlar
Bizde cok cektik gazdan.hep yerlerde zaten.engellesek durmaz.Ilk uc ay cok cektim gazdan, ama ozamanki gazla simdiki gaz farkli bence, ozamankinin gercekten caresi yoktu herseyi denemistik. Cok sukur atlattik. Eger yerde falan cok yuvarlaniyosa belki usutmustur o sanci yapiyordur. Denizin de cimde vs cok vakit gecirince gecesine gazi oluyor. Klasik yontem hemen masaj yapiyorum, ayaklari karina ittiriyorum cikariyor.
Ben pirinçte bulgurda veriyorum canim.iyi pismis olursa zaten bu minnoşlar eziyor damaklariyla.bu arada bizim hâlâ dişimiz yok:)Kizlar bulgur veren oldu mu hic? Sebze corbasina kattim oglen yedircem ezildi iyice bogazina takilmaz demi
Aynen canim duzen mahvoldu.evde bi duzen tuttrumustuk.9 gibi yatiyordu.yarim saat sonra kalkiyordu.geri emzir salla uyuyrodu.12 bucukta kalkiyordu emiyordu.3 bucukta emiyordu.5 bucuk gibi gune basloyordu.ne zaman kv lere geldik.ilk gece yirgunluktan uyudu.sonraki gece basladi her dakika uyanmaya.mersine gittik.orda baya bi uyudu.2 gun oldu buraya geleli.hic uyuyamiyor.tatil başlayalı yemek düzeniniz değişti. hem senin beslenmen (anne sütü açısından) hem onun yedikleri farklı. gaz yapması normal. peki yedikten sonra hiç çıkaramıyor mu ağızdan? biraz zıplasa kendi ayaklarında(yukarı atarak hoplatılırsa kusabilir), çıkarır gibi sanki..
Sizde de gaz var mi hâlâ?Biz 2 farkli dr tavsiyesi ile e.germina kullandik. 1 tanesini sabah aksam yarim yarim verdik..doktorunuza danışın.
Kizlar birsey danisacagim. Biz yarin arkadaslarimizla tatile cikiyoruz. Arkadaslar bir gun tekne turu yapmak istiyorlar, ben de siz gidin biz gelmeyelim denizle zor olur dedim ama dinletemedim, illa siz de gelin vs. Yok birinin yegeni bebekken teknede uyumus ne var uyurmus, alt kat cok sicak olmazmis, herseye bir cevap veriyorlar. Acaba ben mi bebegi cok abartiyorum dedim, sizlere de danismak istedim. Yani benim pek gidesim yok acikcasi, esim de karari bana birakti. Arkadaslarin gozunde suan pimpirikli anneyim:) aslinda pimpirik degil bana gereksiz yorgunluk olacak gozuyle bakiyorum. Buarada hicbirinin bebegi yok:)
Aslinda mevcut durum hep degisiyor degisecek.Kolayliklar zorluklar hep degisecek.Evet maalesef yazamıyorum canim
Tabiki aslında cok haklisin ancak insan anneliğin verdigi hislerle söylüyor iste böyle ev hanimlarida ben böyle dediğimde iyiki okumussun çalışıyorsun çocuklar büyüyecek okula ise gidecek sen evde olacaksın hep demişti velhasıl herkes hakli kendine göre
Aslinda mevcut durum hep degisiyor degisecek.Kolayliklar zorluklar hep degisecek.
Hep boyle olmayacak diye dusun.❤
Olmasada olir diyebildigin isleri aceleye getirme.
Ahh canim plojovic ne cok özlemişim senin motive eden yazilarini
Burdaki herkes ayri ayri degerli benim icin, gunun en sevdigim zamani oluyor, hele yogun bir gun gecirmissem ve foruma giremediysem bi bakiyorum okunmamis 3-4 sayfa var, kendi kendime seviniyorum:)Ahh canim plojovic ne cok özlemişim senin motive eden yazilarini
Beğendin mi eskişehir i peki orası da benim memleketim:) çocuklar dediğin gibi genelde evde hasta oluyor gerekli önlemleri de aldıktan sonra gerisi kısmet diyorum ben de hep
Eskisehir i cok seviyoruz. K validem orda yasiyo zaten, Odunpazarina yakin evi.Beğendin mi eskişehir i peki orası da benim memleketim:) çocuklar dediğin gibi genelde evde hasta oluyor gerekli önlemleri de aldıktan sonra gerisi kısmet diyorum ben de hep
Katiyorum hatta kendimiz ezmeden de yutuyor. Kaldi ki eylüş'ün disi de var.Kizlar bulgur veren oldu mu hic? Sebze corbasina kattim oglen yedircem ezildi iyice bogazina takilmaz demi
Aynen canim. Alis veris merkezine gidiyorum. Mikirdaninca veriyorum eline mamayi. Gorenler de guluyo. Kucucuk bebege bakin diye. Normal devam sutu veriyordum ama zaten butun gun bin kere emiyor diye iyi geceler mamasi hipp sutlu elmali aldim. Gunde bir veya iki kere disardayken arabadayken 120 ml yapiyorum. Uyuyakaliyo cogunlukla. Hepsini bitiremiyor.bugun merak ettim ari mama aldim kasik mamasi.200 ml yapip biberonda icirdim.oh ne guzel epey tok tuttu.gun icinde sureklo emzirme ve yedirme dongusunden bunaliyorum bazen.istahsiz cocuk zor diyorsunuz ya istahli cocuk da zor.bi saatte cigneye cigneye kendi yemegini bitiriyo.sonra bizim tabaklardan yediriyoruz.sonra emzirme derken gun yeme icmeyle geciyor.dun balkonda bas bas bagirdi yaprak sarma yedirdim cocuga.su doktorlarin anne sutu boyle mucizevi anne sutu soyle hayati vs vs soylemleri yuzunden cocugu mamayla tanistirmiycam dedim.bi daha cocugum olursa hic kasmam.ara sira da babasi ya da bakicisi hazirlasin bi biberon mama.bizim de dinlenmeye hakkimiz var.Nilsibel sen de boyle birseyden bahsetmistin sanirim di mi.
Benim hic bi sey almaya firsatim olmadi desem. O kadar cok hediye gelmis ki. Hatta suslu elbiseleri giydiremeden kuculdu. Simdi kuculmeden giydireyim diye evde giydiriyorum. Esim eve geliyor diyor ki bu kiz niye bu saatte prenses oldu?e bebekte tekstil indirimde. Pijama takimlari aldim 19.9 a aklinizda olsun..pamuklu ve ucuz seyler aliyorum hep. Ne gerek var pahali ya kafasindayim..
Ay ne komik olmustur tipi.yerim.ben onu.nilikonun saçlari biraz uzun olsa bide toka takardin cok sirin olurdu.Benim hic bi sey almaya firsatim olmadi desem. O kadar cok hediye gelmis ki. Hatta suslu elbiseleri giydiremeden kuculdu. Simdi kuculmeden giydireyim diye evde giydiriyorum. Esim eve geliyor diyor ki bu kiz niye bu saatte prenses oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?