2018 Ekim Anneleri

yalansindunya Hosgeldin :)
Cok detayli hatirlayamadim ama animsiyorum :)
Ayni gun dogum yapmistik sanki? :)
Ikinci bebisti? Tuvalete mi alistiriyordun?
Nasilsiniz,nasil gidiyor kosturmacalar? :)

Ay evet canım ya ikinci bebiş aynen tuvalet e alıştırıyordum yapamadım korktu bıraktım şimdi hala bez takıyoruz ama ara ara sözümüzü dinliyor yavrum da klozete yapıyor. Ev pislenmesin diye bez takıyoruz. Ama üzerine düşşek öğrenecek de kardeşinden ona fırsat bulamıyoruz. Çok şükür halimize ben de kendime zaman ayıramıyorum çok yoruldum kilo da aldım . Diğer kızları göremedim yoklar mı

Geçmiş olsun arkadaşım Zeynep e acil şifalar diliyorum sonuçlar nasıl

Bayağı karışmış sende olay cnm Kim westin yöntemini için oda gerekiyordu. Malesef odamız yoktu halada yok 2 yaşındayken yapmayı düşünüyorum. Biz o da dönem aramızda yatırıyorduk. Beşiğe geçirdiğimde de araya perde asın veya siz başka odada yatın diyordu.Önce ayrılmak için benim hazır olmam lazımdı. Yani ona da bahane bulmuştum bende ayakta odaları turlardık pşşş ile. Ayağımda uyuturdum genelde sonra memede uyumaya alıştı. Şuan senin ile aynıyız memede uyuyor ama bazen kednini itip ayağa geçmek istiyor. Velhasıl kelam oğlum nasıl uyumak istiyorsa ona göre şekil aldım. Yapabildiğim anca bu oldu

Arkadaslar benim disimda regl olmayan kaldi mi? En son plojovic vardi o da oldu galiba yanlis hatirlamiyorsam??
Ben varım canım her ayın ilk günlerinde bir gün beni yokluyor lekelenme oluyor seviniyorum sanırım başladı diye sonra devamı gelmiyor. Bunalttı beni artık zayıflayamıyorum da vücudumda koca bir kitleyle dolaşıyormuşum gibi geliyor

Benim adetim yeni bitti sayılır 8 ya da 9 gün oldu biteli afedersiniz ilişkimiZ yoktu doğru dürüst kısacası birşey yapmayarak korunuyorduk :)) şimdi de olur olmaz hamile kalmış olamam dimi ya
Adet bittikten bir hafta ile 15 gun arasi tehlikeli gunler. Ama iki gunde sperm yumurtaya ulasir da yerlesme kanamasi yapar mi bilemiyorum. Idrar testinde belli olmaz su an. Kan testini bilmiyorum. Hic yaptirmadim.

Bugun ogle yemegini yedirirken atlas baktim ikiniyo aldim hemen bezini cikardim tuvalette bacağımın arasina oturrtup oyle kakasini yapti. Once bi bakti anne ne yapiyosun der gibi kaka yapcaz ihh ihh yaptim oda devam etti yapmaya. Cok rahat oldu sasirir yapmaz belki diyodum ama olmadı bundan sonra yakaladikca tuvalete:)

Bebeklerin sacini kestiren var mı? D dooris123 ferhunde001 Armada da bebek kuaförü gördüm. Eşim evin yakinindaki berbere götüreyim diyo, önlerden az alinsin diye.. ben cekiniyorum makas vs olayindan.
bizim 20 gunlukten beri ayda bir kere babasi kesiyo tras makinesiyle.kafayi sabit tutturcaz diye biraz agliyo ama hemen bitiyo.yanlar kisa ustler uzun birakiyo.armadadakini gormustum cocuklar icin araba koymuslar cok sevimli gozukuyordu.babasi tras etmese gotururdum oraya.

Oh masallah:) ben deniz klozete kaka-cis yaptikca sebelsiz bir sekilde mutlu oluyorum:) simdi atlasin yaptigini duydum ona da mutlu oldum
Bebeklerin sacini kestiren var mı? D dooris123 ferhunde001 Armada da bebek kuaförü gördüm. Eşim evin yakinindaki berbere götüreyim diyo, önlerden az alinsin diye.. ben cekiniyorum makas vs olayindan.
Ben de yanlardan alinsin istiyorum, cunku yandaki saclar kulaklarina giriyor rahatsiz ediyor onu, 6aylikken ben yanlari kulak hizasinda kesmistim:) simdi yine uzadi, ankarada degiliz diye yine kendim kescem artik:) ama birdahakine armadadaki kuaforu deneyebiliriz:))

Ben kestirmeyi düşünmüyorum ya uzasin arkadan toplarım :)
Eşim kestirelim diyo, ben de psikolojik acidan hazır degilim diyorum :)) hani biz kadinlar bazen kesilme sonrasi pişman oluruz ya, eşim 'sen nasil istersen ama önler uzadi, rahat etsin Ali' diyor, 'dur ben az daha düşüneyim' diyorum, çok komiğim :))

Benim esimde öyle kulaklarının üstüne dusuyor rahatsiz eder diyip duruyo dr a bile sordu kestirebilirmiyiz diye biraksam çocuğu berbere goturucek

Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı arkadaşlar ama yinede tam emim değilim hakkımda hayırlısı olsun
bahsettigin gunlere gore henuz cok erken canim bir hafta sonra ya da reglin gecikince yap bence.ama beklemek ne zor di mi :) benim de son adet 2 temmuz. 2-12 agustos arasi olmam lazim dongum 30-40 gun arasi degisken.bakalim ben de beklemedeyim.

Herkes bu erkek mi diye soruyor. Bant taktirmiyor ya. Buyuk ihtimal toka da taktirmaz. Simdilik kisa kalsin. Artik laf anliyorlar ya cok keyifli. Hadi yat diyorum kafasini koyuyor falan. Minicik kizlar oglanlar...
Aslinda oğlana benzer bi yüzu yok niloşun.
Biz daha laftan anlamiyoruz.yat desem yatmaz dur desem durmaz.metehan cok hareketlendi.habire pesindeyim.

Ooo ben dayanamazdim.sanirim.biz zaten kvlerdeyiz.habire meme olmaz ki.biraz araari acsan senin icin de iyi olur canim.anneler cok yiparniyor.
Cok gecmis olsun canim.bizde 2 hafta önce gaz yüzünden gece acillil olduk.ayni sizinki gibi.arabaya binincr sustu
Inimce yine basladi.cok felaket bagiriyordu.
Ins yine olmaz.
Aslinda ben cok gaz yapici bisey yemiyorum ama oluyor iste.

Arkadaşlar merhaba bu ara kafama takılan birşey var. Benim oğlum hiç babıldamadı. Birinci babıldama doneminde de babıldamadı simdi ikinci donemde ve yine babıldamıyor. Yani babaağbabaağğğ diye sesler cıkarmıyor) boyle olan var mı yada hiç babıldamadığını duydunuz cocuk var mı aranızda suan 10aylık hiç çıkarmadı bu sesleri sadece inga agu ğuuuğ bu kadar

Biz evde kestik. Tras makinesiyle başladık sesindr korkunca mecbur jiletle devam ettik eline oyuncak falan verip yaptik esimle beraber. Tam keloglan oldu hatta az bisey sac kalmisti kafasinda onu da banyo yaptirirken aldim islak daha rahat oldu jilet işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…