Herkes bu erkek mi diye soruyor. Bant taktirmiyor ya. Buyuk ihtimal toka da taktirmaz. Simdilik kisa kalsin. Artik laf anliyorlar ya cok keyifli. Hadi yat diyorum kafasini koyuyor falan. Minicik kizlar oglanlar...Ay ne komik olmustur tipi.yerim.ben onu.nilikonun saçlari biraz uzun olsa bide toka takardin cok sirin olurdu.
Sence de gittikce daha minnoş olmuyorlar mi?yerim ben bu minnakları.
Korkum hasta vs olmasi degil, emeklemek isteyecek orda emekleyemicek huzursuzlancak, bana yorgunluk olacak diye korkuyorum, sabahtan aksama kadar suruyor malum turlar.. neyse ogune daha var ortamin nabzina gore karar vereyim
Burdaki herkes ayri ayri degerli benim icin, gunun en sevdigim zamani oluyor, hele yogun bir gun gecirmissem ve foruma giremediysem bi bakiyorum okunmamis 3-4 sayfa var, kendi kendime seviniyorum:)plojovic bizlere gercekten cok sey ogretiyor, dediginiz gibi motive ediyor insani, guzel tarafindan bakmamizi sagliyor. Bebekle ilk dort ayim cok zor gecti cok yalniz kaldim, damdan dusmus gibi oldum keske ozamanlar kesfetseydim burayi. Gittim uyku egitimine kafayi taktim, duzen olsun istedim, surekli o konularda kitap blog vs okuyup kendimi daha da stres ettim.
Katiyorum hatta kendimiz ezmeden de yutuyor. Kaldi ki eylüş'ün disi de var.
Herkes bu erkek mi diye soruyor. Bant taktirmiyor ya. Buyuk ihtimal toka da taktirmaz. Simdilik kisa kalsin. Artik laf anliyorlar ya cok keyifli. Hadi yat diyorum kafasini koyuyor falan. Minicik kizlar oglanlar...
Seni cok emiyorsa icmiyordur belki canim
Bizim emmlerimiz azadi ona bağlıyorum.
Ben surekli teklif ediyorum ozellikle yemekten sonra ve sabah ilk uyandiginda cok iciyor ama bazi gunler de icmiyor, @Umudumbitmedi_ nin dedigi gibi cok emmekten de olabilir, sonucta anne sutunun cogu su. Sen teklif et ihtiyaci varsa icer zaten
Ben avent in pipetli sulugunuda geçtim cok onceden almistim gecen elime gecti baktim 9+ yaziyo cikardim hemen 3. Gun cozdu pipetle icmeyi kendi istediğinde cok rahat iciyor artik
Burdaki herkes ayri ayri degerli benim icin, gunun en sevdigim zamani oluyor, hele yogun bir gun gecirmissem ve foruma giremediysem bi bakiyorum okunmamis 3-4 sayfa var, kendi kendime seviniyorum:)plojovic bizlere gercekten cok sey ogretiyor, dediginiz gibi motive ediyor insani, guzel tarafindan bakmamizi sagliyor. Bebekle ilk dort ayim cok zor gecti cok yalniz kaldim, damdan dusmus gibi oldum keske ozamanlar kesfetseydim burayi. Gittim uyku egitimine kafayi taktim, duzen olsun istedim, surekli o konularda kitap blog vs okuyup kendimi daha da stres ettim.
Uygulamayi denedim diyelim. Cok istikrarli olamadim, bazi yontemler ne kadar aglatmadan da dese oyle bi yontem yok, en sevdigim harvey karp’in uyumak icin uyandir yontemi ama riskli, uyandirdiktan sonra uykuya daldiramadigim cok oldu, onu da biraktim:) nitekim benim istikrarsizligima ragmen oglum pek istikrarli cikti, bana uykusuzluk egitimi verdi. Uykusuzluga alistim, 5 saat uyusam iyi uyudum ya diyorum:)Evet cnm uzun süredir yapışık ikiz gibiyiz. Oturacam meme açık olacak o oyuncakları ile oynayacak canı istediğinde dönüp emecek
Aslında teklif ediyorum ama gün içerisindeki telaştan atladığım çok oluyor. İlk uyandığında hiç denemedim ben deneyeyim cnm
İşin aslı o suluğa çok baktım cnm. Onu da alıp diğer bazı malzemeler gibi atıl kalsın istemedim. Birde 9+ 12+ ayrımını tam anlamadım. İçip içememe konusunda da şüphelerim oluştu.
Uyku eğitimini uygulayabildiniz mi. 3 tane kitap okudum çok niyetlendim ama hiç eyleme geçemedim. O cesareti bulamadım kendimde.
En son ne zaman 5 saat uyudugumu hatirlamiyorum.Uygulamayi denedim diyelim. Cok istikrarli olamadim, bazi yontemler ne kadar aglatmadan da dese oyle bi yontem yok, en sevdigim harvey karp’in uyumak icin uyandir yontemi ama riskli, uyandirdiktan sonra uykuya daldiramadigim cok oldu, onu da biraktim:) nitekim benim istikrarsizligima ragmen oglum pek istikrarli cikti, bana uykusuzluk egitimi verdi. Uykusuzluga alistim, 5 saat uyusam iyi uyudum ya diyorum:)
amin hepimizin inşallah.. ben tek büyüdüm bi kardeşin eksikligini cok hissettm, ona verebilecegim en güzel hediye diye düşünüyorum. Kısmetinde varsa tabiAllah gönlüne göre versin benim icin 2. Cocuk fikri bile cok uzak suan tekte kalirim buyuk ihtimal
inşallahh.. evlendigim ilk sene cocuk düşünmüyorum dedim hep, sonra düşününce olmadı,kızıma kavusmak için cok ugrastım,ara verip aynı seyleri yaşamak istemiyorum, daha önemlisi kızım hep oynamak istiyor calışan anne baba olunca yorgun düşüyoruz yetişemiyoruz hızına. Yarın birgün daha aktif olacak malum biz de yaslanıyoruz.. Kısmetse kardeşler birbirlerini yorsunlarBu karar asamasi cok garip.Ama icinde varsa insan bazen olmadik seylerede takilabiliyor diyebilirim.Yani dusunmek yasamak gibi olmuyor.
Yani kafa karisikligi normal ama istiyorsan Allah o sabrida sevgiyide getiriyor koyuyor sanki insanin yuregine❤
Hayirlisiyla saglikla gelsin miniğin
inşallah canım. Şu an iki bıcırıgın evin bi köşesinde oynadıgını ve mutfakta kek yaptıgımı hayal ediyorum da, Allah ım saglık versin, güzel hissediyorum..Gercekten istiyorsan erken oldugunu dusunmuyorum canim. Gecen bir psikolog paylasmisti. Bakabileceginiz kadar degil, sabir gosterebileceginiz kadar dogurun diye. Allah isteyenlere versin insallah.
Siz tayin istemistiniz. Cikti mi?
inşallah tekrarlamamıştır kontrole gitmeni tavsiye ederim. Myom cok arsız tekrarlayabiliyor. Ben 3 defa bıcak altına yattım myom yüzünden, bir de dogum esnasında alındı 4 sayılır. Myomun tekrarlaması ve yasımdan dolayı(35) dr agustosa izin verdi..Sezaryen doğum sırasında benim miyomum alındı.sizin de o sırada mı alındı acaba?
Dokturum dogumdan sonra rahim 2 yerden kesildiği için en az 2 yıl ama bana kalırsa 4 yil hiç düşünme demişti doğumu.
40 muayenesinden sonra da bı daha kontrole gitmedim umarım benim de tekrarlamamistir.
benim de emanet edecek kimsem yok, sabrım da su an birazcık var o da kaybolmadan düşüneyim dedim-Yakın arkadaşlarım takılıyor, "arayı açma", "siz bakacaksaniz, olabilir" diyorum :)
-Çalışıyorum ve anne/k validemin daimi destek olacak durumlari yok. (Gerçi ev hanımı olsam bile en az bi 2 yil ara isterdim, çünkü 2 cocuk 2-3 kat daha sabır/enerji istiyor, hele yaşlar yakınsa)
-Önemli olan sizin düşünceniz ve şartlarınız.Çünkü her birimizin şartları farklı..
Benim kızımı gecenlerde acile götürdük gece , ilk defa bu kadar kötü ağladı cıglıklar atıyordu susturamadık, Apar topar hastane yolunu tuttuk.. yolda sustu oyuna başladı, araba sallandıkca pat pat cıkardı rahatladı cadıKizlar ya bizde gaz sorunu yeniden hortladi.cocuk gazdan uyuyamiyor gece.ne önerirsiniz.nette de bulamadim 10 aylik bebekte gaz problemi gibi biseyler.
Yeniden damla mi versem.dikkat ettim ki metehan açliga susuzluga filan uyaiyor.gazina uyaniyor.cikarirsa rahatlayip yatiyor.ama cikarmasi da zor baya.ne yapabilirim.
En deneyemeyeceğim yöntem uyumak için uyandırdı. O kadar zor uyuyordu ki savaşıyor gibiydik. Uyuduğunda kıpırdatmamaya çalışıyordum. İki saat ayağımda öylece yatırdığımı biliyorum. Yatır kaldır içinde oğlum maşallah 3 ay ileriden gidiyor bende 48 kiloyum cesaret edemedim. Tracy hogg sıradaydı bıraktım okumadım. Dediğin gibi o beni eğitti geceleri minumum 4-5 kez kalkıyoruz genelde saat başı. Artık robot gibi yat kalk yapıyırumUygulamayi denedim diyelim. Cok istikrarli olamadim, bazi yontemler ne kadar aglatmadan da dese oyle bi yontem yok, en sevdigim harvey karp’in uyumak icin uyandir yontemi ama riskli, uyandirdiktan sonra uykuya daldiramadigim cok oldu, onu da biraktim:) nitekim benim istikrarsizligima ragmen oglum pek istikrarli cikti, bana uykusuzluk egitimi verdi. Uykusuzluga alistim, 5 saat uyusam iyi uyudum ya diyorum:)
cennet analarin ayaklarinin altinda ama en cok da uyumayan bebelerin analarinin ayaklarinin altinda:) gercekten cok zor, arada deniz de uyumuyor 3saat falan uyuyabiliyorum anca ertesi gun sarhos gibi geziyorum, seni taktir ediyorum gercekten, sabir ve kolayliklar diliyorumEn son ne zaman 5 saat uyudugumu hatirlamiyorum.
Ben 4 aylik olunca tracy hogg piss pat yontemini uyguladim onbes gun falan cok guzel gitti tam oturdu dedim atak mi geldi dis mi geldi noldu anlamadim hersey bozuldu toparlayamadim sonra kim westin severek uyutmasina gectim ama sandalyeyi asla uzaklastiramadim izin vermedi oglum. Zaten sonra o da bozuldu. Uyumak icin uyandiri da 6-7aylikken duzenli yapiyordum uyuyordu da ama sonra uyanip uyumamaya basladi artik cok nadir yapiyorum.En deneyemeyeceğim yöntem uyumak için uyandırdı. O kadar zor uyuyordu ki savaşıyor gibiydik. Uyuduğunda kıpırdatmamaya çalışıyordum. İki saat ayağımda öylece yatırdığımı biliyorum. Yatır kaldır içinde oğlum maşallah 3 ay ileriden gidiyor bende 48 kiloyum cesaret edemedim. Tracy hogg sıradaydı bıraktım okumadım. Dediğin gibi o beni eğitti geceleri minumum 4-5 kez kalkıyoruz genelde saat başı. Artık robot gibi yat kalk yapıyırum
son adet temmuzun 14uyse biraz bekle canim istersen.genelde 1 hafta gecikince test yapin diyorlar.simdi hamile olsan bile testte cikmayabilir.Merhaba arkadaşlar ayın 14 ünde adet oldum .. ilk defa 4 gün gecikmişti .. şimdide ara kanama denilen lekelenme oluyor bu da ilk defa oldu ve bana hamilesindir diyorlar biraz şey olmaya başladım nasıl diyim ikinciyi istiyordum ama şuan değil gibi test yapsam çıkar mı leke kahverengine döndü ilk pembeydi panik oldum biraz
Cikabilir canim. Ben gunumde adet oldum sandim. Ertesi gun hic bir sey gelmedi. Test yaptim o gun hafif silik cikti. Sonra da niliko geldi.Merhaba arkadaşlar ayın 14 ünde adet oldum .. ilk defa 4 gün gecikmişti .. şimdide ara kanama denilen lekelenme oluyor bu da ilk defa oldu ve bana hamilesindir diyorlar biraz şey olmaya başladım nasıl diyim ikinciyi istiyordum ama şuan değil gibi test yapsam çıkar mı leke kahverengine döndü ilk pembeydi panik oldum biraz
Benim adetim yeni bitti sayılır 8 ya da 9 gün oldu biteli afedersiniz ilişkimiZ yoktu doğru dürüst kısacası birşey yapmayarak korunuyorduk :)) şimdi de olur olmaz hamile kalmış olamam dimi yaCikabilir canim. Ben gunumde adet oldum sandim. Ertesi gun hic bir sey gelmedi. Test yaptim o gun hafif silik cikti. Sonra da niliko geldi.
D dooris123 ben hep kotu bir anneyim diye agliyordum cunku hep sinirli oluyordum ve off diye kalkiyordum yataktan. Simdi kendimi begeniyorum. Niliko gunduz cok yormuyor. Uyku ihtiyaci azaldi ya uyumasa da mizirdanmiyor. Guzelce oynuyor. Yemin ediyorum bir haftadir hayattan yeniden zevk almaya basladim. Gunduz yorulmayinca az uyku yetiyor. Bi de her gun 3 kere disari cikiyoruz. 10 km 12bin adim falan yuruyorum. Ona ragmen koymuyor.
erken gebelik testleri reglden 6 gun oncesinde sonuc veriyomus.ondan yaparsin belki :) ins vardir bebek :)Benim adetim yeni bitti sayılır 8 ya da 9 gün oldu biteli afedersiniz ilişkimiZ yoktu doğru dürüst kısacası birşey yapmayarak korunuyorduk :)) şimdi de olur olmaz hamile kalmış olamam dimi ya
Emzirdiğimiz süreçte ara kanamalar olabiliyor canım yani normal olabilir ama yine de şüphelerini gidermek için test yapabilirsinBenim adetim yeni bitti sayılır 8 ya da 9 gün oldu biteli afedersiniz ilişkimiZ yoktu doğru dürüst kısacası birşey yapmayarak korunuyorduk :)) şimdi de olur olmaz hamile kalmış olamam dimi ya
Ben de anneligin bana gore olmadigini dusunurdum, zor zamanlardi, ama artik dedigin gibi rahatim, yada alistim, yardim almaya basladim. Hepsinin etkisi vardir. Ah ahh umarim ilerde konusuruz hatirliyomusunuz niliko onceden hic uyumazdi, simdi sabahlari kaldiramiyorum dersin :)Cikabilir canim. Ben gunumde adet oldum sandim. Ertesi gun hic bir sey gelmedi. Test yaptim o gun hafif silik cikti. Sonra da niliko geldi.
D dooris123 ben hep kotu bir anneyim diye agliyordum cunku hep sinirli oluyordum ve off diye kalkiyordum yataktan. Simdi kendimi begeniyorum. Niliko gunduz cok yormuyor. Uyku ihtiyaci azaldi ya uyumasa da mizirdanmiyor. Guzelce oynuyor. Yemin ediyorum bir haftadir hayattan yeniden zevk almaya basladim. Gunduz yorulmayinca az uyku yetiyor. Bi de her gun 3 kere disari cikiyoruz. 10 km 12bin adim falan yuruyorum. Ona ragmen koymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?