2018 Ekim Anneleri

Süphen varsa kan testi yaptirmani öneririm

Bunlarin birinci ikinci donemi mi varmis bilmiyordum. Doktora sordun mu canim?

Kizlar konuyla hic alakali degil ama okul baslamadan dolabimdaki her seyi atip kaliteli bir pantolon bir etek bir hirka bir ceket 3 gomlek almak istiyorum. Cok mu az?
Cok fazla giysim var senelerdir ve artik cok sıkıldım. Kuculdu cogu duduk gibi oluyor ve cok genc isi ibis gibi duruyor haha.

Bu ay sorcam artık bundan önce önemsememiştim. Bir sıkıntı olsa dahi şuan cok erken belli olmaz ama buraya yazma sebebim acaba başka var mı babıldama döneminden geçmeyen bebek merak ettim
Doktor daha once dönuyor mu desteksiz oturuyor mu diye falan sordu ama bunu hic sormadi bize.

Hahaaa aynı ben. Dolap baza altı tıklım tıklım. Üstünde etiketi olanlar dahi var. Ben dd hep hepsini atcam yenidn alcam derim ama olmuyor. Tavsiyem az kaliteli parçalar almak. Ben de kilo versem oyle yapacağım

Arkadaslar benim disimda regl olmayan kaldi mi? En son plojovic vardi o da oldu galiba yanlis hatirlamiyorsam??

Haziranda oldum ilk.
Bu ay 5 gun gec geldi :)
Normal olmaman ama :) Rahatsiz edici hissediyorsan kontrolede gidebilirsin tabii.
Kontrolede gitmem lazim cocuk oldu 10 aylik senesi geldi

Hahaaa aynı ben. Dolap baza altı tıklım tıklım. Üstünde etiketi olanlar dahi var. Ben dd hep hepsini atcam yenidn alcam derim ama olmuyor. Tavsiyem az kaliteli parçalar almak. Ben de kilo versem oyle yapacağım
Kilo verince giyerim diye sakladim sakladim. Bosver kilo verirsem yeni alirim.
Ama benim sorunum su alisverise gidince giydiklerim yakismiyor diye yeni bir sey de alamiyorum.

Daimi yazanlar hep burda yine aslinda.
Ama epey gecti tabii ustunden.

Ev pislenmeden olmuyor bazen
Bez ya da alistirma külodu aslinda farkina varmasina engel bu zamanlarda.
Bakalim bizde de ikinci tuvalet turu nasi gececekmeraktayim

Ama benim sorunum su alisverise gidince giydiklerim yakismiyor diye yeni bir sey de alamiyorum.
calisirken kışın 3 pantolon 6-7 kazak bluz vs ile gecirdim.yazin da yine yazlik 3 pantolon ama bluz daha coktu sanirim.bizim 8-5 oldugu icin cok yipraniyordu.ama isyerinde benim kadar az kiyafetle gelip gideni gormedim.kuruma bagli biraz da kendini nasil iyi hissettiginle ilgili.

Bence en onemlisi uykuyu yakalamak.
Yani o mesaji alabiliyorsa anne 'alistirma' asamasi sonra bana gore.
O yakalama zamanlarinda da sureci hizlandirmadan,yapilan uyutma seklinden vazgecmeden devam etmek gerekiyor.Vazgecip kucakta sallamaya baslamak ya da baska bisy asıl ona alismasina sebep oluyor.
Tedirgin olmamak en onemlisi sanirim.
Kacirinca aslinda hic uykusu yokmus gibi gorunsede bu kez yorgunlugu pekisiyor.Bu seferde bi sonraki uyuma daha sancili gecebiliyor.
Amaaaaaa herseye ragmen bu bidiklarin ne yapacagi belli olmuyor :)
Degisen o kadar cok sey var ki.
Ama annelerin yasadigi duruma odaklanamadan daha rahatini,kendi uyuyanini,fazla tok kalani fln dusunmeleri aslinda onlari daha zorluyor.
Yasadigimiz durum belki aradigimizdan daha kolay olsa da farkedemedigimiz zamanlar oluyor.Kafamizda bisy varsa ya da bazen kolayina kacmak istedigimizden.

Öyle bi dönem mi varmış hiç takip etmedim ne zaman yaptı yapmadı.. ama cevremdeaynı aylarda olup agu dan baska ses cıkarmayan bebekler var.. bence bi problem degil bu hep aynı seyleri duyarız böyle durumlarda, her cocugun gelişimi farklı..

Tum dolabi atmak benimde yapmak istediğim bisey ama ona vakit bulamadim daha giydigim giymediğim olmayan o kadar cok sey varki üstüme bisey ararken kayboluyorum içlerinde ki benim dolap duzeni takintim vardır. Yine arada biseyler alirsin cogalir bence az olsun oz olsun

Bence ne guzel yaparsin :)
Eksikse etek ve pantolon eklersin yine.
Ama seni kendin gibi hissettirmesi bile etkiler diye dusunuyorum.Bazen eski esyalar bi bıkkınlık veriyor :)
Cok sevdigim bikac seyi hep ayirip duruyordum ama cidden elden cikarinca daha iyi oldu.Ne giyiliyor ne bisy

Ben de oyleyim ya yakışmıyor yada kilo verince alırım diyip vazgeçiyorum okul başlayınca bebeğe kim bakcak

Herkes bu erkek mi diye soruyor. Bant taktirmiyor ya. Buyuk ihtimal toka da taktirmaz. Simdilik kisa kalsin. Artik laf anliyorlar ya cok keyifli. Hadi yat diyorum kafasini koyuyor falan. Minicik kizlar oglanlar...
Benim minnak da abisini kıskandı bugün (yerde uzanıyordum, oğlum yanımda yattı diye).. Hemen geldi yanımıza. Gel kızım yatalım dedim, abisinin dizine koydu kafayı uyuyacak sonra baktım rahat edemiyor, oğlumu başka yere yatırdım, kızçem de yerleşti güzelce.. Hiç bir destek almadan kendi kendine uyudu maşallah minik topacıma

Bu arada sağlık ocağından geldik, yorgunluk da vardı tabii...

Kesinlikle benim dolap da aynı durumda. Halama dedim yolla gelini halletsin şu dolabı. At bunları, at, at, at diyecek biri lazım bana... Güzelce toparlayıp giyim ağış kutusuna... Ama ne alsam hiç bilmiyorum. Etek bana olmuyor, alt beden üst beden uyumsuz şu an. Üst beden 2 numara büyük... Çiçekli maksi boy elbise gördüm, aslında 2 tane alıp bütün yazı çıkarabilrim onlarla :)

Ben de oyleyim ya yakışmıyor yada kilo verince alırım diyip vazgeçiyorum okul başlayınca bebeğe kim bakcak
Bu sene subatta basladim birer bucuk ay esimin iki halasi geldi. Mayista kp ve kv geldi. Kolum kirilinca mecburen 10 gun onceye kadar burdaydilar. Yine gelicez diyorlar. Bakalim. Burda sordum sorusturdum bakici da bulamadim. Benim okulum ikili egitim. Sabahci oldum gecen sene. Cok erken diye gelmedi bakicilar. Bu sene oglenci olcam. Gec diyorlar bu sefer de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…