Merhaba arkadaşlar ayın 14 ünde adet oldum .. ilk defa 4 gün gecikmişti .. şimdide ara kanama denilen lekelenme oluyor bu da ilk defa oldu ve bana hamilesindir diyorlar biraz şey olmaya başladım nasıl diyim ikinciyi istiyordum ama şuan değil gibi test yapsam çıkar mı leke kahverengine döndü ilk pembeydi panik oldum biraz
Bunlarin birinci ikinci donemi mi varmis bilmiyordum. Doktora sordun mu canim?Arkadaşlar merhaba bu ara kafama takılan birşey var. Benim oğlum hiç babıldamadı. Birinci babıldama doneminde de babıldamadı simdi ikinci donemde ve yine babıldamıyor. Yani babaağbabaağğğ diye sesler cıkarmıyor) boyle olan var mı yada hiç babıldamadığını duydunuz cocuk var mı aranızda suan 10aylık hiç çıkarmadı bu sesleri sadece inga agu ğuuuğ bu kadar
Bu ay sorcam artık bundan önce önemsememiştim. Bir sıkıntı olsa dahi şuan cok erken belli olmaz ama buraya yazma sebebim acaba başka var mı babıldama döneminden geçmeyen bebek merak ettimBunlarin birinci ikinci donemi mi varmis bilmiyordum. Doktora sordun mu canim?
Doktor daha once dönuyor mu desteksiz oturuyor mu diye falan sordu ama bunu hic sormadi bize.Bu ay sorcam artık bundan önce önemsememiştim. Bir sıkıntı olsa dahi şuan cok erken belli olmaz ama buraya yazma sebebim acaba başka var mı babıldama döneminden geçmeyen bebek merak ettim
Hahaaa aynı ben. Dolap baza altı tıklım tıklım. Üstünde etiketi olanlar dahi var. Ben dd hep hepsini atcam yenidn alcam derim ama olmuyor. Tavsiyem az kaliteli parçalar almak. Ben de kilo versem oyle yapacağımKizlar konuyla hic alakali degil ama okul baslamadan dolabimdaki her seyi atip kaliteli bir pantolon bir etek bir hirka bir ceket 3 gomlek almak istiyorum. Cok mu az?
Cok fazla giysim var senelerdir ve artik cok sıkıldım. Kuculdu cogu duduk gibi oluyor ve cok genc isi ibis gibi duruyor haha.
Bu dil gelişimiyle ilgili. Haklısınız çok önemli olsa tüm drlar sorardıDoktor daha once dönuyor mu desteksiz oturuyor mu diye falan sordu ama bunu hic sormadi bize.
Arkadaslar benim disimda regl olmayan kaldi mi? En sonplojovic vardi o da oldu galiba yanlis hatirlamiyorsam??
Kilo verince giyerim diye sakladim sakladim. Bosver kilo verirsem yeni alirim.Hahaaa aynı ben. Dolap baza altı tıklım tıklım. Üstünde etiketi olanlar dahi var. Ben dd hep hepsini atcam yenidn alcam derim ama olmuyor. Tavsiyem az kaliteli parçalar almak. Ben de kilo versem oyle yapacağım
Ay evet canım ya ikinci bebiş aynen tuvalet e alıştırıyordum yapamadım korktu bıraktım şimdi hala bez takıyoruz ama ara ara sözümüzü dinliyor yavrum da klozete yapıyor. Ev pislenmesin diye bez takıyoruz. Ama üzerine düşşek öğrenecek de kardeşinden ona fırsat bulamıyoruz. Çok şükür halimize ben de kendime zaman ayıramıyorum çok yoruldum kilo da aldım . Diğer kızları göremedim yoklar mı
calisirken kışın 3 pantolon 6-7 kazak bluz vs ile gecirdim.yazin da yine yazlik 3 pantolon ama bluz daha coktu sanirim.bizim 8-5 oldugu icin cok yipraniyordu.ama isyerinde benim kadar az kiyafetle gelip gideni gormedim.kuruma bagli biraz da kendini nasil iyi hissettiginle ilgili.Kilo verince giyerim diye sakladim sakladim. Bosver kilo verirsem yeni alirim.
Ama benim sorunum su alisverise gidince giydiklerim yakismiyor diye yeni bir sey de alamiyorum.
Bayağı karışmış sende olay cnmKim westin yöntemini için oda gerekiyordu. Malesef odamız yoktu halada yok 2 yaşındayken yapmayı düşünüyorum. Biz o da dönem aramızda yatırıyorduk. Beşiğe geçirdiğimde de araya perde asın veya siz başka odada yatın diyordu.Önce ayrılmak için benim hazır olmam lazımdı. Yani ona da bahane bulmuştum bende ayakta odaları turlardık pşşş ile. Ayağımda uyuturdum genelde sonra memede uyumaya alıştı. Şuan senin ile aynıyız memede uyuyor ama bazen kednini itip ayağa geçmek istiyor. Velhasıl kelam oğlum nasıl uyumak istiyorsa ona göre şekil aldım. Yapabildiğim anca bu oldu
Öyle bi dönem mi varmışArkadaşlar merhaba bu ara kafama takılan birşey var. Benim oğlum hiç babıldamadı. Birinci babıldama doneminde de babıldamadı simdi ikinci donemde ve yine babıldamıyor. Yani babaağbabaağğğ diye sesler cıkarmıyor) boyle olan var mı yada hiç babıldamadığını duydunuz cocuk var mı aranızda suan 10aylık hiç çıkarmadı bu sesleri sadece inga agu ğuuuğ bu kadar
Tum dolabi atmak benimde yapmak istediğim bisey ama ona vakit bulamadim daha giydigim giymediğim olmayan o kadar cok sey varki üstüme bisey ararken kayboluyorum içlerinde ki benim dolap duzeni takintim vardır. Yine arada biseyler alirsin cogalir bence az olsun oz olsunKizlar konuyla hic alakali degil ama okul baslamadan dolabimdaki her seyi atip kaliteli bir pantolon bir etek bir hirka bir ceket 3 gomlek almak istiyorum. Cok mu az?
Cok fazla giysim var senelerdir ve artik cok sıkıldım. Kuculdu cogu duduk gibi oluyor ve cok genc isi ibis gibi duruyor haha.
Kizlar konuyla hic alakali degil ama okul baslamadan dolabimdaki her seyi atip kaliteli bir pantolon bir etek bir hirka bir ceket 3 gomlek almak istiyorum. Cok mu az?
Ben de oyleyim ya yakışmıyor yada kilo verince alırım diyip vazgeçiyorum okul başlayınca bebeğe kim bakcakKilo verince giyerim diye sakladim sakladim. Bosver kilo verirsem yeni alirim.
Ama benim sorunum su alisverise gidince giydiklerim yakismiyor diye yeni bir sey de alamiyorum.
Bende cevapta geciktim ayrıca teşekkür ederim ilgi çekici duruyor en yakın zamanda deneyeceğim
Benim minnak da abisini kıskandı bugün (yerde uzanıyordum, oğlum yanımda yattı diye).. Hemen geldi yanımıza. Gel kızım yatalım dedim, abisinin dizine koydu kafayı uyuyacakHerkes bu erkek mi diye soruyor. Bant taktirmiyor ya. Buyuk ihtimal toka da taktirmaz. Simdilik kisa kalsin. Artik laf anliyorlar ya cok keyifli. Hadi yat diyorum kafasini koyuyor falan. Minicik kizlar oglanlar...
Kesinlikle benim dolap da aynı durumda. Halama dedim yolla gelini halletsin şu dolabı. At bunları, at, at, at diyecek biri lazım bana... Güzelce toparlayıp giyim ağış kutusuna... Ama ne alsam hiç bilmiyorum. Etek bana olmuyor, alt beden üst beden uyumsuz şu an. Üst beden 2 numara büyük... Çiçekli maksi boy elbise gördüm, aslında 2 tane alıp bütün yazı çıkarabilrim onlarla :)Kizlar konuyla hic alakali degil ama okul baslamadan dolabimdaki her seyi atip kaliteli bir pantolon bir etek bir hirka bir ceket 3 gomlek almak istiyorum. Cok mu az?
Bu sene subatta basladim birer bucuk ay esimin iki halasi geldi. Mayista kp ve kv geldi. Kolum kirilinca mecburen 10 gun onceye kadar burdaydilar. Yine gelicez diyorlar. Bakalim. Burda sordum sorusturdum bakici da bulamadim. Benim okulum ikili egitim. Sabahci oldum gecen sene. Cok erken diye gelmedi bakicilar. Bu sene oglenci olcam. Gec diyorlar bu sefer de.Ben de oyleyim ya yakışmıyor yada kilo verince alırım diyip vazgeçiyorum okul başlayınca bebeğe kim bakcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?