Onlara cok ozendim. Giydim giydim cikardim. Bana yakismadi.Kesinlikle benim dolap da aynı durumda. Halama dedim yolla gelini halletsin şu dolabı. At bunları, at, at, at diyecek biri lazım bana... Güzelce toparlayıp giyim ağış kutusuna... Ama ne alsam hiç bilmiyorum. Etek bana olmuyor, alt beden üst beden uyumsuz şu an. Üst beden 2 numara büyük... Çiçekli maksi boy elbise gördüm, aslında 2 tane alıp bütün yazı çıkarabilrim onlarla :)
Daha döngünün 16. günü canım. Yeni yumurtluyor olabilirsin. Bazen yumurta çatlarken de kanama olabiliyorMerhaba arkadaşlar ayın 14 ünde adet oldum .. ilk defa 4 gün gecikmişti .. şimdide ara kanama denilen lekelenme oluyor bu da ilk defa oldu ve bana hamilesindir diyorlar biraz şey olmaya başladım nasıl diyim ikinciyi istiyordum ama şuan değil gibi test yapsam çıkar mı leke kahverengine döndü ilk pembeydi panik oldum biraz
Merhaba, bu konu uzmanlik alanim :))Kizlar konuyla hic alakali degil ama okul baslamadan dolabimdaki her seyi atip kaliteli bir pantolon bir etek bir hirka bir ceket 3 gomlek almak istiyorum. Cok mu az?
Cok fazla giysim var senelerdir ve artik cok sıkıldım. Kuculdu cogu duduk gibi oluyor ve cok genc isi ibis gibi duruyor haha.
Tesekkur ederim.Merhaba, bu konu uzmanlik alanim :))
Klasik bi siyah, saks, bordo etek/pantolon iyi olur, kombinlemeye musait olur.
Hirka degil de pantolon ve etek ustune sade şık bluzler iyi olur. Bi tane ornek atacam simdi..
Ceket degil de bi tik uzun blazer gibi seyler kurtarici oluyor.
Havuc model pantolon kesin deneyin.
bende de var o model arkadaşlsr.. çocukları boylarını aşmış.. kendileri fıstık gibi.. fit oğlu fitlerOnlara cok ozendim. Giydim giydim cikardim. Bana yakismadi.
Aksam nilikoyla izmite arkadasima bir kac gun kalmaya gitcem. O da iki cocuk annesi manken gibi. Simdiden moralim bozulmaya basladi.
Hamileyimmmm mEn yakin zamanda kan testini yenile icin rahatlasin:) kendi durumuma benzettim umarim yanilmiyorumdur:) haberdar et bizleri de merak ettim:) bu arada benim de adet olacagim gun cok fazla belim agrimisti hatta lekelenme olmustu adet oluyorum sanmistim, takip eden iki gun hic kan gelmeyince idrar testi yaptim onda cikmisti gebelik. Vay be uzerinden bir bucuk yil gecmis:)
Gözünüzaydınnnn ❤Hamileyimmmm m
Hamileyimmmm m
Şaşkın hissediyorum mutlu ama endişeli çünkü belim çok feci ağrıyorHayırlı olsunnn...Nasıl hissediyorsun?
Zaten gözmü uykudan açamıyorum canmUyu arkadasim bol bol uyu gozunu seveyim uyu
Aslinda oğlana benzer bi yüzu yok niloşun.
Biz daha laftan anlamiyoruz.yat desem yatmaz dur desem durmaz.metehan cok hareketlendi.habire pesindeyim.
Ooo ben dayanamazdim.sanirim.biz zaten kvlerdeyiz.habire meme olmaz ki.biraz araari acsan senin icin de iyi olur canim.anneler cok yiparniyor.
Cok gecmis olsun canim.bizde 2 hafta önce gaz yüzünden gece acillil olduk.ayni sizinki gibi.arabaya binincr sustu
Inimce yine basladi.cok felaket bagiriyordu.
Ins yine olmaz.
Aslinda ben cok gaz yapici bisey yemiyorum ama oluyor iste.
Bence en onemlisi uykuyu yakalamak.
Yani o mesaji alabiliyorsa anne 'alistirma' asamasi sonra bana gore.
O yakalama zamanlarinda da sureci hizlandirmadan,yapilan uyutma seklinden vazgecmeden devam etmek gerekiyor.Vazgecip kucakta sallamaya baslamak ya da baska bisy asıl ona alismasina sebep oluyor.
Tedirgin olmamak en onemlisi sanirim.
Kacirinca aslinda hic uykusu yokmus gibi gorunsede bu kez yorgunlugu pekisiyor.Bu seferde bi sonraki uyuma daha sancili gecebiliyor.
Amaaaaaa herseye ragmen bu bidiklarin ne yapacagi belli olmuyor :)
Degisen o kadar cok sey var ki.
Ama annelerin yasadigi duruma odaklanamadan daha rahatini,kendi uyuyanini,fazla tok kalani fln dusunmeleri aslinda onlari daha zorluyor.
Yasadigimiz durum belki aradigimizdan daha kolay olsa da farkedemedigimiz zamanlar oluyor.Kafamizda bisy varsa ya da bazen kolayina kacmak istedigimizden.
Hangi kurumdasin ankarada?calisirken kışın 3 pantolon 6-7 kazak bluz vs ile gecirdim.yazin da yine yazlik 3 pantolon ama bluz daha coktu sanirim.bizim 8-5 oldugu icin cok yipraniyordu.ama isyerinde benim kadar az kiyafetle gelip gideni gormedim.kuruma bagli biraz da kendini nasil iyi hissettiginle ilgili.
Yaa cok sevindim:) hayirli olsun:))Hamileyimmmm m
Kofte makarna sever genelde çocuk lar onudami sevmiyor.Kızlar beynim error verecek düşünmekten.. oğlum uzun ince iştahsız bir çocuk. VKİ en alt sınırda. yemekle arasını düzeltemiyorum. Eskiden sağlıklı diye idare ediyordum ama artık canım sıkılıyor iyice. Son 1 yılda en az 5 kere ateşlendi, bağışıklığı düştü iyice.. 5 yaşında bir çocuk ne yemeli? neleri sevebilir? kötü bir aşçıyım, beğenmiyor yemekleri :/
plojovic sıkıldı artık benden ama yine sorayım :)
@pessinus senin kız neleri seviyor en çok?
@tinimini_hnm oğlun hâlâ yemek seçiyor mu? Neleri seviyor?
@kubra2553 senin büyük kız iyi yiyordu dimi, neleri seviyor kuzucuk?
Ve çevresinde iştahsız çocuğu olup da düzelen birilerini tanıyan tüm arkadaşlar yazın bişeyler..
Depresif mode on :/
Cnm benim lohusalığım kötü geçti meme reddi yaşadım kortizon kullandım 2 hafta emzirmedim. Sonra ilaçtan 4 saat sonra sağıp döktüm yani minumum 4-5 saat gün içinde emziremedim. Böylelikle aslında şuanki halime şükrediyorum. Elbette biraz zor oluyor. Ama sen de haklısın biraz azaltmam lazım.
Sanırım oğlumla aramda güvenli bağlanmada sorunumuz oldu. O yüzden bende cesaret edemedim. Kaybedecek bir şeyim yoktu aslında. İstikrarı sağlayamamaktan hazır bulunuşluğunun olmadığını düşündüğüm vs yapamadım.
Şimdilerde dediğiniz gibi mesajı almak kolaylaştı. Daha anlaşılır bir bağımız var. Şuan bu uyku durumunu kabullendim. Kendimi tam hazır hissettiğimde uyku eğitimine geçiş yapacam inşallah. Bu arada ağzınıza sağlık
Kızlar beynim error verecek düşünmekten.. oğlum uzun ince iştahsız bir çocuk. VKİ en alt sınırda. yemekle arasını düzeltemiyorum. Eskiden sağlıklı diye idare ediyordum ama artık canım sıkılıyor iyice. Son 1 yılda en az 5 kere ateşlendi, bağışıklığı düştü iyice.. 5 yaşında bir çocuk ne yemeli? neleri sevebilir? kötü bir aşçıyım, beğenmiyor yemekleri :/
plojovic sıkıldı artık benden ama yine sorayım :)
@pessinus senin kız neleri seviyor en çok?
@tinimini_hnm oğlun hâlâ yemek seçiyor mu? Neleri seviyor?
@kubra2553 senin büyük kız iyi yiyordu dimi, neleri seviyor kuzucuk?
Ve çevresinde iştahsız çocuğu olup da düzelen birilerini tanıyan tüm arkadaşlar yazın bişeyler..
Depresif mode on :/
Cok gecmis olsun canim.eminim ki zordur.zaten logusalik başli basina zor.Cnm benim lohusalığım kötü geçti meme reddi yaşadım kortizon kullandım 2 hafta emzirmedim. Sonra ilaçtan 4 saat sonra sağıp döktüm yani minumum 4-5 saat gün içinde emziremedim. Böylelikle aslında şuanki halime şükrediyorum. Elbette biraz zor oluyor. Ama sen de haklısın biraz azaltmam lazım.
Sanırım oğlumla aramda güvenli bağlanmada sorunumuz oldu. O yüzden bende cesaret edemedim. Kaybedecek bir şeyim yoktu aslında. İstikrarı sağlayamamaktan hazır bulunuşluğunun olmadığını düşündüğüm vs yapamadım.
Şimdilerde dediğiniz gibi mesajı almak kolaylaştı. Daha anlaşılır bir bağımız var. Şuan bu uyku durumunu kabullendim. Kendimi tam hazır hissettiğimde uyku eğitimine geçiş yapacam inşallah. Bu arada ağzınıza sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?