2018 Ekim Anneleri

Onlara cok ozendim. Giydim giydim cikardim. Bana yakismadi.
Aksam nilikoyla izmite arkadasima bir kac gun kalmaya gitcem. O da iki cocuk annesi manken gibi. Simdiden moralim bozulmaya basladi.

Daha döngünün 16. günü canım. Yeni yumurtluyor olabilirsin. Bazen yumurta çatlarken de kanama olabiliyor

Merhaba, bu konu uzmanlik alanim :))
Klasik bi siyah, saks, bordo etek/pantolon iyi olur, kombinlemeye musait olur.
Hirka degil de pantolon ve etek ustune sade şık bluzler iyi olur. Bi tane ornek atacam simdi..
Ceket degil de bi tik uzun blazer gibi seyler kurtarici oluyor.
Havuc model pantolon kesin deneyin.

Eklentiler

• 15644088520093699117635489790063.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 42
Tesekkur ederim.
Dediginiz gibi kombinlemek icin oyle renkler dusunuyorum.
Hirka derken askililarin ustune tiril tiril oluyor ya oyle dusundum.
Govdem uzun bacak boyum kisa. Uzun ust ve havuc pantolon malesef yakismiyor. Yoksa cok hosuma gidiyor. Topuklu, babet, onu dar ayakkabi falan giyemiyorum. Aslinda ayakkabi cok onemli. Klasik seyler spor ayakkabiyla olmuyor.

Onlara cok ozendim. Giydim giydim cikardim. Bana yakismadi.
Aksam nilikoyla izmite arkadasima bir kac gun kalmaya gitcem. O da iki cocuk annesi manken gibi. Simdiden moralim bozulmaya basladi.
bende de var o model arkadaşlsr.. çocukları boylarını aşmış.. kendileri fıstık gibi.. fit oğlu fitler

Nilsibel Elbise sevmez misin?
Okulda da kurtarici olur.Serin olsa hirka giyersin.
Ben en az parca mantığına büründüm resmen :)
Kombin daha zor.
O eteklerden begendiysen elbiseleri daha şık durabilir sanki.
Bide mutlaka dene,olmaz deme,bazen bakis acimiz bile etkiliyor aa ne guzel oldu diyoruz,bazen gercekten giyince daha guzel duruyor.

Ama herseye uysun diye en azindan bluzlarda tek tona yönelme.Renk kat kendine❤ duygu durumunuda etkiler.Hazir hayattan zevk almaya baslamisken kendini gaza getir :)))))

Hamileyimmmm m

Cnm benim lohusalığım kötü geçti meme reddi yaşadım kortizon kullandım 2 hafta emzirmedim. Sonra ilaçtan 4 saat sonra sağıp döktüm yani minumum 4-5 saat gün içinde emziremedim. Böylelikle aslında şuanki halime şükrediyorum. Elbette biraz zor oluyor. Ama sen de haklısın biraz azaltmam lazım.

Sanırım oğlumla aramda güvenli bağlanmada sorunumuz oldu. O yüzden bende cesaret edemedim. Kaybedecek bir şeyim yoktu aslında. İstikrarı sağlayamamaktan hazır bulunuşluğunun olmadığını düşündüğüm vs yapamadım.
Şimdilerde dediğiniz gibi mesajı almak kolaylaştı. Daha anlaşılır bir bağımız var. Şuan bu uyku durumunu kabullendim. Kendimi tam hazır hissettiğimde uyku eğitimine geçiş yapacam inşallah. Bu arada ağzınıza sağlık

Kızlar beynim error verecek düşünmekten.. oğlum uzun ince iştahsız bir çocuk. VKİ en alt sınırda. yemekle arasını düzeltemiyorum. Eskiden sağlıklı diye idare ediyordum ama artık canım sıkılıyor iyice. Son 1 yılda en az 5 kere ateşlendi, bağışıklığı düştü iyice.. 5 yaşında bir çocuk ne yemeli? neleri sevebilir? kötü bir aşçıyım, beğenmiyor yemekleri :/
plojovic sıkıldı artık benden ama yine sorayım :)
@pessinus senin kız neleri seviyor en çok?
@tinimini_hnm oğlun hâlâ yemek seçiyor mu? Neleri seviyor?
@kubra2553 senin büyük kız iyi yiyordu dimi, neleri seviyor kuzucuk?
Ve çevresinde iştahsız çocuğu olup da düzelen birilerini tanıyan tüm arkadaşlar yazın bişeyler..
Depresif mode on :/

Hangi kurumdasin ankarada?
Yaa cok sevindim:) hayirli olsun:))

Kofte makarna sever genelde çocuk lar onudami sevmiyor.

Direkt sorun oldu denemez aslinda hic oyle dusunme.Cunku yeni anne olmanin saskinligi,duyup gorduklerimiz,hic hesapta olmayan sorunlar vs etkiliyor.
Belki gerek bile kalmayacaktir

Ona sorsan?O alsa pazardan?Ona kestirsen ona pisirtsen vs.Hic cekmez mi dikkatini?
Yani yiyecek kismi biraz donemsel olarakta degistigi icin.
Zaten kisiselde oldugu icin aslinda cok cocuga bagli bisy.
Degerleri nasil cikti 5 yas izleminde?D vitamini,demiri fln?

Ya mesela nohut yemiyorsa haşla soy hafif baharatla firina at,cerez gibi oluyor.Yemegini yemiyorsa belki boyle cok sever.
Yani bence yemeklerinin kotu oldugunu dusunme ama mutlaka sevilebilecek halleri olabiliyor cogunun :)

Bizde hangi yiyecek neye yararli vs cok konusuluyor her zaman.Etkisi var sanirim.Bide tabagina kendisi koyar yiyebilecegi kadar tek kural tabagi bitirmek isterse 1 kasik koysun onun tercihi.Doymamissindir demiyoruz.

Dun annemin orda oynarken arkadaslariyla bitanesi cips ve sut burger ikram etmis,almamis.Bana gelip sormadi mesela kendi karari.Ben anlatiyorum o anlayabildigini uygulayacak.

Okul zamani cok yakin kendine cok stres yapma bence.Kahvalti ya da ogle yemekleri olacak?Arkadaslariyla birlikte belki cok degisir bisyler.En azindan o zamana kadar bi zaman tanı kendine❤

En onemlisi bence baskalariyla konusurken yemiyor deme duymasin.Onlar bunu iyi bile algilayabiliyor.'Az yese sevinirim' de geç.
Bunlar yeni nesil kabullenmek gerekiyor ki damak tatlarida farkli :)

Cok gecmis olsun canim.eminim ki zordur.zaten logusalik başli basina zor.
Bebek memeye alissin diye zorla veriyoruz sonra da bırakmiyorlar bizi.
Ilk zamanlar belim ķırılirdi emzirirken.
Benim.yaramazda memede uyuyan tiptendi.
Karnini doyurup agzini memeden kendi ayiran bebelere özenirdim.2 saat yatardi mememde.bi tuvalete godecek olsam basardi yaygarayi.cok defa klozete beraber oturduk.
Gecti gitti simdi o günler.
Simdilerde ise eger mememde uyayacaksa yine ayni seyi yapiyor.esime mama hazirlamasini söylüyorum.cünkü kac kere uyudu diye cikariyorum geri koyuyorum.durmuyor cünkü.ağzina biberonu veriyorum.yatagina koyuyorum.mama bitince birakip uyuyor.ama biz olsak memede süt de bitse birakmaz canavarlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…