2018 Ekim Anneleri

Ben de hep bardak takimi goturuyorum. Cunku bardaklar kirila kirila takimlar bozuluyor. Dun arkadasima giderken pasabahcenin guzel bi cay bardagi ve tabagi setini goturdum.

Benim kızımın dişi yeni çıktı ve ısırmaya basladı cok fenaymış valla.. mümkün oldugunca tepkisiz kalmaya calışıyorum eglence haline getirmesin diye ama nafile..
6tane disi var oglumun, altli ustli dis olup isirmasi felaket, tepkisiz kalmaya calissam da olmuyor. Kac kez kanatti, 10-15 gun emziremedim sagip verdim. Suan tatildeyiz pompayi da almamisim yanima yine yara yapti elimle sagip veriyorum.

6tane disi var oglumun, altli ustli dis olup isirmasi felaket, tepkisiz kalmaya calissam da olmuyor. Kac kez kanatti, 10-15 gun emziremedim sagip verdim. Suan tatildeyiz pompayi da almamisim yanima yine yara yapti elimle sagip veriyorum.
Ya ben cok kotuyum ama isirsa emzirmezdim herhalde. Cunku su an bile tekmeleyip cimdikleyip canimi acittiginda topluyorum hemen. Kapatiyorum memeyi.
Ama zaten benimki gunde 10 15 kere emdigi icin bir seyden geri kalmis olmuyor.

Meme ucunu isiran bebekler icin var mi bir cozum ya? Boyun kol cene yanak neyse de meme ucunun acisi cok ayri. Napcam bilmiyorum.
Hayir isirmak yok olmaz deyip kapatiyorum. Etkili oluyor sanki. Memeye alirken de guzel em kizim dikkatli em diyorum:) Kizlarimdan biri 8 dise dogru gidiyor

Hediye bu,arkadasima aldim, kendime degil :))
Ben de hep porselen servisler aliyorum arkadaslarima..bana ne grlse hosuma gider diyorum, mantik bu :))
Ben de bardak seviyorum ya hep bardak aliyorum.
Bi de bazi seyler oluyor. Kendime pahali diye almam ama hediye olunca cekinmiyorum. Keske bana bundan hediye getirseler derim.
Peki olusturdugunuz set ne kadara mal oldu?

o da zor olur, tatil uzun surecekse anahtar varsa aileden biri kargoya verse?

Meme ucunu isiran bebekler icin var mi bir cozum ya? Boyun kol cene yanak neyse de meme ucunun acisi cok ayri. Napcam bilmiyorum.
konuşacaksın küçük beyle, yapmasın böyle şeyler.. canının yandığını anlatmaya çalış.
oğlum birkaç kere ısırmıştı, ben istemsizce çığlık atınca ısırmayı bırakmıştı.. ama bebekleri korkutmamak lazım diyorlar.. sen karar ver :)

Ya ben cok kotuyum ama isirsa emzirmezdim herhalde. Cunku su an bile tekmeleyip cimdikleyip canimi acittiginda topluyorum hemen. Kapatiyorum memeyi.
Ama zaten benimki gunde 10 15 kere emdigi icin bir seyden geri kalmis olmuyor.
annesini emen kedi yavrularını görmüşsündür :) her bir pati bişeyler yapıyor.. aynen öyle benimki de :) ısırsa ben de tepkisiz kalamam. çığlık atıyorum, acıya hiç dayanamam. şimdilik diş yok...

Seninkinden bir tane de bende var canım kendimce çözüm olarak ısırdığında burnunu sıkıp bıraktırmaya ve davranışını pekiştirecek tepkiler vermekten kaçınmaya çalışarak buldum.baktım ısrarla ısırıyorsa kaldırıyorum memeden çünkü benimki oyun faslına gtiğinde yapıyor daha çok

Nevresim takimi sorulmus.
Bende bi fikir vereyim.
Kesinlikle hicbir seyde karaca tavsiyr etmiyorum.ne mutfak gereçlerinde nede nevresim takimlarinda.
Madamcocoda kurdela ile.paketlenmis nevresim takimlari var.100.liraydi sanirsam.
English home da cok iyi bu konuda.bana da hediye gelmisti.cok sağlam ve yüzdr yüz pamuk oluyor.
Ev hediyesi icin de ayakli sunumuklar her bayanin sevecegi türden.
Cam ve kapakli oluyor
Bu hafta a 101.e geliyor.25 lira.bi bakın istereniz online olarak.
Daha bunun gibi bi cok.sey var züccaciyelerde.hem çok da pahalı olmaz.

Bağırma işi her çocukta farklı sonuç doğuruyor benimki tepki verince gülüp tekrar tekrar ısırıyor ben kapatıyorum dükkanı:) oğlum emerken sürekli zarar verir halde bir yandan göğsümü mıncıklayıp ayağıyla karate yapıyor:) biri muhakkak havada bir şeyleri ya da yerleri tekmeliyor ola ki yanlışlıkla kenarılıkşı bir yere geldim tekmelemekten uykusunu açıyor. Mıncıklamayı bıraktıysa saçlarımı çekiyor izin vermedim mi emmeyi bırakıp benimle saç mücadelesine başlıyor:) ah ah ben ne yapacaksam bu sıpayla:) ablası önünden geçsin el atıp saçını çekiyor kuzumun saçları kıvırcık muhakkak havada bir yerlerde saçları oluyor fazla yakın geçtiğinde üç beş tel saçını kardeşinde bırakıp geçiyor eliyle uzanamazsa kucağımızda falansa ayak parmaklarıyla yoluyor. Yazık kızıma kendini karşısındakine zarar vermeden savunma yollarını öğretiyorum:) bu arada yeme mevzuunda yazamadım dün ani bir kararla tatile çıktık yoğunluğum fazlaydı ancak bu saatlerde girip yazabilirsem yazıyorum. Yemek konusunda kızım seçici aslında ama çorbasever bir çocuk olduğu için muhakkak çorbam vardır besleyici bir şeyler katarım içine eti de çok seversebze yemiyor sadece onu da enerjim varsa sevdiği formlara çeviriyorum mümkün olduğunca.yemek istemiyorsa zorlamıyorum her çocuk farklı benimki hatta bazen biz yetişkinler kadar yiyor frenlemeye çalışıyoruz engelliyoruz. Her çocuk çok farklı. Oğlum da sebzeleri çok seviyor onun dışındakileri pek istemiyor onu da şimdilik öyle kabul edeceğiz sanırım değişiyorlar. Ayrıca okula gittiğinde damak tadı biraz daha değişecektir

Kizlar Eylul 1 haftadir gece saat basi aglayarak uyaniyor ve ancak memede sakinleyip tekrar uyuyor sabah 6 bucukta ise gitmek icin evden cikiyoruz gecede boyle gecince zombi olduk iyice. Bi yerimi agriyor desem gunduz huzursuzlugu yok gayet normal ama gece olunca bu sekilde oluyor emerek yatiyor bi sure omzumda tutuyorum hani sut hemen agzina gelmesin diye ama o da fayda etmiyor topigin en erken dis cikarani bizdik 2 diste kaldik hala dis mi desem 3. Gorunmuyor bile bide gecemi olur illa? Gaz dicem ama artik cikariyor gazini hareketlendikleri icin. Cok agir bir seyde vermiyorum hep benzer seyler

VosVos35 canim Allah kavustursun insallah. Soyle dusunebilirsin bu da bi bakis acisi olur sana esin cocuklarinin gelecegi icin calisma amacli gitmis ama sure gecici fakat getirisi baki.. ne yazik ki tek maaslarla zor gecinirken kenara para atmak hayal oldu siz zoru secmissiniz ve eminim Allah yardim edecektir detay bilmiyorum fakat genelde krese anaokuluna yada okula giden cocuklarin yemesi cok duzeldi diye duyarim cevremden

B Bir mucize su dikey duran el supurgeleri var ya onlardan bakmaz misin? Hem pahaliysa annenle bir almis olursunuz ama eminim her kadinin ihtiyacidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…