- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Ayyy aynı benn kafamda deli sorular sanki bebeğimle uzaklaşcaz gibi geliyor bugüne kadar bana kalmıstı çalışıp çalışmamak ama bugün ziraat kredi oranını düşürmüş sanırım baya yüksek bir kredi cekip ev alcaz ve kesin calısmak durumunda kalcamMeme dışında uyutma yöntemleri arıyorum, ayakta sallamaya da razıyım, başkasının yapabilecegi bir sey olsun.uyku egitimim tutmamıştı şimdi önemini daha iyi anladım..acaba biberonla devam sütü verilse ben yokken diyorum..uyur mu ki!! senin bakacak biri varmış benim o da yok.. daha ev taşınacak..bunların yanında eşimle ders programını ayarlayabilecek miyiz acep.. deliriyorum galiba tüm sorular sana denk geldi hadi cevap ver..
amaaan, baktın olmuyor ücretsiz izin, baba calışsın..
Offfffff cok zor bir karar. Bakıcıyı on gün once başlasam yeter mi acabaA Anneoluyorumbennnn Siz baslamadan bakacak kisi ile zaman gecirsin en onemlisi bu :) Onun disinda sana bagimli degil gereken sartlara uyum saglayacaktir.Kucukken degil buyukken birakmak daha zordur.Cogu buyudukce ve dillendikce anneleri zorlayabilir konusulacaktir zamanla :)
Ev isi kismina deginmiyorum bile.Hepimizde ayni sey.Kolaylik istiyorsaniz yardimci,zorlamiyor diyorsaniz sadece uygun zamanlari kollamak :)
Tıkanip kalmak,zorlanmak,bazen salmak normal.Insanız.
Biseyleri yetistirmeye o kadar odakliyiz ki durup kendimizi dinlemeyi unutuyoruz.Evde bos oturmak bile zihni bi yandan şunu bunu halletsem diye calistiriyor.
Illa yesin diyecegin bisy degil sehriye corbasi bosver :) deneyince yaparsin.Çok teşekkür ederim korktum ama tattirdim kırmızılar alerjiktir hep deniyor ya, inciri pek sevmedi sıpa yarım yedirmistim incirin taneleri kakada çıktıişte domates denemediğim için şehriye çorbası deneyemedim bir türlü bugün kırmızı kapya biber denedim sebze püresine koydum inşallah bir etki göstermez
Kapya biber, sogan, sarimsak ve biraz kiymadan corba yapiyorum ben denizin en sevdigi corba:) gorunce yazmak istedimÇok teşekkür ederim korktum ama tattirdim kırmızılar alerjiktir hep deniyor ya, inciri pek sevmedi sıpa yarım yedirmistim incirin taneleri kakada çıktıişte domates denemediğim için şehriye çorbası deneyemedim bir türlü bugün kırmızı kapya biber denedim sebze püresine koydum inşallah bir etki göstermez
Ben 2020nin 2.-3. Ayi gibi ise baslicam 2-3 hafta once bakiciyla basladik. Gerci ben cok erken baslattim ama 10 gun az gibi geldi. Belki siz memnun olmicaksiniz degistirmek icin biraz zamaniniz olsun bence.Offfffff cok zor bir karar. Bakıcıyı on gün once başlasam yeter mi acaba
Bence cok yerinde bir tepki olmus, cok sinirlendim. Hatta daha fazlasini bile yapabilirdim. Buarada sunnetiniz hayirli olsun, aradan cikti oh mis:)Kızlar sizlere bir ay önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.vosvosun bir mesajına denk geldim de aklıma geldi.Devlet hastanesine gitmiştik Sünnet başvurusu için.Kan istediler kan vermeye indik.Hemşire hiç damar aramadan direkt daldırdı iğneyi oğlumun bileğine.Çocuğun dikkatini kendine çekmek için şarkı söylüyordum annem görmüş.Sonra baktım iğneyi derinin Altın'da yukarı aşağı sağa sola gezdiriyor,çocuk Çığlık çığlığa bağırdı.Tamam ağlaması normal de gereksiz yere o hareket neydi öyle.Napıyosunz dedim devsm etti çıkarım dedim vazgeçtim kan aldırmaktan,çıkardı bişey demeden.çıktık dışarı ama söz konusu oğluş olunca hiç yapmadığım şeye karar verdim hemşireden şikayetçi olmak.İsmini öğrenemem diye düşünerek resmini çektim hastanede eskiden çalışan arkadasa gösterip ismini Öğrenmeye çalışacaktım.geldi tabi tepki gösterdi buna silmemi istedi sildim.güya beni beyaz koda şikayet edeceğini söyledi ben de sizi edicem dedim karşılıklı inatlaştık ve karşılıklı olarak şikayetçi olduk.Bir saat sonra Başks hemşire 5 Sn de Kanı Aldı,öncekinin umursamazlığı.sizce normal mi siz olsanız tepki göstermez miydiniz
Sunneti hayirli olsun kuzunun, tepkimi daha önce ben de koyup kan aldırmadim. Yaşadığınız olayda, yazmadan geçmeyim foto çekmek kısmı hoş olmamış..Kızlar sizlere bir ay önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.vosvosun bir mesajına denk geldim de aklıma geldi.Devlet hastanesine gitmiştik Sünnet başvurusu için.Kan istediler kan vermeye indik.Hemşire hiç damar aramadan direkt daldırdı iğneyi oğlumun bileğine.Çocuğun dikkatini kendine çekmek için şarkı söylüyordum annem görmüş.Sonra baktım iğneyi derinin Altın'da yukarı aşağı sağa sola gezdiriyor,çocuk Çığlık çığlığa bağırdı.Tamam ağlaması normal de gereksiz yere o hareket neydi öyle.Napıyosunz dedim devsm etti çıkarım dedim vazgeçtim kan aldırmaktan,çıkardı bişey demeden.çıktık dışarı ama söz konusu oğluş olunca hiç yapmadığım şeye karar verdim hemşireden şikayetçi olmak.İsmini öğrenemem diye düşünerek resmini çektim hastanede eskiden çalışan arkadasa gösterip ismini Öğrenmeye çalışacaktım.geldi tabi tepki gösterdi buna silmemi istedi sildim.güya beni beyaz koda şikayet edeceğini söyledi ben de sizi edicem dedim karşılıklı inatlaştık ve karşılıklı olarak şikayetçi olduk.Bir saat sonra Başks hemşire 5 Sn de Kanı Aldı,öncekinin umursamazlığı.sizce normal mi siz olsanız tepki göstermez miydiniz
romatizma mıdır nedir, yaş ilerledikçe çok olmaya başladı bende.. kemik erimesinden bile şüphe eder oldum.. Allah kolaylık versin tüm annelere..Bizim evde şuan her yer dağınıkbir saatlik bile biri baksa baya iş yapılıyor o da hızlı bir şekilde insanın vücudu dayanmıyor bu aktiflige
Siz çok çok önce başlamışsınız bakıcı ahbabımız komşumuz o olmasa ben de zaten başlatamazzdım.Kapya biber, sogan, sarimsak ve biraz kiymadan corba yapiyorum ben denizin en sevdigi corba:) gorunce yazmak istedim
Ben 2020nin 2.-3. Ayi gibi ise baslicam 2-3 hafta once bakiciyla basladik. Gerci ben cok erken baslattim ama 10 gun az gibi geldi. Belki siz memnun olmicaksiniz degistirmek icin biraz zamaniniz olsun bence.
Bence cok yerinde bir tepki olmus, cok sinirlendim. Hatta daha fazlasini bile yapabilirdim. Buarada sunnetiniz hayirli olsun, aradan cikti oh mis:)
Teşekkür ederim.Evet sonradan ben de Saçma buldum ama ne bilim o an kafa gitti resmenSunneti hayirli olsun kuzunun, tepkimi daha önce ben de koyup kan aldırmadim. Yaşadığınız olayda, yazmadan geçmeyim foto çekmek kısmı hoş olmamış..
oğlumu 1 yaş kontrolüne götürdüğümde kan bankasındaki kız damarı bulamadı. çocuk yırtındı resmen. acile yolladılar, oradaki hemşire tecrübeliymiş! arkadaşıma teslim ettim çocuğu, kaçtım dışarı. 10 dakika boyunca çocuk içeride ağladı ben hastane önünde.. bu olaydan 2 ay sonra çocuk hastanesinde kan aldılar, eşim götürdü, ben yine kaçtım bahçeye. çok kolay almışlar bu sefer. elinin üstüne bir sprey sıktı, damarları gördü demişti eşim.. keşke her yerde bulunsa o spreyden. günah minnacık bebeklere... o deri altında iğne gezdirerek damar arama da öyle can yakıyor ki evlerden ırakKızlar sizlere bir ay önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.vosvosun bir mesajına denk geldim de aklıma geldi.Devlet hastanesine gitmiştik Sünnet başvurusu için.Kan istediler kan vermeye indik.Hemşire hiç damar aramadan direkt daldırdı iğneyi oğlumun bileğine.Çocuğun dikkatini kendine çekmek için şarkı söylüyordum annem görmüş.Sonra baktım iğneyi derinin Altın'da yukarı aşağı sağa sola gezdiriyor,çocuk Çığlık çığlığa bağırdı.Tamam ağlaması normal de gereksiz yere o hareket neydi öyle.Napıyosunz dedim devsm etti çıkarım dedim vazgeçtim kan aldırmaktan,çıkardı bişey demeden.çıktık dışarı ama söz konusu oğluş olunca hiç yapmadığım şeye karar verdim hemşireden şikayetçi olmak.İsmini öğrenemem diye düşünerek resmini çektim hastanede eskiden çalışan arkadasa gösterip ismini Öğrenmeye çalışacaktım.geldi tabi tepki gösterdi buna silmemi istedi sildim.güya beni beyaz koda şikayet edeceğini söyledi ben de sizi edicem dedim karşılıklı inatlaştık ve karşılıklı olarak şikayetçi olduk.Bir saat sonra Başks hemşire 5 Sn de Kanı Aldı,öncekinin umursamazlığı.sizce normal mi siz olsanız tepki göstermez miydiniz
Geçmiş olsun minik Çınar'aKızlar merhaba biz bugün Sünnet olduk evimizdeyiz çok şükür darısu diğer erkek annelerimizin başına.Narkozun etkisiyle kendini yatakta oradan oraya Attı ama uyuttum uyanınca sakindi.Öyle mi böyle mi derken aradan çıktı çok şükür
Eviyle alakalı hiçbir fikrim yok :) o yüzden dekor tablo vs seçemiyorum tezgah üstü dekorları aklıma yattı şuan teşekkürler bir de kişiyle alakalıda pek fikrim yok biraz garip oldu ama annem o senin herşeyine geldi gidelim dedi öyle eşlik edeceğim bende :))))Coklu cerceve olabilir.
Mutfak icin kucuk bi tablo olabilir.
Tezgah ustune bitki cayi,kuruyemis icin saklamalik şık dekoratif cam/kavanoz olabilir.
Seviyorsa taş olabilir,ametist vb kisiye uygun ya da her eve.
Ihtiyactan ziyade hem kalici hem bunu sonrada alirim diyerek ertelenen seyler olabilir :)
Hmm bak bu güzel teşekkürler hemen netten bakayım biraz annem ortak hediyeleri sevmiyor herkes kendi alsın dedi :)))))Kizlar Eylul 1 haftadir gece saat basi aglayarak uyaniyor ve ancak memede sakinleyip tekrar uyuyor sabah 6 bucukta ise gitmek icin evden cikiyoruz gecede boyle gecince zombi olduk iyice. Bi yerimi agriyor desem gunduz huzursuzlugu yok gayet normal ama gece olunca bu sekilde oluyor emerek yatiyor bi sure omzumda tutuyorum hani sut hemen agzina gelmesin diye ama o da fayda etmiyor topigin en erken dis cikarani bizdik 2 diste kaldik hala dis mi desem 3. Gorunmuyor bile bide gecemi olur illa? Gaz dicem ama artik cikariyor gazini hareketlendikleri icin. Cok agir bir seyde vermiyorum hep benzer seyler
VosVos35 canim Allah kavustursun insallah. Soyle dusunebilirsin bu da bi bakis acisi olur sana esin cocuklarinin gelecegi icin calisma amacli gitmis ama sure gecici fakat getirisi baki.. ne yazik ki tek maaslarla zor gecinirken kenara para atmak hayal oldu siz zoru secmissiniz ve eminim Allah yardim edecektir detay bilmiyorum fakat genelde krese anaokuluna yada okula giden cocuklarin yemesi cok duzeldi diye duyarim cevremden
B Bir mucize su dikey duran el supurgeleri var ya onlardan bakmaz misin? Hem pahaliysa annenle bir almis olursunuz ama eminim her kadinin ihtiyacidir :)
Allah yardımcın olsun canım hacamat öneriyorum sanada çok çok iyi geliyorBabaannesi kızımı çıkardı sabah arabasıyla, dolaştırdı biraz. Ben de fırsattan istifade evin önünden başlayıp içine kadar her yeri süpürdüm.. Kızımı aldım, emzirip uyuttum.. Bulaşık makinesini çalıştırdım, kalan bulaşıklar yıkanıp ocak silinecek ama ayakta duramıyorum. Daha paspas bile yapmadım sadece süpürge açtım, döşekleri silkeledim.. Sol ayak dizden aşağısı iptal.. İşte benim bir diğer handikapım.. Gözümü en çok korkutan şey.. Çok dayanıksızım, en ufak zorlanmada kas iskelet ağrıları dayanılmaz hale geliyor.. Dinlensem de geçmeyen ömür törpüsü ağrılar... Derman Yâ Şâfî
Resmini izinsiz çekmişim diye.oğlumu 1 yaş kontrolüne götürdüğümde kan bankasındaki kız damarı bulamadı. çocuk yırtındı resmen. acile yolladılar, oradaki hemşire tecrübeliymiş! arkadaşıma teslim ettim çocuğu, kaçtım dışarı. 10 dakika boyunca çocuk içeride ağladı ben hastane önünde.. bu olaydan 2 ay sonra çocuk hastanesinde kan aldılar, eşim götürdü, ben yine kaçtım bahçeye. çok kolay almışlar bu sefer. elinin üstüne bir sprey sıktı, damarları gördü demişti eşim.. keşke her yerde bulunsa o spreyden. günah minnacık bebeklere... o deri altında iğne gezdirerek damar arama da öyle can yakıyor ki evlerden ırakiyi yapmışsın şikayet etmekle.. o ne diye şikayet ediyormuş!
Aminnnn teşekkür ederizGeçmiş olsun minik Çınar'adamatlığını da görürsünüz inşallah
Purpplee hayirli olsun canim. Cabucak iyilesir insallah.
Offfffff cok zor bir karar. Bakıcıyı on gün once başlasam yeter mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?