2018 Ekim Anneleri

Ayyy aynı benn kafamda deli sorular sanki bebeğimle uzaklaşcaz gibi geliyor bugüne kadar bana kalmıstı çalışıp çalışmamak ama bugün ziraat kredi oranını düşürmüş sanırım baya yüksek bir kredi cekip ev alcaz ve kesin calısmak durumunda kalcam

Offfffff cok zor bir karar. Bakıcıyı on gün once başlasam yeter mi acaba

Kızlar merhaba biz bugün Sünnet olduk evimizdeyiz çok şükür darısu diğer erkek annelerimizin başına.Narkozun etkisiyle kendini yatakta oradan oraya Attı ama uyuttum uyanınca sakindi.Öyle mi böyle mi derken aradan çıktı çok şükür

Illa yesin diyecegin bisy degil sehriye corbasi bosver :) deneyince yaparsin.
Sen 2 gun daha kapyayi devam ettirde insallah cikmaz bisy.

Kızlar sizlere bir ay önce başımdan geçen bir olayı anlatayım.vosvosun bir mesajına denk geldim de aklıma geldi.Devlet hastanesine gitmiştik Sünnet başvurusu için.Kan istediler kan vermeye indik.Hemşire hiç damar aramadan direkt daldırdı iğneyi oğlumun bileğine.Çocuğun dikkatini kendine çekmek için şarkı söylüyordum annem görmüş.Sonra baktım iğneyi derinin Altın'da yukarı aşağı sağa sola gezdiriyor,çocuk Çığlık çığlığa bağırdı.Tamam ağlaması normal de gereksiz yere o hareket neydi öyle.Napıyosunz dedim devsm etti çıkarım dedim vazgeçtim kan aldırmaktan,çıkardı bişey demeden.çıktık dışarı ama söz konusu oğluş olunca hiç yapmadığım şeye karar verdim hemşireden şikayetçi olmak.İsmini öğrenemem diye düşünerek resmini çektim hastanede eskiden çalışan arkadasa gösterip ismini Öğrenmeye çalışacaktım.geldi tabi tepki gösterdi buna silmemi istedi sildim.güya beni beyaz koda şikayet edeceğini söyledi ben de sizi edicem dedim karşılıklı inatlaştık ve karşılıklı olarak şikayetçi olduk.Bir saat sonra Başks hemşire 5 Sn de Kanı Aldı,öncekinin umursamazlığı.sizce normal mi siz olsanız tepki göstermez miydiniz

Kapya biber, sogan, sarimsak ve biraz kiymadan corba yapiyorum ben denizin en sevdigi corba:) gorunce yazmak istedim
Offfffff cok zor bir karar. Bakıcıyı on gün once başlasam yeter mi acaba
Ben 2020nin 2.-3. Ayi gibi ise baslicam 2-3 hafta once bakiciyla basladik. Gerci ben cok erken baslattim ama 10 gun az gibi geldi. Belki siz memnun olmicaksiniz degistirmek icin biraz zamaniniz olsun bence.
Bence cok yerinde bir tepki olmus, cok sinirlendim. Hatta daha fazlasini bile yapabilirdim. Buarada sunnetiniz hayirli olsun, aradan cikti oh mis:)

Sunneti hayirli olsun kuzunun, tepkimi daha önce ben de koyup kan aldırmadim. Yaşadığınız olayda, yazmadan geçmeyim foto çekmek kısmı hoş olmamış..

Bizim evde şuan her yer dağınık bir saatlik bile biri baksa baya iş yapılıyor o da hızlı bir şekilde insanın vücudu dayanmıyor bu aktiflige
romatizma mıdır nedir, yaş ilerledikçe çok olmaya başladı bende.. kemik erimesinden bile şüphe eder oldum.. Allah kolaylık versin tüm annelere..
......................
geçen gün değişik bir çorba denedim.

1 adet kırmızı kapya biber
1 adet küçük soğan
1 adet küçük patates
1 kaşık un (ben normal un kullandım, bebekler için farklı un da kullanılabilir)
1 kaşık tereyağı
1 kaşık şehriye
3 bardak su

- unu tereyağında kavurdum
- sebzeleri yıkayıp küp küp doğradım kattım
- suyu ilave ettim
- sebzeler pişince blenderdan geçirdim
- 1 kaşık tel şehriye katıp 5-6 dk daha pişirdim

Kızım yedi mi peki? 3 çay kaşığı..Bebek çorbalarını protesto ediyor bıcırık..
Bu arada çiğ soğan tadı geliyor bu tarife göre yapınca. Önce soğanı yağda soteleyip sebzeleri de sırayla katabiliriz. Unu daha sonra çorba pişince biraz yağda kavurup ekleyebiliriz

Siz çok çok önce başlamışsınız bakıcı ahbabımız komşumuz o olmasa ben de zaten başlatamazzdım.

oğlumu 1 yaş kontrolüne götürdüğümde kan bankasındaki kız damarı bulamadı. çocuk yırtındı resmen. acile yolladılar, oradaki hemşire tecrübeliymiş! arkadaşıma teslim ettim çocuğu, kaçtım dışarı. 10 dakika boyunca çocuk içeride ağladı ben hastane önünde.. bu olaydan 2 ay sonra çocuk hastanesinde kan aldılar, eşim götürdü, ben yine kaçtım bahçeye. çok kolay almışlar bu sefer. elinin üstüne bir sprey sıktı, damarları gördü demişti eşim.. keşke her yerde bulunsa o spreyden. günah minnacık bebeklere... o deri altında iğne gezdirerek damar arama da öyle can yakıyor ki evlerden ırak iyi yapmışsın şikayet etmekle.. o ne diye şikayet ediyormuş!

Geçmiş olsun minik Çınar'a damatlığını da görürsünüz inşallah

Eviyle alakalı hiçbir fikrim yok :) o yüzden dekor tablo vs seçemiyorum tezgah üstü dekorları aklıma yattı şuan teşekkürler bir de kişiyle alakalıda pek fikrim yok biraz garip oldu ama annem o senin herşeyine geldi gidelim dedi öyle eşlik edeceğim bende :))))

Hmm bak bu güzel teşekkürler hemen netten bakayım biraz annem ortak hediyeleri sevmiyor herkes kendi alsın dedi :)))))

Allah yardımcın olsun canım hacamat öneriyorum sanada çok çok iyi geliyor

Resmini izinsiz çekmişim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…